barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.273
- Πόντοι
- 5.506
Εγραψες πως αυτος το χρειαζοταν.Τι διαφέρει αυτό που λες από αυτό που είπα εγώ?
Εγραψες πως αυτος το χρειαζοταν.Τι διαφέρει αυτό που λες από αυτό που είπα εγώ?
Τι θα κανεις; Θα τον πλακωσεις στα τσιμπουκια;Σε έχω αφήσει πολύ λασκα χουντοσπερμα και έχεις πάρει αέρα...!
.θα σε φτιάξω σύντομα
Ο ατενεζος ειναι τιμιος αγωνιστης του μεροκαματου και δεξιος αδερφος. Αλλου ειναι οι γυναικωτοι.κατα την γνωμη σου ειναι ο αθηναιος ο πιο γυναικωτος του σαιτ?
Ξαναβάζω τι έγραφα όχι εγώ αλλά τι έλεγε εφημερίδα συντακτών και ο Τσίπρας πριν τις εκλογές 19σήμερα απεργεί το τσοντοσινεμά ? μας ζάλισες με ανοησίες
Για δημοσκοπήσεις δεν λες κάτι χρήσιμο , μπορούσες να πείς ότι έχει αυτοδυναμία ο κούλης στη καμπίνα και πλειοψηφία στη πλατεία
ή ό,τι τέλος πάντων γνωρίζεις απο κεί που συχνάζεις
Πάμε παρακάτω,
θυμάμαι καλά ότι έλεγες πως ήσουν ο μόνος που δεν τα έπαιρνε-λαδωνόταν στη δουλειά σου ?
Παραπάνω πάντως από τη μηδενική αύξηση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις συντάξειςΠόσο είναι η πραγματική αύξηση μισθού ρε μουνοσκυλο? Πόσο αυξήθηκε το κόστος ζωής? Λέγε ρε κουλοσκυλο.
Παραπάνω πάντως από τη μηδενική αύξηση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις συντάξεις
Και την ελάχιστη Που έδωσες τον κατώτερο μισθό πριν από τις εκλογές
Παρά τα όσα είχε υποσχεθεί
Αλλά δυστυχώς για σένα ο κόσμος συγκρίνει
Και ξέροντας τις υποσχέσεις που είχε δώσει ο Τσίπρας
Πριν το 15
Και το Σεπτέμβριο του 15 με το παράλληλο δήθεν πρόγραμμα που θα έσβηνε τις επιπτώσεις του μνημονίου
Τον λέει ψεύτη κωλοτούμπα
Και συγκρίνοντας τον με τον Μητσοτάκη του βάζει κάτω από τη βάση
Βέβαια εσένα μηδενικό δεν σε φτάνει
Κάνε πάλι μία εξωπραγματική πρόβλεψη για τις εκλογές
Λέγε ρε κουλοσκυλο αυτό που σε ρώτησα.Παραπάνω πάντως από τη μηδενική αύξηση που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις συντάξεις
Και την ελάχιστη Που έδωσες τον κατώτερο μισθό πριν από τις εκλογές
Παρά τα όσα είχε υποσχεθεί
Αλλά δυστυχώς για σένα ο κόσμος συγκρίνει
Και ξέροντας τις υποσχέσεις που είχε δώσει ο Τσίπρας
Πριν το 15
Και το Σεπτέμβριο του 15 με το παράλληλο δήθεν πρόγραμμα που θα έσβηνε τις επιπτώσεις του μνημονίου
Τον λέει ψεύτη κωλοτούμπα
Και συγκρίνοντας τον με τον Μητσοτάκη του βάζει κάτω από τη βάση
Βέβαια εσένα μηδενικό δεν σε φτάνει
Κάνε πάλι μία εξωπραγματική πρόβλεψη για τις εκλογές
Σε στραπονιασε τελικά η Χατζή η ακόμα παρακαλάς?Τι να γλεντησεις μωρη κουραδα που σ εχει κανει σωβρακο ο δαιμα.
Τρεχα να σε τσιμπουκωσει ο νιπλης πρωτα που τον γλυφεις για ενισχυσεις και μετα θα σου στειλω και τη Χατζη να σου κανει τον κωλο τουνελ.Σε στραπονιασε τελικά η Χατζή η ακόμα παρακαλάς?
έκανε έκπτωση 20%στα μη ηλεκτροδοτουμενα...μην είσαι αχάριστοςΘυμάσαι το Σαμαρά στα Ζάπεια ;;;
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΡΕΥΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ... ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ....
Μας έβαλε τον ΕΝΦΙΑ ... σε όλα ... και στα μη ρευματοδοτούμενα ...... ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ...
ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ...........
Για αυτό βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα είχε βγει ποτέ.
Κακόμοιρο μηδενικόΛέγε ρε κουλοσκυλο αυτό που σε ρώτησα.
Η μόνη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι ότι μαζί με τον @Νίπλης θα σε γλενταμε για πολύ ακόμα
Ξαναβάζω τι έγραφα όχι εγώ
πεθερόπληκτε ροπαπάουκατα την γνωμη σου ειναι ο αθηναιος ο πιο γυναικωτος του σαιτ?
Δεν έγραψα μόνο αυτόΕγραψες πως αυτος το χρειαζοταν.
Σύντομα βγαίνουν.Αυτό με το γιαουρτομα είναι κατακριτέο επειδή ήταν μπροστά τα παιδιά του
Αν δεν ήταν σιγά τα αυγά
Ο Γιωτόπουλος κ ο κουφοντινας γιατί είναιακομα μέσα 21 χρόνια ....;;;; @alex71 γνωρίζεις;;;
Δεν υπάρχει μεταμέλεια μαλλον
και Τι θα κανω ; Θα τον πλακωσω στα τσι μπου κια