Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Στην Ένωση Ηπειρωτών πήγε ,όχι στην Ένωση για Ανελέητο Shopping....μπορεί να έχει ηπειρωτική καταγωγή.
Τον τίτλο δεν τον διάβασες ε;
"...απολαύσαμε χορούς κι ανταλλάξαμε ευχές..".
Εθνικό πένθος δηλαδή.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Χαρά στο κουράγιο σας που παρακολουθήσατε ανταλλαγή επιχειρημάτων από αυτούς τους δύο Τιτάνες του πνεύματος...
Θα την έπεφτα στο πολύ χαλαρό στην ξανθοκαυλα διοπτροφορο Αννούλα αλλά ψήφο δεν θά την έδινα ΠΟΤΕ!
Σιγά μην το είδαμε και λάιβ ... στην εφημερίδα το είδαμε

Πάντως η απορία παραμένει αναπάντητη ... Άννα βουλευτής ... τι ψηφίζετε ρε μαλάκες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656

Πάντως η απορία παραμένει αναπάντητη ... Άννα βουλευτής ... τι ψηφίζετε ρε μαλάκες
γιατί ο βαρεμένος πίσω πάει? εδώ έχουν ψηφήσει τον Ζαγοράκη και τον γεωργουλη ρε τύπε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
Τον τίτλο δεν τον διάβασες ε;
"...απολαύσαμε χορούς κι ανταλλάξαμε ευχές..".
Εθνικό πένθος δηλαδή.
Εθνικό πένθος για τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν....
Εσύ έκοψες την μπουρδελοτσαρκα το τελευταίο τριήμερο;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εθνικό πένθος για τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν....
Εσύ έκοψες την μπουρδελοτσαρκα το τελευταίο τριήμερο;
Εγώ δεν το έπαιξα θιγμένος και υπερπατριώτης για κάτι που έκαναν άλλοι, την στιγμή που το έκανα κι εγώ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297

Ως δημοσιογράφος θεώρησαν ότι μπορεί να άρθρωσει λόγο....βέβαια η άρθρωση της δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
γιατί ο βαρεμένος πίσω πάει? εδώ έχουν ψηφήσει τον Ζαγοράκη και τον γεωργουλη ρε τύπε
Γιατί αν και άφαντοι Ζαγοράκης και Γεωργούλης είναι γνωστοί για τα καραγκιοζιλίκια όπως η Άννα και ο Βαρεμένος :confused:

Βάλε και άλλα ονόματα "τι ψηφίσατε ρε μαλάκες" να δω κάτι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556
Ως δημοσιογράφος θεώρησαν ότι μπορεί να άρθρωσει λόγο....βέβαια η άρθρωση της δεν βοηθάει ιδιαίτερα.
Ως τι ? :2funny:

Δεν θεωρούσαν τίποτα τύπε μου. Δεν έχουν ούτε άγνοια ούτε ρισκάρουν κι αν τους βγει. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν στο κόμμα και σε κάθε κόμμα.

Τα χει πει άλλωστε και ο Πάτσης, ότι δεν έκρυψα ποτέ τι κάνω και η ΝΔ είχε πλήρη επίγνωση όταν με κατέβασε βουλευτή και έπειτα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Γιατί αν και άφαντοι Ζαγοράκης και Γεωργούλης είναι γνωστοί για τα καραγκιοζιλίκια όπως η Άννα και ο Βαρεμένος :confused:

Βάλε και άλλα ονόματα "τι ψηφίσατε ρε μαλάκες" να δω κάτι
από που να το πιάσεις ρε τύπε? ότι έβαλαν στη Βουλή να πληρώνουμε τους ναζί και τους μπράβους της νύχτας?

ότι μετά από 3.456,50 κωλοτούμπες ακόμα ψηφίζουν τον Άδωνη και τον Βορίδη? ότι ταΐζουν επί 30 χρόνια την οικογένεια Μητσοτάκη και Παπανδρέου? Ότι ο κάθε καημένος άχρηστος γόνος μπαίνει στη Βουλή για λες και γράφεται σε ΙΕΚ?

ότι ταΐσαμε τον Χαϊκάλη, τον βαρεμενο, την σπυράκι και τον παπαδημητριου που από το payroll των αφεντικων πηγαν κατευθειαν στο payroll του κράτους ...

και γάμησετα όλα αυτά.....το ότι από τους φόρους μου πλήρωσα την ζωάρα του Μπογδάνου και του Πλεύρη δεν το καταπίνω με τίποτα :vomit::vomit::vomit:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.462
Πόντοι
27.261
Αν και η γωνία λήψεως δεν με βοηθάει και τόσο νομίζω ότι είναι η Άννα Καραμανλή από παλιότερη εμφάνιση....έχω την εντύπωση ότι ο Κυριάκος κάνει οφθαλμολουτρο στο ντεκολτέ της ...
Σχεδόν την ερωτεύτηκα την Άννα Καραμανλή σημερις πριν το σκηνικό με Βαρεμενο....
Ξανθιά ,μιλφαρα με γυαλιά....Oh mon Dieu..... :lheel: :heavymetalbig:
παρολο που εισαι ολντφασιον, εισαι μυσταρος.
γι'αυτο και σε παω μπρο :hi:
αυτη ειναι :thumbsup:

Τελευταία τροποποίηση:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.294
Πόντοι
3.556

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
Ως τι ? :2funny:

Δεν θεωρούσαν τίποτα τύπε μου. Δεν έχουν ούτε άγνοια ούτε ρισκάρουν κι αν τους βγει. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν στο κόμμα και σε κάθε κόμμα.

Τα χει πει άλλωστε και ο Πάτσης, ότι δεν έκρυψα ποτέ τι κάνω και η ΝΔ είχε πλήρη επίγνωση όταν με κατέβασε βουλευτή και έπειτα
Ο Με'ι'μαρακης τον έκοψε τον άθλιο ΠΑΣΟΚο...ο Κυριάκος στα πλαίσια της "διεύρυνσης"/ πασοκοποιησης της Ν.Δ. τον έβαλε κανονικά μέσα στα ψηφοδέλτια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει
Έχω ένα πρόβλημα για κάθε σου λύση...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τυπε μην ξεχάσεις να τους σταυρώσεις, θα προσφέρουν πολλά στο Ελληνικο κοινοβούλιο:2funny::2funny::2funny:
Λέω να ψηφίσω καναν μεγα πατριώτη τύπε, να νιώσουμε περήφανοι ξανά για τον τόπο μας!!

images.jpeg-16.jpg

:2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.997
Πόντοι
9.297
παρολο που εισαι ολντφασιον, εισαι μυσταρος.
γι'αυτο και σε παω μπρο :hi:
αυτη ειναι :thumbsup:
Με συγκινεί το ολντφασιον....
Μέχρι πέρυσι είχα τηλεόραση παλαιού τύπου με αποκωδικοποιητή και τον λάτιν κωλο.Στα χέρια μου έσβησε ένα βράδυ του Μαρτίου.... :cry:
Τώρα πλέον εχω νέου τύπου τηλεόραση βάρους μόλις 4 κιλών ...το καρεδάκι όμως ΔΕΝ το απαρνήθηκα...απλώς αντί για πάνω στην τηλεόραση το έχω τώρα από κάτω της!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λέω να ψηφίσω καναν μεγα πατριώτη τύπε, να νιώσουμε περήφανοι ξανά για τον τόπο μας!!

images.jpeg-16.jpg

:2funny:
ΠΑΣΟΚος είναι ρε,μην πουλάς πρόλογο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom