kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.116
- Πόντοι
- 6.256
Σ αυτες τις εκλογες εχουμε επιστρατευση κλωνομπραβοκούληδων ή δεν ανανεωσαν τη συμβαση τους ;
Στους 161 με 163 θα παίξει. Θα έχει ισχυρή αυτοδυναμία. Αν ισχύσουν οι δημοσκοπήσεις και υπάρξει και επτακομματική Βουλή, θα έχουμε και γέλιο. Το απόλυτο μπαχαλο.Μακάρι και 150....
Οι συμβάσεις ισχύουν μέχρι 31/12.Σ αυτες τις εκλογες εχουμε επιστρατευση κλωνομπραβοκούληδων ή δεν ανανεωσαν τη συμβαση τους ;
μονο εγω ειμαι ΑΓΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ μου φαινεταιΟι συμβάσεις ισχύουν μέχρι 31/12.
Ξεκουράζονται λίγο τα παιδιά και από βδομάδα εδω θα είναι όλοι τους.
Αν θέλουν να τους πληρώσω
Nα κερδίσει ο Κούλης κ ο ΠΑΟ να αποκλειστεί από πρώτη φάση chl ή να χάσει ο Κούλης στις εκλογές κ να πάρει το ch l o ΠΑΟ ;;;;μονο εγω ειμαι ΑΓΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ μου φαινεται
ΠΟΛΥ δυσκολο ερωτημα....Nα κερδίσει ο Κούλης κ ο ΠΑΟ να αποκλειστεί από πρώτη φάση chl ή να χάσει ο Κούλης στις εκλογές κ να πάρει το ch l o ΠΑΟ ;;;;
Ετσι μετριεται η πολιτική ιδεολογίαΠΟΛΥ δυσκολο ερωτημα....
Ετσι μετριεται η πολιτική ιδεολογία
Θα τους πάρει καινούρια περιπολικά;επειδη το μελλον της ΕΛΛΑΣ ειναι σοβαροτερο διαλεγω πρωτια Κυριακου
εδω θα βγει στους δρομους παλι η θρυλικη ομαδα Σ..περιπολικα,εξοπλισμο εχει δωσει ηδηΘα τους πάρει καινούρια περιπολικά;
Αυτό το μήνυμα βάζει στο χρονοντούλαπο της μπραβοκουλικης ιστορίας τον Άλεξ μπαρόκ και λεκλερκ ...επειδη το μελλον της ΕΛΛΑΣ ειναι σοβαροτερο διαλεγω πρωτια Κυριακου
Οκ, αν πιάσουμε 180 και πάνω μην πάρεις το μπόνους.μονο εγω ειμαι ΑΓΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ μου φαινεται
δεν θελω τιποτα αδολος ΑΓΩΝ για την ΠατριδαΟκ, αν πιάσουμε 180 και πάνω μην πάρεις το μπόνους.
Επιστροφές δεκτές.....
Τι τσιμπίσες;δεν θελω τιποτα αδολος ΑΓΩΝ για την Πατριδα
κουλουρια γλυκα με ζαχαρη μαυρη μερεντα με ψωμι ολικηςΤι τσιμπίσες;
Καλά ρε προσέχεις την διατροφή σου και τρως γλυκάκουλουρια γλυκα με ζαχαρη μαυρη μερεντα με ψωμι ολικης
μαυρη μερεντα λεμε με 1 κουλουρακι για πρωινοΚαλά ρε προσέχεις την διατροφή σου και τρως γλυκά
Άντε χαλάλι σου αλλά μην ξανά συμβείμαυρη μερεντα λεμε με 1 κουλουρακι για πρωινο