Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.457
Πόντοι
6.056
ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ..αν κανει μαλακιες πρωτος θα τον κραξω και το εχω κανει πολλακις οπως εχεις δει
Οπως και με την ενεργεια,τον εκραξες και κοντραριστηκες και με τον δικηγορο,το σωστο να λεγεται.Δυστυχως τα ανεμελα χρονια περασαν και εμεις θα εχουμε μακρυ δρομο:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.311
Πόντοι
12.756
Οπως και με την ενεργεια,τον εκραξες και κοντραριστηκες και με τον δικηγορο,το σωστο να λεγεται.Δυστυχως τα ανεμελα χρονια περασαν και εμεις θα εχουμε μακρυ δρομο:confused::confused::confused:
και οχι μονο τις μαλακιες θα τις λεω και αν χρειαστει θα ριξω και λευκο που το απευχομαι...
εγω δεν εχω κανενα συμφερον δεν με ταιζει κανεις

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.457
Πόντοι
6.056
και οχι μονο τις μαλακιες θα τις λεω και αν χρειαστει θα ριξω και λευκο που το απευχομαι...
εγω δεν εχω κανενα συμφερον δεν με ταιζει κανεις
Για πες λιγο ποσοστα να μαθω τι γινεται:confused::confused::confused::hi:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.778
Πόντοι
6.056
ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ..αν κανει μαλακιες πρωτος θα τον κραξω και το εχω κανει πολλακις οπως εχεις δει
έχυσες εντός κ εκτός απόψε, ποτάμια !!!!!!!!! στέρεψες !!!!!!!!!!!για γαλάζια νίκη και νίκη της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
:coffee:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.541
Πόντοι
3.936
Συντροφε καλησπερα πως εγαμηθην ανευ σιελου ο συντροφος Τσιπρας.....πως τον συνουσιασανε ετσι;
Πτωχει το πνεύματι.

Ο Τσι και ο κάθε Τσι έχει να πληρώνει ΔΕΚΟ καύσιμα κτλπ κτλπ. Αλίμονο στους μην έχοντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom