Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Το άσχημο είναι ότι το κάνει και δωρεάνμαλακα μου δεν μπορει να ειναι ανθρωπος αυτος , Bot ειναι με ΑΙ φτιαγμενο απο την ΝΔ
Για τέτοιο νούμερο μιλάμε
Το άσχημο είναι ότι το κάνει και δωρεάνμαλακα μου δεν μπορει να ειναι ανθρωπος αυτος , Bot ειναι με ΑΙ φτιαγμενο απο την ΝΔ
Και εσύ από επιχειρήματα σκίζειςμαλακα μου δεν μπορει να ειναι ανθρωπος αυτος , Bot ειναι με ΑΙ φτιαγμενο απο την ΝΔ
Σου έχω γράψει ότι δεν σου αξίζει απάντηση με επιχειρήματα. Δεν άλλαξε κάτι από τότεΠάντα με επιχειρήματα άνθρωπε
Πάντα
Καλά έρχεσαι σε αντίθεση με τους φίλους που λένε ότι παίρνω λεφτά για κάθε ποστΤο άσχημο είναι ότι το κάνει και δωρεάν
Για τέτοιο νούμερο μιλάμε
Να είσαι καλά, συνέχισε έτσι.Καλά έρχεσαι σε αντίθεση με τους φίλους που λένε ότι παίρνω λεφτά για κάθε ποστ
Σε ευχαριστώ πάντως για αυτό το μήνυμα
Οχι τυπε για τον Αδωνι εγω σε ρωτησα.Η απάντηση είναι γενική και ισχύει για όλους τους βουλευτές
Τα κόμματα συνεργάζονται και απορροφούν βουλευτές από άλλα κόμματα
Όταν αυτοί οι βουλευτές ήταν σε άλλα κόμματα έκαναν κριτική
Στο κόμμα που τελικά τους απορρόφησε
Αν αυτό δεν έπρεπε να γίνεται
Είναι ένα άλλο θέμα
Θα μπορούσε κάποιο κόμμα να το προτείνει και να το αποφασίσει η Βουλή
Αλλά αυτό δεν έχει γίνει
Μην ξεχνάς ότι ο Τσίπρας συνεργάστηκε τέσσερα χρόνια με τον ακροδεξιό και κομμουνιστικο φαγο Καμμένο
Πότε ήταν κυβέρνηση φυσικά δεν πολύ έλεγε τέτοια
Και όταν τσακώθηκε με τον καμμένο στη λήξη της θητείας του Τσίπρα
Απορρόφησε βουλευτές από τη δημαρ και το κινάλ που πριν τον έβριζαν
Τελικά αφού επιτρέπονται οι μεταγραφές βουλευτών
Εγώ δεν θα κρίνω τι έλεγαν πριν
Αλλά τι λένε τώρα
Αλλά όταν κάποιοι μου λένε για παλιές δηλώσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας
Θα τους βάζω και δηλώσεις για εναντίον του Σύριζα
Όπως έκανες για τον Γεωργιάδη
Και απάντησα Με το θεοχαρόπουλο
42910 42736 42334= μηνύματαΣου έχω γράψει ότι δεν σου αξίζει απάντηση με επιχειρήματα. Δεν άλλαξε κάτι από τότε
Όχι γιατί εγώ δεν κατακρίνω ούτε αυτούς που παλιά έβριζαν το ΣΥΡΙΖΑ και μετά πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑΟχι τυπε για τον Αδωνι εγω σε ρωτησα.
Εγω ειπα οτι οποιος εκραζε τον Συριζα και τωρα ειναι μαζι του ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.
Εσυ μπορεις να πεις το ιδιο για τον Αδωνι??????
Α,είσαι βαριά άρρωστο άτομο.42910 42736 42334= μηνύματα
Ήταν οι 3 τελευταίες απαντήσεις σου στα τρία τελευταία μηνύματα άλλων φίλων σε αυτό το νήμα
Στά 2 καμία απάντηση
Στο άλλο link
Δικιά σου κουβέντα 0
Σε κανένα δεν απαντάς με επιχειρήματα
Αυτοί που γράφουν αυτές τις μαλακίες να πάνε στο διάολο. Το 85% των επαγγελματιών πλήρωνε 180€ επί ΣΥΡΙΖΑΕνδεικτικά μερικά από τα καλά
Η Ελλάδα, σήμερα, παρά αυτές τις τεράστιες κρίσεις, έχει σημαντικά μικρότερο ποσοστό ανεργίας, σημαντικά μικρότερο από ότι το παραλάβαμε. Έχει πολύ μικρότερη φορολογία. Ενδεικτικά αναφέρω: ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικές εισφορές,
Can't teach old dogs new tricksΣε τι χρησιμευει στο κομμα ο πολάκης της νδ;
Γιατι ετσι;
Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε στην Κεντρική Αγορά Ρέντη και βοήθησε στο φόρτωμα!
Έπαινοι από τον υπουργό Ανάπτυξης σε εμπόρους που έφτιαξαν «καλάθι του νοικοκυριού» και στην λαχαναγοράwww.protothema.gr
Και το επάγγελμα γλυφτης κομματόσκυλλο τεμπέλης δεν πιανεται για δουλειά;
Θυμιστε μας τι εκανε
Τι κατασπαραξες ρε παχυδερμο σημερα;
Can't teach old dogs new tricks
ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΑΠΛΑΌχι γιατί εγώ δεν κατακρίνω ούτε αυτούς που παλιά έβριζαν το ΣΥΡΙΖΑ και μετά πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ
Ούτε αυτούς που παλιά έβριζαν τη Νέα Δημοκρατία και μετά προσχώρησαν σε αυτήν
Απλώς επιμένω στο όσο έβριζε ο Γεωργιάδης και άλλοι τόσο έβριζε ο Θεοχαρόπουλος και άλλοι
Πριν να αλλάξουν κόμμα
Είναι ένα γεγονός που όποιος μου επισημαίνει ότι γίνεται μονοσήμαντα Θα του δίνω τις αντίστοιχες απαντήσεις
είδα αυτό και....θυμηθηκα αυτο
ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΑΠΛΑ
Εκει που ΕΦΤΥΝΑΝ τωρα γυρισαν και ΓΛΥΦΟΥΝ.
Τα ιδια σκατα εισαι και εσυ λογικο για να κατεβαζεις σεντονια.
Όλοι άρρωστοι πλην συριζαίων φίλεΑ,είσαι βαριά άρρωστο άτομο.
Βγες έξω όπως είπα να σε χτυπήσει λίγο ο ήλιος.
Αναδιατύπωση λοιπόν,δεν αξίζει απάντηση με επιχειρήματα σε κανένα κομματόσκυλο του κερατά.