The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
Έχει ο Ερυθρός σταυρος αμοιβές 320 χιλιάδες τον χρόνο?
Να πάω και εγώ ρε συ!
Τι μαλακίες πάτε και πιστεύετε ρε?
Βάλτε το μυαλό να δουλέψει λίγο, δεν θα καεί (ελπίζω)
Έχει ο Ερυθρός σταυρος αμοιβές 320 χιλιάδες τον χρόνο?
Να πάω και εγώ ρε συ!
Τι μαλακίες πάτε και πιστεύετε ρε?
Βάλτε το μυαλό να δουλέψει λίγο, δεν θα καεί (ελπίζω)
έτσι απλά είναι τα πράγματα... όλοι έχουμε ένα παράδειγμα στον κοινωνικό μας περίγυρο που έχει ανοίξει εταιρία και κάνει μπίζνες με εξαψήφια νούμερα...Απλως η Αλεξια Μπακογιαννη ειχε μια εταιρια, που πηρε μια δουλεια απο τον Ερυθρο Σταυρο και το κονδυλιο ηταν 320.000 ευρω.
έτσι απλά είναι τα πράγματα... όλοι έχουμε ένα παράδειγμα στον κοινωνικό μας περίγυρο που έχει ανοίξει εταιρία και κάνει μπίζνες με εξαψήφια νούμερα...
... σαν τις απλές επιπλώσεις γραφείου που έκανε η Siemens στον Κούλη...
έτσι απλά είναι τα πράγματα... όλοι έχουμε ένα παράδειγμα στον κοινωνικό μας περίγυρο που έχει ανοίξει εταιρία και κάνει μπίζνες με εξαψήφια νούμερα...
... σαν τις απλές επιπλώσεις γραφείου που έκανε η Siemens στον Κούλη...
Ρε τύπε δεν υπαρχει ελπιδα. Τους τριβεις στη μουρη οτι το δημοσιευμα ειναι ψευτικο και αρχιζουν τις καρμιριές "εμεις γιατι δεν μπορουμε να παρουμε τετοιες δουλειες".Φυσικά και έχεις, ένα περίπτερο είναι μπίσνα με επταψήφια νούμερα.
Ρε βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, επιμένω!
διάβασε το άρθρο και θα σε διαφωτίσει τσχώνυ μου.Tην πηρε παρανομως την δουλεια? Την πηρε αφορολογητα? Πού ειναι το προβλημα?
Και τι σχεση εχει τωρα αυτο?
Εδω λεμε για την συκοφαντία να γραφει καποιος "διοριστηκε με ετησιο μισθο 320.000 ευρώ" ενω προκειται για μια εργολαβια.
Θα μιλησουμε τωρα για το αν πηρε καλα την εργολαβια?
Το εξαντλησαμε οτι ειναι ψευτικη η επικεφαλιδα κατ' αρχην?
Γιατι τύπε κοπτεσαι? Γουσταρεις να την γκαστρωσεις εσυ και προλαβε αλλος?edit: απλες διαδικασίες... κανένα κωλόγερο βρήκε να τη γκαστρώσει ή είναι ακόμα με αυτόν το ΡΗΜΑΔ;
Δεν διαβαζω τιποτα, αυτο ειναι αλλο θεμα. Εχουμε το προηγουμενο ακομη.διάβασε το άρθρο και θα σε διαφωτίσει τσχώνυ μου.
Τωρα θα σου πει για την Siemens και οτι οι προηγουμενοι ηταν κλεφτες 40 χρονια κτλ κτλΑυτο πρεπει να λεγεται "η τρομοκρατια της επικεφαλιδας".
Ειναι ψευδες.
Απλως η Αλεξια Μπακογιαννη ειχε μια εταιρια, που πηρε μια δουλεια απο τον Ερυθρο Σταυρο και το κονδυλιο ηταν 320.000 ευρω.
Αυτο για τον μαστερακο που μας το παιζει δηθεν ΠΡΩΗΝ συριζαιος, ειναι "διορισε τα παιδια της στον ερυθρο σταυρο και παιρνουν ετησιο μισθο 320.000 ευρώ".
Ελπιζω να ανακαλεσει.
Λες να μην τα συνηθισα πια?Τωρα θα σου πει για την Siemens και οτι οι προηγουμενοι ηταν κλεφτες 40 χρονια κτλ κτλ
θα σου έλεγα τι μας τρίβεις.Ρε τύπε δεν υπαρχει ελπιδα. Τους τριβεις στη μουρη οτι το δημοσιευμα ειναι ψευτικο και αρχιζουν τις καρμιριές "εμεις γιατι δεν μπορουμε να παρουμε τετοιες δουλειες".
μάλιστα, κόλλησες σε μια μαλακία και όχι στο ότι τα μισά λεφτά τα πήρε με απευθείας ανάθεση(τι πιο λογικό) και όλο το ποσό, μαζί με τον ένα διαγωνισμό, δόθηκαν ενώ ήταν ένας εγκληματίας πρόεδρος του Ε.Σ.Δεν διαβαζω τιποτα, αυτο ειναι αλλο θεμα. Εχουμε το προηγουμενο ακομη.
Το εξαντλησαμε δηλαδη οτι η επικεφαλιδα για ετησιο μισθο 320.000 ευρω ειναι ψευτικη?
διάβασε το άρθρο και θα σε διαφωτίσει τσχώνυ μου.
και μετά θα μου πείτε εσείς ότι όλα αυτά είναι προβοκάτσια...Τωρα θα σου πει για την Siemens και οτι οι προηγουμενοι ηταν κλεφτες 40 χρονια κτλ κτλ
διάβασε το άρθρο και θα σε διαφωτίσει τσχώνυ μου.
άμα το λέει η ίδια η εταιρία πάω πάσο... ειδικά άμα το προσυπογράφει και ο μαρτίνης.
τυπε μου με ολο τον σεβασμο η τριανδρια Σαμαρας-Βενιζελος-Στουρναρας ηταν η καλυτερη κυβερνηση που ειχε η ελλαδα στην μεταπολιτευση. ;)και μετά θα μου πείτε εσείς ότι όλα αυτά είναι προβοκάτσια...
όλοι οι τσχώνηδες τα ίδια λένε, μην ανυσηχείς.
να τον βγάλετε τον πρίγκηπα ως πρόεδρο στο κόμμα... άλλωστε είτε τον πρίγκηπα θα βγάζατε, είτε τον χασαποταβερνιάρη.
να μη σκούζετε για το συριζα όμως, να κοιτάτε τα δικά σας χάλια πρώτα.
αααα... και θα βγείτε και κυβέρνηση, γιατί ο κόσμος θα ξεχαστεί και θα νομίσει ότι είστε λιγότερο άχρηστοι από την τρέχουσα κυβέρνηση
Φίλε ΠΑΣΟΚ δεν είμαι αλλά αυτό με την κομπίνα του χρηματιστηρίου έχει αρχίσει να μου την σπάει.
Ότι υπήρξαν περιπτώσεις διαφθοράς στο χρηματιστήριο είναι αλήθεια και επενέβη και η δικαιοσύνη, αλλα από που ως που το χρηματιστήριο ήταν ολόκληρο μια οργανωμένη κομπίνα? Από που προκύπτει αυτό?
Δέκα εκατομμύρια μαλάκες δημιούργησαν μια φούσκα και μετά τους έφταιγε το κράτος, κλασική Ελληνική μαλακία.
Μάλλον δίκιο έχεις, και εγώ Βαγγέλα βλέπω
τυπε μου με ολο τον σεβασμο η τριανδρια Σαμαρας-Βενιζελος-Στουρναρας ηταν η καλυτερη κυβερνηση που ειχε η ελλαδα στην μεταπολιτευση. ;)