sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.341
- Πόντοι
- 22.266
Για ποιον μιλάτε;;Να τον στειλουμε στον Αγ Δομίνικο να γαμιεται με του λοκαλ και να χωνει καρυδες στην σουφρα του.
Για ποιον μιλάτε;;Να τον στειλουμε στον Αγ Δομίνικο να γαμιεται με του λοκαλ και να χωνει καρυδες στην σουφρα του.
ΓΙα τον φιλο σου τον ΝτολμαΓια ποιον μιλάτε;;
Πάει τσοντοσινεμαδες ο @daima703 ???ΓΙα τον φιλο σου τον Ντολμα
Εδώ δεν υπολογίζει παιδάκια ο υπουργός υγειας που το επέλεξε σαν καθήκονΕγώ διαφωνώ τύπε…αν αφήνεις τα κομματικά και τα πολιτικά να σε ελέγχουν τόσο που να μην υπολογίζεις παιδάκια τότε το εχεις χάσει.
Κάτσε να δούμε μπορεί τελικά να κάνει καλό στα παιδάκια και να γίνουν καλύτεροι πολιτες από τον άχρηστο πατέρα τους , το μέλλον θα δείξειΔεν διαφωνώ…
Πρέπει να σκεφτείς όμως ότι με το γιαούρτωμα μεγαλύτερο κακό έπαθαν τα παιδιά του παρά αυτός.
Αυτός είναι ένα ζώο δεν τον ενδιαφέρει τίποτα το έχει αποδείξει. Μη σου πω ότι χάρηκε επειδή τον πολεμάνε οι «κακοί αριστεροί»
Για τον ίδιο τον Πλεύρη ως πολιτικό…και τη φάρμα όλη να φάει στη μούρη λίγο είναι.
Eδω πέντε εκατομμύρια ψηφίζουμε σαράντα χρόνια ανίκανους ,,,ολιγαρχίες οικογενειοκρατίας κλέφτες κ θα μας πειράξουν τα γραφόμενα του μπου;;εδώ, ο σαούλ λυπάται το γατί και όχι τον πλεύρη
ο βολκάνο λυπάται τον κουφοντίνα κι όχι τα θύματα,
φουλ της σαχλαμάρας
Ξέρω πως είναι τυπε έχω δουλέψει με νοσοκομεία….μακράν το χειρότερο που έχω δει ήταν το λαϊκόKαμια σχεση.
Αυτος εχει την μοιρα ΟΛΩΝ μας στην θεση που ειναι.
Με τις αποφασεις του οριζει την υγεια μας και ολοι ξερουμε το εργο του.
Λυπηθηκε αυτος τα παιδια του κοσμου που τους αφησε χωρις ΜΕΘ? Χωρις γιατρους? ΟΧΙ .
Οποτε γιατι να λυπηθω τα δικα του παιδια? Επειδη ειναι πολιτικος?
Εχεις παει στο Παιδων να δεις τι μπουρδελο ειναι εκει μεσα? Να μην σου τυχει τυπε.
Το ιδιο θα ελεγα για οποιονδηποτε ηταν σε αυτο το υπουργειο.
Ξανα λεω...ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ αλλα δεν θα στεναχωρηθω για τα Πλευρακια.
Mιλαμε για παιδια.Ξέρω πως είναι τυπε έχω δουλέψει με νοσοκομεία….μακράν το χειρότερο που έχω δει ήταν το λαϊκό
Δεν χανετε ευκαιρια τα πουστρακια που κανετε αλλαξοκωλιες να υποστηριζετε το ενα το αλλο.
Όταν μεγαλώσουν και μπουν με ΑΣΕΠ σε καμία θέση με 5.500 το μήνα δεν θα ενδιαφέρονται τυπεΚάτσε να δούμε μπορεί τελικά να κάνει καλό στα παιδάκια και να γίνουν καλύτεροι πολιτες από τον άχρηστο πατέρα τους , το μέλλον θα δείξει
οχι δεν το θυμαμαι.Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι ότι δεν υπάρχουν πλευράκια και τσιπράκια όταν είναι τέτοιες ηλικίες.
Θυμάσαι που κάποτε είχε βγάλει η κόρη του Μηλιού μια φωτό από το μπρικολαζ με ένα τάληρο για να φλεξάρει και έπεσαν να την φάνε επειδή ο πατέρας της ήταν αριστερός βουλευτής;
Τι εννοείς ακριβώς τυπε;εδώ, ο σαούλ λυπάται το γατί και όχι τον πλεύρη
ο βολκάνο λυπάται τον κουφοντίνα κι όχι τα θύματα,
φουλ της σαχλαμάρας
Ε στο θυμίζω εγώ….μόλις είχε βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και έβγαλε αυτή φωτό στο instagram με ένα 500ρικο και λεζάντα «να στηρίξουμε την οικονομία»οχι δεν το θυμαμαι.
Δεν υπαρχουν συμφωνω. Αλλα πολυς ντορος γινεται για το εαν παθουν ψυχολογικα κτλπ κτλπ