barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.965
- Πόντοι
- 5.506
Οι οποιοι δημοσιοι υπαλληλοι βεβαια ακουμπανε λεφτα στις επιχειρησεις σας
Οι οποιοι δημοσιοι υπαλληλοι βεβαια ακουμπανε λεφτα στις επιχειρησεις σας
Τα έχεις μπλεγμένα τύπε...ποιά χονδρική φίλε ? και χωρίς τιμολόγιο παίζει μπάλα, μισά μισά
Ας πάμε στα μαγαζιά της νύχτας , φοροδιαφυγή 99%
Σε εστιατόρια, αναψυκτήρια, καφετέριες φοροδιαφυγή του κερατά
Ιατρεία,οδοντιατρεία γελά και το παρδαλό κατσίκι
Μη αναλωνόμαστε με την αμφισβήτηση της πραγματικότητας , διότι φαντάσου στο ίδιο τέμπο να σε ρωτήσει δημόσιος υπάλληλος που ξέρεις ότι όλοι είναι ξυσταρχίδες. Ναί δεν είναι όλοι, είναι οι περισσότεροι και στους μεν που φοροκλέβουν και στους δε που τα ξύνουν
Εαν δώσεις κάτι παραπάνω στον υπάλληλο δεν χρειάζεται να τον επιτηρείς, θα κάνει με φιλότιμο δουλίτσα
Δεν ξέρεις τι δίνει ο σκλαβενίτης ο βαρδινογιάννης και άλλοι φίλε, δίνουν κ βοηθούν ολόκληρες οικογένειες υπαλλήλων , όσων αξίζουν βέβαια
Αν κρίνεις ότι 600 είναι αρκετά στον υπάλληλο σου με γειά σου με χαρά σου, με τη πρώτη ευκαιρία θα σε αδειάσει
Γι αυτό σε ρώτησα τι ετήσιο κέρδος έχεις, με τσιφουτιές καμιά δουλειά δε πάει μπροστά, άγραφος νόμος !!!
Αν είχα 50-60 βαπόρια ή 100 σούπερ μάρκετ θα τους έδινα και παραπάνω.Μπονους 1000 ευρω για καθε παιδι δεν δινεις ρε τσιπη;
Εγώ ευτυχώς είμαι στείρος...Τυπε, έχεις γκαστρωσει 5 μαζεμένες;
Μην παίρνεις όρκο, δεν είναι μόνο θέμα "ανάγκης". Πολλοί το κάνουν απλά επειδή μπορούν και από απληστία.Φαντάζεστε να μειωνε τον ΦΠΑ στο 8-9% (από 3 έως 7,5 ανάλογα την πολιτεία είναι στην Αμερική), τι πανηγύρι θα γινόταν στην αγορά; Και να μειώνονταν πραγματικά οι τιμές; Κανείς δεν θα είχε ανάγκη να φιροδιαφυγει. Και πάω στοίχημα ότι δεν θα μειώνονταν τα έσοδα του κράτους.
Άχρηστο κρατικοδίαιτο ναυάγιο.Εσενα ποσα σου δινει ο μπαμπας για να παρακαλας ολη μερα τις πουτανες στο ιντερνετ;
θα πρέπει να γίνει με υποχρέωση των επιχειρήσεων να μειώσουν αναλογικά τις τιμές...δηλαδή όχι να μειωθεί ο ΦΠΑ στο ντίζελ και από 1,7 να πάει 1.6....αλλά ναι αυτό θα έδινε μεγάλο αέρα στην αγορά....Φαντάζεστε να μειωνε τον ΦΠΑ στο 8-9% (από 3 έως 7,5 ανάλογα την πολιτεία είναι στην Αμερική), τι πανηγύρι θα γινόταν στην αγορά; Και να μειώνονταν πραγματικά οι τιμές; Κανείς δεν θα είχε ανάγκη να φιροδιαφυγει. Και πάω στοίχημα ότι δεν θα μειώνονταν τα έσοδα του κράτους.
Άχρηστο κρατικοδίαιτο ναυάγιο.
έλα τώρα που δεν φοροκλέβει η λιανική, όλα τα μαγαζιά ένδυσης υπόδησης κόβουν μια απόδειξη σε κάθε δέκα κομμάτια τα οποία είναι κ ατιμολόγηταΤα έχεις μπλεγμένα τύπε...
Η χονδρική και η μεταποίηση είναι το 90% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων....και τα καταστήματα λιανικής τα μεγάλα δεν φοροδιαφεύγουν εύκολα.
Στα εστιατόρια και τις καφετέριες φυσικά ισχύει αυτό που λες....αλλά ειδικά σε αυτά τα μαγαζιά ο μισθός δεν είναι 700 ευρώ...είναι παραπάνω ούτε οι ώρες είναι ίδιες. Τα ιατρεία τι σχέση έχουν? δεν έχουν υπαλλήλους και αν έχουν δεν έχουν την ίδια μοίρα...δεν είναι όμως όπως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ξέρω καλά τι δίνει ο Σκλαβενίτης και ο Βαρδινογιάννης...ειδικά ο δεύτερος είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτοχέρης. Δεν θεωρώ ότι τα 600 ευρώ είναι αρκετά για κανέναν ούτε τα δίνω σε κανέναν. Να μην προσπαθείς να κρίνεις τον συνομιλητή αλλά το θέμα της συζήτησης.
Τους φανείς ότι έχουν και δεν έχουν, τους κατασχέσεις όλη την περιουσία και τους κλείνεις ισόβια και την επιχείρηση και τους ίδιους, με όποιο πολιτικό κόστος. . Και ας έρθουν οι ζωολογικές οργανώσεις (γιατί για ζώα θα πρόκειται) να διαμαρτύρονται.Μην παίρνεις όρκο, δεν είναι μόνο θέμα "ανάγκης". Πολλοί το κάνουν απλά επειδή μπορούν και από απληστία.
Στα μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης, αν δεν ζητήσει ο πελάτης να μην κόψεις απόδειξη, δεν γίνεται τυπε. Μην ξεχνάς ότι παίζει πολύ μεγάλο ποσοστό αλλαγών ειδικά στα ρούχα και ο πελάτης πρέπει να έχει απόδειξη.έλα τώρα που δεν φοροκλέβει η λιανική, όλα τα μαγαζιά ένδυσης υπόδησης κόβουν μια απόδειξη σε κάθε δέκα κομμάτια τα οποία είναι κ ατιμολόγητα
Ο μισθός σε εστιατόρια είναι παραπάνω σε μαγείρους , ψήστες ,
οι υπόλοιποι μαύρα και 650
σε καφετέριες δίνουν παραπάνω ? αυτό είναι αστείο φίλε μου εκτός αν προσθέτεις τα τιπς των πελατών
Σωστά μιλάς τώρα για σκλαβε βαρδινο διότι στο προηγούμενο ποστ σου έλεγες άλλα..
Αυτά που λες σχολιάζω
α για ιατρεία να προσθέσω ότι υπάρχουν πλέον τα ιδιωτικά πολυιατρεία και οδοντιατρεία με μισθούς 650 ευρώ όπως και τα δικηγορικά γραφεία..
Δεν έλεγα άλλα...έλεγα ότι αυτοί έβγαλαν λόγω της ενεργειακής κρίσης 2-3 δις παραπάνω...και ο Σκλαβενίτης έκανε αύξηση 100 ευρώ. Ο μικρός που δεν έβγαλε τίποτα παραπάνω τι αύξηση θες να δώσει? Αυτό είπα και πάλι δεν το κατάλαβες.έλα τώρα που δεν φοροκλέβει η λιανική, όλα τα μαγαζιά ένδυσης υπόδησης κόβουν μια απόδειξη σε κάθε δέκα κομμάτια τα οποία είναι κ ατιμολόγητα
Ο μισθός σε εστιατόρια είναι παραπάνω σε μαγείρους , ψήστες ,
οι υπόλοιποι μαύρα και 650
σε καφετέριες δίνουν παραπάνω ? αυτό είναι αστείο φίλε μου εκτός αν προσθέτεις τα τιπς των πελατών
Σωστά μιλάς τώρα για σκλαβε βαρδινο διότι στο προηγούμενο ποστ σου έλεγες άλλα..
Αυτά που λες σχολιάζω
αν ζητήσει όμως να μην κοπεί , γίνεταιΣτα μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης, αν δεν ζητήσει ο πελάτης να μην κόψεις απόδειξη, δεν γίνεται τυπε. Μην ξεχνάς ότι παίζει πολύ μεγάλο ποσοστό αλλαγών ειδικά στα ρούχα και ο πελάτης πρέπει να έχει απόδειξη.
έχεις πάει σε μαγαζί που πουλάει παπούτσια 80 ευρώ και έχεις πει θέλω χωρίς απόδειξη και τα έχεις πάρει 65 αλήθεια?αν ζητήσει όμως να μην κοπεί , γίνεται
και συνήθως δεν κόβεται
Ναι, αν είσαι σίγουρος ότι ο πελάτης -πελατισα δεν είναι εφοριακός, μπορεί. Αλλά την φοροδιαφυγή στην ουσία την κάνει ο πελάτης, που συνήθως θα σου πει, κανε μου καλύτερη τιμή και μην κόψεις απόδειξη.αν ζητήσει όμως να μην κοπεί , γίνεται
και συνήθως δεν κόβεται
είδες που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τσιφούτηκες καταστάσεις βάζοντας μπροστά τους μεγαλοεπιχειρηματίες ?Δεν έλεγα άλλα...έλεγα ότι αυτοί έβγαλαν λόγω της ενεργειακής κρίσης 2-3 δις παραπάνω...και ο Σκλαβενίτης έκανε αύξηση 100 ευρώ. Ο μικρός που δεν έβγαλε τίποτα παραπάνω τι αύξηση θες να δώσει? Αυτό είπα και πάλι δεν το κατάλαβες.
Ο Βαρδινογιάννης τουλάχιστον για τις επιχειρήσεις που ξέρω εγώ ανέκαθεν έδινε δυνατούς μισθούς. Αν γίνω και εγώ ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο θα δίνω και εγώ κάτι παραπάνω τύπε να είσαι σίγουρος. Βέβαια μιλάμε για μερικές επιχειρήσεις όχι όλες...δεν νομίζω ότι η κοπέλα από την energy που σε παιρνει να σου πουλησει συμβολαιο παιρνει 900 ευρω...εσυ νομιζεις??
Ρε τύπε...έχεις πάει ποτέ στα Ζάρα και δεν έχεις πάρει απόδειξη? θέλω να βάλω στο μαγαζί μου ένα κλιματιστικό...και θα δεχθώ να έρθει ο άλλος να μου το βάλει χωρίς τιμολόγιο? αυτό εννοώ.
οι περισσότεροι αυτό κάνουνε τύπε μου , που βλέπεις το περίεργο ?έχεις πάει σε μαγαζί που πουλάει παπούτσια 80 ευρώ και έχεις πει θέλω χωρίς απόδειξη και τα έχεις πάρει 65 αλήθεια?
ώφελος δεν έχει το μαγαζί ? φοροκλοπή δεν κάνει με αυτόν τον τρόπο το μαγαζί ?Ναι, αν είσαι σίγουρος ότι ο πελάτης -πελατισα δεν είναι εφοριακός, μπορεί. Αλλά την φοροδιαφυγή στην ουσία την κάνει ο πελάτης, που συνήθως θα σου πει, κανε μου καλύτερη τιμή και μην κόψεις απόδειξη.
Η ευθύνη και η "φορολογική αγωγή" που έχουμε είναι και των τριών. Και του επιχειρηματία και του πελάτη, αλλά και του κράτους.είδες που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τσιφούτηκες καταστάσεις βάζοντας μπροστά τους μεγαλοεπιχειρηματίες ?
το Ζάρα μέσα σε χιλιάδες μαγαζιά βρήκες να μου πείς ?
ο Ζάρας μπορεί να κλέψει στις κινεζοτιμολογήσεις , υπάρχει κανένας έλεγχος στην αγορά πόσο μάλλον στον Ζάρα ? αστειευόμαστε ?
οι περισσότεροι αυτό κάνουνε τύπε μου , που βλέπεις το περίεργο ?
ώφελος δεν έχει το μαγαζί ? φοροκλοπή δεν κάνει με αυτόν τον τρόπο το μαγαζί ?
ο πελάτης μπορεί να ζητήσει παπάδες, η ευθύνη είναι του μαγαζιού
Δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήσω καμία κατάσταση τύπε..και σίγουρα δεν βάζω μπροστά κανέναν μεγαλοεπιχειρηματία...εσύ όταν και αν μπορέσεις να γίνεις επιχειρηματίας και να δίνεις εσύ τα λεφτά να δώσεις 1500 καθαρά.είδες που προσπαθείς να δικαιολογήσεις τσιφούτηκες καταστάσεις βάζοντας μπροστά τους μεγαλοεπιχειρηματίες ?
το Ζάρα μέσα σε χιλιάδες μαγαζιά βρήκες να μου πείς ?
ο Ζάρας μπορεί να κλέψει στις κινεζοτιμολογήσεις , υπάρχει κανένας έλεγχος στην αγορά πόσο μάλλον στον Ζάρα ? αστειευόμαστε ?
οι περισσότεροι αυτό κάνουνε τύπε μου , που βλέπεις το περίεργο ?
ώφελος δεν έχει το μαγαζί ? φοροκλοπή δεν κάνει με αυτόν τον τρόπο το μαγαζί ?
ο πελάτης μπορεί να ζητήσει παπάδες, η ευθύνη είναι του μαγαζιού
μην κουράζεσαι να τα λες...η συζήτηση γίνεται επειδή ''τα αφεντικά φοροδιαφεύγουν'' άρα μπορούν να δίνουν κάνα 250αρι παραπάνω στον μισθό και αν δεν το κάνουν είναι οι κακοί της υπόθεσης.Και επειδή είμαι μέσα ΚΑΙ στην λιανική, πάνω από το 80% των πωλήσεων γίνονται πλέον με πθστωτικη-χρεωστικη κάρτα. Θα είναι τρελός οποιος δεν κόβει αποδείξεις στις πληρωμές με πιστωτικές. Στις δε διαδικτυακές πωλήσεις το 100% γίνεται με κάρτα.
ευθύνη είναι του κράτους διότι δεν ελέγχει,Η ευθύνη και η "φορολογική αγωγή" που έχουμε είναι και των τριών. Και του επιχειρηματία και του πελάτη, αλλά και του κράτους.
μα δεν κάνεις τίποτε άλλο παρά δικαιολογίες εκτός λογικής,Δεν έχω ανάγκη να δικαιολογήσω καμία κατάσταση τύπε..και σίγουρα δεν βάζω μπροστά κανέναν μεγαλοεπιχειρηματία...εσύ όταν και αν μπορέσεις να γίνεις επιχειρηματίας και να δίνεις εσύ τα λεφτά να δώσεις 1500 καθαρά.
Γιατί όλοι από την θέση του εργαζομένου καλά τα λένε..αλλά ξέρω παραδείγματα ανθρώπων που ως εργαζόμενοι έλεγαν αυτά που λες...και όταν έγιναν εργοδότες έγιναν χειρότεροι από αυτά που έκραζαν.
Τι να κλέψει στις κινεζοτιμολογησεις ο Ζάρα? φέρνει ένα προϊόν κάνει εισαγωγή και του πουλάει με μια ΦΙΞ τιμή 15,99....κόβει απόδειξη ότι και να γίνει και τέλος.
Δηλαδή θα πας εσύ σε ένα μαγαζί και για να πάρεις ένα μπουφάν που κάνει 50 ευρώ θα αρχίσεις να διαπραγματεύεσαι ποσό στο αφήνει χωρίς απόδειξη? μόνο σε καμία τρύπα στην Ομόνοια ρε τύπε...