Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.206
Πόντοι
3.466
Αν κάναν αυτό που λες δεν θα ήταν φιλαράκια μου
Δεν βαρεθηκες την προπαγανδα παλικαρι?

Εχεις βαλει 3492 μυνηματα και εχεις λαβει 949 λαικ. Με απλα μαθηματικα ουτε το 0,28% απο οσον εχεις γραψει εχει αρεσει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 0-2Ξ.jpg
    0-2Ξ.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 28

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν βαρεθηκες την προπαγανδα παλικαρι?

Εχεις βαλει 3492 μυνηματα και εχεις λαβει 949 λαικ. Με απλα μαθηματικα ουτε το 0,28% απο οσον εχεις γραψει εχει αρεσει.
Αν με ένοιαζε πόσα like έπαιρνα
Το 950 στο 3492 είναι 27.2%
Τα μαθηματικά σου δεν είναι και τόσο καλά

Βέβαια εσύ έχεις πολλαπλάσια like
Άρα τα μηνύματά σου είναι σωστά κατά τη γνώμη σου
Άσχετα αν σε 10 χρόνια έχεις 500 μηνύματα

Όσον αφορά την προπαγάνδα και κοίτα τι λέω σε αρκετά από τα τελευταία μου μηνύματα

Αφού πρώτα σου πω την άποψή μου για τον Καραμανλή
Που την έχω γράψει δυο-τρεις φορές
Ότι όχι μόνο δεν πρέπει να είναι υποψήφιος αλλά πρέπει να αρθει και η ασυλία του και ότι κρίνει το δικαστήριο

Επίσης λέω ότι όλοι πρέπει να καταδικάζουμε την επίθεση στον Βαρουφάκη

Και στο μήνυμα που απαντάς λέω ότι δεν πρέπει με προσωπικά μηνύματα να βρίζουμε οποιονδήποτε άλλον που έχει αντίθετη πολιτική άποψη από εμάς
Και ενώ ο φίλος σου στον οποίο απάντησα μου κάνει like που σημαίνει ότι συμφωνεί με την απάντησή μου
Εσύ έχεις αντίθετη άποψη ή δεν ξέρω τι

Σκέτη προπαγάνδα είμαι

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οταν ο Τσιπρας ειπε σημερα οτι "η επιθεση στους πολιτικους ειναι απαραδεκτη σε καθε ειδος Δημοκρατιας" τι ακριβως εννοουσε? Ποσα ειδη δημοκρατιας εχουμε?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Οταν ο Τσιπρας ειπε σημερα οτι "η επιθεση στους πολιτικους ειναι απαραδεκτη σε καθε ειδος Δημοκρατιας" τι ακριβως εννοουσε? Ποσα ειδη δημοκρατιας εχουμε?
Ας μας πει ο παρακατω.. Ξερει σιγουρα αυτος

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpeg
    αρχείο λήψης.jpeg
    5,5 KB · Εμφανίσεις: 22

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Ένα είδος που σκέφτηκα στα γρήγορα είναι αυτή που ζούμε τώρα, η "δημοκρατία" Κούλη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
ποιο μέλος εδώ μέσα σας θυμίζει??
Screenshot_20230311_143300_Chrome.jpg
Screenshot_20230311_143326_Chrome.jpg
Απο οτι βλεπουμε δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτο τον τοπο τελικα. / Σαν τον Δαλαι κλαμα φαινεται η γραφη του. Ο οποιος πασχει απο το συνδρομο της Στοκχολμης και υποστηριζει με σθενος τους βιαστες της ζωης του

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Να αναφέρω στο παρον νήμα και θα κάνω και repost στις πολιτικες εξελιξεις:
Ένα σοβοροτατο θέμα που αφορα την δημοκρατια στην Ελλάδα.
Πριν κάποιες μέρες μια ανεξαρτητη ομάδα αναλυτών internet ασφάλειας δημοσιευσε τον τροπο που χρησιμοποιησε η κυβερνηση Μητσοτάκη για να παρακαλουθησει τα τηλεφωνα του Σπριντζη του Ανδρουλάκη και ενος δημοσιογράφου. Απο οσο γνωριζουμε η ομαδα παρακουλούθησης έφτιαξε όλοκληρο δίκτυο και προσπαθούσε να μολύνει με spyware τα κινητα αντιπαλων πολιτικων και δημοσιογράφων. Με κόστος προφανώς εκατομυριων ευρώ μια ειδικη ομάδα δρα στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να ακούνε τους αντιπαλους τους.
Ταυτόχρονα υπάρχει μια ιομάδα που συνεπικουρειται απο Ισραηλινη εταιρεια και έχει αναλάβει να δημιουργεί προβοκατορικα δημοσιευματα και με ειδικα κοινωνικοπολιτικα και ψυχομετρικα κριτηρια να διαμορφωνει την κοινή γνωμη προς όφελος της Νέας Δημοκρατιας.

Στην ουσια των πραγμάτων. Απο τα μυστικά κονδύλια χρήμα του ελληνικού λαού προσπαθούν να σβερκωθούν για άλλη μια τετραετία και να τρώνε άκοπο και άφθονο χρήμα......

εδώ μέσα φυσικά δεν υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ που έχει κυριως αδύναμα ψυχικα και νοητικά άτομα μη μορφωμενα , με πολλά παιδικα τραύματα απο αυταρχικούς γονεις που έχουν υποστεί βιασμους σωματικούς και ψυχικους, χρειάζονται πάντα αυταρχικα πρώτυπα και βλέπουν στα πρόσωπα του Μητσοτάκη και λοιπων ικανους ηγέτες που μπορουν να μαντρωνουν επι δυο τρια χρόνια τον πληθυσμό να ριχνουν τις ευθυνες για πλημυρες και φωτιες στον θεο και τον καιρο, να μην ελέγχουν τιποτα και να πουλάνε Αριστεία με μαγκια και χωρις ιχνος αυτοκριτικης, δεν χρειαζεται καν να ξοδεψουν χρήμα για διαμορφωση της κοινής γνώμης. Απο μονοι τους μαντρωνονται αυτοι.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Να αναφέρω στο παρον νήμα και θα κάνω και repost στις πολιτικες εξελιξεις:
Ένα σοβοροτατο θέμα που αφορα την δημοκρατια στην Ελλάδα.
Πριν κάποιες μέρες μια ανεξαρτητη ομάδα αναλυτών internet ασφάλειας δημοσιευσε τον τροπο που χρησιμοποιησε η κυβερνηση Μητσοτάκη για να παρακαλουθησει τα τηλεφωνα του Σπριντζη του Ανδρουλάκη και ενος δημοσιογράφου. Απο οσο γνωριζουμε η ομαδα παρακουλούθησης έφτιαξε όλοκληρο δίκτυο και προσπαθούσε να μολύνει με spyware τα κινητα αντιπαλων πολιτικων και δημοσιογράφων. Με κόστος προφανώς εκατομυριων ευρώ μια ειδικη ομάδα δρα στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να ακούνε τους αντιπαλους τους.
Ταυτόχρονα υπάρχει μια ιομάδα που συνεπικουρειται απο Ισραηλινη εταιρεια και έχει αναλάβει να δημιουργεί προβοκατορικα δημοσιευματα και με ειδικα κοινωνικοπολιτικα και ψυχομετρικα κριτηρια να διαμορφωνει την κοινή γνωμη προς όφελος της Νέας Δημοκρατιας.

Στην ουσια των πραγμάτων. Απο τα μυστικά κονδύλια χρήμα του ελληνικού λαού προσπαθούν να σβερκωθούν για άλλη μια τετραετία και να τρώνε άκοπο και άφθονο χρήμα......

εδώ μέσα φυσικά δεν υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ που έχει κυριως αδύναμα ψυχικα και νοητικά άτομα μη μορφωμενα , με πολλά παιδικα τραύματα απο αυταρχικούς γονεις που έχουν υποστεί βιασμους σωματικούς και ψυχικους, χρειάζονται πάντα αυταρχικα πρώτυπα και βλέπουν στα πρόσωπα του Μητσοτάκη και λοιπων ικανους ηγέτες που μπορουν να μαντρωνουν επι δυο τρια χρόνια τον πληθυσμό να ριχνουν τις ευθυνες για πλημυρες και φωτιες στον θεο και τον καιρο, να μην ελέγχουν τιποτα και να πουλάνε Αριστεία με μαγκια και χωρις ιχνος αυτοκριτικης, δεν χρειαζεται καν να ξοδεψουν χρήμα για διαμορφωση της κοινής γνώμης. Απο μονοι τους μαντρωνονται αυτοι.....
Τύπε, σου άρεσαν πολύ τα ακατάληπτα που έγραψες;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
\\\
Δεν είπα αυτό απλά τα είδα και σε άλλα νήματα και πάλι νόημα δε βγάζουν, στα κανονικά Ελληνικά.
Another one neodimoktratis in my ignore list.
Πουτσακούμπι με τον alex71 θα κανετε στην λιστάρα μου...... εγώ ειμαι σταθμαρχιδας δεν ειμαι απλος κλειδουχος......

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
\\\

Another one neodimoktratis in my ignore list.
Πουτσακούμπι με τον alex71 θα κανετε στην λιστάρα μου...... εγώ ειμαι σταθμαρχιδας δεν ειμαι απλος κλειδουχος......
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Τον μπούστη το λάκη, ανέκδοτο την κατάντησε την ιγνορ λιστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom