Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Εκτός και αν είναι σαν ένα φίλο μου οδοντίατρο που άνοιξε 2ο ιατρείο για να το χρησιμοποιεί σαν γαμιστρώνα και να βλέπει καμία μπάλα ή ταινία με τους φίλους του μακριά από την γυναίκα του και το δουλεύει 1-2 πρωϊνά την εβδομάδα. Και αυτουνού βέβαια στα @@ του τα 600 επιπλέον ευρώ.
ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
τι επρεπε να κανει η κεραμεως δηλαδη,να παει να βγαλει το φιδι απο την τρυπα,η να σκυψει μετα το δαγκωμα να ρουφηξει το δηλητηριο.....αφηστε ρε τρελακηδες επιτελους την τοξικοτητα ολη την ωρα....ενα εξαιρετικα σπανιο γεγονος ετυχε απλα ,τι θα κανουμε τωρα ...θα γκρινιαζουμε ολη μερα?....τυπε εσυ ειδικα εχεις δουλιτσα ...ετοιμασε οπλα παλασκες κρανη προμηθειες θα ενταχθεις σε ειδικο ταγμα μελων του σαη που θα μπουκαρει μουλωχτα στην αλβανια..ασε τη γκρινια και ετοιμασου!
Μωρέ, ότι νάναι.

Η άλλη πήγε να το παίξει εθελόντρια ερπετολόγος. Από που και ως που κυρά μου;

1685187345555.png

Καμία σχέση με την Κεραμέως βέβαια.

Αλλά και τι να πεις για τους πυροσβέστες. Δώσαν τηλέφωνα λέει ...... Ρε.........

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.718
Πόντοι
3.656
Τι μας τσαμπουνάς ρε τύπε;

Εσύ έγραψες για ελεύθερο επαγγελματία.

Τι σχέση έχουν οι ΙΚΕ;

Και τι 900 Ευρώ; Δεν υπάρχουν 900 Ευρώ.

1685186101838.png

Και το τέλος επιτηδεύματος αφορά μόνον όσες ασκούν εμπορική δραστηριότητα.

Στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 1.000.000 επιχειρήσεις. Μόνον οι 200.000 πληρώνουν τέλος επιτηδεύματος.

ΥΓ. Να αλλάξεις λογιστή. Έχουμε και στο bou.com κάποιους πολύ καλούς λογιστές.
Τύπε γράφεις απλά για τον αντίλογο όχι επειδή εχεις κάτι να πεις.

Όλα αυτά που αναφέρεις τα έχω πει και εγω με τους προηγούμενους που τα συζητήσαμε.

Ακόμα και η εικόνα που κόρταρες δεν λέει κάτι διαφορετικό. Οι ελ. Επαγγελματίες και οι ατομικές εταιρίες πληρώνουν 650, οι ΙΚΕ 1000.

Εγώ που έκανα ίδρυση μιας ΙΚΕ στο έντυπο του ΕΦΚΑ για της εισφορές εμφανίζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Όμως για ΙΚΕ που ίδρυσα το 21 πλήρωσα 1000 ευρώ.

Νομίζεις ότι εγώ όταν το πλήρωσα δεν έψαξα να δω αν μπορω να το γλιτώσω;

Μπερδεύετε τις εννοείς, μπερδεύεις αυτά που λέω για να βγεις από πάνω.

Αν δεν με πιστεύεις ρωτά τον λογιστή σου δεν έχω ανάγκη να σου αποδείξω κάτι.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.355
Πόντοι
1.706
Γι΄αυτό το λόγο να ξαναψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.

Όσο μικραίνει η διαφορά ΠΑΣΟΚ - Σφύριζα (γιατί για αξιωματική αντιπολίτευση είναι ευσεβείς πόθοι) τόσο μεγαλώνει η πιθσνότητα να αυξηθούν οι διαλυτικές τάσεις στον Σφύριζα, να πλακωθούν μεταξύ τους οι Συριζαίοι, να πάθει αποπληξία ο Φίλης, να μαυρίσει ακόμη περισσότερο ο Σκουρλέτης και γενικώς να γελάσουμε περισσότερο.
Μισό, ο κώλος των πασοκεμον πήρε πολύ αέρα.
Δικαιολογημένα αφού διπλασίασαν τα ποσοστά αδικαιολόγητα όμως γιατί αν και νέοι σε ηλικία την ίδια παλιά γλώσσα του Θασοκ χρησιμοποίησαν την βραδιά των εκλογών.
Για να είμαστε δίκαιοι τόσα χρόνια μετά τον αφανισμό του παλαιού θασοκ και τις παπαριές που άκουσαν από τους σφυριζαίους.......καλά το έκαναν :2funny::2funny::2funny:. Τα ίδια, αν οχι χειρότερα, θα έλεγα κι εγω :rolleyes:
Το 2027 θα γίνει ωραίο πανηγύρι :erection:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Μωρέ, ότι νάναι.

Η άλλη πήγε να το παίξει εθελόντρια ερπετολόγος. Από που και ως που κυρά μου;

1685187345555.png

Καμία σχέση με την Κεραμέως βέβαια.

Αλλά και τι να πεις για τους πυροσβέστες. Δώσαν τηλέφωνα λέει ...... Ρε.........
μπορει -η ατυχη- εθελοντρια να ειχε απιστευτη εμπειρια απο φιδια στη ζωη της,απλα μπορει να ανηκαν στο ειδος "σαλουφους μαξιμους" που δεν δαγκωνουν....κριμα ,ελπιζω να την βγαλει καθαρη παντως!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.825
Πόντοι
26.141
Τωρα θα λαβουν μετρα για καθαρισμο του σχολειου.
Η κεραμεως πρωτη σε σταυρους, κανεις δε θα τιμωρηθει για το φιδι στο σχολείο.
Αφιερωμενο στα κομματοσκυλλα.
Φίδι δηλητηριώδες στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη σε χώρα στην Ευρώπη ....
Μετά μου την μπαίνετε για Αιθιοπίες και ζαμπιες:confused:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εγώ που έκανα ίδρυση μιας ΙΚΕ στο έντυπο του ΕΦΚΑ για της εισφορές εμφανίζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Όμως για ΙΚΕ που ίδρυσα το 21 πλήρωσα 1000 ευρώ.
Α, μάλιστα.

Τώρα είναι 1000. Πάνε τα 900.

Αλλά τύπε έλεος.

Τι σχέση έχει ότι δήλωσες ότι είσαι ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ με το Τέλος Επιτηδεύματος της ΙΚΕ;

Και άνεργος να ήσουνα, και ανασφάλιστος πάλι το ίδιο τέλος επιτηδεύματος θα πλήρων η ΙΚΕ.

Φταίω εγώ που τα έχεις όλα αχταρμά στο κεφάλι σου;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Σας περιμενει η Σοφία μια sex doll πολύ υψηλών προδιαγραφών με τέλειες αναλογίες 1,63 ύψος 48 κιλά που κάνει όλες τις κινήσεις που θα έκανε μια οποιαδήποτε κοπέλα!!
Για να βρεθείτε με την Σοφία θα πρέπει να κλείσετε προηγουμένως ένα ραντεβού στο
σοβαρα τωρα????? υπαρχει δελο που πας και γαμας κουκλα απο σιλικονη.....πατα το κουμπι ρε χοντρε επιτελους!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.718
Πόντοι
3.656
Α, μάλιστα.

Τώρα είναι 1000. Πάνε τα 900.

Αλλά τύπε έλεος.

Τι σχέση έχει ότι δήλωσες ότι είσαι ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ με το Τέλος Επιτηδεύματος της ΙΚΕ;

Και άνεργος να ήσουνα, και ανασφάλιστος πάλι το ίδιο τέλος επιτηδεύματος θα πλήρων η ΙΚΕ.

Φταίω εγώ που τα έχεις όλα αχταρμά στο κεφάλι σου;
Δεν έχει σχέση η ασφάλιση αλλά η ιδιωτικά που εμφανίζεται στον ΕΦΚΑ.

και εγώ ελ. Επαγγελματίας είμαι αυτό εννοώ.

Τι άνεργος και ανασφάλιστος τι είναι αυτά μωρε τυπε; Αν κλείσεις και την εταιρεία σου δε θα πληρώνεις και τίποτα

Όπως σου είπα όμως δεν έχω να σου αποδείξω κάτι όποτε οκ εχεις δίκιο σε όλα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μισό, ο κώλος των πασοκεμον πήρε πολύ αέρα.
Δικαιολογημένα αφού διπλασίασαν τα ποσοστά αδικαιολόγητα όμως γιατί αν και νέοι σε ηλικία την ίδια παλιά γλώσσα του Θασοκ χρησιμοποίησαν την βραδιά των εκλογών.
Για να είμαστε δίκαιοι τόσα χρόνια μετά τον αφανισμό του παλαιού θασοκ και τις παπαριές που άκουσαν από τους σφυριζαίους.......καλά το έκαναν :2funny::2funny::2funny:. Τα ίδια, αν οχι χειρότερα, θα έλεγα κι εγω :rolleyes:
Το 2027 θα γίνει ωραίο πανηγύρι :erection:
Ναι, συμφωνώ.

Ο Ανδρουλάκης δεν είναι και καμιά ιδοφυΐα.

Αλλά αλλιώς τα περιμέναμε, αλλίως ήρθαν τα πράγματα. Δηλαδή ότι θα έπαιρνε κάτω από 10% και θα έφευγε οπότε θα αναλάμβανε άλλος αρχηγός.

Αν τσιμπήσει άλλες 2-3 μονάδες ο Ανδρουλάκης και χάσει άλλες 2-3 μονάδες ο Αλέξαρος τότε η διαφορά θα πέσει σε 4-3 μονάδες και θα γελάσουμε.

Πάντως δεν σας παίζω εσάς εκεί κάτω.

Αφού δεν βγάλατε αυτή την μορφή στην Βουλή:

Ξέρω, δεν ήταν υποψήφιος αυτή την φορά.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.355
Πόντοι
1.706
Ναι, συμφωνώ.

Ο Ανδρουλάκης δεν είναι και καμιά ιδοφυΐα.

Αλλά αλλιώς τα περιμέναμε, αλλίως ήρθαν τα πράγματα. Δηλαδή ότι θα έπαιρνε κάτω από 10% και θα έφευγε οπότε θα αναλάμβανε άλλος αρχηγός.

Αν τσιμπήσει άλλες 2-3 μονάδες ο Ανδρουλάκης και χάσει άλλες 2-3 μονάδες ο Αλέξαρος τότε η διαφορά θα πέσει σε 4-3 μονάδες και θα γελάσουμε.

Πάντως δεν σας παίζω εσάς εκεί κάτω.

Αφού δεν βγάλατε αυτή την μορφή στην Βουλή:

Ξέρω, δεν ήταν υποψήφιος αυτή την φορά.
Για 3 πάλευε ο τσύριζας εδω, τελικά έβγαλε 2.
Δεν νομίζω πως θα είχε ελπίδα από τους 3, ανεξάρτητα καταγωγής του και επαγγέλματος.
Για τα υπόλοιπα δε λεω πράμα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε απόφαση ότι θα πρέπει να παίρνουν άδεια από επιτροπή του αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια

ΣΥΡΙΖΑ: Φρένο στη Βαβέλ - Κεντρικός έλεγχος ποιοι βουλευτές θα βγαίνουν στα κανάλια,

Φανταστείτε να γίνει αυτό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Φανταστείτε να γίνει και στο μπου
Θα χάσουμε τους περισσότερους συριζαίους φίλους
Κρίμα δεν είναι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.694
Πόντοι
6.056
Δικηγόρος θα κανει εταιρεια και θα εχει τρεις εδρες?

Σιγα μην εχει και 151 εδρες και κάνει και κυβερνηση. Τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα

Δεν υπάρχει δικηγόρος με δικηγορική εταιρεία ;;;

• Like

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.694
Πόντοι
6.056
Ξαναδες το γιατί κάτι δεν πάει καλά με τα στοιχεία σου...
Σύμφωνα με τον πίνακα αν αθροίσεις το σύνολο των συνταξιούχων βγαίνει 875.053....
Κάτι κοντά στα 3μύρια ξέρω ότι είναι...
Και επιπλέον αυτός μπορεί να αποτυπώνει συντάξεις αλλά δεν σου λέει πόσοι συνταξιούχοι εισπράτουν 1, 2, ή και 3 συντάξεις....

Τι έβαλε ;;;
120 άτομα παίρνουν σύνταξη πάνω από ..... 2000€ ;;;;

Οι βουλευτές μόνο πόσοι είναι ;;;;;;;;;;;;;;;

Τι είναι αυτά ρε ;;;;;;;;

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.694
Πόντοι
6.056
Ε πως? Αφου ο Λακης μάς βαζει συνεχως βιντεο με οτετζή που παιρνει 2.700.

Έλεγε ψέμματα ο ΟΤΕτζης ότι παίρνει παραπάνω ;
Ανάλυσέ μας λίγο το σκεπτικό σου ........

Όσο σε διαβάζω ακόμη .... αν δω 2-3 ακόμη εναγκαλισμούς με το βολταίρο ... θα μπεις στην ίδια λίστα ......

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Ανέκαθεν έλεγα ότι ο Ζαχαριάδης είναι ένας από τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που αξίζει

Συνημμένα

• Screenshot_2023-05-27-15-33-15-107_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-27-15-33-15-107_com.android.chrome.jpg
    479,5 KB · Εμφανίσεις: 25

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.825
Πόντοι
26.141
Ανέκαθεν έλεγα ότι ο Ζαχαριάδης είναι ένας από τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που αξίζει
Δάσκαλε απενεργοποίησε τις υπέρυθρες διότι σού τρων μπαταρία κ όλο τις έχεις ενεργοποιημένες:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.694
Πόντοι
6.056
Ανάρτηση του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ....

Για Οδοντίατρους που έχουν τα οδοντιατρεία ΕΤΑΙΡΕΙΑ .....

Γράφει πόσο είναι ο φόρος επιτηδεύματος ..........

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ... ΟΤΙ ...

ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ

1000€ ;;;

Παρόμοια και ιατρική ... δικηγορική .... μηχανικών ... λογιστών .... ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
706
Πόντοι
81
Τον λογο τον γνωριζουμε. Οταν εσκασε το θεμα με την Καιλη, δεν υπηρχε καμια αμφιβολια για τον λόγο. Προφανως ο ιδιος δεν ειχε εμπλοκή, αλλά ως αρχηγος του κομματος της ύποπτης, ηταν λογικο να παρακολουθειται. Πρεπει καποιος να βγει να το πει? Για ποιο λογο? Από πού κι ως πού θα βγει μια υπηρεσια πληροφοριων να πει για ποιον λογο παρακολουθειται καποιος? Παίζουμε? Για να παρακολουθεί νόμιμα, με αδεια εισαγγελεα, καποιος λογος υπηρχε. Τελος. Για να μην ανακοινωνεται τιποτα, σημαινει οτι (ευτυχως) δεν βρεθηκε κατι επιληψιμο. Επίσης τέλος.

Επιπλέον ειναι περισσοτερο απο προφανες, οτι το θεμα δεν απασχολεί κανεναν, το γνωριζε όποιος ειχε το παραμικρό πολιτικο αισθητηριο. Το γεγονος οτι οι ζαίοι το εκαναν σημαια, δειχνει οτι δεν ξερουν πού πανε τα τέσσερα.
Οι άδειες εισαγγελέα ξέρεις - έστω περίπου- πώς δίνονται και ποια διαδικασία τηρείται;
επίσης κάθε ενέργεια κάθε εισαγγελέα ( για να παρακολουθείται νόμιμα ε κάτι έκανε ρε παιδί μου ) είναι νόμιμη επειδή είναι ενέργεια εισαγγελέα;

Και πάμε στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: πιστεύεις ότι ΟΛΑ τα επιλήψιμα ανακοινώνονται,και άρα όσα δεν ανακοινώνονται δεν είναι επιλήψιμα;

" Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα " , για να χρησιμοποιήσω ατάκα σου ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οι άδειες εισαγγελέα ξέρεις - έστω περίπου- πώς δίνονται και ποια διαδικασία τηρείται;
επίσης κάθε ενέργεια κάθε εισαγγελέα ( για να παρακολουθείται νόμιμα ε κάτι έκανε ρε παιδί μου ) είναι νόμιμη επειδή είναι ενέργεια εισαγγελέα;
Tεκμαιρεται νομιμη, ναι. Αποδειξε το αντιθετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom