Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.395
- Πόντοι
- 3.936
Για την κακιστρω κρυφαδελφω πορδοσαλτεγια ποια λέει ο χαζομπιντες?
Για την κακιστρω κρυφαδελφω πορδοσαλτεγια ποια λέει ο χαζομπιντες?
Θα παρακαλέσω να κρατησουμε ενα επίπεδο στις πολιτικες συζητησεις του μπου.Ρε μουνοπανο ακόμα περιμένω την πηγή ότι η Ισπανία με 0 φπα έχει ακριβότερα βασικά αγαθά από την Ελλαδα και τολμας και εμφανίζεσαι?
ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΝΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ και όχι άδικα
Ο Τσοχατζοπουλος μετα απο ποσα χρονια καταδικάστηκε;Θύμισέ μου έναν από τη Νέα Δημοκρατία που καταδικάστηκε
Ακόμα και του ΠΑΣΟΚ που ήταν κατηγορούμενοι τώρα στο Εφετείο εκτός από δύο που ένας Πέθανε και ο άλλος την έχει κοπανήσει και δεν έκανε έφεση δεν καταδικάστηκε κανένας
Αυτό που μπορείς να κατηγορήσεις τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι το 2009 το εκμεταλλεύτηκε πολιτικά εναντίον του ΠΑΣΟΚ
Τelly, αυτος ο τυπος στο αβαταρ σου δεν ειναι που ειχε σκοτωσει καποτε την γυναικα του και τον κυνηγουσαν ;Άντε ρε.
Μύκονο;Ο Τσοχατζοπουλος μετα απο ποσα χρονια καταδικάστηκε;
Περιμενε λιγο ακομη να δεις που θα παν τα δεξια φιλαρακια σου.
Θα παρακαλέσω να κρατησουμε ενα επίπεδο στις πολιτικες συζητησεις του μπου.
Ο αλεξ παραφέρεται καμια φορά αλλα γενικως ειναι ενας αξιοπρεπής μπραβοκούλης.
Αφου κυκλοφορεί ακόμα αυτός.. καλά κάνει.Για την κακιστρω κρυφαδελφω πορδοσαλτε
Σημερα μαθαμε οτι υπαρχει ελευθερια τυπου και μαλιστα την εκφραζει ο Ρουλης(ο οποιος ανηκει στα θηλαστικα μαλλον κι οχι στα ερπετα).Κριμα να μην δημιουργηθει επισημα "Υπουργειο προπαγανδας" και να διοριστει υπουργος ο Αρουλης.Αφου κυκλοφορεί ακόμα αυτός.. καλά κάνει.
Φημες τυπε αριστερών. Ειναι άριστος ο υφυπουργός.Μανώλης Κοττάκης στην σημερινή ΕΣΤΙΑ ρωτάει Κυριάκο Μητσοτάκη (εμμέσως πλην σαφώς) πώς παραμένει ακόμα στη θέση του ο αρχολίπαρος* Νίκος Παπαθανάσης:
"<...> Πώς παραμένει στην Κυβέρνηση - και μάλιστα στο υπουργείο Αναπτύξεως - κάποιος που καταδικάστηκε μετά από αγωγή τράπεζας για καταδολίευση δανειστών; Στέκεται ένας τέτοιος άνθρωπος σε κυβέρνηση; Θα συνεχίσει να εγκρίνει δάνεια μέσα από το χαρτοφυλάκιό του; <...> (έντονα και χρωματιστά στοιχεία, δικά μου)
*αρχολίπαρος = όποιος παρακαλάει όσους άρχουν (= είναι σε θέση εξουσίας). Κοινώς (κατά μία έννοια): γλείφτης
Θα θα θαΟ Τσοχατζοπουλος μετα απο ποσα χρονια καταδικάστηκε;
Περιμενε λιγο ακομη να δεις που θα παν τα δεξια φιλαρακια σου.
Παλι εδώ είσαι ρε κοπρίτη?? βγάλε το σκασμόΘα θα θα
Θύμισέ μου τα προηγούμενα χρόνια από το 1974
Έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας η υπουργό
Πού να καταδικάστηκε
Ένας δήμαρχος καταδικάστηκε ο παπαγεωργόπουλος
Γεωργιάδης που πρωτόδικα καταδικάστηκε
Και απηλαχθηστο Εφετείο λόγω παραγραφής βέβαια
Κοίτα τον παπά που τον έχετε και υποψήφιο με 13-0 καταδικασθέντα
Τον παπαγγελόπουλο
Τη Δούρου που δικάζεται και δεν ξέρουμε αν θα είναι αθώα η ένοχη
Αλλά και παπάς και Δούρου υποψήφιοι
Άλλο λοιπόν τά θα και άλλο
Η πραγματικότητα
Ούτε ο Παπαγεωργόπουλος ούτε ο Γεωργιάδης ήταν πάλι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας μετά την καταδίκη τους
Και πότε υπόδικοι δηλαδή μόνο και κατηγορούμενοι της Νέας Δημοκρατίαςήταν υποψήφιοι βουλευτές;
Παράδειγμα ο Ρουσόπουλος και ο Βουλγαράκης
Μόνο όταν αθωώθηκε ο Ρουσόπουλος επανήλθε στην πολιτική
Όσο ήταν κατηγορούμενος δεν ήταν καν υποψήφιος
Πάτσης και λοιποί δεν είναι καν υποψήφιοι
Και όποιος είναι ένοχος από οποιοδήποτε κόμμα κατά τη γνώμη μου Αν καταδικαστεί δεν πρέπει να είναι
υποψήφιος
Όπως και αν αρθεί η ασυλία του
Μέχρι να γίνει η δική του και να αποδειχθεί αν αποδειχθεί αθώος δεν πρέπει να είναι υποψήφιος
Και επειδή εγώ δεν έχω δικούς μου και δικούς σου
Σε αυτά τα θέματα
Έχω γράψει επανειλημμένως ότι ο Καραμανλής λόγω της δήλωσης του περί ασφαλείας συγκοινωνιών
Δεν πρέπει να είναι υποψήφιος και αν αυτό είναι ποινικό αδίκημα να ρθει και η ασυλία του και να δικαστεί
όλες τις καταγγελίες χωρίς να τεκμηριώνονται της θεωρείται σαν δεδομένεςΠαλι εδώ είσαι ρε κοπρίτη?? βγάλε το σκασμό
Η Νάντια δεν πάει με ΝΔ.Αυτοδύναμη κυβέρνηση με πολλά χρώματα κι αρώματα...