midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.162
- Πόντοι
- 3.656
Μιλαμε για ΜΑΛΑΚΑ
Μιλαμε για ΜΑΛΑΚΑ
Μου αρεσει που καταπινετε αμασητα τα 30-40 ακινητα πολλων πολιτικων και στεκεστε στα 70τμ για σπιτι του 1965400 το μηνα, βιλα διπλα στο κυμα στο σουνιο,
Τυχερό το τσιπράκι
Εδω και τριαντα χρονια, ακουω το ιδιο παραμυθι, οτι όπου να'ναι πεθαινουν οι γεροι και ετσι θα μειωθει η δυναμη της ΝΔ. Τα χρονια περασανε, η ΝΔ ακομη πρωτη ειναι και παλι πρωτη θα ειναι, το πιθανοτερο ειναι οτι δεν ειναι στραβος ο γυαλος αλλά εσεις στραβα αρμενιζετε. Εσεις οι "γνησιοι δεξιοι" βεβαια, πολυ θα γουσταρατε να επιστρεψει ο Τσιπρας επειδη σας γλενταει ο Κουλης, αλλά δεν θα σας περασει.
τι να ξέρει μωρέ?? το μόνο που ξέρει είναι ότι ο πατέρας του πήρε 600 ευρώ επιδότηση στην ΔΕΗΡε τύπε, με 9.900.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους το 2019 , πήρε 2.300.000 ψήφους .
Τώρα θα πάρει λες παραπάνω από 2.000.000 ;;;
Έχεις υπόψη σου την ομιλία που μίλαγε απόψε , ο πρόεδρος του ΔΣΑ μεταξύ άλλων στο Τιτάνια ;
Όλοι οι σύλλογοι επιστημόνων επαγγελματιών έδωσαν το παρόν .
ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ .
Ήδη με τις περσινές ταρίφες , το 30% των δικηγόρων , συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών , λογιστών , μηχανικών , υγειονομικών
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
Σου λέει κάτι για το χάλι ;;;;;
Α τώρα είναι σε κάποιες....οκ άρα σε κάποιες δεν είναι αρνητικό αλλά εντοκο.Σε καποιες χωρες και συστημικες τραπεζες αρνητικο επιτοκιο.
Α τώρα είναι σε κάποιες....οκ άρα σε κάποιες δεν είναι αρνητικό αλλά εντοκο.
ναι ρε καραγκιόζη. να έχεις 50κ μόνο σε 1 τράπεζα στον λογαριασμό να σε χρεώνει 15 ευρώ ebaking αλλά 15 κάρτα αναλήψεως και χωρίς ενημέρωση 5 ευρώ το μήνα έξοδα λογαριασμό και να χειρίζεται τα λεφτά μου.όπως επίσης έξοδα για να πληρώσεις λογαριασμους. και ανταπόδοση 0%Ετσι μπραβο πισω στο μαντρι σου και μη μιλας για λεφτα. Τωρα καταλαβα γιατι σου βαζουν ολοι φωτο με κοτοπουλακια και εχεις γινει περιγελος.
Κλαψε λιγο ακομα για 5 ευρω σε λογαρασμο οψεως.
Ο εξευτελισμος.
Ψηφισε Τσιπρα να σου καταργησει το 5ευρω τσολια μου.να έχεις 50κ μόνο σε 1 τράπεζα στον λογαριασμό να σε χρεώνει 15 ευρώ ebaking αλλά 15 κάρτα αναλήψεως και χωρίς ενημέρωση 5 ευρώ το μήνα έξοδα λογαριασμό και να χειρίζεται τα λεφτά μου.όπως επίσης έξοδα για να πληρώσεις λογαριασμους. και ανταπόδοση 0%
θα ψηφίσω Τσίπρα όχι για τσ 5 ευρώ αλλά για σκουζεις όλη μέρα καραγκιόζηΨηφισε Τσιπρα να σου καταργησει το 5ευρω τσολια μου.
Ανταπόδοση υπάρχει τύπε. Οι παλιοί δημόσιοι υπάλληλοι τραπεζικοί , που είχε βάλει ο βουλευτής του χωριού στην αγροτική και είχαν την τύχη να διοριστούν πριν τα μνημόνια, συνεχίζουν να παίρνουν 2 χιλιάρικα το μήνα , με απολυτήριο λυκείου.ναι ρε καραγκιόζη. να έχεις 50κ μόνο σε 1 τράπεζα στον λογαριασμό να σε χρεώνει 15 ευρώ ebaking αλλά 15 κάρτα αναλήψεως και χωρίς ενημέρωση 5 ευρώ το μήνα έξοδα λογαριασμό και να χειρίζεται τα λεφτά μου.όπως επίσης έξοδα για να πληρώσεις λογαριασμους. και ανταπόδοση 0%
Θυμάμαι εγραφε εποχές καραντίνας η εφημερίδα των συντακτών, για απευθείας αναθέσεις για χαρτικά 200.000γουαν σε κάποια μίνι μάρκετ της γειτονιάς ..τι φαγανε παλι τα τρωκτικαΣοφία Νικολάου: Ζημιά 2 εκατ. στο Δημόσιο με απευθείας αναθέσεις δείχνει το ΣΔΟΕ - «Θα ελεγχθούν όλοι», λένε στη ΝΔ
Η κυρία Νικολάου αρνείται κατηγορηματικά όσα της προσάπτουν και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνηwww.ethnos.gr
Τελικά δεν είναι ιδιοκτήτης βίλας στο Σούνιο;400 το μηνα, βιλα διπλα στο κυμα στο σουνιο,
Τυχερό το τσιπράκι
36 ειναι,Μου αρεσει που καταπινετε αμασητα τα 30-40 ακινητα πολλων πολιτικων και στεκεστε στα 70τμ για σπιτι του 1965
θα ψηφίσω Τσίπρα όχι για τσ 5 ευρώ αλλά για σκουζεις όλη μέρα καραγκιόζη
40 ακινητα εχει ο τυπος . Εχει σταξει πολυ ιδρωτα για να τα φτιαξει.Μου αρεσει που καταπινετε αμασητα τα 30-40 ακινητα πολλων πολιτικων και στεκεστε στα 70τμ για σπιτι του 1965