Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.317
Πόντοι
3.446
324887971_1522428904945706_8119002621109808202_n.jpg

324148212_881576212886207_4573902289612041291_n.jpg

:2funny::2funny::2funny:
που να παει, που θα βρει καλυυτερη παραγκα ???
αν εχει τσιπα θα το κανει, αλλιως οσο αξιος στρατιωτικος και να ειναι θα δικαιολογει για παντα το ονομα του... Φλωρος

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
ο φλώρος είναι ένας εξαιρετικός Α/ΓΕΕΘΑ.
να κάνετε το σταυρό σας να μην παραιτηθεί...

πάμε παρακάτω.
γιατί ενώ εξαίρετος παρακολουθούταν?
δεν ξέρω ούτε έχει σημασία (εφόσον τίποτα δεν ευρέθη φυσικά).
οι παρακολουθήσεις έγιναν νόμιμα οπότε καλώς έγιναν.
αν κάποιοι πρέπει να παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες είναι οι έχοντες εξουσία και ειδικά σε νευραλγικούς τομείς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ, ούτε πρωθυπουργός, ούτε υπουργoί, ούτε αρχηγοί κομμάτων, ούτε ανώτατοι λειτουργοί σε οποιαδήποτε θέση του δημοσίου. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.
αφήστε λοιπόν τις μαλακίες και δείτε γιατί ο ελληνικός λαός σας έχει δεύτερους εδώ και 4 χρόνια, όντας αντιπολίτευση. γεγονός πρωτόγνωρο στα χρονικά κι ενώ ο κυριάκος έχει αντιμετωπίσει όσα δεν είχαν αντιμετωπίσει οι 10 τελευταίοι πρωθυπουργοί της χώρας.
ΚΛΑΨΤΕ αλλά τουλάχιστον σκεφτείτε λίγο, γιατί η σωστή αντιπολίτευση (όχι το τσιπριστάν) είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ....
Κάτι λένε για Φλώρο και αγορά σπιτιού 1,200,000 με 600,000 μαύρα. Το διαψεύδει, μένει να αποδειχθεί, δεν ξέρω.

Ο άνδρας πάντως πρέπει να κρατάει το λόγο του. Να δούμε πόσο άντρας είναι ο Φλώρος.

Όσο για τα υπόλοιπα μεγάλη συζήτηση. Το θέμα έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις και αυτό κάτι λέει.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Και φυσικά δε μιλάμε για νόμιμες παρακολουθήσεις αλλά για σύστημα υποκλοπών που στήθηκε από πρωθυπουργό για να μπορεί να εκβιάζει φίλους και εχθρούς. Να τη χαίρεστε τη δημοκρατία αυτή κύριε @Rebirthed Sapiens Sapiens

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Κάτι λένε για Φλώρο και αγορά σπιτιού 1,200,000 με 600,000 μαύρα. Το διαψεύδει, μένει να αποδειχθεί, δεν ξέρω.

Ο άνδρας πάντως πρέπει να κρατάει το λόγο του. Να δούμε πόσο άντρας είναι ο Φλώρος.

Όσο για τα υπόλοιπα μεγάλη συζήτηση. Το θέμα έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις και αυτό κάτι λέει.
το σπίτι αγοράστηκε από τον γαμπρό του με πολύ πολύ μικρότερο δάνειο (του γαμπρού του). καμία σχεση...
όπως και να έχει αν αποδειχθεί για κάτι ένοχος να δικαστεί. γεγονός που καταδεικνύει ακόμα περισσότερο την αναγκαιότητα των νόμιμων παρακολουθήσεων (βλέπε και ευρωκοινοβούλιο).
στα λόγια μου έρχεσαι.
έχεις κάτι άλλο να πεις, ή απλά θα συμφωνείς μαζί μου?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Και φυσικά δε μιλάμε για νόμιμες παρακολουθήσεις αλλά για σύστημα που στήθηκε από πρωθυπουργό για να μπορεί να εκβιάζει φίλους και εχθρούς. Να τη χαίρεστε τη δημοκρατία αυτή κύριε @Rebirthed Sapiens Sapiens
είσαι και ψεύτης.
ο ιδιος ο συριζογαμπρός ράμμος μιλάει για νόμιμες παρακολουθησεις.
μην εκτίθεσαι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
που γαμιετε αυτος ο πρωθυπουργος σημερα?

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
ο φλώρος είναι ένας εξαιρετικός Α/ΓΕΕΘΑ.
να κάνετε το σταυρό σας να μην παραιτηθεί...

πάμε παρακάτω.
γιατί ενώ εξαίρετος παρακολουθούταν?
δεν ξέρω ούτε έχει σημασία (εφόσον τίποτα δεν ευρέθη φυσικά).
οι παρακολουθήσεις έγιναν νόμιμα οπότε καλώς έγιναν.
αν κάποιοι πρέπει να παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες είναι οι έχοντες εξουσία και ειδικά σε νευραλγικούς τομείς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ, ούτε πρωθυπουργός, ούτε υπουργoί, ούτε αρχηγοί κομμάτων, ούτε ανώτατοι λειτουργοί σε οποιαδήποτε θέση του δημοσίου. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ.
αφήστε λοιπόν τις μαλακίες και δείτε γιατί ο ελληνικός λαός σας έχει δεύτερους εδώ και 4 χρόνια, όντας αντιπολίτευση. γεγονός πρωτόγνωρο στα χρονικά κι ενώ ο κυριάκος έχει αντιμετωπίσει όσα δεν είχαν αντιμετωπίσει οι 10 τελευταίοι πρωθυπουργοί της χώρας.
ΚΛΑΨΤΕ αλλά τουλάχιστον σκεφτείτε λίγο, γιατί η σωστή αντιπολίτευση (όχι το τσιπριστάν) είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ....
Ο Φλώρος είναι πολύ λίγος ως Α/ΓΕΕΘΑ και το τσιράκι του ο Δρυμουσης ακόμα πιο λιγος για Α/ΓΕΝ. Θα ηταν ευχής έργον να παραιτηθούν και οι δυο. Αλλά πως να γίνει αυτό; Αφου το ονοματάκι του είναι στη λίστα έχει γραπωμενο το Μητσοτάκη από τ' αρχίδια. Και παρόλο που είναι εκτός κανονισμού παρατάθηκε η θητεία του για ακόμη ενα χρόνο. Μάλλον δε θα υπάρχουν άλλοι άξιοι στρατιωτικοί στο στράτευμα εκτός του Φλώρου και των κολαούζων του. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής του ξεφεύγει η ΠΑ αλλά μάλλον εκεί ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερα αρχίδια και δεν αφήνει αλλο σκύλο να κατουρήσει στην αυλή του.
Το ρεπορτάζ μιλάει για αγοραπωλησίες ακινήτων από το Φλώρο με χρήματα που δε μπορεί να δικαιολογήσει. Ποιός θα κάνει τον έλεγχο αν ισχύει; Ο Υπουργός του που τον παρακάμπτει με την έγκριση Μητσοτάκη ή ο Κυριάκος που τον παρακολουθούσε και έχει εκλογές σε λίγο οπότε χρειάζεται άκρα του ταφου σιωπή;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Ο Φλώρος είναι πολύ λίγος ως Α/ΓΕΕΘΑ και το τσιράκι του ο Δρυμουσης ακόμα πιο λιγος για Α/ΓΕΝ. Θα ηταν ευχής έργον να παραιτηθούν και οι δυο. Αλλά πως να γίνει αυτό; Αφου το ονοματάκι του είναι στη λίστα έχει γραπωμενο το Μητσοτάκη από τ' αρχίδια. Και παρόλο που είναι εκτός κανονισμού παρατάθηκε η θητεία του για ακόμη ενα χρόνο. Μάλλον δε θα υπάρχουν άλλοι άξιοι στρατιωτικοί στο στράτευμα εκτός του Φλώρου και των κολαούζων του. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής του ξεφεύγει η ΠΑ αλλά μάλλον εκεί ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερα αρχίδια και δεν αφήνει αλλο σκύλο να κατουρήσει στην αυλή του.
Το ρεπορτάζ μιλάει για αγοραπωλησίες ακινήτων από το Φλώρο με χρήματα που δε μπορεί να δικαιολογήσει. Ποιός θα κάνει τον έλεγχο αν ισχύει; Ο Υπουργός του που τον παρακάμπτει με την έγκριση Μητσοτάκη ή ο Κυριάκος που τον παρακολουθούσε και έχει εκλογές σε λίγο οπότε χρειάζεται άκρα του ταφου σιωπή;
ίδια με τον πιπα. όνομα και πράμα.
έχω απαντήσει.
ομοίως έρχεσαι στα λόγια μου....
σε ότι αφορά στον "στρατηγό" φλώρο, ξερεις καλά τι ρόλο βαράει στο στρατευμα ή απλά να λέμε?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.036
Πόντοι
5.506
ρε που ειναι ο βρωμυλος που μονο αρπαχτες και εκδρομες κανει?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Βρες μου πηγή που είναι νόμιμες!

και πιο συγκεκριμένα (άνοιξε το λινκ αν θες)
Πολιτική θύελλα προκάλεσε η πρωτοβουλία του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, να στείλει επιστολές στον πρόεδρο της Βουλής, στα κόμματα και στον υπουργό Δικαιοσύνης με τις οποίες ενημερώνει ότι η Αρχή εντόπισε νόμιμες επισυνδέσεις για έναν υπουργό και πέντε αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
ίδια με τον πιπα. όνομα και πράμα.
έχω απαντήσει.
ομοίως έρχεσαι στα λόγια μου....
σε ότι αφορά στον "στρατηγό" φλώρο, ξερεις καλά τι ρόλο βαράει στο στρατευμα ή απλά να λέμε?
Στο πρώτο, δε βγάζω νόημα.
Στο δεύτερο ερώτημα , πολύ καλά.

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Από πότε έγινε συριζογαμπρός ο Ράμμος ρε @Rebirthed Sapiens Sapiens

Όποιος δε μας αρέσει είναι συριζαίος; Και δε μιλάμε για ένα άτομο. Μιλάμε για ανεξάρτητη αρχή που έχει και άλλα μέλη. Τώρα αμφισβητείς και τα πορίσματα ερευνών. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε τίποτα λέγατε, τώρα που αποδεικνύονται ισχυρίζεστε ότι καλώς έγιναν για το καλό του έθνους. Σιγά ρε μπατριώτη!

Ακόμα να μου βρεις πηγή που λένε ότι είναι νόμιμες;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Στο πρώτο, δε βγάζω νόημα.
Στο δεύτερο ερώτημα , πολύ καλά.
για το πρωτο διάβασε πιο πάνω τον πιπα και την απάντηση μου

για το δεύτερο διαφωνώ και γνωρίζω αρκετά και αρκετά καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από πότε έγινε συριζογαμπρός ο Ράμμος ρε @Rebirthed Sapiens Sapiens

Όποιος δε μας αρέσει είναι συριζαίος; Και δε μιλάμε για ένα άτομο. Μιλάμε για ανεξάρτητη αρχή που έχει και άλλα μέλη. Τώρα αμφισβητείς και τα πορίσματα ερευνών. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε τίποτα λέγατε, τώρα που αποδεικνύονται ισχυρίζεστε ότι καλώς έγιναν για το καλό του έθνους. Σιγά ρε μπατριώτη!

Ακόμα να μου βρεις πηγή που λένε ότι είναι νόμιμες;
είσαι και γκαβός

και πιο συγκεκριμένα (άνοιξε το λινκ αν θες)
Πολιτική θύελλα προκάλεσε η πρωτοβουλία του επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, να στείλει επιστολές στον πρόεδρο της Βουλής, στα κόμματα και στον υπουργό Δικαιοσύνης με τις οποίες ενημερώνει ότι η Αρχή εντόπισε νόμιμες επισυνδέσεις για έναν υπουργό και πέντε αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων

• Like
Αντιδράσεις: kinks

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Καθημερινή και Ελεύθερος Τύπος λοιπόν. Το νόμιμες το έβαλαν αυτοί σαν επιθετικό προσδιορισμό γιατί έτσι βολεύει. Έχουμε πουθενά την επιστολή Ράμμου;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.114
Πόντοι
206
Τι έγινε, αλλάζουμε θέμα τώρα;

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
για το δεύτερο διαφωνώ και γνωρίζω αρκετά και αρκετά καλά
Καλά κανείς. Αλλά δεν είσαι ο μόνος που γνωρίζει οπότε άσε το λιβανισμα στην άκρη. Ευτυχώς που μας είπες να κάνουμε το σταυρό μας μην παραιτηθεί ο Φλώρος και καταρρεύσει το στράτευμα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
...όπως και να έχει αν αποδειχθεί για κάτι ένοχος να δικαστεί. γεγονός που καταδεικνύει ακόμα περισσότερο την αναγκαιότητα των νόμιμων παρακολουθήσεων (βλέπε και ευρωκοινοβούλιο)...
Όπως ο Ταξίαρχος Δημήτρης Δάβαλος (με μεγάλο φάκελο στην ΕΥΠ από ότι λένε) ?
Που ήταν ήδη κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ?
Και όχι μόνο δεν αποστρατεύτηκε ούτε τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αντιθέτως, τον Απρίλιο του 2022 οι Θεοδωρικάκος, Οικονόμου και Σκούμας τον έκαναν διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, νευραλγική θέση για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Ρε μαλάκες κάπου ώπα δλδ με την υποστήριξη στη ΝΔ για θέματα που δεν βγαίνουν στο φως και δεν ξέρουμε καν τι παίζει

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Καλά κανείς. Αλλά δεν είσαι ο μόνος που γνωρίζει οπότε άσε το λιβανισμα στην άκρη. Ευτυχώς που μας είπες να κάνουμε το σταυρό μας μην παραιτηθεί ο Φλώρος και καταρρεύσει το στράτευμα.
οκ συμφωνούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom