dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Αυτή είναι ηλίθια? Η όσοι διαβάζουν και δεν ξέρουν τι διαβάζουν? Ποντάρω στο 2οΗ κυρια Φωτιου ειναι ηλιθια.
Αυτή είναι ηλίθια? Η όσοι διαβάζουν και δεν ξέρουν τι διαβάζουν? Ποντάρω στο 2οΗ κυρια Φωτιου ειναι ηλιθια.
Η κυρια Φωτιου ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ.-Αυτή είναι ηλίθια? Η όσοι διαβάζουν και δεν ξέρουν τι διαβάζουν? Ποντάρω στο 2ο
Το εχω καταλαβει ρε τυπε ...το κανεις ομως εσυ οπως λες ..ποσοι ειναι σαν και σενα να καινε εναμισι χιλιαρικο το χρονο για κατι τζαμπα στο νετ...πιστευω πως αυτες οι μαλακιες γραφουν ζημιες και συντομα θα αλλαξουν τροπαρι!τα ξαναλέω...είναι περίπου 70 το μήνα.
με πολλές ευκολίες η πλατφόρμα. πχ και μόνο ότι με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ βρίσκεσαι να συνεχίζεις τη σειρά ή την ταινία από εκεί που είχες μείνει είναι "αναντικατάστατο".
με καλύτερη ποιότητα η πλατφόρμα.
και δεν χρειάζεται να κάθεσαι να κατεβάζεις'(προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ και από βαρεμάρα και από ιδεολογία).
αν μάλιστα το μοιράσεις και σε γνωστούς, μια χαρά. πολλοί μάλιστα μοιράζονται και το κόστος (δεν το κάνω)
Πες μου τι κρατάει η Σία και θα σου πω
Να σε βοηθήσω..θα έπρεπε να έχει σφραγίδα αλλά δεν έχει...
@Μπιρλαςωραία δακτυλίδια?
αυτό που ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν είναι να σταματάνε τα "μοιράσματα" σε τρίτους που προανέφεραΤο εχω καταλαβει ρε τυπε ...το κανεις ομως εσυ οπως λες ..ποσοι ειναι σαν και σενα να καινε εναμισι χιλιαρικο το χρονο για κατι τζαμπα στο νετ...πιστευω πως αυτες οι μαλακιες γραφουν ζημιες και συντομα θα αλλαξουν τροπαρι!
κοίτα εδώ για ποιον κάνουν συσπάσεις οι κωλοτρουπίδες τουςκαι καποιοι κωλογλειφτες εδω μεσα, βλεπουν το παραπανω "ον" και βαρανε παλαμακια.. με τα κωλομαγουλα , κατι "μορφωμενοι" κ στραποναρισμενοι
εχουν ξεκινησει να χανουν , πανε τα λοκνταουν που ο κοσμος γραφοταν σε οτι υπηρχε απο συνδρομηαυτό που ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν είναι να σταματάνε τα "μοιράσματα" σε τρίτους που προανέφερα
κι αυτό ισχύει, πολλοί έχουν φύγει...εχουν ξεκινησει να χανουν , πανε τα λοκνταουν που ο κοσμος γραφοταν σε οτι υπηρχε απο συνδρομη
Υπό αυτή την έννοια εγώ προσωπικά μετά από αυτά που έχω γράψει σε όλα τα μηνύματά μου
Αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ
Θα σταματήσω να γράφω για ένα μήνα για πολιτικά εδώ στο μπου
Κι αν έρθει Πρώτη Νέα Δημοκρατία με διαφορά μικρότερη από 1,5%
Θα σταματήσω να γράφω για 15
μέρες
αυτο λεω τυπε ,ειναι δυσκολο να βρισκεις συνεχως νεους πελατες και να στηνονται συνεχεια νεες πλατφορμες συνδρομητικου περιεχομενου....θεωρω μονοδρομο την κατω βολτα αν αυτη ηδη δεν εχει αρχισει!κι αυτό ισχύει, πολλοί έχουν φύγει...
εχει αρχισει , εδω και καιρό , παραδειγμα ας πουμε disney +αυτο λεω τυπε ,ειναι δυσκολο να βρισκεις συνεχως νεους πελατες και να στηνονται συνεχεια νεες πλατφορμες συνδρομητικου περιεχομενου....θεωρω μονοδρομο την κατω βολτα αν αυτη ηδη δεν εχει αρχισει!
Ως συνήθως βρισιές ψέματα συκοφαντίες απειλέςΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΧΗ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
whatever...αυτο λεω τυπε ,ειναι δυσκολο να βρισκεις συνεχως νεους πελατες και να στηνονται συνεχεια νεες πλατφορμες συνδρομητικου περιεχομενου....θεωρω μονοδρομο την κατω βολτα αν αυτη ηδη δεν εχει αρχισει!
1,5 δις σε ενα τριμηνο???? ο μανατζερ εκανε χαρακιρι?εχει αρχισει , εδω και καιρό , παραδειγμα ας πουμε disney +
Streaming losses narrowed to $1.1 billion in Q1 against a loss of $1.5 billion in the fourth quarter
οταν ολοι προσπαθουν με επιχειρηματα του κωλου να σε πεισουν ο αυτιστικος ειναι εξυπνος και ικανος, και κοντινος του συναδελφος το μονο που εχει να πει ειναι οτι ειναι τοσο εξυπνος που εχει πεισει ολους οτι ειναι ηλιθιος ( που η μαγκια ειναι να κανει κανεις το αναποδο) , φαντασου για ποσο χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπο μιλαμεκοίτα εδώ για ποιον κάνουν συσπάσεις οι κωλοτρουπίδες τους
Ως συνήθως βρισιές ψέματα συκοφαντίες απειλές
Πότε έπεσα πάλι έξω στις προβλέψεις μου;
Επειδή δεν έχεις απαντήσει βρίσε και συκοφάντησε
Αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
Και ψάξε και βρες και άλλους περίπου λίγο λιγότερο από 2 εκατομμύρια να τους εξαφάνισεις όλους
Και να αυτό εξαφανιστείς και εσύ βέβαια
ναι καλα στα αρχιδια σου ,απλα ξεκινησα κουβεντα γιατι συνεχεια ακουω γραψου εδω γραψου εκει και δεν ειχα και πολυ μυρωδια!whatever...
εγώ έτσι κι αλλιώς χρήστης είμαι, όχι μέτοχος
οι μάνατζερ παίρνουν χρήμα για να φύγουν να ξέρεις...1,5 δις σε ενα τριμηνο???? ο μανατζερ εκανε χαρακιρι?