Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.274
Πόντοι
6.256
Παντως ηδη εχουν στησει το παραμυθακι η ψωλανακουφιστρα με τον Μακαρονα....αυτη δεν ηξερε τιποτα και για ολα φταιει αυτος.

Κατι σαν τον γιο του Τερη Χρυσου και τα σκανδαλα της κυβερνησεως του ενα πραγμα....

• Like
Αντιδράσεις: koskam

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.796
Πόντοι
6.056
Και τα χρηματα δηλαδη απο που προεκυψαν;Γιατι απο τα εισοδηματα της δεν δικαιολογουνται....

Αδικαιολόγητα χρήματα, δεν σημαίνει ότι είναι προϊόντα εγκλήματος . Πρέπει η πολιτεία να αποδείξει κάτι τέτοιο ! Όχι ο κάτοχος, ότι δεν είναι ! Τεκμήριο αθωότητας , βασική αρχή δικαίου, σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ , ΤΗΡΕΙΤΑΙ.
Οπότε αν δεν αποδειχθεί η προέλευση των χρημάτων και ο σκοπός για τον οποίο δώθηκαν , είναι απλό φορολογικό αδίκημα.
Που μπορεί και να ... δικαστεί ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..........

laughing-hysterically-laugh.gif

BelovedInnocentGopher-size_restricted.gif

laughing-hysterically.gif

crying-hysterically-laughing-zwixxnknlnfsiw8f.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.274
Πόντοι
6.256
Υπαρχει αρθρο που λεει οι ερευνητες οτι δεν παρακολουθουσαν το τηλ της γιατι εχει ασυλια σαν Ευρωβουλευτης αλλα παρακολουθουσαν τα τηλ ολων των αλλων που φυσικα μιλουσαν και μαζι της....αμα λοιπον ηταν αθωα περιστερα οπως ισχυριζεται δεν θα την ειχαν συλλαβει.Προφανως εχουν καλα δεμενη την υποθεση....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.796
Πόντοι
6.056
Υπαρχει αρθρο που λεει οι ερευνητες οτι δεν παρακολουθουσαν το τηλ της γιατι εχει ασυλια σαν Ευρωβουλευτης αλλα παρακολουθουσαν τα τηλ ολων των αλλων που φυσικα μιλουσαν και μαζι της....αμα λοιπον ηταν αθωα περιστερα οπως ισχυριζεται δεν θα την ειχαν συλλαβει.Προφανως εχουν καλα δεμενη την υποθεση....

Μην παίρνεις και όρκο . Επίσης μην περιμένεις ότι από το Κατάρ , θα καταθέσει μάρτυρας. Είναι σαφές αυτό νομίζω, έτσι ;;;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.274
Πόντοι
6.256
Μην παίρνεις και όρκο . Επίσης μην περιμένεις ότι από το Κατάρ , θα καταθέσει μάρτυρας. Είναι σαφές αυτό νομίζω, έτσι ;;;
Δεν χρειαζεται να καταθεσει κανεις απο το Καταρ αν υπαρχουν ενοχοποιητικες συνομιλιες.....στο μεταξυ κανεις δεν σχολιασε οτι θυμηθηκαν τα Ελληνικα μουνοπανα να κανουν εφοδους σε σπιτια για το Predator μολις 9 μηνες μετα που εσκασε ολη η ιστορια.Και φυσικα δεν βρηκαν τιποτα....

• Like
Αντιδράσεις: koskam

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.577
Πόντοι
3.446
Οι δικαστές οι βέλγοι προφυλάκισαν τον παντσερι
Που θεωρείται ο εγκέφαλος του κυκλώματος
Και ο άντρας της καϊλή ήταν ο βοηθός του

Σε προσωρινή παύση έθεσε το αριστερό κόμμα Articulo Uno («Άρθρο Ένα») στην Ιταλία τον πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, δηλώνοντας ότι εκφράζει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη, καθώς και την προσδοκία ότι ο Παντσέρι θα μπορέσει «να αποδείξει ότι δεν σχετίζεται με την όλη υπόθεση διαφθοράς που ξέσπασε στις Βρυξέλλες».

Παύει ο μύθος ότι μόνο οι δεξιοί είναι αυτοί που τα παίρνουν

Και αριστεροί και σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες και δεξιοί

πιθανόν να μην είναι μόνο αυτοί που προφυλακίστηκαν οι ένοχοι
Η απληστία δεν έχει χρώμα, ξ διαφορά εδώ, αν μπορείς και θες να την καταλάβεις είναι ότι τους πιάνουν με την κατσίκα στην πλάτη και μας κουνάνε και το δάχτυλο γιατί είναι μαφία. δεν φοβούνται κανέναν εδώ.... είτε είναι πολιτικοί είτε (μεγαλοεπιχειρηματίες) δεν φοβούνται ότι θα μπουν μέσα, ούτε ότι μπορεί να φάνε καμία.... αδιευκρίνιστη σφαίρα απο πουθενά. και υπάρχουν και άνθρωποι, ονόματα δεν λέμε, που τους υποστηρίζουν κιόλας....

