tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.182
- Πόντοι
- 3.656
Άμα βγουν οι ρεπουμπλικανοι η επόμενη κυβέρνηση του Κούλη θα φάει μια πουτσα με αοζ που θα φύγει το 2027 με -10 μονάδες !!!!!
Άμα βγουν οι ρεπουμπλικανοι η επόμενη κυβέρνηση του Κούλη θα φάει μια πουτσα με αοζ που θα φύγει το 2027 με -10 μονάδες !!!!!
Εννοείς το σπίτι της πεθεράς σου .... που είσαι σώγαμπρος ;
Πληρώνεις ενφια 23 χιλιάρικα;Λοιπόν Λακη Μαλάκα λες να εχω ακόμα σκουτεράκι;;;
Θα μας πεις μπαμια Λακη πρόβλεψη αποτελεσμάτων εκλογών 21-5-2023;;;;
Λοιπόν Λακη Μαλάκα λες να εχω ακόμα σκουτεράκι;;;
Πληρώνεις ενφια 23 χιλιάρικα;
Το αστείο είναι ότι κάποιος εδώ πληρώνεις όντως 145 χιλιάδες ευρώ ενφια
Ο Πάγκαλος ο παππούς, ήταν σκληρός όσο έπρεπε με την Αλβανία. Και τους μιλούσε τη γλώσσα που καταλάβαιναν.Τουλαχιστον απ οτι φαινεται απο την οργη του Μητσοτακη, καταλαβε οτι απετυχε η πολιτικη του στις ελληνοαλβανικες σχεσεις, και μοιαζει ετοιμος να σκληρυνει τη σταση του.
Νομιζω ο στρατηγος Παγκαλος ηταν ιδιαιτερος φιλοπολεμος και διεκδικητικος προς τους Τουρκους.Ο Πάγκαλος ο παππούς, ήταν σκληρός όσο έπρεπε με την Αλβανία. Και τους μιλούσε τη γλώσσα που καταλάβαιναν.
Και πήγαιναν κλαίγοντας στους άγγλους.
Τον χάσαμε το στέκα.
Σε καμιά 3ετία πάλι !
Την έσβησα τη φωτό που του ... έφτιαξα ! Λέτε να κλαίει ; Κρίμα.
Νομιζω ο στρατηγος Παγκαλος ηταν ιδιαιτερος φιλοπολεμος και διεκδικητικος προς τους Τουρκους.
Με τους Αλβανους μαλλον οχι. Μαλιστα εχω διαβασει οτι μεσολαβησε ωστε οι μουσουλμανοι Αλβανοι της Ηπειρου να εξαιρεθουν απο την ανταλλαγη πληθυσμων οπως ανεφερε η συνθηκη της Λωζαννης. Γι αυτο μετεπειτα στα γεγονοτα της γερμανικης κατοχης, οι μουσουλμανοι Αλβανοι κατοικουν ακομη στην Ηπειρο, ενω το λογικο ηταν να ειχαν φυγει.
Λακη για φτιαξε και εσύ μια φωτο .... καντο 126 οπως είπες ....
Δεν ξέρεις κάποιες ... λεπτομέρειες .... κάναν μαγκιά σε φυλάκιο ... μπούκαρε και κατέλαβε .... 3-4 πόλεις ... και τις έθεσε υπό κατοχή ...
Και πήγαν κλαίγοντας και παρακάλαγαν τους άγγλους .... και την ολλανδία ... να παρακαλέσουν τους έλληνες ... να αφήσουν τις πόλεις τους !
Έτσι καταλαβαίνουν .
Λοιπόν Λακη Μαλάκα λες να εχω ακόμα σκουτεράκι;;;
Αν trollλάρεις καλώς, ειδάλλως φαίνεται ότι το έχεις πειράξει. Επίσης δεν γίνεται ο συμπληρωματικός φόρος είναι μεγαλύτερος του κύριου.
Τυπε λίγο ακόμα θα βρεθεί εκκαθαριστικος, ένα εκατομμύριο ενφιαΤο αστείο είναι ότι κάποιος εδώ πληρώνεις όντως 145 χιλιάδες ευρώ ενφια
Ο Πάγκαλος ο παππούς, ήταν σκληρός όσο έπρεπε με την Αλβανία. Και τους μιλούσε τη γλώσσα που καταλάβαιναν.
Και πήγαιναν κλαίγοντας στους άγγλους.
Παραληδες στο μπου αλλά στα lidl ψάχνουμε φτηνό καβουρμαΤυπε λίγο ακόμα θα βρεθεί εκκαθαριστικος, ένα εκατομμύριο ενφια