mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 506
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φοβαται κατι?Τι μου το λες εμενα? Ο αλλος ειπε οτι τα στοιχεια θα βγουν στη φορα μονο αν κερδισει ο Συριζα
Φοβαται κατι?Τι μου το λες εμενα? Ο αλλος ειπε οτι τα στοιχεια θα βγουν στη φορα μονο αν κερδισει ο Συριζα
Εγω παλι βλεπω οτι οσο μειωνονται οι αναποφασιστοι, τοσο μεγαλωνει η διαφορα υπερ της ΝΔΌλοι αυτοί οι αναποφάσιστοι στο τέλος θα το ρήξουν σύριζα και προβλέπω ένας ή και παραπάνω σύμβουλοι του Κυριάκου από την επόμενη των εκλογών να ψάχνουν δουλειά σε εταιρεία σεκιουριτι
Και τα επομενα οκτώ χρονια τι θα φανε?Βιαστηκαν να βαλουν τον Στουρναρα στην ΤτΕ, Βιάστηκαν να διορίσουν δικαστές ,Τα εβαλε με κομματικο στρατο 40 ετων.
Δεν αφησαν ουτε τους σκληρους δισκους αρχεια κτλπ. Μεχρι κ το σαπουνι για τα χερια εφαγαν οι μπλε ακριδες.
Οχι τύπε, δεν βλεπουμε να βραζει τιποτα. Το "χρεωκοπημενο" κομμα ειναι πρωτο.Εσυ σε ποια πλουσια Ελλαδα ζεις ρε τυπε? Διοτι οι περισσοτεροι Ελληνες ζουνε στη χρεωκοπημενη Ελλαδα με τα μηνμονια και τα επιδοματα τα οποια θα κοποθν μαχαιρι απο τον Αυγουστο.
Το οτι σε πληρωνει το κομμα ειναι πασιφανες. Το θεμα ειναι οτι εισαι ακομα ενα παρασιτο που το ταιζει ο Ελληνικος λαος διοτι το χρεωκοπημενο κομμα σου αν δεν βγει και γινει καμια κεντα και το στειλουν στο παγκο να δουμε τι γλωσσα θα μιλας τοτε. Μαλλον δεν καταλαβατε οτι η χωρα μετα τα Τεμπη βραζει....
Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε τυπε, που ασχολειται καποιος να σε παρακολουθει τι γραφεις?Μην ξεχνάτε κ τις παρακολουθήσεις,προσοχή τι γράφεται κ που το γράφεται
"Ο Βαξεβάνης θα βάλει τα στοιχεία στον κωλο του"Tι κριμα που η ΝΔ θα κερδισει και τωρα και το 2027 και ο Βαξεβανης θα βαλει τα "στοιχεια" στον κωλο του
Όχι, ας ξανά εκλέγουν αυτοί που έλεγαν ότι θα τον καταργήσουν και τώρα λένε άλλα.Αρα ας επαναφερουμε αυτους που τον θεσπισαν
Τύπε εσύ πιστεύεις ότι κάποιος που θα ψήφιζε κασιδιάρη επειδή θα πολεμούσε το σύστημα...Εγω παλι βλεπω οτι οσο μειωνονται οι αναποφασιστοι, τοσο μεγαλωνει η διαφορα υπερ της ΝΔ
Ριξτε μια ματια στις αποδοσεις των στοιχηματων, θα βγαλετε πολυ ενδιαφεροντα συμπερασματα.
Και η ΝΔ, και ο Συριζα, θα πανε καλα. Ισως ξεπερασουν μαζι το 65%.
Το ΠΑΣΟΚ ζοριζεται, ΚΚΕ και Βαρουφακης ανεβασμενοι, Βελοπουλος εξαυλωνεται, Κανελλοπουλος καπου στο 2% λογω "επιδοτησης" Κασιδιαρη, Τζημερος πανω απο 1,5% ανετα.
Ούτε ενα στοιχειο δεν εδωσε για τις παρακολουθησεις ο Βαξεβανης. Τιποτα απολυτως."Ο Βαξεβάνης θα βάλει τα στοιχεία στον κωλο του"
Όπως έβαλε και τα στοιχεία με τις παρακολουθήσεις, που η ΝΔ ελεγε οτι ειναι μαλακίες του Βαξεβανη.
Μόλις άρχισε όμως ο κοντός να δημοσιεύει τους κωδικούς των παρακολουθούμενων, άρχισαν να τα μαζεύουν στη ΝΔ, έτρεχαν και δεν έφταναν.
Όχι, ας ξανά εκλέγουν αυτοί που έλεγαν ότι θα τον καταργήσουν και τώρα λένε άλλα.
"Καθαρές κουβέντες λοιπόν, ο νόμος Κατρούγκαλου καταργείται"
Εγω πιστευω οτι καποιος που εχει την ανωριμοτητα να ψηφισει Κασιδιαρη, δεν εχει κανενα πολιτικο κριτηριο και επομενως καθε εξελιξη ειναι πιθανη.Τύπε εσύ πιστεύεις ότι κάποιος που θα ψήφιζε κασιδιάρη επειδή θα πολεμούσε το σύστημα...
σαν δεύτερη επιλογή θα είχε το να ψηφίσει...το σύστημα?
Οι κωδικοί ήταν μέρος της φαντασίας του;Ούτε ενα στοιχειο δεν εδωσε για τις παρακολουθησεις ο Βαξεβανης. Τιποτα απολυτως.
Eλπιζω το βρωμοξυλο να μην επεσε σε εσενα διαδυκτιακα.Αν σου πω οτι μια φιλη της κολομπιανας μού εστειλε πονηρο μηνυμα, και εγω το ειπα στην δικη μου και επεσε βρωμοξυλο, θα το πιστεψεις?
Τύπε δεν τους έπιασε στα πράσα γιατί ο Κυριάκος ήξερε ότι θα τα βγάλει στη φόρα αφού τον πρακολουθούσε...αλλά δεν μπορούσε να το πει σε κανέναν γιατί θα έπεφτε μόνος του στην παγίδα του"Ο Βαξεβάνης θα βάλει τα στοιχεία στον κωλο του"
Όπως έβαλε και τα στοιχεία με τις παρακολουθήσεις, που η ΝΔ ελεγε οτι ειναι μαλακίες του Βαξεβανη.
Μόλις άρχισε όμως ο κοντός να δημοσιεύει τους κωδικούς των παρακολουθούμενων, άρχισαν να τα μαζεύουν στη ΝΔ, έτρεχαν και δεν έφταναν.
"Μπορεί να υπήρχαν και παρακολουθήσεις.
Όχι, ας ξανά εκλέγουν αυτοί που έλεγαν ότι θα τον καταργήσουν και τώρα λένε άλλα.
"Καθαρές κουβέντες λοιπόν, ο νόμος Κατρούγκαλου καταργείται"
Δεν κανω καθολου πλακα.Eλπιζω το βρωμοξυλο να μην επεσε σε εσενα διαδυκτιακα.
Πράγματι, οι κυβερνήσεις της ΝΔ παίρνουν μίζες. Π.χ. ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο οποίος έγινε και εφοπλιστής....
ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ της ΝΔ ! Φοβάστε μην χάσετε τις μίζες !
Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ πολεμάει να συνεχιστεί να τρώνε με 10 κουτάλια.
Θα τα αντικαταστήσουν με απευθείας αναθέσεις.. ξέρει η ΝΔ από αυτάΚαι τα επομενα οκτώ χρονια τι θα φανε?
Πράγματι, οι κυβερνήσεις της ΝΔ παίρνουν μίζες. Π.χ. ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο οποίος έγινε και εφοπλιστής.
Τα ίδια το πασοκ (Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, κτλ)
Ωστόσο ίσως είναι αναπόφευκτο να πληρώνεις μεσίτες (δηλ. μίζες) για να δεις να γίνεται κάτι.
ότι έγιναν και τα έργα στο οσε.....1 δις και τελικά είμαστε ακόμα στην εποχή του nokia 3310Η επένδυση στο Ελληνικό τι έγινε ;
Το ίδιο ισχύει κ για τον πατέρα σου??Ούτε ενα στοιχειο δεν εδωσε για τις παρακολουθησεις ο Βαξεβανης. Τιποτα απολυτως.
Εγω πιστευω οτι καποιος που εχει την ανωριμοτητα να ψηφισει Κασιδιαρη, δεν εχει κανενα πολιτικο κριτηριο και επομενως καθε εξελιξη ειναι πιθανη.
Ανέβασε συνομιλία η Κανά βίντεο ρε ΧασοδικηΔεν κανω καθολου πλακα.
Πηγε, την βρηκε και την πλακωσε στις μπουνιες
Ο πατερας μου δεν σκοπευε να ψηφισει Κασιδιαρη.Το ίδιο ισχύει κ για τον πατέρα σου??
Ανέβασε συνομιλία η Κανά βίντεο ρε Χασοδικη