Στο αντίστοιχο τόπικ συζητάμε τέτοια πράγματαΤύπε θα πας σήμερα σινεμά ; Παίζει κάτι καλό ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 101K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Στο αντίστοιχο τόπικ συζητάμε τέτοια πράγματα
Φοβάμαι τύπε εκεί μη και βουτήξετε τον πούτσο μου στο στόμα σας ... ενώ εδώ ίσως και συγκρατηθείς
Στο αντίστοιχο topicΦοβάμαι τύπε εκεί μη και βουτήξετε τον πούτσο μου στο στόμα σας ... ενώ εδώ ίσως και συγκρατηθείς
Αλλά για να μην αφήνεις εντυπώσεις
Αν έχεις έστω ένα μήνυμα μου που να δείχνει αυτό που λες
Γράφτο
Και εγώ θα εξαφανιστώ από το site
Αλλιώς κόψε τις υποτιμήσεις και τις βρισιές
Και μη γίνεσαι και εσύ γκεμπελς
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Στο αντίστοιχο topic
Αλλά για να μην αφήνεις εντυπώσεις
Αν έχεις έστω ένα μήνυμα μου που να δείχνει αυτό που λες
Γράφτο
Και εγώ θα εξαφανιστώ από το site
Αλλιώς κόψε τις υποτιμήσεις και τις βρισιές
Και μη γίνεσαι και εσύ γκεμπελς
Δεν είναι κρυφό ότι πηγαίνεις ούτε τι γίνεται εκεί ... μην κάνεις το μαύρο άσπρο, δεν γίνεται όσο και ταχύνει να πέσει
Με αναγκάζεις χωρίς να θέλω να απαντάω εδώΔεν είναι κρυφό ότι πηγαίνεις ούτε τι γίνεται εκεί ... μην κάνεις το μαύρο άσπρο, δεν γίνεται όσο και ταχύνει να πέσει
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι πηγαίνω εκεί και ότι ενδιαφέρομαι για γυναίκες που έρχονται οι μόνες τους ή με ζευγάρια
Και ότι παλιά περιμέναμε απέξω Απέναντι στην καφετέρια που είχε καθίσματα για να μπούνε μέσα ζευγάρια η γυναίκες
Και να μπούμε και εμείς
Και να μην μπούμε μέσα όταν υπάρχουν μόνο gay που δεν μας ενδιέφερε
Επαναλαμβάνω αν έχεις κάτι το αντίθετο από αυτό γραφτο αλλιώς είσαι συκοφάντης και Γκέμπελς
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Με αναγκάζεις χωρίς να θέλω να απαντάω εδώ
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι πηγαίνω εκεί και ότι ενδιαφέρομαι για γυναίκες που έρχονται οι μόνες τους ή με ζευγάρια
Και ότι παλιά περιμέναμε απέξω Απέναντι στην καφετέρια που είχε καθίσματα για να μπούνε μέσα ζευγάρια η γυναίκες
Και να μπούμε και εμείς
Και να μην μπούμε μέσα όταν υπάρχουν μόνο gay που δεν μας ενδιέφερε
Επαναλαμβάνω αν έχεις κάτι το αντίθετο από αυτό γραφτο αλλιώς είσαι συκοφάντης και Γκέμπελς
Ναι όλες πάνε για ζέσταμα σε μπαράκι και μετά έρχονται εκεί
Θα πω καλή διασκέδαση όχι καλή προβολή γιατί δεν παίζει να δεις δευτερόλεπτο ταινίας
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Τύποι 2 είναι τα μεγάλα ζητήματα στις εκλογές :
1. Γνώριζε τελικά τίποτα ο Μητσοτάκης ή ήταν περαστικός?????
2. Το πατώνει το gloryhole τελικά ο ντάμα ή είναι όλα μια σκευορία?????
Ο καιρός γαρ εγγύς
1. Όχι
2. Ναι
Αν και την περίπτωση 2 λόγω Predator ο 1 παίζει να τη γνώριζε Παρακαλείται ο Κούλης αν είναι μέλος να τοποθετηθεί
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε είναι γνωστό ότι το predator εκμεταλευόταν τυχόν αδυναμίες στο σύτστημα τα λεγόμενα ''back door''1. Όχι
2. Ναι
Αν και την περίπτωση 2 λόγω Predator ο 1 παίζει να τη γνώριζε Παρακαλείται ο Κούλης αν είναι μέλος να τοποθετηθεί
η υπόθεση αρχίζει και δένει σιγά σιγά
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε είναι γνωστό ότι το predator εκμεταλευόταν τυχόν αδυναμίες στο σύτστημα τα λεγόμενα ''back door''
η υπόθεση αρχίζει και δένει σιγά σιγά
Predator going back door in Daima's gloryhole ?
Τύπε ΄οσο άρρωστο και να ακούγεται οι παραγωγοί θα θησαύριζαν
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω ότι το predaDOOR θα τέριαζε καλυτεραPredator going back door in Daima's gloryhole ?
Τύπε ΄οσο άρρωστο και να ακούγεται οι παραγωγοί θα θησαύριζαν
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Νομίζω ότι το predaDOOR θα τέριαζε καλυτερα
Να τον ρωτήσουμε μήπως το παίζει ήδη στο σινεμά αυτό
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Δεν παίζει αυτή η ταινία τύπε η Νέα Δικτατορία το έχει απαγορεύσει μαζί με άλλα έργα τέχνης που αμφισβητούν τον καθεστώς.Να τον ρωτήσουμε μήπως το παίζει ήδη στο σινεμά αυτό
όταν πέσει το καθεστώς και αναγεννηθεί η δημοκρατία θα το δώσουμε στο νετφλιξ και θα ξεχρεώσουμε το χρέος από τα δικαιώματα και τις διαφημίσεις.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Δεν παίζει αυτή η ταινία τύπε η Νέα Δικτατορία το έχει απαγορεύσει μαζί με άλλα έργα τέχνης που αμφισβητούν τον καθεστώς.
όταν πέσει το καθεστώς και αναγεννηθεί η δημοκρατία θα το δώσουμε στο νετφλιξ και θα ξεχρεώσουμε το χρέος από τα δικαιώματα και τις διαφημίσεις.
Ε τώρα όπου να ναι μετά τις εκλογές με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια νέα Ελλάδα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.928
- Πόντοι
- 3.656
Μη προτρέχεις μπορεί να βγει και ο κασιδιάρηςΕ τώρα όπου να ναι μετά τις εκλογές με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια νέα Ελλάδα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
Καλα, εσυ εισαι τελειως βλαμμενος.Εχετε πλακα εσεις. Οι δουλοπρεπεις των φριτζηδων. Θυμαμαι οταν πηγαινο-ερχοταν ο γκαβος Πιτσαδορος μαζι με τον Κατμαν της πολιτικης για να κλαψουρισουν' και να ρ@υφιανεψουν; Στην ποδια της μομάς σκροφα Μερκελ. Και του εμμονικου Γκολουμ με το καροτσακι. Εκει πανω στη γερμανια. Μηπως και μπορουσαν να αλλαξουν κατι.. για να επανελθετε στα πραγματα
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.814
- Πόντοι
- 10.411
Ε τώρα όπου να ναι μετά τις εκλογές με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια νέα Ελλάδα
Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Ασ’το…Μεταφρασουλα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27