Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
Θα είναι ο λογαριασμός της prepaid για το νετφλιξ και το αμαζον τυπε τι με περασες για χθεσινοΤέτοιοι κωδικοί ούτε στην μάνα μας....
Θα είναι ο λογαριασμός της prepaid για το νετφλιξ και το αμαζον τυπε τι με περασες για χθεσινοΤέτοιοι κωδικοί ούτε στην μάνα μας....
Τον τίτλο δεν τον διάβασες ε;Στην Ένωση Ηπειρωτών πήγε ,όχι στην Ένωση για Ανελέητο Shopping....μπορεί να έχει ηπειρωτική καταγωγή.
Σιγά μην το είδαμε και λάιβ ... στην εφημερίδα το είδαμεΧαρά στο κουράγιο σας που παρακολουθήσατε ανταλλαγή επιχειρημάτων από αυτούς τους δύο Τιτάνες του πνεύματος...
Θα την έπεφτα στο πολύ χαλαρό στην ξανθοκαυλα διοπτροφορο Αννούλα αλλά ψήφο δεν θά την έδινα ΠΟΤΕ!
γιατί ο βαρεμένος πίσω πάει? εδώ έχουν ψηφήσει τον Ζαγοράκη και τον γεωργουλη ρε τύπεΣιγά μην το είδαμε και λάιβ ... στην εφημερίδα το είδαμε
Πάντως η απορία παραμένει αναπάντητη ... Άννα βουλευτής ... τι ψηφίζετε ρε μαλάκες
Εθνικό πένθος για τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν....Τον τίτλο δεν τον διάβασες ε;
"...απολαύσαμε χορούς κι ανταλλάξαμε ευχές..".
Εθνικό πένθος δηλαδή.
Έχεις εκατό κανταρια και οχτακοσιες οκάδες δίκιο...γιατί ο βαρεμένος πίσω πάει? εδώ έχουν ψηφήσει τον Ζαγοράκη και τον γεωργουλη ρε τύπε
Εγώ δεν το έπαιξα θιγμένος και υπερπατριώτης για κάτι που έκαναν άλλοι, την στιγμή που το έκανα κι εγώ.Εθνικό πένθος για τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν....
Εσύ έκοψες την μπουρδελοτσαρκα το τελευταίο τριήμερο;
Ως δημοσιογράφος θεώρησαν ότι μπορεί να άρθρωσει λόγο....βέβαια η άρθρωση της δεν βοηθάει ιδιαίτερα.Σιγά μην το είδαμε και λάιβ ... στην εφημερίδα το είδαμε
Πάντως η απορία παραμένει αναπάντητη ... Άννα βουλευτής ... τι ψηφίζετε ρε μαλάκες
Γιατί αν και άφαντοι Ζαγοράκης και Γεωργούλης είναι γνωστοί για τα καραγκιοζιλίκια όπως η Άννα και ο Βαρεμένοςγιατί ο βαρεμένος πίσω πάει? εδώ έχουν ψηφήσει τον Ζαγοράκη και τον γεωργουλη ρε τύπε
Ως τι ?Ως δημοσιογράφος θεώρησαν ότι μπορεί να άρθρωσει λόγο....βέβαια η άρθρωση της δεν βοηθάει ιδιαίτερα.
από που να το πιάσεις ρε τύπε? ότι έβαλαν στη Βουλή να πληρώνουμε τους ναζί και τους μπράβους της νύχτας?Γιατί αν και άφαντοι Ζαγοράκης και Γεωργούλης είναι γνωστοί για τα καραγκιοζιλίκια όπως η Άννα και ο Βαρεμένος
Βάλε και άλλα ονόματα "τι ψηφίσατε ρε μαλάκες" να δω κάτι
Καπου ακουσα οτι παιζει να κατεβουν υποψήφιοι βουλευτές με τον Συριζα ο Βουρλιώτης και ο Μιθριδάτης!!! Να μην ξεχασετε να τους ψηφίσετε.
παρολο που εισαι ολντφασιον, εισαι μυσταρος.Αν και η γωνία λήψεως δεν με βοηθάει και τόσο νομίζω ότι είναι η Άννα Καραμανλή από παλιότερη εμφάνιση....έχω την εντύπωση ότι ο Κυριάκος κάνει οφθαλμολουτρο στο ντεκολτέ της ...
Σχεδόν την ερωτεύτηκα την Άννα Καραμανλή σημερις πριν το σκηνικό με Βαρεμενο....
Ξανθιά ,μιλφαρα με γυαλιά....Oh mon Dieu.....
Μόνο TXCΚαπου ακουσα οτι παιζει να κατεβουν υποψήφιοι βουλευτές με τον Συριζα ο Βουρλιώτης και ο Μιθριδάτης!!! Να μην ξεχασετε να τους ψηφίσετε.
Τυπε μην ξεχάσεις να τους σταυρώσεις, θα προσφέρουν πολλά στο Ελληνικο κοινοβούλιο
Ο Με'ι'μαρακης τον έκοψε τον άθλιο ΠΑΣΟΚο...ο Κυριάκος στα πλαίσια της "διεύρυνσης"/ πασοκοποιησης της Ν.Δ. τον έβαλε κανονικά μέσα στα ψηφοδέλτια.Ως τι ?
Δεν θεωρούσαν τίποτα τύπε μου. Δεν έχουν ούτε άγνοια ούτε ρισκάρουν κι αν τους βγει. Ξέρουν πολύ καλά τι έχουν στο κόμμα και σε κάθε κόμμα.
Τα χει πει άλλωστε και ο Πάτσης, ότι δεν έκρυψα ποτέ τι κάνω και η ΝΔ είχε πλήρη επίγνωση όταν με κατέβασε βουλευτή και έπειτα
Δεν είμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσειΜόνο TXC
Ολόκληρο κουίζ κέρδισα....ποιο είναι το έπαθλο μου;;;παρολο που εισαι ολντφασιον, εισαι μυσταρος.
γι'αυτο και σε παω μπρο
αυτη ειναι
Λέω να ψηφίσω καναν μεγα πατριώτη τύπε, να νιώσουμε περήφανοι ξανά για τον τόπο μας!!Τυπε μην ξεχάσεις να τους σταυρώσεις, θα προσφέρουν πολλά στο Ελληνικο κοινοβούλιο
Με συγκινεί το ολντφασιον....παρολο που εισαι ολντφασιον, εισαι μυσταρος.
γι'αυτο και σε παω μπρο
αυτη ειναι
ΠΑΣΟΚος είναι ρε,μην πουλάς πρόλογο....Λέω να ψηφίσω καναν μεγα πατριώτη τύπε, να νιώσουμε περήφανοι ξανά για τον τόπο μας!!