Όταν λες σπούδασες στο ΕΚΠΑ, φαντάζομαι ότι υπονοείς ότι ήσουν από τους 200 που έμπαιναν με πανελλαδικές στο 1ο έτος ;
Ναί
Σαχλαμάρες λες συνέχεια εδώ και καιρό και εγώ κάθομαι και σου απαντάω ενώ θα συνεχίσεις με νέες μαλακίες
Αν θέλεις να συνεχίσουμε την συζήτηση, όταν δεν φεύγω από την ΑΘΗΝΑ για Σ/Κ τρώω πρωινό το Σάββατο και την Κυριακή στο Four Seasons.
Στείλε μου p.m, ποια μέρα μπορείς να το κανονίσουμε το επόμενο σαββατοκύριακο.
Είμαι περίεργος να δω κι από κοντά την κατάσταση της ψυχικής σου υγείας.
Ανεξάρτητα από αυτό και ανεξάρτητα από εμένα, είναι φανερό πως έχεις κολλήσει στο τι έκανε κάποιος στο λύκειο.
Η ζωή αρχίζει μετά το λύκειο αλλά γέρασες και δεν το πήρες χαμπάρι. Επειδή έχεις αποτύχει επαγγελματικά και στο λύκειο ήσουν καλός μαθητής, και έχεις καταντήσει στο ίδιο επίπεδο με τον βλάκα τον papaphilips, έναν αμόρφωτο ανειδίκευτο που δουλεύει για 4 ευρώ την ώρα και περνάει όλη του την μέρα εδώ, σου φταίνε παιδιά που μπορεί να απέτυχαν στις πανελλήνιες αλλά πέτυχαν στην ζωή.
Γνωρίζω κορυφαίο Έλληνα χειρουργό που απέτυχε να μπει ιατρική στις πανελλήνιες λόγω έκθεσης, δεν πήγε εκεί που πέρασε, τέλειωσε ιατρική πληρώνοντας και δουλεύοντας, πήγε Αμερική και αυτή την στιγμή θεωρείται από τους κορυφαίους στον χώρο του παγκοσμίως.
Και πολλά άλλα παραδείγματα παιδιών που πέτυχαν στην ζωή παρότι δεν είχαν πάει καλά στις πανελλήνιες.
Εσύ επειδή απέτυχες στην ζωή σου φταίνε όλοι αυτοί μαζί με τους ΔΕΗτζήδες, ΟΤΕτζήδες, εφοριακούς, πολιτικούς, κ,λπ., κ.λπ.
Κλάψα συνέχεια, έλεος κάπου…