dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Εδω το πουλι σου ψαχνεις και δεν το βρισκεις...το στοιχημα θα εβλεπες?Δεν είδα κάνα στοίχημα ...
Αλλα ψαξε λιγο ενα απο τα 2 σιγουρα θα τα βρεις!!
Εδω το πουλι σου ψαχνεις και δεν το βρισκεις...το στοιχημα θα εβλεπες?Δεν είδα κάνα στοίχημα ...
Τυπε αλλο τεκμήριο αποκτησης περιουσίας αλλο τεκμήριο κατοχής.
Τεκμήριο κατοχής εχει μονο μια χωρα στην αφρικη. Τεκμήριο αγορας είναι λογικο και θα υπαρχει. Το αλλο θα το καταργουσε ο σαμαρας το 2014. Αντ αυτου εβαλε φορο πολυτελειας στα 1600αρια ιχ πλεον των καταχρηστικων τελών ταξινομησης
Ψαξε λιγο και θα το βρεις....
Δεν το δεχτηκε η Κοτα.
Μπορει και ναι Μπορει και οχι.Μπορείς να κάνεις πρόβλεψη ....
Μπορεί να σε λυπήθηκε ο Αλεξ, είναι σαν να κλέβεις παγκάρι εκκλησίας αν πεις πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ ....
ποιος ειναι ρε τυπε???ο παπαδημουλης???!!!!!!Ρε μαλάκα ... είσαι πιο ξεφτιλισμένος από την ξεφτίλα ....
ΑΚΙΝΗΤΑ 2.5 ΜΥΡΙΑ ΡΕ ΛΑΤΖΕΡΗ ;;;;
Δεν έχεις ένα ακριβό ρολόϊ (δεν σου χρειάζεται)
δεν έχεις καθόλου αμάξι (δεν το χρειάζεσαι πας με λεωφορείο)
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ή ΕΝΑ ΣΑΚΑΚΙ να βάλεις φωτογραφία. Σούργελο ....
Τίποτε που να .... βγαίνει φωτογραφία ! Και όχι ... printscreen ....
Βάλε μας κανένα printscreen ακόμη , ότι έχεις ακίνητα αξίας 3.654.789.432 €
ή καταθέσεις 1.000.000.000£ στη bank of england !!!!!!
(κι ας μην έχει ταμιευτήριο , ποιός λατζέρης το ξέρει) .
Ε καλά, ο Λάκης γκρινιάζει για τις υψηλές συντάξεις ΔΕΚΟ και την υψηλή φορολογία... και θα ψηφίσει Συριζα για να τα διορθώσει.Το ξέρω τυπε ... ο Λάκης είπε γενικά για τεκμήρια ....
Γιατί αυτός που έχει μαύρο χρήμα τον πιάνουν τα τεκμήρια απόκτησης με την αγορά ...
Ποιός τα είπε αυτά;Την τελευταία τετραετία, μειώθηκε-μεταξύ άλλων- σημαντικά ο ΕΝΦΙΑ για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, καταργήθηκε η εισφορά αλληλεγγύης, περιορίσθηκε για τους ελεύθερους επαγγελματίες η προκαταβολή φόρου, ενώ μειώθηκε στο 22% (από 29%) ο εταιρικός φόρος και στο 5% ο φόρος στα μερίσματα από 10% που ήταν..
Ο ΦΑΠ τί είναι αστέρι μου;;Τυπε αλλο τεκμήριο αποκτησης περιουσίας αλλο τεκμήριο κατοχής.
Τεκμήριο κατοχής εχει μονο μια χωρα στην αφρικη. Τεκμήριο αγορας είναι λογικο και θα υπαρχει. Το αλλο θα το καταργουσε ο σαμαρας το 2014. Αντ αυτου εβαλε φορο πολυτελειας στα 1600αρια ιχ πλεον των καταχρηστικων τελών ταξινομησης
Ότι θα κερδίσει η ΝΔ κ όπως μάς πέρασαν οι Λεττονοι Εσθονοί σλοβένοι Μαλτέζοι Πορτογάλοι έτσι θα μας περάσουν κ οι Βούλγαρορουμανοι . φυσικα ανεξάρτητου ποιος θα κερδίσειΠρόβλεψη θα κάνεις;;; τι φοβάσαι ρε;;;;
Για αυτους που θα ψηφισεις εχεις αποφασισει τι ειναι?Ο ΦΑΠ τί είναι αστέρι μου;;
Comparing Europe’s Tax Systems: Property Taxes
Estonia has the most efficient property tax system among OECD countries. How do property tax systems in Europe compare?taxfoundation.org
Δεν έχω απόφασίσει ακόμη αν οι Συριζαίοι είναι απλώς ασχετοι ΚΑΙ ψέυτες ή εντελώς άσχετοι και ψεύτες..
Ο πιερακακης κ ο ΣΥΡΙΖΑ αν έβγαινε έπρεπε να είναι σε κυβέρνηση .....Ας αγνοήσουμε για λίγο τα ΣΥΡΙΖΑΜΕΑ που δεν εχουν νημα να κλαψουν και μαζευονται εδώ, να δούμε ποιος είναι ενας καλός σταυρός στην Α' Αθήνας.
Ο Πιερακάκης θα επιβραβευτεί απ όλους για την τρομερη δουλεια που κάνει και η απόδοση στα στοιχιματζίδικα για να βγει πρώτος είναι 0,99. Πάει ο ένας σταυρός..
Ο Δαγρές έχει στο βιογραφικό του σημαντικό έργο με την ομοσπονδία Κωφων και θα τον τιμήσω.
Μου μενουν άλλοι δύο σταυροί. Άποψη;
Ας αγνοήσουμε για λίγο τα ΣΥΡΙΖΑΜΕΑ που δεν εχουν νημα να κλαψουν και μαζευονται εδώ, να δούμε ποιος είναι ενας καλός σταυρός στην Α' Αθήνας.
Ο Πιερακάκης θα επιβραβευτεί απ όλους για την τρομερη δουλεια που κάνει και η απόδοση στα στοιχιματζίδικα για να βγει πρώτος είναι 0,99. Πάει ο ένας σταυρός..
Ο Δαγρές έχει στο βιογραφικό του σημαντικό έργο με την ομοσπονδία Κωφων και θα τον τιμήσω.
Yπαρχει και ΦΑΠ και ΕΝΦΙΑ στην Ελλαδα. Και αλλοι 35-40 φόροι στα ακινηταΟ ΦΑΠ τί είναι αστέρι μου;;
Comparing Europe’s Tax Systems: Property Taxes
Estonia has the most efficient property tax system among OECD countries. How do property tax systems in Europe compare?taxfoundation.org
Δεν έχω απόφασίσει ακόμη αν οι Συριζαίοι είναι απλώς ασχετοι ΚΑΙ ψέυτες ή εντελώς άσχετοι και ψεύτες..
Ας αγνοήσουμε για λίγο τα ΣΥΡΙΖΑΜΕΑ που δεν εχουν νημα να κλαψουν και μαζευονται εδώ, να δούμε ποιος είναι ενας καλός σταυρός στην Α' Αθήνας.
Υποσχέσεις για "Ισχυρές Γυναίκες" και πλήρης απουσία από τα κοινά στο παρελθόν... Not my type
Σε πολλές χώρες υπάρχει φόρος και στην κατοχή περιουσίας τραλαλακη .... απλά έχουμε πολλούς που δεν δηλώνουν τίποτα ...
Δεν μπορεί να μην υπάρχει το τεκμήριο απόκτησης περιουσίας, πχ πως αγοράζεις ακίνητο 300.000 με εισόδημα 6.000 το χρόνο;;; πόσες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν;;;;
τι ισχυρες γυναικες και πουτσε μπλε,σταυρωσε τη να μπαινει και κανα καλο μουνι στη βουληΥποσχέσεις για "Ισχυρές Γυναίκες" και πλήρης απουσία από τα κοινά στο παρελθόν... Not my type