tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.182
- Πόντοι
- 3.656
Δεν υπάρχει λογική. Άστην απέξω τη λογική.Να φορολογουμε απο το 1ο ευρω γιατι με θεωρει φοροφυγα ειναι λογικο???
Αυτόν ποιος τον πληρώνει ; ΕΣΥ & ΕΓΩ .
Δεν υπάρχει λογική. Άστην απέξω τη λογική.Να φορολογουμε απο το 1ο ευρω γιατι με θεωρει φοροφυγα ειναι λογικο???
Λοιπόν βοήθησε λίγο το φτωχό άμυαλο να καταλάβει;;;;;;Παει μαλακα ,παει η φλαντζουλα σου ,την εκαψες τελειως...ρεταρησες!
Έχεις ποτέ γίνει angel investor επιχειρηματίας;Δεν θυμάμαι να έχω συμπληρώσει
Και επειδη ειναι ανικανος να τους εντοπισει πηδαει τους αλλους.Τι να γινει, εσυ εισαι καλό παιδι. Οι αλλοι φταινε που ειναι ανειλικρινεις
Μα τι τον ρωτας και εσυ?Έχεις ποτέ γίνει angel επιχειρηματίας;
Τύπε, εσύ δεν ντράπηκες για τούτον και τον ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ;;;Δεν ντραπηκες εκεινη τη μερα για τον πρωθυπουργο σου? Αληθεια τωρα.
Πολύ καλά έκανεΤύπε, εσύ δεν ντράπηκες για τούτον και τον ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ;;;
Μετά τη δήλωση αυτή δεν τον ψήφισες ;;;
Πολύ καλά έκανε
Πολύ καλα εκανες που εμεινες. Εζησες την Ελλαδα της αναπτυξης και της προοδου του Κωστα ΣημιτηΕγώ έκανα λάθος . Εκείνη τη χρονιά μπορούσα να φύγω από την ελλάδα. Και έμεινα.
Την πάτησα. Το μετανιώνω μια ζωή.
καλως η κακως μαλακια ειπε η συγκεκριμενη ακομα και χωρις το ετησιως. ειναι να απορει κανεις με τα εκατερωθεν παλτα και τις μλκιες που λενε λιγες μερες πριν τις εκλογες. βλεπε αυτιστικο για συγγενεις θυματων, κατρου, δομνα μιχαηλιδου (τελειως αρρωστο αυτο που ειπε) και αυτην τωρα. κ ολοι αυτοι θελουν ποστα διακυβερνησης.. μουτσος να ησουν σε καραβι με τετοιους καπετανιους 1000 φορες καλυτερα να βουτηξεις στον ειρηνικοΔηλαδή, αυτο το ζευγάρι, ή το ατομο που εφερες παραδειγμα, δεν είναι μεσαια ταξη;
Αν με ρωτάς, μεσαια ταξη ειναι.
Πολύ καλα εκανες που εμεινες. Εζησες την Ελλαδα της αναπτυξης και της προοδου του Κωστα Σημιτη
Η ΝΔ φταιει που επαθε εγκεφαλικο ο Κακετσης?Σε ευχαριστώ που μου διευκολύνεις την ψήφο που θα ρίξω την Κυριακή.
Στη χώρα της ανάπτυξης ... θα αλλάξεις αμάξι πριν τη σύνταξη ;;;
Είδες το μεγάλο επιχειρηματία της νύχτα πως πέθανε ;;; Πως τον ξέκανε η κρίση ... που λέτε οι γαλάζιοι ότι δεν υπήρξε ποτέ ;;;
Δεν καταγράφεται ως θύμα της κρίσης. Φυσιολογικός θάνατος.
Πεθάναν μισό εκατομμύριο έλληνες, για να παίρνουν μισθάρες οι προνομιούχοι της ΠΑΣΟΚάρας.
Σωστό.καλως η κακως μαλακια ειπε η συγκεκριμενη ακομα και χωρις το ετησιως. ειναι να απορει κανεις με τα εκατερωθεν παλτα και τις μλκιες που λενε λιγες μερες πριν τις εκλογες. βλεπε αυτιστικο για συγγενεις θυματων, κατρου, δομνα μιχαηλιδου (τελειως αρρωστο αυτο που ειπε) και αυτην τωρα. κ ολοι αυτοι θελουν ποστα διακυβερνησης.. μουτσος να ησουν σε καραβι με τετοιους καπετανιους 1000 φορες καλυτερα να βουτηξεις στον ειρηνικο
Η ΝΔ φταιει που επαθε εγκεφαλικο ο Κακετσης?
Ο χωρισμός με την Λαίδη? Που το πας αυτό;;Το εγκεφαλικό έτσι ήρθε ;;;;
Η πορεία των οικονομικών του .... η οικονομική καταστροφή που υπέστη ;;;;
Τους γαλάζιους του φόρουμ , έπρεπε να σας έβγαζαν να μιλάτε στα κανάλια. Κάνετε δουλίτσα.Ο χωρισμός με την Λαίδη? Που το πας αυτό;;
Και με 10.000 το μήνα μεσαία τάξη είναι κάποιος. Στα ανώτερα στρώματα μεν αλλά μεσαία.Δηλαδή, αυτο το ζευγάρι, ή το ατομο που εφερες παραδειγμα, δεν είναι μεσαια ταξη;
Αν με ρωτάς, μεσαια ταξη ειναι.
Εμένα τι με σακουλιαζεις με τους νεοδημοκρατες του φόρουμ;;Τους γαλάζιους του φόρουμ , έπρεπε να σας έβγαζαν να μιλάτε στα κανάλια. Κάνετε δουλίτσα.
Θα έπαιρνε η ΝΔ, λίγο μικρότερο ποσοστό από το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ επι Δαμανάκη ....
Δεν διαφωνούμε κάπου.Και με 10.000 το μήνα μεσαία τάξη είναι κάποιος. Στα ανώτερα στρώματα μεν αλλά μεσαία.
Σιγά μην τον πεις κσι πλούσιο
Και με 10.000 το μήνα μεσαία τάξη είναι κάποιος. Στα ανώτερα στρώματα μεν αλλά μεσαία.
Σιγά μην τον πεις κσι πλούσιο
Κατά τη Φωτίου 25% είναι φτωχοί 50% μεσαία τάξη 25% ανώτερη τάξηΔεν διαφωνούμε κάπου.
Γιατί το λες αυτό;Εγώ έκανα λάθος . Εκείνη τη χρονιά μπορούσα να φύγω από την ελλάδα. Και έμεινα.
Την πάτησα. Το μετανιώνω μια ζωή.