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Δεν χρειαζεται να καταθεσει κανεις απο το Καταρ αν υπαρχουν ενοχοποιητικες συνομιλιες.....στο μεταξυ κανεις δεν σχολιασε οτι θυμηθηκαν τα Ελληνικα μουνοπανα να κανουν εφοδους σε σπιτια για το Predator μολις 9 μηνες μετα που εσκασε ολη η ιστορια.Και φυσικα δεν βρηκαν τιποτα....
Μπορεί κάποιος να καταδικαστεί μόνον από συνομιλίες; Δύσκολο. Τα μετρητά στο χέρι τα έπαιρναν. Πρέπει να τους συνδέσουν με ανθρώπους που ενεργουσαν για λογαριασμό του Κατάρ. Έχουν τη σύνδεση με αποδείξεις; Άγνωστο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
K με τη νυν κυβέρνηση όλοι οι ένοχοι πέφτουν στα μαλακά αφού πάμε για πλημμελήματα ενώ μη μου πει κανείς ότι δεν μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως κακούργημα;;; Συγκάλυψη πραγματική είτε από το ένα είτε από το άλλο κόμμα στην ανικανότητα των πολιτικών αφού κοράκος κορακου ματι δε βγάζει
Ε μη με γειωνεις έτσι ρε Δαλάι λαμα:confused::confused:απαμτησε ......

Σε άλλους ολόκληρα σεντονια γράφεις κ σε μένα ούτε μια λέξη ;:cry::cry::cry:

Αν είχες δει ότι μετά το μήνυμά σου απάντησα σε άλλον και δεν απάντησα σε σένα θα είχες δίκιο

Η κυβέρνηση δεν αποφασίζει αν θα παραπεμφθούν σε δίκη για κακούργημα ή πλημμέλημα

Αυτό το αποφασίζει η δικαιοσύνη

Και αποφασίζει και ενάντια στο τι θέλει η κυβέρνηση παραδείγματος χάρη
για τον παπαγγελόπουλο
Που η κυβέρνηση θα ήθελε να είχε παραπεμφθεί με πολύ αυστηρότερες κατηγορίες

Το κακούργημα ή πλημμέλημα αποφασίζεται από τη δικαιοσύνη πάντα σε σχέση με τους νόμους που ισχύουν που αναφέρονται στον ποινικό κώδικα

Ποινικό κώδικα άλλαξε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία εν μέρει

Αλλά ακόμα και αν ισχύει πιο αυστηρός ποινικός κώδικας ισχύει η ευνοϊκότερη μεταχείριση για τους κατηγορούμενους

Εξαιρέσεις τα πιο πάνω είναι υπόθεση για τον παππα

Πού η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που δεν είναι δικαστές αποφάσισε να πάει στο ειδικό δικαστήριο μόνο για μία από τις δύο κατηγορίες που είναι πλημμέλημα και όχι για την άλλη που είναι κακούργημα

Στις παραπομπές και κυριότερα στις δικες δεν αρκεί η κοινή λογική του μέσου ανθρώπου
Αλλά πρέπει να υπάρχει
Βεβαιότητα χωρίς αμφιβολία για καταδίκη

Δες τι γίνεται τώρα με την καϊλή πώς προσπαθούν και δεν ξέρω αν θα το πετύχουν να ενσπείρουν αμφιβολίες

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
πόσα αδιευκρινηστα πόσα βρέθηκαν σε λογαριασμούς και πόσα σε σακούλες στο σπίτι τους σε Παππα και παπαγγελοπουλο? αυτό με ενδιαφέρει. Σκασε εάν δεν κατηγορουνται για οικονομικό σκάνδαλο
Εγώ δέχομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για όποιον και αν
Κρινεται
Εσύ;
Σκοπίμως στο προηγούμενο μήνυμά μου δεν απαντάς για το μάτι

Γιατί δωροδοκία δεν υπάρχει
Αλλά ανικανότητα που οδήγησε σε θανάτους 100 ανθρώπων δεν υπάρχει;
Βέβαια το δικαστήριο θα αποφασίσει

Εγώ βέβαια δεν θέλω να σκάσεις αλλά θέλω να απαντήσεις

Ο διάλογος είναι καλό πράγμα άσχετα εσένα όταν δεν σε βολεύει βρίζεις υποτιμάς

Και όπως φαίνεται δεν σε βολεύει πολλές φορές

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.274
Πόντοι
6.256
Μπορεί κάποιος να καταδικαστεί μόνον από συνομιλίες; Δύσκολο. Τα μετρητά στο χέρι τα έπαιρναν. Πρέπει να τους συνδέσουν με ανθρώπους που ενεργουσαν για λογαριασμό του Κατάρ. Έχουν τη σύνδεση με αποδείξεις; Άγνωστο
Τι λες ρε φιλε τωρα;Αμα μιλαει ο αλλος που τα επαιρνε με τον ταδε που του τα εδινε και υπαρχουν ρητες αναφορες σε χρηματισμους δεν μπορουν να καταδικαστουν;Θα μας τρελανετε εδω μεσα;

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Τι λες ρε φιλε τωρα;Αμα μιλαει ο αλλος που τα επαιρνε με τον ταδε που του τα εδινε και υπαρχουν ρητες αναφορες σε χρηματισμους δεν μπορουν να καταδικαστουν;Θα μας τρελανετε εδω μεσα;
Νομικός δεν είμαι αλλα νομίζω ότι αυτό ισχύει στο αμερικανικό δίκαιο. Πως αποδεικνύεται ότι τα έπαιρνε; Επειδή το λέει κάποιος στο τηλεφωνο; Δε μπορεί να σταθεί αυτό. Αν έχουν συνδέσει το τηλέφωνο με επαφή των δύο και ανταλλαγή χρημάτων σε κάποιο χώρο οκ.
Αλλά υπάρχουν δικηγόροι εδώ που τα ξέρουν καλύτερα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Αν είχες δει ότι μετά το μήνυμά σου απάντησα σε άλλον και δεν απάντησα σε σένα θα είχες δίκιο

Η κυβέρνηση δεν αποφασίζει αν θα παραπεμφθούν σε δίκη για κακούργημα ή πλημμέλημα

Αυτό το αποφασίζει η δικαιοσύνη

Και αποφασίζει και ενάντια στο τι θέλει η κυβέρνηση παραδείγματος χάρη
για τον παπαγγελόπουλο
Που η κυβέρνηση θα ήθελε να είχε παραπεμφθεί με πολύ αυστηρότερες κατηγορίες

Το κακούργημα ή πλημμέλημα αποφασίζεται από τη δικαιοσύνη πάντα σε σχέση με τους νόμους που ισχύουν που αναφέρονται στον ποινικό κώδικα

Ποινικό κώδικα άλλαξε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία εν μέρει

Αλλά ακόμα και αν ισχύει πιο αυστηρός ποινικός κώδικας ισχύει η ευνοϊκότερη μεταχείριση για τους κατηγορούμενους

Εξαιρέσεις τα πιο πάνω είναι υπόθεση για τον παππα

Πού η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που δεν είναι δικαστές αποφάσισε να πάει στο ειδικό δικαστήριο μόνο για μία από τις δύο κατηγορίες που είναι πλημμέλημα και όχι για την άλλη που είναι κακούργημα

Στις παραπομπές και κυριότερα στις δικες δεν αρκεί η κοινή λογική του μέσου ανθρώπου
Αλλά πρέπει να υπάρχει
Βεβαιότητα χωρίς αμφιβολία για καταδίκη

Δες τι γίνεται τώρα με την καϊλή πώς προσπαθούν και δεν ξέρω αν θα το πετύχουν να ενσπείρουν αμφιβολίες
Ε για τέτοια αδικήματα ασφαλώς κ επειδή το αν είναι πλημμέλημα ήσμουτγημα δεν απέχουν κ πολύ τότε η κυβέρνηση για πολιτικούς λόγους αποφασίζει κ όταν μιλάμε για τέτοια συμβάντα ειδικά

Εξάλλου.κ.υουε νόμους τους ψηφίζουν οι βουλευτές ..

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.568
Πόντοι
2.456
Εγώ δέχομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης για όποιον και αν
Κρινεται
Εσύ;
Σκοπίμως στο προηγούμενο μήνυμά μου δεν απαντάς για το μάτι

Γιατί δωροδοκία δεν υπάρχει
Αλλά ανικανότητα που οδήγησε σε θανάτους 100 ανθρώπων δεν υπάρχει;
Βέβαια το δικαστήριο θα αποφασίσει

Εγώ βέβαια δεν θέλω να σκάσεις αλλά θέλω να απαντήσεις

Ο διάλογος είναι καλό πράγμα άσχετα εσένα όταν δεν σε βολεύει βρίζεις υποτιμάς

Και όπως φαίνεται δεν σε βολεύει πολλές φορές
Δαλάι ενώ δίνεις πόνο,
δεν σε βλέπω στα φαβορί για
mr l@kam@$ 22..
:confused: :confused: :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Ε για τέτοια αδικήματα ασφαλώς κ επειδή το αν είναι πλημμέλημα ήσμουτγημα δεν απέχουν κ πολύ τότε η κυβέρνηση για πολιτικούς λόγους αποφασίζει κ όταν μιλάμε για τέτοια συμβάντα ειδικά

Εξάλλου.κ.υουε νόμους τους ψηφίζουν οι βουλευτές ..
Σου απάντησα αν αποφάσιζε η κυβέρνηση ο παπαγγελόπουλος θα ήταν στο ειδικό δικαστήριο Για πολλά κακουργήματα

Βέβαια τους νόμους ψηφίζουν οι βουλευτές
Αλλά και να αλλάξει κάποιος νόμος από άλλη κυβέρνηση ο κατηγορούμενος δικάζεται με τους προηγούμενους πιο ευνοϊκούς νόμους
Αν το αδίκημα του δεν έγινε μετά την ψήφιση του νέου νόμου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.060
Πόντοι
26.141
Σου απάντησα αν αποφάσιζε η κυβέρνηση ο παπαγγελόπουλος θα ήταν στο ειδικό δικαστήριο Για πολλά κακουργήματα

Βέβαια τους νόμους ψηφίζουν οι βουλευτές
Αλλά και να αλλάξει κάποιος νόμος από άλλη κυβέρνηση ο κατηγορούμενος δικάζεται με τους προηγούμενους πιο ευνοϊκούς νόμους
Αν το αδίκημα του δεν έγινε μετά την ψήφιση του νέου νόμου
Σου απάντησα όταν τα κόμματα είναι υπεύθυνα για κακουργήματα όπως τώρα στο μάτι ,συσπειρώνονται όλοι οι πολιτικοι .....και για αυτό οι νόμοι για τέτοιες περιπτώσεις φονικής αμέλειας είναι πλημμέλημα

Και γιατι η νυν κυβέρνηση τόσο καιρό δεν φέρνει στην βουλή ότι η πολιτική αμέλεια νεκρών να γίνει κακούργημα;;;;;;

Διότι κοράκος κορακου ματι δε βγαζει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Ο σύντροφός της καϊλή παραδέχτηκε την ενοχή του
Και έδωσε τα ονόματα των δύο ευρωβουλευτών από τι κόμμα πιστεύετε;
Ευρώ σοσιαλιστικό

Και αυτό επαναλαμβάνω δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και ένοχοι και βουλευτές και από άλλα κόμματα
Όλα θα κριθούν από τα δικαστήρια

Και ηελληνική δικαιοσύνη αντέδρασε πολύ γρήγορα για την υπόθεση της καϊλή
Και εισαγγελέας και οικονομικός εισαγγελέας

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Σου απάντησα όταν τα κόμματα είναι υπεύθυνα για κακουργήματα όπως τώρα στο μάτι ,συσπειρώνονται όλοι οι πολιτικοι .....και για αυτό οι νόμοι για τέτοιες περιπτώσεις φονικής αμέλειας είναι πλημμέλημα

Και γιατι η νυν κυβέρνηση τόσο καιρό δεν φέρνει στην βουλή ότι η πολιτική αμέλεια νεκρών να γίνει κακούργημα;;;;;;

Διότι κοράκος κορακου ματι δε βγαζει
Και να φέρει η κυβέρνηση νέο
αυστηρότερο νόμο θα ισχύει από δω και μπρος

Οι Κατηγορούμενοι θα δικαστούν με τον ευνοϊκότερο παλιό νόμο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Πολύ ενδιαφέρον διάλογος
Με επιχειρήματα
Μεταξύ tell hell daf
Μπράβο και στους τρεις

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.164
Πόντοι
2.606
Δαλάι ενώ δίνεις πόνο,
δεν σε βλέπω στα φαβορί για
mr l@kam@$ 22..
:confused: :confused: :confused:
τυπε ο 703 ειναι μεν σκληρος καργιολης,αλλα δεν μπορει να τα βαλει με τιτανες της μαλακιας οπως ο πιξαρος και ο εβδομηνταενας...σαν να θες η δοξα δραμας να τσακισει παρι ,ρεαλ ,μπαγερν ,μπαρτσα και να σηκωσει τσουλου ,αδιανοητα πραγματα αυτα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.164
Πόντοι
2.606
Πολύ ενδιαφέρον διάλογος
Με επιχειρήματα
Μεταξύ tell hell daf
Μπράβο και στους τρεις
μαλακα μου εχεις γινει απολυτο αφεντικο,ξεκινησες τωρα και το ωμο τρολαρισμα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom