Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (7 μέλη και 9 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μπορεί ο δημόσιος υπάλληλος να είναι Ινδός αλλά με το που θα μπεί πολίτης στέκεται σούζα και τσακίζεται να σε εξυπηρετήσει παπάρα... γιατί ξέρει ότι αν στείλεις γράμμα με παράπονα μπορεί να πάρει την άγουσα για job seeker benefits...
it  is true sir!!!! :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.831
Πόντοι
2.356
υπάρχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λέφτηδες στο δημόσιο βλάκα...

όταν βάζεις σαν κριτήριο για πρόσληψη την αχρηστεία, δηλαδή το πόσα χρόνια κάποιος είναι άνεργος και το πριμοδοτείς απέναντι σε πραγματικά και ουσιαστικά προσόντα το δημόσιο γεμίζει από λέφτηδες και κοπρίτες σαν και του λόγου σου...

Οταν γίνονται προσλήψεις αγαπητέ για αορίστου χρόνου δεν μοριοδοτείται καμία ανεργία. Αυτά που λες ισχύουν για 5μηνα και 8μηνα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Το οτι οντως υπαρχουν τετοια ατομα δυστυχως στο δημοσιο τομεα,και τα πληρωνουμε εμεις που εχουμε μια επιχειρηση,μια δουλεια,το οφειλουμε σε αυτους που ψηφιζες τοσα χρονια.Το οτι εμπαιναν "κυριακοι Μητσοτακιδες" στο δημοσιο και "αλεξιες μπακογιανιδες"χωρις να το αξιζουν,και υπερχρεωθηκαμε,φταινε αυτοι που ψηφισες.Μην γκρινιαζεις λοιπον γιατι εσυ το προκαλεσες.

Και αυτό σταματησε με το πρώτη φορά αριστερα που ψηφισες μαστερακο? :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Οταν γίνονται προσλήψεις αγαπητέ για αορίστου χρόνου δεν μοριοδοτείται καμία ανεργία. Αυτά που λες ισχύουν για 5μηνα και 8μηνα

και το πρόβλημα είναι ότι γίνονται προσλήψεις αορίστου χρόνου... δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες προσλήψεις αλλά μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ανανέωση αν και εφόσον κάνεις καλά την δουλειά σου κατά την διάρκεια της σύμβασης... και με κάθε λήξη σύμβασης επανάκριση..

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ναι οπως ηταν και ο τσιπρας με τους μαλακες του,η ελπιδα της χωρας για να φυγει η συμμορια των αλητων που κυβερνουσαν τοτε.Την καταληξη την ειδαμε.Να φερουμε τους ιδιους συμμοριτες πισω,για να διωξουμε τους καινουργιους.Καμια ελπιδα.

Για οποιονδήποτε είχε την παραμικρή αντίληψη της πραγματικότητας ήταν προφανές εδώ και 2-3 χρόνια ότι ο Τσίπρας και ο θίασος του παπαρολογουσε ασύστολα και ήταν εθνικά επικίνδυνος ...

Η χώρα θα κυβερνηθεί ΕΤΣΙ 'Η ΑΛΛΙΩΣ ... και το ερώτημα προς τον ψηφοφόρο είναι απλό πλέον ... Τσίπρας ή Μητσοτάκης? Κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ?

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του προσωπικά πλέον λοιπόν, κι ας τελείωνουμε με τα "όλοι ίδιοι είναι" ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Και αυτό σταματησε με το πρώτη φορά αριστερα που ψηφισες μαστερακο? :rolleyes:
Φυσικα και οχι.Για αυτο και δεν ειμαι βλακας να τους ξαναψησισω,οπως ειναι οποιοι
ξαναψηφισουν νδ-πασοκ-συριζα.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Φυσικα και οχι.Για αυτο και δεν ειμαι βλακας να τους ξαναψησισω,οπως ειναι οποιοι

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι αύριο γίνονταν Εκλογές τι θα ψήφιζες μάστερ μου ??  :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.831
Πόντοι
2.356
και το πρόβλημα είναι ότι γίνονται προσλήψεις αορίστου χρόνου... δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες προσλήψεις αλλά μόνο με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ανανέωση αν και εφόσον κάνεις καλά την δουλειά σου κατά την διάρκεια της σύμβασης... και με κάθε λήξη σύμβασης επανάκριση..

Σε αυτό εχετε απόλυτο δίκιο. Ναι. όπως στον ιδιωτικό τομέα.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566

Μηπως θα ψηφισεις συμμαχια ΧΑ - ΛΑΕ μαστερακο?  :rolleyes:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μετά τον κλώνο Παπανδρέου
Μετά τον κλώνο Καραμάν αλή
η ελληνική κοινωνία θα δοκιμάσει και τον κλώνο Μητσοτάκη

ΤΡΙΤΩΣΕ η κλωνοποιηση

fegouili21

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Παντως εγω βαγγελα προτιμω , θα ριξουμε πολυ γελιο με βαγγελα να ξαναλεει δημοσια αλιτακο και ψευτρακο τον τσιπρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
Απόλυτη βεβαιότητα πως νέος πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει το επιτελείο του αφού πλέον η διαφορά διευρύνεται στις 2,5 μονάδες σε ποσοστό ενσωμάτωσης των ψήφων 75%.  

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτακης συγκεντρώνει 51,6%  εναντι 48,4% του ανθυποψηφίου του Β. Μεϊμαράκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μεϊμαράκης μετά τη μεγάλη ανατροπή έχει δεχτεί εισηγήσεις να κάνει εντός ολίγου γραπτή ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αντί για να ψηφίσουν τα ζώα άδωνι να χαρούμε κα Πρωθυπουργού την μουνουλίδου θα πρέπει να τρώμε στην μάπα την μούμια ...

Αν είναι για το καλό της χώρας βέβαια ... δε γαμιέται ...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.649
Πόντοι
6.256
Κανα ενφια θα καταργησει ο κουλης?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.859
Πόντοι
19.795
Για φαντασου. Ο παππους μου συζηταγε με το πατερα μου για Καραμανλη-Παπανδρεου- Μητσοτακη, και εγω με τα παιδια μου παλι για τα ιδια ονοματα θα συζηταω. Αυτη ειναι εξελιξη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι αύριο γίνονταν Εκλογές τι θα ψήφιζες μάστερ μου ??  :think:
Αποχη μαν,δεν ξαναψηφιζω τιποτα,για τον πουτσο ολοι ειναι.Εξασφαλισμενος ειμαι,στα αρχιδια μου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Για φαντασου. Ο παππους μου συζηταγε με το πατερα μου για Καραμανλη-Παπανδρεου- Μητσοτακη, και εγω με τα παιδια μου παλι για τα ιδια ονοματα θα συζηταω. Αυτη ειναι εξελιξη.
αν το δεις πιο καθαρα εγινε ενα διαλειμα το 1821 που τελειωσε φετος το καλοκαιρι... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom