alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
52-48 Μειμαρακης ειπε τωρα το Μεγκα, στο 30% της Επικρατειας, με ταση μειωσης της διαφορας.Έχουμε εικόνα για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ??
52-48 Μειμαρακης ειπε τωρα το Μεγκα, στο 30% της Επικρατειας, με ταση μειωσης της διαφορας.Έχουμε εικόνα για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ??
52-48 Μειμαρακης ειπε τωρα το Μεγκα, στο 30% της Επικρατειας, με ταση μειωσης της διαφορας.
δες πμ ντοκΟπότε κάτσε σπίτι σου να ψηφίσουν τα παπούδια Βαγγέλα να έχεις μετά να επιλέξεις τον Βαγγέλα ή τον Τζίφρα και μην παραπονιέσαι!
κοιτα αμα παρει αττικη και κρητη λογικα ειναι πρωτος ασχετα με το τι γινεται στην υπολοιπη ελλαδα ΙΜΟ.52-48 Μειμαρακης ειπε τωρα το Μεγκα, στο 30% της Επικρατειας, με ταση μειωσης της διαφορας.
Ας ελπισουμε να μην χαθει κι αυτη η ευκαιρια για την παραταξη και την Χωρα.κοιτα αμα παρει αττικη και κρητη λογικα ειναι πρωτος ασχετα με το τι γινεται στην υπολοιπη ελλαδα ΙΜΟ.
Ας ελπισουμε να μην χαθει κι αυτη η ευκαιρια για την παραταξη και την Χωρα.
Αν δεν βγει ο Κυριάκος ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα κύριοι κυριολεκτικά.
Τα περί συσπειρώσεων κλπ τα γράφω στ'αρχίδια μου κυριολεκτικά έτσι και βγει ο καράφλας.
Να πάνε να γαμηθούν όλοι μετά στεγνά.
Αν δεν βγει ο Κυριάκος ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα κύριοι κυριολεκτικά.
Τα περί συσπειρώσεων κλπ τα γράφω στ'αρχίδια μου κυριολεκτικά έτσι και βγει ο καράφλας.
Ελα ενταξει ειπαμε να τρολαρεις,το γαμησες.Ας ελπισουμε να μην χαθει κι αυτη η ευκαιρια για την παραταξη και την Χωρα.
Δημιουργία Ξανά τύποι
Ελα ενταξει ειπαμε να τρολαρεις,το γαμησες.
Αρκει να μη κάνει το λάθος και μπλέξει με ΜητσοτάκηδεςΒέβαια ο άνθρωπος με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει ότι μπορεί κάνει αλλά εγώ το έχω δηλώσει ότι Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι προσωπικότητες σαν τον Τζήμερο να μπουν στην Βουλή.
Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει εξ'αρχής εδώ μέσα ότι ΑΝ κατέβαζε (πράγμα που δεν έγινε τελικά) ψηφοδέλτιο ο Τζήμερος στην Αχαϊα τώρα τον Σεπτέμβριο θα τον είχα ψηφίσει. Τελικά δεν κατέβασε οπότε έχασε την ψήφο μου. Βέβαια ο άνθρωπος με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει ότι μπορεί κάνει αλλά εγώ το έχω δηλώσει ότι Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι προσωπικότητες σαν τον Τζήμερο να μπουν στην Βουλή.
Όταν προηγείται καθαρά ο Κυριάκος σε Μακεδονία, Αττική, Κρήτη, δεν χάνει!!! ;)Αν δεν βγει ο Κυριάκος ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα κύριοι κυριολεκτικά.
ποια αυγη ρεΕσενα μαστερακο τι σε νοιαζει?
Μήπως επειδη η Αυγή θέλει τον βαγγέλα?
Ο μειμαρ θα νικησει αφου αυριο τον εχει καλεσμενο ο χατζηνικολαου.
Ο τσιπρας ας ετοιμαστει για οχταετια και μεις για την κολαση.