Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Εξαλλου δεν υπαρχει προβλημα, αν αποδειχθουν αληθινα αυτα περι παγωματος μισθων, θα βγαλουμε τον Συριζα για να βαραει το νταούλι και να χορευει η κομισιον
Με ή χωρίς διαπραγματεύσεις?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Πολυ αγχωνεσαι και δεν κάνεις καλα, θα γερασεις γρηγορα
εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου τύπε Άλεξ...γιατί με κάθε κυβέρνηση δεν θα παθαίνω εγκεφαλικό μόλις έρχεται το ρεύμα...

κάποιοι άλλοι όμως που στηρίζουν νδ με 32 ευρώ μεροκάματο....μόλις κοπεί η κρατική επιδότηση...που σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ που λέει 120 ευρώ...έχει και άλλα -110 ευρώ κρατική επιδότηση...

θα δεις ξαφνικά ότι η Ελλάδα ούτε συμπαγής δεξιά είναι ούτε όλες οι φανφάρες που έχεις πει από το πρωί...

και για να το λέει ο σκάι αυτό από τώρα...είναι σαν να λέει ''προετοιμάστε τον κώλο σας σύντομα''

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου τύπε Άλεξ...γιατί με κάθε κυβέρνηση δεν θα παθαίνω εγκεφαλικό μόλις έρχεται το ρεύμα...

κάποιοι άλλοι όμως που στηρίζουν νδ με 32 ευρώ μεροκάματο....μόλις κοπεί η κρατική επιδότηση...που σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ που λέει 120 ευρώ...έχει και άλλα -110 ευρώ κρατική επιδότηση...

θα δεις ξαφνικά ότι η Ελλάδα ούτε συμπαγής δεξιά είναι ούτε όλες οι φανφάρες που έχεις πει από το πρωί...

και για να το λέει ο σκάι αυτό από τώρα...είναι σαν να λέει ''προετοιμάστε τον κώλο σας σύντομα''
Καλα τυπε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
ναι ναι τύπε...στα γενικόλογα είσαι καλός....να λιβανίζεις την νδ...

όποτε σου έχω πει κάτι χειροπιαστό δεν έχεις τι να απαντήσεις. Έχεις πιάσει ποτέ να διαβάσεις τον λογαριασμό που έρχεται για το ρεύμα που πληρώνεις? Ειδικά τον εκκαθαριστικό? Αν ναι τότε ξέρεις καλά για τι ποσά μιλάμε.

Αλλά εσύ αυτά τα κανείς γαργάρα

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.859
Πόντοι
216
Σορυ τυπε που δεν θα πιστεψω τον Πινοκιο Σκερτσο που ελεγε οτι δεν εχει νοημα να διεκδικησουμε τις Γερμανικες αποζημιωσεις και μετα οταν εφαγε κραξιμο πουλαγε τρελιτσα....αντιθετα θα πιστεψω την εκθεση της Κομισιον.
Αυτό το θέμα με τις γερμανικές αποζημιώσεις, έχει αρχίζει να αγγίζει τα όρια του λαϊκισμού.
Για να τελειώνουμε, δεν υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Τόσο το δικαστήριο της ΕΕ, της Χάγης, αλλά και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ΔΕΝ είναι αρμόδια.
Γενικά, για να αχθεί η συγκεκριμένη διαφορά σε δικαστική κρίση, πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότητα. Δηλαδή να συμφωνήσει Ελλάδα και Γερμανία να πάνει δικαστικά. Καλά κρασά.

Θα πρέπει να σταματήσει να συντηρείται αυτό το θέμα στην επικαιρότητα από πολιτικούς διαφόρων αποχρώσεων, γιατί έτσι ξεσαλώνουν οι στρατιές των αφελών.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
...αν δεν ήταν η νδ?
Θα ήταν φτηνότερη η κιλοβατώρα ή δεν θα κοβόταν ποτε η επιδότηση ?(αν είχε δοθεί κιόλας).
Για λέγε

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.197
Πόντοι
6.056
. Στα ράτζα, έφυγαν , χωρίς να μπουν ΜΕΘ 17.500 .
Δεν υπαρχει ερευνα που να αποδεικνυει οτι ενας ασθενης εκτος μεθ θα σωζοταν αν βρισκοταν σε μεθ.Το θυμασαι?Θυμασαι ποιος το ειπε?Θυμασαι τι επιχειρηματα προσπαθουσαν να σκαρφιστουν για να τον δικαιολογησουν?:coffee::confused::confused::confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Με 40% η Νεα Δικτατορια,
δεν θελω να ξαναδω απο αυριο διαμαρτυρια για τιποτε.
1 στους 2 Ελληνες, επικροτησε την πολιτικη της,
Αρχικά 40% του 60% που ηταν η συμμετοχή μας κάνει 24% άρα 1 στους 4 θέλει τον ζαβό και όχι 1 στους 2.
Δεύτερον, πολύ πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια είχα γράψει εδώ μέσα ότι δυστυχώς από αυτόν δεν θα γλιτώσετε και θα ζήσετε κάτι ανάλογο με Τουρκία, Ρωσία κλπ. Ήδη ο γνωστός τηλεμαϊντανός Σπύρος δεν κρατήθηκε και σας είπε στα μούτρα ότι στην επόμενη φάση θα αλλάξουν το σύνταγμα.
Το χειρότερο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δυστυχώς δεν μπορείτε να αλλάξατε κάτι με τις εκλογές. Το μόνο που μπορείτε να αλλάξετε είναι χώρα. Φιλικά.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Το χειρότερο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δυστυχώς δεν μπορείτε να αλλάξατε κάτι με τις εκλογές. Το μόνο που μπορείτε να αλλάξετε είναι χώρα. Φιλικά.
Μπορούν να του στερήσουν τη δυνατότητα συνταγματικής αλλαγής.
Αν έχουν βελόπουλος+νδ<180 έδρες.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
πριν καμία ώρα στον σκάι η Κοσιώνη έλεγε ότι η Κομισιόν αποφάσισε τέλος τα μέτρα στήριξης..ότι πήραμε πήραμε μέχρι το Δεκέμβριο...

ξεκινάνε πάλι τα πλεονάσματα τύποι....

1500 ευρώ θα πάει ο μισθός....ξεκινήστε την οικονομία από τώρα γαλάζιοι μεγιστάνες :2funny::2funny::2funny:
Βιάζονται για κάτι και τα λένε?
Μήπως ο Τσι τελικά ήξερε τι έκανε τόσο καιρό?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Αρχικά 40% του 60% που ηταν η συμμετοχή μας κάνει 24% άρα 1 στους 4 θέλει τον ζαβό και όχι 1 στους 2.
Δεύτερον, πολύ πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα πριν δυο χρόνια είχα γράψει εδώ μέσα ότι δυστυχώς από αυτόν δεν θα γλιτώσετε και θα ζήσετε κάτι ανάλογο με Τουρκία, Ρωσία κλπ. Ήδη ο γνωστός τηλεμαϊντανός Σπύρος δεν κρατήθηκε και σας είπε στα μούτρα ότι στην επόμενη φάση θα αλλάξουν το σύνταγμα.
Τύπε έχουμε δικτατορία.
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕΣ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
...αν δεν ήταν η νδ?
Θα ήταν φτηνότερη η κιλοβατώρα ή δεν θα κοβόταν ποτε η επιδότηση ?(αν είχε δοθεί κιόλας).
Για λέγε
Δεν με απασχολεί αν θα ήταν η νδ η ο ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοσδήποτε.

με απασχολεί ότι αν οι ψηφοφόροι δεν ήταν ζώα όρθια δεν θα τολμούσε η κάθε κυβέρνηση να κάνει δώρο 120 ευρώ σε κάθε λογαριασμό στον κάθε πάροχο από τα λεφτά του κράτους.

Θα είχε μπει φρένο στην τιμολόγηση και δεν θα είχαμε το χρηματιστήριο ενέργειας να το τρώμε στη μάπα.

Εσείς νομίζεται ότι με ενδιαφέρει η νδ...χεσμενη την έχω....μακάρι η νδ να ήταν αντάξια των περιστάσεων.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Καλά γνωστό το κόλπο.

Θα πει ναι είπαμε αλλά δεν ξέραμε η ο ΠΘ δεν ήξερε και θα ζητάει πάλι συγνώμες

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Εγώ έχω επιχειρήσεις τύπε.
Είπαμε bon viveur....?
Μορφωμένος απόφοιτος πολλών ΑΕΙ?
Κάτοχος μερσεντικών κι εξωτικών μηχανών?
Πιλότος αεροσκαφών?
Scuba diver?
Πρώην αγαπητικός 20ρων πιπινιών?
Τι να με πρωτοπώ?
Και κάποιος που δεν δήλωσε ποτέ ετήσιο φορολογητέου, πάνω από 5 κ, που δεν απέχει βέβαια από το πραγματικό!!!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846
Δεν με απασχολεί αν θα ήταν η νδ η ο ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοσδήποτε.

με απασχολεί ότι αν οι ψηφοφόροι δεν ήταν ζώα όρθια δεν θα τολμούσε η κάθε κυβέρνηση να κάνει δώρο 120 ευρώ σε κάθε λογαριασμό στον κάθε πάροχο από τα λεφτά του κράτους.

Θα είχε μπει φρένο στην τιμολόγηση και δεν θα είχαμε το χρηματιστήριο ενέργειας να το τρώμε στη μάπα.

Εσείς νομίζεται ότι με ενδιαφέρει η νδ...χεσμενη την έχω....μακάρι η νδ να ήταν αντάξια των περιστάσεων.
Φίλε το να επισημαίνονται πράγματα δε μου λέει τίποτα.
Σιγά τα ωά.
Ποιος άλλος θα έκανε και ΤΙ?
(Που να γίνεται και να λειτουργει)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Φίλε το να επισημαίνονται πράγματα δε μου λέει τίποτα.
Σιγά τα ωά.
Ποιος άλλος θα έκανε και ΤΙ?
(Που να γίνεται και να λειτουργει)
Δε με έπιασες...δεν θέλω άλλον..αυτή είναι η κυβέρνηση καλώς η κακώς τώρα...

θέλω αυτή η κυβέρνηση να σταματήσει να στήνει κώλο σε 10 μεγιστάνες και να κάνει το αυτονόητο..να προστατέψει την χώρα και τον κόσμο.

Όπως γίνεται να περνάνε νόμοι που χαρίζουν τους φόρους σε εφοπλιστές έτσι γίνεται να περάσουν και νόμοι που βάζουν φρένο στην τιμολόγηση των παροχών. Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν.

Εσύ το έχεις πάρει χαμπάρι ότι ο λογαριασμός στο σύνολο του σου έρχεται διπλός από ότι πληρώνεις ή νομίζεις και εσύ ότι η κιλοβατώρα χρεώνεται 0,30?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom