Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256

Συνημμένα

• GIF-03d57225443c4700b021b34a3e168620.gif
    GIF-03d57225443c4700b021b34a3e168620.gif
    197,5 KB · Εμφανίσεις: 18

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.012
Πόντοι
6.515

ευχαριστησε για την υποδοχη :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Οι ξοφλημενοι τουρκοι, ο αρρωστος ερντο, ο εγκλωβισμενος ερντο
Κοιμηθειτε μπραβοκουλακια αλλα που και που αλλαζετε πλευρό.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Τι τυχαία νούμερα? Πως γίνεται να έχει αυξηθεί η αγοραστική δύναμη του καταναλωτή ενώ έχουμε αύξηση του πληθωρισμού ρε αμόρφωτο κομματόσκυλο?

Μίλησα εγώ για το 1950 που ήσουν εσύ νέος? Εγώ είπα καθαρά ότι το 2009 μέχρι και το 2014 ο πολίτης είχε μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη ενώ οι μισθοί ήταν μικρότεροι.

Εσύ το 2009 ψώνιζες ληγμένα τυριά από τα λιντλ όπως κάνεις τώρα?
Πόσα θες να μας τρελάνεις πιο 2014 κουβέντα δεν είπες για το 2014

Για να δούμε τι έγραφες

Στην Ελλαδα το 2009-2010 που επαιρνε καποιος βασικο μισθο 586 ευρώ ειχε μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη απο καποιον που παιρνει 800 ευρώ σήμερα.

Γιατι στην Ελλαδα του 2009 έβρισκες ένα φτηνό διαμέρισμα με 200-250 ευρώ και πήγαινες σούπερ μάρκετ με 40 ευρώ την εβδομάδα το πολύ.

Και το ρεύμα αν δεν έκαιγες ερχόταν 30-40 ευρώ το μήνα όχι όπως τώρα που και το γενικό να έχεις κατεβάσει σου έρχεται 80 ευρώ ότι και να κάνεις.

Δηλαδή με μέσα σε 13 χρόνια το κόστος ζωής αυξήθηκε 100% και ο μισθός αυξήθηκε 20%.

Από το 2009 λες μέχρι και σήμερα

Κι αλλού για να μαστε και σίγουροι λες κατά τη διάρκεια των 13 χρόνων

2009 η 2010και 13 κάνουνε 2022 23

Σου έβαλα λοιπόν το δείκτη τιμών καταναλωτή το 2009 και 2010

Που ήταν 95 με 100

Σου έβαλα το δείκτη τιμών καταναλωτή το Μάρτιο του 2023
Που ήταν 114

Σε αυτά τα χρόνια λοιπόν ανέβηκε ο δείκτης τιμών καταναλωτή από 14 μέχρι 19%
Και όχι 100% που λες

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σου έβαλα όχι δικά μου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Τους ξεπαστρευει εναν εναν ο κουλης.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε πόσο ηλίθιος και πόσο σκατοψυχος είσαι;. Η μετακίνηση ζητήθηκε όταν πήγε η μητέρα στο νοσοκομείο. Όχι όταν γέννησε. Το ίδιο το νοσοκομείο το λέει στην ανακοίνωση.
Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη
Το νοσοκομείο και λέμε για το νοσοκομείο όχι για ανακοινώσεις της οικογένειας η οποιονδήποτε άλλων έβγαλε ανακοίνωση την παραθέτω

Τις εξηγήσεις του για το θάνατου του βρέφους που απεβίωσε λίγο αφού γεννήθηκε, δίνει το Νοσοκομείο Κέρκυρας, μετά τις πληροφορίες ότι, άργησε η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

«Στις 25/04/2023 και ώρα περίπου 18.00 προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γυναίκα 28 ετών ευρισκόμενη στην 28η εβδομάδα της κύησης, για αναφερόμενο πόνο. Η γυναίκα παρακολουθείτο από ιδιώτη ιατρό γυναικολόγο, ο οποίος σύστησε την μετάβασή της στο Νοσοκομείο.

Η γυναίκα αντιμετωπίστηκε άμεσα από τον εφημερεύοντα γυναικολόγο του Νοσοκομείου. Έγινε ο κλινικοεργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και συστήθηκε να παραμείνει για παρακολούθηση.

Επειδή, η 28χρονη γυναίκα παρουσίασε ήπια αιμορραγία, ο εφημερεύων ιατρός ζήτησε από το Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας – ΚΕΠΥ του ΕΚΑΒ να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μαζί με άλλη επίτοκο με δίδυμη κύηση, που ήδη είχε προγραμματιστεί να διακομιστεί.

Αμφότερες λόγω του κινδύνου εξέλιξης εξαιρετικά πρόωρου τοκετού.

Τέθηκε σε ετοιμότητα η εφημερεύουσα Παιδίατρος διότι σε περίπτωση αλλαγής της κλινικής τους εικόνας θα έπρεπε να διενεργηθεί επείγουσα καισαρική στο νοσοκομείο μας.

Κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της διακομιδής η μία εκ των δύο γυναικών εμφάνισε κολπική αιμορραγία οπότε και το πλάνο αντιμετώπισης άλλαξε. Θα έπρεπε να διενεργηθεί επείγουσα καισαρική τομή προκειμένου να διασφαλισθεί η ζωή της γυναίκας και να μειωθούν οι πιθανότητες ενδομήτριου θανάτου του κυήματος.

Η 28χρονη μητέρα ενημερώθηκε από τους εφημερεύοντες ότι πρέπει να γίνει επείγουσα καισαρική σε μια εξαιρετικά πρόωρη ηλικία κύησης και για τους κινδύνους, που υπήρχαν, και τις ιδιαιτερότητες ενός δευτεροβάθμιου νοσοκομείου με νησιωτικό χαρακτήρα.

Πριν την διενέργεια της καισαρικής τομής η εφημερεύουσα παιδίατρος λόγω της εξαιρετικής προωρότητας τέθηκε σε ετοιμότητα μηχανισμός επικείμενης διακομιδής εφόσον βέβαια η κλινική κατάσταση του νεογνού θα επέτρεπε την όποια μετακίνηση.

Στις 8:20 μ.μ. γεννήθηκε άρρεν νεογνό εξαιρετικά πρόωρο με χαμηλό βάρος γέννησης και σε πολύ βαριά κλινική κατάσταση που δεν επέτρεπε την οποιαδήποτε μετακίνηση.

Επί δυο ώρες οι παιδίατροι του νοσοκομείου σε συνεργασία με τον εφημερεύοντα αναισθησιολόγο έκαναν εντατική ΚΑΡΠΑ με ταυτόχρονη συνδρομή νεογνολόγου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου και είχε γίνει η αποδοχή του περιστατικού σε περίπτωση μετακίνησης.

Το νεογνό στις 10:20 μ.μ. απεβίωσε μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών.

Καθίσταται σαφές ότι σε κάθε σοβαρό περιστατικό πριν την μεταφορά του σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο απαιτείται να γίνεται πλήρης εκτίμηση και σταθεροποίηση προκειμένου να διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη ζωή του κάτι που στην περίπτωση της μητέρας αποδείχθηκε σωτήριο μια και η μητέρα με την εμφάνιση της κολπική αιμορραγίας αντιμετωπίσθηκε σε μια δομημένη γυναικολογική κλινική και δεν βρέθηκε σε συνθήκες εναέριες ή μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

Το ΓΝ Κέρκυρας έκανε τα πάντα για να σωθεί και η μητέρα και το νεογνό. Κατάφερε να σωθεί η μητέρα.

Το Νοσοκομείο διαθέτει ιατρικό και λοιπό προσωπικό υψηλής επιστημοσύνης και όλα τα μέσα που απαιτούνται για την παροχή της φροντίδας που έχουν ανάγκη οι ασθενείς και οι νοσηλευόμενοι. Δεν καταγράφονται ελλείψεις σε πόρους.

Η Διοίκηση του ΓΝ Κέρκυρας λαμβάνει αποφάσεις και διοικεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και ουδεμία ανομία επικρατεί

Λέει λοιπόν σαφώς
Ότι ζητήθηκε στην αρχή η μεταφορά
Όπως σωστά λες

ΑΛΛΑ κατά τη διάρκεια προετοιμασίας της διακομιδής άλλαξαν τα δεδομένα

Που λέει ότι δεν υπήρχε μέσον για να μεταφερθεί;
Το νοσοκομείο;

Και λέει και πιο κάτω
Ότι η μητέρα σώθηκε επειδή δεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο είμαι αεροπλάνο

Από κει και πέρα είδε και άλλες ανακοινώσεις που είναι αντικρουόμενες όχι όμως από το νοσοκομείο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Πόσα θες να μας τρελάνεις πιο 2014 κουβέντα δεν είπες για το 2014

Για να δούμε τι έγραφες

Στην Ελλαδα το 2009-2010 που επαιρνε καποιος βασικο μισθο 586 ευρώ ειχε μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη απο καποιον που παιρνει 800 ευρώ σήμερα.

Γιατι στην Ελλαδα του 2009 έβρισκες ένα φτηνό διαμέρισμα με 200-250 ευρώ και πήγαινες σούπερ μάρκετ με 40 ευρώ την εβδομάδα το πολύ.

Και το ρεύμα αν δεν έκαιγες ερχόταν 30-40 ευρώ το μήνα όχι όπως τώρα που και το γενικό να έχεις κατεβάσει σου έρχεται 80 ευρώ ότι και να κάνεις.

Δηλαδή με μέσα σε 13 χρόνια το κόστος ζωής αυξήθηκε 100% και ο μισθός αυξήθηκε 20%.

Από το 2009 λες μέχρι και σήμερα

Κι αλλού για να μαστε και σίγουροι λες κατά τη διάρκεια των 13 χρόνων

2009 η 2010και 13 κάνουνε 2022 23

Σου έβαλα λοιπόν το δείκτη τιμών καταναλωτή το 2009 και 2010

Που ήταν 95 με 100

Σου έβαλα το δείκτη τιμών καταναλωτή το Μάρτιο του 2023
Που ήταν 114

Σε αυτά τα χρόνια λοιπόν ανέβηκε ο δείκτης τιμών καταναλωτή από 14 μέχρι 19%
Και όχι 100% που λες

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σου έβαλα όχι δικά μου
Γιατί δεν απαντάς ρε τύπε? Το 2009 περίμενες πότε θα βγάλει το λιντλ ληγμένο κασέρι για να πας να το πάρεις?

Το 2009 έβρισκες διαμέρισμα με 200-250 σήμερα βρίσκεις? ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ από το ίντερνετ να με αποστομώσεις.

Το 2009 πήγαινες στο σούπερ μάρκετ με 50 ευρώ την εβδομάδα σήμερα με 50 ευρώ παίρνεις τα @@ σου. ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ να με αποστομώσεις.

Το 2009 πόσο ήταν η τιμή της αμόλυβδης και του ντίζελ? Η βενζίνη δε θυμάμαι αλλά το ντίζελ είχε κάτω από 1 ευρώ.

Όσες μαλακίες και να γράψεις για την ΕΛΣΤΑΤ (έγινες και επιστήμονας τώρα και ξέρεις τι είναι ο δείκτης τιμών και πως διαμορφώνεται)

δεν πείθεις κανέναν.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Έχω την εντύπωση πως ο όρος "κυβέρνηση ανοχής" σημαίνει ΜΗ ύπαρξη 151 εδρών.
Κάτι σαν κυβέρνηση μειοψηφίας με άλλο πιο εξευγενισμένο όρο.
Διαφορετικά 151 έχω, όπου κι αν τις βρω, κάνω κυβέρνηση.
Για να πάρει μία κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης
Πρέπει ή να πάρει 151 ψήφους
Αν οι παρόντες είναι 300
Ή να πάρει την πλειοψηφία των παρόντων
Που πρέπει να είναι όμως τουλάχιστον 120 ψήφοι

Άρα χτύπα ξύλο
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα και πάρει πάνω από 120 βουλευτές
Ας πούμε 125
Νέα Δημοκρατία 110 βουλευτές
Και οι υπόλοιποι 75
Και στην ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
Παρουσιαστούν μόνο Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι να απέχουν
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και κυβερνάει
Θα είναι 125 υπέρ 110 κατά

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Γιατί δεν απαντάς ρε τύπε? Το 2009 περίμενες πότε θα βγάλει το λιντλ ληγμένο κασέρι για να πας να το πάρεις?

Το 2009 έβρισκες διαμέρισμα με 200-250 σήμερα βρίσκεις? ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ από το ίντερνετ να με αποστομώσεις.

Το 2009 πήγαινες στο σούπερ μάρκετ με 50 ευρώ την εβδομάδα σήμερα με 50 ευρώ παίρνεις τα @@ σου. ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ να με αποστομώσεις.

Το 2009 πόσο ήταν η τιμή της αμόλυβδης και του ντίζελ? Η βενζίνη δε θυμάμαι αλλά το ντίζελ είχε κάτω από 1 ευρώ.

Όσες μαλακίες και να γράψεις για την ΕΛΣΤΑΤ (έγινες και επιστήμονας τώρα και ξέρεις τι είναι ο δείκτης τιμών και πως διαμορφώνεται)

δεν πείθεις κανέναν.
Και ξέρω πως είναι ο δείκτης τιμων καταναλωτή το και ξέρω πως διαμορφώνεται

Και δεν παίρνω τιμές της

επιλογής μου η που με βολεύουν

Σου έβαλα τα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ όχι δικά μου

Και τα ξαναβάζω μήπως και δεις τίποτα
Αυτά περιλαμβάνουν όλες τις διαφορές τιμών και όχι αυτές που σε βολεύουν ή με βολεύουν
Screenshot_2023-04-27-13-02-59-254_com.mi.globalbrowser.jpg
Screenshot_2023-04-27-13-02-39-303_com.mi.globalbrowser.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.926
Πόντοι
3.656
Και ξέρω πως είναι ο δείκτης τιμων καταναλωτή το και ξέρω πως διαμορφώνεται

Και δεν παίρνω τιμές της

επιλογής μου η που με βολεύουν

Σου έβαλα τα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ όχι δικά μου

Και τα ξαναβάζω μήπως και δεις τίποτα
Αυτά περιλαμβάνουν όλες τις διαφορές τιμών και όχι αυτές που σε βολεύουν ή με βολεύουν
Screenshot_2023-04-27-13-02-59-254_com.mi.globalbrowser.jpg
Screenshot_2023-04-27-13-02-39-303_com.mi.globalbrowser.jpg
Εγώ επειδή είμαι αμόρφωτος και δεν τα καταλαβαίνω πολύ καλά με τα νούμερα ρε τύπε...

μπορείς να μου απαντήσεις στα φτωχικά και απλά ερωτήματα που σου κάνω...που οκ μπορεί να μην είναι όλα τα προϊόντα της αγοράς...

αλλά νομίζω ότι η στέγαση, η τροφή και τα καύσιμα είναι πιο σημαντικά από το ότι οι τα ποπ κορν έκαναν 2 ευρώ το 2009 και σήμερα κάνουν 1,95...

εσύ που είσαι τέρας μορφώσεως απάντησε μου σε αυτά τα απλά αν μπορείς...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
@daima703 ξανάρωτω αν σου δώσει πχ εκατό χιλιάδες ευρώ το ΚΚΕ μ-λ για να το ψηφίσεις ,θα το κάνεις;

Ετοιμάζω μεταγραφη αεροδρόμιου για το κόμμα μας
σίγουρα αυτές είναι ερωτήσεις καφενείου θα μου πεις καφενείο δεν είμαστε εδώ
Σου απάντησα αλλά δεν το κατάλαβες
Για να απαντήσω θέλω πρώτα απαντήσεις σε ερωτήματα

1 έχει πιθανότητες το κόμμα αυτό να καταλάβει την εξουσία;
2 Αν ναι τι λέει το πρόγραμμά του για αυτούς που έχουνε πολλά λεφτά ;
Θα τους πάρει τα λεφτά;
Θα τους πάρει και το κεφάλι;
Θα εξαιρεθούν αυτοί που το ίδιο έδωσε λεφτά σε αυτούς;
3 αν δεν έχει πιθανότητες να καταλάβει την εξουσία
Τι θα κάνει με αυτούς που τους έδωσε τα λεφτά;

Αυτά τα λέω τώρα που ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου τα δώσει

Αν ήξερα ότι πράγματι θα μου τα δώσει τότε θα σκεφτόμουν τι θα έκανα
Άλλο να μιλάς θεωρητικά για ένα πράγμα που ξέρεις δεν θα συμβεί κι άλλο να το βλέπεις μπροστά σου

Με λίγα λόγια Δεν ξέρω αν Η προσφορά αυτή θα γινόταν πραγματικότητα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Για να πάρει μία κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης
Πρέπει ή να πάρει 151 ψήφους
Αν οι παρόντες είναι 300
Ή να πάρει την πλειοψηφία των παρόντων
Που πρέπει να είναι όμως τουλάχιστον 120 ψήφοι

Άρα χτύπα ξύλο
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα και πάρει πάνω από 120 βουλευτές
Ας πούμε 125
Νέα Δημοκρατία 110 βουλευτές
Και οι υπόλοιποι 75
Και στην ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης
Παρουσιαστούν μόνο Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι να απέχουν
Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και κυβερνάει
Θα είναι 125 υπέρ 110 κατά
Σεβαστό, το έγραψε πρίν και ο @politis .
Παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης και κάνει κυβέρνηση.
Καταλαβαίνουμε όλοι πως μετά σε κάθε ψηφοφορία θα πρέπει να δίνει κώλο έτσι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom