Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.158
Πόντοι
2.606
Λεκλερ,είσαι τέρμα βλαμμένος?δηλαδή...ο μιζοτακης παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη για να τον τσακώσει με την Κάρεν να μοιράζονται ζεστό καταριανο χρημα ,ενώ ταυτόχρονα της το έπαιζε φίλος και αυτός και ο ανιψιός του και μάλιστα έδιναν και αγώνα για την φίλη τους-.....ενωπαράλληλα επιτιμο πρόεδρο στην ΜΚΟ του ιταλιαννου γκόμενους της ειχαν τον κύριο τιποτα....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μια μεγάλη απόσταση από τα Ladyboys της Θάλασσας Ανταμάν & πέριξ τα οποία λιγουρεύεσαι…

Είμαι σίγουρος επίσης ότι θα οδηγούσαμε και ίδιο αυτοκίνητο αλλά δεν στο δίνουν στο ροζ χρώμα που λιγουρεύεσαι…

Screenshot_26.jpg

Υ.Γ. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα λέει αγουρίδες…
Τυπε, με το χρήμα μπορείς να αγοράσεις τα πιο "ακριβά" πράγματα. Τα "μονάκριβα" όμως δεν αγοράζονται, μόνο κερδίζονται, με τρόπο που δυστυχώς εσύ δεν φαίνεται να τον έχεις.
Υ.Γ.1 Δεν είμαι στον Ινδικό τώρα, στον Ατλαντικό είμαι. Στον Ινδικό σε 50 ημέρες.
Υ.Γ.2 Μπορείς να συνεχίσεις το παραλήρημα σου.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Να κλαις και να γελάς με τα καραγκιοζιλικια και την υποκρισία τους.

Και μιας περί Αδ. Γεωργιάδη ο λόγος, σας έχω νέα σπουδαία. Με απόφασή του διόρισε τον κ. Αλέξανδρο Καϊλή πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ποιος είναι πάλι αυτός; Προφανώς θα διερωτάσθε. Είναι ο πατέρας της κυρίας Εύας Καϊλή, υποψηφίας ευρωβουλευτού με την Ελιά, η οποία είχε και αυτή διοριστεί σε κρατική θέση, πάλι από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Τελικά, με τη φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι και λόγω της προεκλογικής περιόδου, καθόλου δεν αποκλείω να διοριστεί κάπου και η αδελφή της Εύας Καϊλή (ονόματι Μανταλένα) σε κάποιο νοσοκομείο, πιθανότατα και καμιά φίλη της Καϊλή.

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
Λεκλερ,είσαι τέρμα βλαμμένος?δηλαδή...ο μιζοτακης παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη για να τον τσακώσει με την Κάρεν να μοιράζονται ζεστό καταριανο χρημα ,ενώ ταυτόχρονα της το έπαιζε φίλος και αυτός και ο ανιψιός του και μάλιστα έδιναν και αγώνα για την φίλη τους-.....ενωπαράλληλα επιτιμο πρόεδρο στην ΜΚΟ του ιταλιαννου γκόμενους της ειχαν τον κύριο τιποτα....
Τι εισαι εσυ ρε φιλε! Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
Αριθμός πρωτοκόλλου για κατάθεση ενσήμων ? :2funny: :2funny:
ειρωνεία όμως. έχει ενεργό μητρώο στον ΔΣΑ σαν δικηγόρος και δεν έχει ούτε ένα ένσημο στην ζωή του. αλλά είναι υπουργός εργασίας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: 69fil

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
ειρωνεία όμως. έχει ενεργό μητρώο στον ΔΣΑ σαν δικηγόρος και δεν έχει ούτε ένα ένσημο στην ζωή του. αλλά είναι υπουργός εργασίας.
Λόγω μυαλού μη χαραμίζεται στο επάγγελμα, τον πήραν κατευθείαν στο καλό :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.273
Πόντοι
6.256
Τα καλυτερα ερχονται προβατακια μου....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Τα καλυτερα ερχονται προβατακια μου....

Θα γεμίσουμε Snowden στο προσεχές μέλλον, όποιοι τολμήσουν βέβαια να αναφερθούν στις μαλακίες που κάνουν :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.273
Πόντοι
6.256
900.000 χιλιαδες ευρω βρηκαν στο σπιτακι της Ευουλας και του Μακαρονα....

money-eva-2.jpg

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
ΚΑΤΑΡαμενη ζωη. Αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους πηδας >