pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Για τον Δαλαι Κλαμα
Δες τη ζωή σου μωρέ μαλάκα πιο ολιστικά
Για τον Δαλαι Κλαμα
Eπειδη βεβαια για να εχουν το τηλεφωνο σου σημαινει οτι εισαι ή υπήρξες μελος της ΝΔ, θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις πότε άλλαξες απόψεις.Σημερα ειχε πλακα. Μου τηλεφωνησαν και με ρωτησαν εαν θα στηριξω καποιον βολευτη απο τη νδ. /Και απαντησα: Μα φυσικα.. Μεινετε ησυχη.. θα ριξω》#Μαυρο στον Μαυρογυαλουρο#
-Στις προηγουμενες εκλογες παλι μου τηλεφωνησαν απ τα γραφεια της νδ για εφορευτικη επιτροπη. Και ειπα οτι: θα ηθελα πολυ, αλλα δυστυχως δεν θα μπορεσω.. Γιατι φευγω αμεσα στο εξωτερικο για λογους υγειας.
Eπειδη βεβαια για να εχουν το τηλεφωνο σου σημαινει οτι εισαι ή υπήρξες μελος της ΝΔ, θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις πότε άλλαξες απόψεις.
ο Χιος τυπε ειναι ο τρελος του χωριου, ο "ψευτης βοσκος" της ελληνικης δημοσιογραφιας.Κυριάκος Μητσοτάκης= Αρχηγός εγκληματικής συμμορίας.
Εδώ και μέρες ο Χίος φωνάζει οτι ο εγκέφαλος της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του ήταν η γυναίκα του, η Εβραία Γκραμπόφσκυ, με συντονιστή τον Δημητριάδη.
Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, ακόμη και της Αφρικής , ο εισαγγελέας θα τον είχε καλέσει να το αποδείξει, αλλιώς θα τον έστελνε στην μπουζού...
Εδώ δεν τρέχει κάστανο.
Από την υπόθεση Φουρθιώτη και μετά, είναι σαφές ότι το Καθεστώς ΝΔ βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον υπόκοσμο.
μεγαλυτερη ζημια θα κανουν αν ασχοληθουν. τον αφηνουν να γαβγιζει μονος του. ή θα τον φανε σε επομενο χρονο.Το περίεργο όμως είναι ότι δεν του απαγγέλλονται κατηγορίες για συκοφαντική συσφήμιση. Γιατί; Οέο; Δεν θα ήταν ευκαιρία να απαλλαγούν από αυτόν;
Άλλωστε την καταγγελία δεν την έκανε ο Χίος, αλλά αστυνομικός της ΕΥΠ...
τυπε ξαναλεω, ο Χιος ειναι ο τρελος του χωριου. Με σφραγιδα και ταμπελα.Στον εαυτο τους θα κάνουν ζημιά...
Είναι η τακτική των Εβραίων: Ό.τι δεν μας συμφέρει (δημοσίευμα, βιβλίο, ταινία) το αποσιωπούμε. Δέν σε ξενίζει ότι κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν το ανέφερε;
Ποτε δεν ημουν.. Ηταν ομως ομως ο παππους μου ενεργο μελος. Ισως λογω συνωνυμιας; Εαν ομως ηταν ο Ναουμ αρχηγοπουλο σας και οχι οι ψευτοαγιοι Λουδοβικοι που εχουν το αλαθητο, ισως να το συζητουσαμε διαφορετικαθα ειχε ενδιαφερον να μας πεις πότε άλλαξες απόψεις
Δες τη ζωή σου πιο ολιστικά
Γιατί αν του κάνουν κάποια μήνυση ή αγωγή θα πρέπει να περιμένουν στην σειράααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααά για να εκδικαστεί μια κάποια μέρα η υπόθεση τους.Το περίεργο όμως είναι ότι δεν του απαγγέλλονται κατηγορίες για συκοφαντική συσφήμιση. Γιατί; Οέο; Δεν θα ήταν ευκαιρία να απαλλαγούν από αυτόν;
Άλλωστε την καταγγελία δεν την έκανε ο Χίος, αλλά αστυνομικός της ΕΥΠ...
Εγώ στο σκατοχωρι που ψηφίζω ούτε μια φίρμα δεν μού στέλνει smsΟ φίλος μου ο Νοτης μου έστειλε και ευχές για το Πάσχα.
Χασοδικη @alex71 Σκουπιδοφαγε @daima703 @Leclerc να σκάσετε από το κακό σας πουστρακια.
Όποιος έχει στοιχεία για απόπειρα δολοφονίας του πάει στον εισαγγελέα. Δε χαζολογαει στα μηντια.Η απόπειρα δολοφονίας του όμως δεν είναι ...αναξιόπιατη
Κυριάκος Μητσοτάκης= Αρχηγός εγκληματικής συμμορίας.
Εδώ και μέρες ο Χίος φωνάζει οτι ο εγκέφαλος της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του ήταν η γυναίκα του, η Εβραία Γκραμπόφσκυ, με συντονιστή τον Δημητριάδη.
Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, ακόμη και της Αφρικής , ο εισαγγελέας θα τον είχε καλέσει να το αποδείξει, αλλιώς θα τον έστελνε στην μπουζού...
Εδώ δεν τρέχει κάστανο.
Από την υπόθεση Φουρθιώτη και μετά, είναι σαφές ότι το Καθεστώς ΝΔ βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον υπόκοσμο.
Οπως και να εχει.. η αληθεια δεν γραφεται με μπουκωμενα μμε, κουμπαριες και αφεντικα
Οι δικοι μου που ειναι μέλη της ΝΔ, τους πρηζουν καθε τοσο απο το κομμα. Από άλλα κομματα δεν τους ενοχλησε κανενας. Εμενα πάλι που δεν ειμαι μέλος πουθενά,δεν με ενοχλουν ούτε απο τη ΝΔ.Τι μαλάκα είσαι ... Σέρχιο Μαρκαριάν
Κάρτα να δώσεις σε κοπή τη πίτα σου πρήζουν τον έρωτα από τα 3 πρώτα κόμματα
ετσι γινονται οι σωστες δουλειες στο πουστοκομμα
να σκυβεις κεφαλι και να ακους τα αφεντικα σουΔηλαδή τι θες να πεις τύπε;