sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.071
- Πόντοι
- 22.266
Χριστός ανέστη dyana μου και alejandroΣυγνωμη αλλά δεν ειπαμε αυτο. Δεν καταλαβες τιποτα
Χριστός ανέστη dyana μου και alejandroΣυγνωμη αλλά δεν ειπαμε αυτο. Δεν καταλαβες τιποτα
Σαν τη θεία από το Σικάγο ειναιΑληθώς ο Τσίπρας δεξιέ μου φίλε
ΛίντλΑν ειχες να διαλεξεις μεταξυ ληγμενων Λιντλ και σκουπιδοτενεκε;
ΤΙ ακριβώς δεν κατάλαβα δηλαδήΣυγνωμη αλλά δεν ειπαμε αυτο. Δεν καταλαβες τιποτα
Tony,Τι δουλειά έχει το κωλόσογο να το ταΐζουμε 80 χρόνια με κρατικό χρήμα, τη στιγμή που δηλώνει φιλελεύθερο;
Άιντε καραγκιόζο, σας πείραξε ο Τσιπρας στην εκκλησία.
Επηρεάζει τίποτα στη ζωή σας η κίνηση αυτή;
Αυτός δεν έλεγε δεν έχω τικ τοκ?Tony,
Καποιος θελει να σου ευχηθει
ΥΠΟΙΚ: Πώς υποχώρησε θεαματικά το χρέος μειώνοντας 50 έμμεσους και άμεσους φόρους
Μόνο ο κύριος Μητσοτάκης αυτά τα επιτεύγματα......
Την dyana , μπατζανακη.. @alex71 έτσι;;
Σαχλαμάρες .έχετε σκάσει στη ζήλεια όλοι σας με την dyana μου ..Μαλάκα τέτοια βάζεις, θα τα δει η Dyana, σου λέει η Ελλάδα έγινε Ελβετία και θα σου μπαστακωθεί στο σπίτι εδώ πέρα
Και δεν θα μπορείς να πεις και τίποτα αφού θα σου μοστράρει το 6σφαιρο
Τύπε αφού άνεργοι , χωρίς θέρμανση , σιτιζόμενοι με μακαρόνια ετικέτας, χωρίς βενζίνη, που πρόκεται να χάσουν τα σπίτια που είχαν χτίσει οι πρόγονοί τους επί Τρικούπη, πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ, για να μην επιδεινωθεί η κατάταξή της χώρας στην αξιολόγηση των στανταρτς και πουρς και μουντυςΑπολαμβάνω δωρεάν γέλιο. ψάχνω κωμωδίες να περασει η βραδιά και μου έρχονται εξ ουρανού, εξ ιντερνετ, γέλιο μέχρι δακρύων.....
Άσε ρε ψεκασμένε.Να παρετε τρενακι να πατε οπου θελετε...τα φτιακαμε και ειναι ασφαλη τωρα.
Ειναι σαν τα Τουρκικα ερευνητικα που δεν μπορουσαν να κανουν ερευνες γιατι κανανε θορυβο τα καραβια μας....μεγαλυτεροι ψευτες απο αυτους δεν πρεπει να εχουν περασει.καλησπέρα πατριώτες