Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.055
Πόντοι
22.266
Αρχικά να πούμε ότι αυτός ο μούτσος ο Sailor είναι τελείως μπετόστοκος.

Πέραν της απάντησης που του έδωσε ο Alex, στην Κωνσταντινούπολη ας πούμε με την κάρτα που λέει όταν πήγα στην F1 γυρνώντας από τον κατατακτήριο αγώνα που έγινε το Σάββατο περίμενα 2 ώρες ουρά στα διόδια για να περάσω τη γέφυρα.

Όταν υπάρχει μαζική είσοδος ή έξοδος υπάρχει πρόβλημα, μόνο ηλίθιος θα γκρινιάζει για αυτό.

Πολύ σωστά.

Την επόμενη μέρα την Κυριακή που ήταν ο αγώνας πήγα και γύρισα με ελικόπτερο.
Mallon πέρασες λανθασμένα από γέφυρα Φατίχ Σουλτάν ή τη γέφυρα 15 Ιουλίου
Διότι στη γέφυρα Σελίμ αποκλείεται να βρεις κίνηση και δεν έχει διόδια παρά πολλά χιλιόμετρα πριν ή μετά ..
Πλέον από istanbul park για Ελλάδα και Ευρώπη καθώς κ αεροδρόμιο περνάς από otoyol 7 που σε πολλά σημεία έχει 6-8 λωρίδες ανά κατεύθυνση οπότε σίγουρα έκανε λάθος ο οδηγός κ τέλος κ πιο σημαντικό που το έχει τονίσει κ ο Άλεξ .....να αποφεύγετε κακόφημες πολυσύχναστες γειτονιές κ να παίρνετε ελικόπτερα
Πάντα μπροστά για την εποχή του

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μια χαρα ηταν ο Σημιτης

Ούτε τον Σημίτη εκτιμούν.

Για τις βλακείες που γράφουν δεν φταίει ότι δεν γουστάρουν Ν.Δ. φταίει που είναι ηλίθιοι.

Τότε τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν.
Αντισθένης

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Mallon πέρασες λανθασμένα από γέφυρα Φατίχ Σουλτάν ή τη γέφυρα 15 Ιουλίου
Διότι στη γέφυρα Σελίμ αποκλείεται να βρεις κίνηση και δεν έχει διόδια παρά πολλά χιλιόμετρα πριν ή μετά ..
Πλέον από istanbul park για Ελλάδα και Ευρώπη καθώς κ αεροδρόμιο περνάς από otoyol 7 που σε πολλά σημεία έχει 6-8 λωρίδες ανά κατεύθυνση οπότε σίγουρα έκανε λάθος ο οδηγός

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που γράφεις, αλλά ο οδηγός που είχα μου είχε πει ότι θα πάμε από την καινούργια γέφυρα.
Παρόλα αυτά εκεί που μειώνονται οι λωρίδες καθυστερήσαμε πάρα πολύ όπως και σε ένα σημείο αργότερα.
Το πρωί που πήγαμε είχαμε κάνει μια ώρα, και στον γυρισμό πάνω από 3 ώρες.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.055
Πόντοι
22.266
Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που γράφεις, αλλά ο οδηγός που είχα μου είχε πει ότι θα πάμε από την καινούργια γέφυρα για πιο καλά.
Παρόλα αυτά εκεί που μειώνονται οι λωρίδες καθυστερήσαμε πάρα πολύ όπως και σε ένα σημείο αργότερα.
Το πρωί που πήγαμε είχαμε κάνει μια ώρα, και στον γυρισμό πάνω από 3 ώρες.
Ε τον ερντογανικο ταξιτζή ;!! Ρε πέτας από Αθήνα για sabiha gokcen airport ασιατική μεριά κ αποφεύγεις την κίνηση κ είναι κοντά από εκεί η φόρμουλα
Νομίζω πετά η τουρκική Πήγασος
Οδικώς μπαίνεις otoyol 7 που δεν φρακαρει ποτέ!! Ούτε σήμερα που έχει Σεκέρ Μπαϊράμ.
Από την καινούργια γέφυρα δεν βλέπεις καθόλου την Πόλη αλλά οι τουρκοι εννοούν νέα γέφυρα την Φατίχ Σουλτάν..κ έχω την εξωτερική βορινή Σελίμ
Πλέον έχουν κ υπόθαλασσεια σύνδεση !!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
να σου θυμισω πως για να σου πατησουν εμβολιο κοβιντ μια χαρα εφαρμοστηκε

Μιας και ανέφερες το εμβόλιο, επειδή θυμάμαι τους ζαίους που είχαν ταχτεί κατά του εμβολιασμού στο νήμα τότε, για πες πώς κατάπιαν αμάσητη την υποψηφιότητα Γεροτζιάφα με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι ηλίθιοι ή απλά γίδια που ταΐζει ο Αλεκάρας.

Εκείνο το κολλητάρι σου ο mounoxalastis τι έγινε;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Οταν θα το πεταξουν απο την μισθοδοσια θα σταματησει να ποσταρει
Μα ρε φίλε το πρόβλημα του είναι ένα δημοσίευμα του Χίου και μιας υποψήφιας η ανάρτηση. Ότι κυνηγάει προσφορές του LIDL και από 1 Μαίου αυξάνεται το πάγιο στην ΔΕΗ κατά 800+% του είναι αδιάφορο. Μετά θίγεται ο ΜΠΟΥΣΤΡΗΣ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Mωρη ξεκουτα παλιογρια δεν θυμασει τοτε που επεφταν οι ελληνες απ τα μπαλκονια λογω κρισης. Και χαζογελουσες λεγοντας οτι καλα τους κανει η Μερκελ με τον Σοιμπλε και τους εχουν στην πιεση για να στρωσουν χαρακτηρα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Δεν τραβαει και το θεμα γεωργουλη οπως φαινεται..αν ο κοσμος δεν εχει να πληεωσει το νοικι,τα γαμησια του γεωργουλη θα τον νιαζουνε
Είναι σαν να λέει κάποιος # με είχε κακοποιήσει πχ. Η Β. Μπάρμπα τότε που είμασταν μαζί. Αλλά τώρα που είμαι με την Β. Σταυροπούλου είμαι μια χαρά :upsidedown:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• paramythas_poster.jpg
    paramythas_poster.jpg
    232,5 KB · Εμφανίσεις: 23

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Δείξτε μου μια συνέντευξη που ο Τσίπρας έχει δηλώσει άθεος;;
Δεν νομίζω ότι είναι άθεος ο μάλιστα είναι κ βαπτισμένος κ εξάλλου τι σάς πειράζει αν ένας άθεος ίσως επιθυμεί να σπάσει την ορθοδοξία;;;:confused::confused: Η εκκλησία σάς δέχεται όλους εσάς τούς άθεους
Δεν είμαι θρησκευόμενος
Και δεν θέλω να μπαίνω στην εκκλησία με κάμερες σου κάνει;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Μα ρε φίλε το πρόβλημα του είναι ένα δημοσίευμα του Χίου και μιας υποψήφιας η ανάρτηση. Ότι κυνηγάει προσφορές του LIDL και από 1 Μαίου αυξάνεται το πάγιο στην ΔΕΗ κατά 800+% του είναι αδιάφορο. Μετά θίγεται ο ΜΠΟΥΣΤΡΗΣ
μηδενικό πάλι βρίζεις
Θα βγει ο Τσίπρας και θα καταργήσει κάθε αύξηση με ένα νόμο και ένα άρθρο
Και ειδικά την αύξηση που πρότεινε η ραε για να έχει λεφτά ο ΔΕΔΔΗΕ να συντηρήσει το ηλεκτρικό δίκτυο
Να συντηρούμε το ηλεκτρικό δίκτυο τι λες τώρα;

Παρόλα αυτά η αύξηση το τριφασικό συμφωνώ είναι μεγάλη

Όσον αφορά το χαρακτηρισμό εγώ έχω γράψει και κάποιες περιπέτειες με ουκρανέζες στην Ουκρανία και Ελληνίδες

Εσύ εκτός από π******* έχεις γράψει καμία περιπέτεια σου;

Γιατί Δεν φαντάζομαι να έχεις σχέση Αν είσαι τόσο απελπισμένος που το μόνο που σε νοιάζει σε μία π****** είναι η ηλικία και δεν σε νοιάζει αν κλέβει ή όχι

Screenshot_2023-04-21-04-26-23-065_com.android.chrome.jpg

Υ.γ

Εγώ απελπισμένο μηδενικό ότι γράφω το αποδεικνύω με μηνύματα σας και εσένα και του άλλου που του άρεσαν και τα τραβέλια που έκανες like

Εσείς συκοφαντίες και γκεμπέλικα χωρίς να αποδεικνύεις τίποτα
Τόλμησε να βάλεις κανένα μήνυμά μου
Να αποδείξεις στους ισχυρισμούς σου

Αλλά αφού ξέρεις ότι δεν υπάρχει

Αλλά Γκέμπελς πες πες πες κάτι θα μείνει

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Αλλού ήταν το point, ότι ο συγκεκριμένος τους είχε προσβάλλει, πουλούσε βιβλία που ήταν εναντίον τους, και είχε εχθρικό λόγο απέναντί τους, μέσω της τηλεόρασης.
Τώρα από τα υπόλοιπα ονόματα που έγραψες, δε νομίζω να υπάρχει παρόμοιο παράδειγμα, τουλάχιστον όχι στο δημόσιο λόγο.
Κάτι τόνι που δεν έχει σχέση με το προηγούμενο μήνυμά σου

Στο φανερό γκάλοπ του hell τωρα
Φαίνεται ότι ψηφίζεις ΚΚΕ
Ενώ στο φανερό exit poll του Ιουνίου του 22
ΣΥΡΙΖΑ

Άλλαξες γνώμη ή κάτι άλλο;
Ή δεν θες να απαντήσεις;
Ή είσαι αναποφάσιστος μεταξύ των δύο κομμάτων;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Ναι όλες πάνε για ζέσταμα σε μπαράκι και μετά έρχονται εκεί :confused:

Θα πω καλή διασκέδαση όχι καλή προβολή γιατί δεν παίζει να δεις δευτερόλεπτο ταινίας
Επειδή δεν πιστεύεις τι γίνεται εκεί πέρα
Να τι συνέβησαν δύο τώρα τελευταία το ένα με συμμετοχή της γυναίκας και το άλλο μόνο για μάτι
Screenshot_2023-04-21-06-29-30-080_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2023-04-21-06-28-47-255_com.android.chrome.jpg

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνουνε και οι gay παιχνίδι

Και επειδή στο καλαμπούρι μεταξύ εσένα και του Σαούλ
Λέτε πολλά για gloryhole

Σπάνια το χρησιμοποιούν είτε γυναίκες είτε ζευγάρια είτε γκέι

Βέβαια τον προηγούμενο μήνα μία γυναίκα ενός ζευγαριού το χρησιμοποίησε επανειλημμένα θα έλεγα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.055
Πόντοι
22.266
Δεν είμαι θρησκευόμενος
Και δεν θέλω να μπαίνω στην εκκλησία με κάμερες σου κάνει;
Που λέει γαμω την ψυχή μου ότι είναι άθεος;;;;;;;;; ..Αλλο θρησκευόμενος κ άλλο άθεος
Κ ξανάρωτω που έχει πει ότι είναι άθεος;;;
Πολλάκις ρωτώ που έχει πει ότι είναι άθεος
άνοιξε λεξικό κ δες πόση τεράστια διαφορά έχει το να μην είσαι θρησκευόμενος από το άθεος

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.185
Πόντοι
3.466
Αρχικά να πούμε ότι αυτός ο μούτσος ο Sailor είναι τελείως μπετόστοκος.

Πέραν της απάντησης που του έδωσε ο Alex, στην Κωνσταντινούπολη ας πούμε με την κάρτα που λέει όταν πήγα στην F1 γυρνώντας από τον κατατακτήριο αγώνα που έγινε το Σάββατο περίμενα 2 ώρες ουρά στα διόδια για να περάσω τη γέφυρα.

Όταν υπάρχει μαζική είσοδος ή έξοδος υπάρχει πρόβλημα, μόνο ηλίθιος θα γκρινιάζει για αυτό.

Πολύ σωστά.

Την επόμενη μέρα την Κυριακή που ήταν ο αγώνας πήγα και γύρισα με ελικόπτερο.
Χλεχλερκ απο οτι φαινεται εισαι περαν απο φαντασμενος και αδαης ... οτι χειροτερο δηλαδη...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Που λέει γαμω την ψυχή μου ότι είναι άθεος;;;;;;;;; ..Αλλο θρησκευόμενος κ άλλο άθεος
Κ ξανάρωτω που έχει πει ότι είναι άθεος;;;
Πολλάκις ρωτώ που έχει πει ότι είναι άθεος
άνοιξε λεξικό κ δες πόση τεράστια διαφορά έχει το να μην είσαι θρησκευόμενος από το άθεος
τωρα θα σου ξανανεβάσει το ιδιο βιντεο και καμια 10αρια σκριν σοτ με τα ίδια ..

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
τωρα θα σου ξανανεβάσει το ιδιο βιντεο και καμια 10αρια σκριν σοτ με τα ίδια ..
Ξέχασα να σε ρωτήσω
Δεν ψήφισες στο γκάλοπ toυ hell
Φαντάζομαι δεν θα ψηφίσεις σε φανερό γκάλοπ
Αλλά τι να ψηφίσεις
Νέα δημοκρατία-συριζα η Κασιδιάρη;
Με έχεις μπερδέψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom