John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.583
- Πόντοι
- 2.846
ανεβασαν τις αντικειμενικες και ξαφνικα μου εκοψαν το κοινωνικο τιμολογιο της δεη ενω αυτο ειναι σπιτι του 1956 χωρις ανσανσερ ,στα Ιλισια συν αυτο 29 τετραγωνικα που μενω .απατεωνες μεγάλοι , α ξέχασα ούτε αυτα τα 250 ευρώ της ακριβειας ,επειδή λέει είμαι άνεργος πάνω από 2 χρόνια και απο ότι φαίνεται εχουμε μάθει να μη τρώμε, αθλιοι, απτεωνες ανεπαγγελτοι που τους ψηφίζουν τόσα χρόνιαΡε μαλακες, ειστε πλουσιοι αλλα σας το κρυβουν, να , για δειτε.
Τα προάστια της Αθήνας με αύξηση πάνω από 20% σε τιμές πώλησης και ενοίκια (πίνακες) | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney
Η περιοχή των Βριλησσίων «πρωταθλήτρια» με αύξηση σχεδόν κατά 30% στις τιμές πώλησης, στη Βάρη η μεγαλύτερη αύξηση ενοικίων με +23%www.newmoney.gr
Στη γαλλια τους παει στα 64, ο πούτιν τα κανε ολασε πανε λαου λαου
καπου ειδα οτι συνταξη θα παρουμε, αν παρουμε εννοειται, στα 67 ???????????????
καπου επισης ειδα οτι στο εξωτερικο κανουν απεργιες για κατι τετοια "ασημαντα πραγματα".
φαινεται, κατι καλυτερο ξερουμε εμεις εδω περα στο ελαντα.
Τύπε μια ερώτηση, ήρεμα ρωτάω γιατί είναι σοβαρή διαδικαστική απορία. Με τι ζεις 2+ χρόνια άνεργος ?ανεβασαν τις αντικειμενικες και ξαφνικα μου εκοψαν το κοινωνικο τιμολογιο της δεη ενω αυτο ειναι σπιτι του 1956 χωρις ανσανσερ ,στα Ιλισια συν αυτο 29 τετραγωνικα που μενω .απατεωνες μεγάλοι , α ξέχασα ούτε αυτα τα 250 ευρώ της ακριβειας ,επειδή λέει είμαι άνεργος πάνω από 2 χρόνια και απο ότι φαίνεται εχουμε μάθει να μη τρώμε, αθλιοι, απτεωνες ανεπαγγελτοι που τους ψηφίζουν τόσα χρόνια
οχι δεν ρωτας ηρεμα θελεις να πεις πως κλεβω δουλευω κρυφα και κλαιγομαι ..τρωω απο τα ετπομα τα οποιθα δεν θα φτανουν για πολυ και αν δεν γινει κατι που περιμενω ,θα πρεπει να φυγω εξω ,αλλα έτσι είναι σας λένε κλεφτες ,αφου μπορεις να κέψεις αν το εισοδημα σου ειναι απο ενοικιο ,εισαι κλεφτης...αντι να πιανουν εναν ενα ατομκια και να του αλλάζουν τα φωτα ,αντισυνταγματικοτατο και εναντια στο τεκμηριο της αθωότητας , αλλα δεν σας απασχολει πως δεν εχουμε αντισυνταγματικο σικαστηριο, αλλα με το τι ζει ο κάθε ένα ςΤύπε μια ερώτηση, ήρεμα ρωτάω γιατί είναι σοβαρή διαδικαστική απορία. Με τι ζεις 2+ χρόνια άνεργος ?
Τύπε μου είναι παντελώς αδιάφορα τα τσιτάτα που αραδιάζεις και για να τα επικαλείσαι, κάτι δεν λες.οχι δεν ρωτας ηρεμα θελεις να πεις πως κλεβω δουλευω κρυφα και κλαιγομαι ..τρωω απο τα ετπομα τα οποιθα δεν θα φτανουν για πολυ και αν δεν γινει κατι που περιμενω ,θα πρεπει να φυγω εξω ,αλλα έτσι είναι σας λένε κλεφτες ,αφου μπορεις να κέψεις αν το εισοδημα σου ειναι απο ενοικιο ,εισαι κλεφτης...αντι να πιανουν εναν ενα ατομκια και να του αλλάζουν τα φωτα ,αντισυνταγματικοτατο και εναντια στο τεκμηριο της αθωότητας , αλλα δεν σας απασχολει πως δεν εχουμε αντισυνταγματικο σικαστηριο, αλλα με το τι ζει ο κάθε ένα ς
Μετά από παρότρυνση δαλαι & του υπουργού, ψάχνω όλη μέρα τις προσφορές..
Ψωνίζω μόνο από το καλάθι του νοικοκυριού ρε νιαμού..
Με έφτιαξες τυπαρα μου..εδω εισαι !
Επιλογή σου μπορούσες να πάρεις πασιας 8 ευρώ το κιλό από το market inPapap βιάστηκες..
Πήγαινε απο βδομάδα που θα είναι σε προσφορά..
ενα νοκια εχω, που το πηρα προσφορα στα 18 ευρα.Επιλογή σου μπορούσες να πάρεις πασιας 8 ευρώ το κιλό από το market in
Και πλάκα πλάκα αν δεν σας κάνει εντύπωση τα μικρά κέρδη από τις προσφορές
Μπορεί να χάσεις πολλά αν δεν το ψάχνεις
Όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα για iPhone που πουλιέται από 860 έως 1350 ευρω
Νομίζω ότι ο πασσιάς είναι καλή μάρκαενα νοκια εχω, που το πηρα προσφορα στα 18 ευρα.
δε με παιρνει για χλιδες και αϊφονια δαλαϊ, προτιμω να τα χωνω σε καλες γαλοπουλες και οχι τριτοτεταρτες.
μονο σκλαβενιτη παω, επειδη ειναι διπλα μου.
δε με παιρνει να κανω βολτες τις γαλοπουλες... εαν με πιανεις
βραστη δαλαϊ, οχι καπνιστη, γιατι κανουμε και διατροφη ναουμε.Νομίζω ότι ο πασσιάς είναι καλή μάρκα
Το θέμα είναι ότι το ίδιο προϊόν πασσιάς γαλοπούλα τετράγωνη
Τα τρία σούπερ μάρκετ είχαν τιμή
Οχτώ μόνο το Σαββατοκύριακο
10.4
12, 64
Το ακριβότερο ήταν πάνω από 50% ακριβότερο από το φθηνότερο
Το υπουργείο ανάπτυξης έχει άλλες τιμές
Για το προϊόν που πήρες σε καπνιστή βέβαια λέει για το Σκλαβενίτη 22 ενώ για το μπαζάρ λέει 14
Αλλά εσύ το πήρες 17.5 μπορεί σε προσφορά του Σκλαβενίτη
Τώρα αν για το ίδιο προϊόν εσύ θα το πάρεις από το Σκλαβενίτη 17.5ενώ μπορείς να το βρεις το ίδιο προϊόν στο bazaar 14 δικαίωμά σου
Για τον πασσιά που σου είπα είναι εκείνη τη στιγμή κομμένηβραστη δαλαϊ, οχι καπνιστη, γιατι κανουμε και διατροφη ναουμε.
και κομμενες εκεινη την ωρα, οχι ηδη κομμενες στη ζελατινα.
φρεσκο πραμα δηλαδη
αν ψωνιζα γαλοπουλα στο ναϊλον, τωρα δε θα ζουσα δαλαϊΓια τον πασσιά που σου είπα είναι εκείνη τη στιγμή κομμένη
Ενδεικτικά όμως μπορείς να δεις πόσο μεγάλη διαφορά είχες το συγκεκριμένο προϊόν που σου έβαλα το bazaar από το Σκλαβενίτη
Και ερώτηση εξακολουθεί να παραμένει
Το 14 από το 22 είναι πάνω από 50% διαφορά
Λέω για τη γαλοπούλα στο νάιλον
Αν ψώνιζες αυτή
Θα έπρεπε να επιβραβεύσεις τον 50% ακριβότερο Σκλαβενίτη;
Φίλε το κατάλαβα αυτό αλλά δες τις διαφορές των τιμώναν ψωνιζα γαλοπουλα στο ναϊλον, τωρα δε θα ζουσα δαλαϊ
Αν δεις πριν από δύο μηνύματα έχω βάλει όλες τις τιμές και όχι αυτές που με βολεύουνΕισηγούμαι τύπος Δαλάϊς να αναλάβει tweeter Μπουμπούκου γιατί όποιος το διαχειρίζεται γράφει μαλακίες.
Τουλάχιστον Δαλάϊς θα βάζει ντοκουμέντα με προσφορές και δεν θα ξεφτυλίζεται έτσι ο υπουργός ΜΑΡΑΤΑς
ρε δαλαϊ, μονο σκλαβενιτη εχω διπλα και πιο κατω απο το διπλα, βασιλοπουλο.Φίλε το κατάλαβα αυτό αλλά δες τις διαφορές των τιμών
Για το ίδιο προϊόν
Και επειδή κανένας δεν το πολύ ψάχνει αυτό
Δες στο skroutz iPhone 13
Από 860 έως 1350 ευρώ
Φαντάσου διαφορά