alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ξερω, αποφασιστε τι ισχυει και μου λετεΑρα φταιει ο Καραμανλης για τα τεμπη;
Δεν ξερω, αποφασιστε τι ισχυει και μου λετεΑρα φταιει ο Καραμανλης για τα τεμπη;
Τυπε συνεχίζεις τις μαλακίες,50 χρονων μαντραχαλος;;;Εγώ εβαλα τον ΕΝΦΙΑ μου
Σε λιγο θα πει οτι φταιει ο ΤρικουπηςΑρα φταιει ο Καραμανλης για τα τεμπη;
Παντα φερει μεριδιο ευθυνης ο επικεφαλης. ΠΑΝΤΑΔεν ξερω, αποφασιστε τι ισχυει και μου λετε
τι να διαταράξει ρε τυπε ο ασχετοςΠαντα φερει μεριδιο ευθυνης ο επικεφαλης. ΠΑΝΤΑ
Ειδικα οταν εισαι χρονια σε μια θεση.
Ακομα και αν ο Κικιλιας δεν εκανε απολυτως τιποτα και ο τουρισμος πετουσε λογω αυτοματου πιλοτου, και παλι αξιζει μπραβο που δεν διαταραξε την ομαλη πορεια με τυχον μαλακιες. Δηλαδη ακομα και η αδρανεια απεναντι σε ενα ομαλο συστημα, ειναι αξιεπαινη, αν ηταν καποιος αλλος μπορει να τα εκανε μπουρδελο.
Επομενως ΠΑΝΤΑ εχει μεριδιο ευθυνης η επιβραβευσης ο επικεφαλης
Τυπε συμφωνω οτι ακουγεται ακραιο, δες τι εγινε ομως τι εγινε με τον μεγαλο περιπατο και ποσο μπινελικι εφαγε ο Μπακογιαννηςτι να διαταράξει ρε τυπε ο ασχετος
ακριβως επειδη δεν εκανε τιποτα τον βαλανε εκει
Ηξερε οτι και αν ακουμπησει θα τα κανει μπουρδελο
οποτε κοιμοταν και εκανε τα ταξιδακια του και εδινε το χερι του και τελος
Να του πουμε μπραβο που ειναι μαλάκας λες ;; Οκ μαζι σου , ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙΚΙΛΙΑ
Λες για τον μαλάκα που εφερε τον Ρουβα για 17 λεπτα ρεβεγιον και του εδωσε 215 χιλιαρικα , χωρις κοινο , για να ειναι αυτος πανω στην σκηνη μαζι του ;;Τυπε συμφωνω οτι ακουγεται ακραιο, δες τι εγινε ομως τι εγινε με τον μεγαλο περιπατο και ποσο μπινελικι εφαγε ο Μπακογιαννης
Γι αυτον εδω λες ;;; που εβαλε την νταλικα να γυριζει και να παιζει μουσικη σαν ντατσουν γυφτικο με καρπουζια ;;Τυπε συμφωνω οτι ακουγεται ακραιο, δες τι εγινε ομως τι εγινε με τον μεγαλο περιπατο και ποσο μπινελικι εφαγε ο Μπακογιαννης
Επισης, δες πχ τι εχει φτιαξει μεχρι τωρα ο Πιερακακκης. Για μενα ο επομενος που θα αναλαβει μετα απο αυτον θα αξιζει μπραβο απλα αν το αφησει να δουλευει ως εχει και δεν τα κανει πουτανα στελνοντας μας παλι πισω στους γκισεδες για βεβαιωση γνησιου...
Ακριβως. Τρανο παραδειγμα πως συχνα το να μην κανεις τιποτε ειναι καλο, αν ειναι να κανεις μαλακιεςΛες για τον μαλάκα που εφερε τον Ρουβα για 17 λεπτα ρεβεγιον και του εδωσε 215 χιλιαρικα , χωρις κοινο , για να ειναι αυτος πανω στην σκηνη μαζι του ;;
Λες για το ηλιθιο που εβαλες περγκολες στην πλατεια Συνταγματος που δεν κανουν ουτε σκιά σε μια χωρα με 40αρια και ηλιοφάνεια ολο το χρόνο
Αυτον που εβαλε κατι κατσαρολες σαν των ζουλου και εβαλε μεσα κατι γαμωδεντρα που μετα απο μια εβδομαδα ξεραθηκαν και πληρωσε ο κοσμος ενα καρο λεφτα
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που παιζει το δήμαρχο αθηναιων με τα λεφτα του κοσμακη ;
Σε αυτον αναφέρεσαι ;
Τι εχουμε ζησει ρε πουστη μου θα το λεμε στα εγγονια μας και δεν θα το πιστευουν.Γι αυτον εδω λες ;;; που εβαλε την νταλικα να γυριζει και να παιζει μουσικη σαν ντατσουν γυφτικο με καρπουζια ;;
Εάν τον λένε Μπακογιάννη γιό της Ντόρας aka Ντορογιο τότε ναι αυτόν λέειΛες για τον μαλάκα που εφερε τον Ρουβα για 17 λεπτα ρεβεγιον και του εδωσε 215 χιλιαρικα , χωρις κοινο , για να ειναι αυτος πανω στην σκηνη μαζι του ;;
Λες για το ηλιθιο που εβαλες περγκολες στην πλατεια Συνταγματος που δεν κανουν ουτε σκιά σε μια χωρα με 40αρια και ηλιοφάνεια ολο το χρόνο
Αυτον που εβαλε κατι κατσαρολες σαν των ζουλου και εβαλε μεσα κατι γαμωδεντρα που μετα απο μια εβδομαδα ξεραθηκαν και πληρωσε ο κοσμος ενα καρο λεφτα
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ που παιζει το δήμαρχο αθηναιων με τα λεφτα του κοσμακη ;
Σε αυτον αναφέρεσαι ;
δαλαϊμαν, τι λες να ψηφίσει ο γαλάζιος φίλος μας ???Μαζί Θα είμαστε φαίνεται