Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.408
Πόντοι
3.936
ρε που καταντησαμε ναουμε.
να μας φτιαχνει το διατροφολογιο ο αδωνις :tooth:
Παντως το εχω απορια. Αυτος δεν ελεγε δεν εχει λεφτα να φτιαξει το σπιτι του...και μας εδειχνε τις υγρασιες?

Που στο διαολο βρηκε λεφτα και εχει κ personal trainer?

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.523
Πόντοι
3.446
«Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για το να θα περιλάβουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Με δική μου απόφαση δεν θα τα συμπεριλάβουμε για να μην έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό με ζαχαροπλαστεία και φούρνους» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ε αφου το αποφασισε ο βζζιζιινννν
κοιτα να δεις που τοσα χρονια νομιζα πως μονο τα κομμουνιστικα καθεστωτα εδιναν διαφορα κουπονια στο λαο τους. να ημουν σε μια γωνια και να τον ελεγα κομουνιστη που δινει κουπονια και να αρχιζει να ουρλιαζει, και τι στο κοσμο :cheesy: :cheesy:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Παντως το εχω απορια. Αυτος δεν ελεγε δεν εχει λεφτα να φτιαξει το σπιτι του...και μας εδειχνε τις υγρασιες?

Το σπίτι της ψυχής του είναι το σώμα του :confused:
Οπότε λέει δε γαμιούνται οι υγρασίες, χώστα όλα στη βίζιταεεεεχχχχμμμμ personal trainer ... άσε που τα περνάει σαν έξοδα παράστασης στο βουλευτικό του γραφείο :wink:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.959
Πόντοι
5.506
Να μη φαντάζεσαι. Κι αν είχες ποτέ σου επιχείρηση με υπαλλήλους θα το ήξερες. Στα 1092 € μεικτα του πρωτοδιοριζομενου υπαρχουν και 275 € ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη. Που καταβάλλονται χωριστά και δεν προσμετρώνται στα μεικτά. Κι αυτά στο μισθοδοτικο κόστος πάνε.
Ναι, στο θέμα μας. Προφανώς και το ξέρω αν και δεν έχω κάνει με υπαλλήλους ΔΗΜΟΣΙΟΥ και τι κρύβεται άλλο εκεί.

Τι σχέση έχουν αυτά με το μισθολογικό κόστος που γράφει ο άλλος και το γεγονός πως είναι πολύ μεγάλο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.353
Πόντοι
27.261

ρε εδω κανει το διατροφολογο του εθνους, πλακα μας κανεις ? :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.959
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς, πόσοι λάκηδες μαζευτήκατε ξαφνικά;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
96
Το οπλο η πολιτεια ΝΕΕ μου δεν το εδωσε για σκοποβολη ουτε να παιζουν "stekaman", αλλα αν χρειαστει και κινδυνευει η ζωη του ενστολου να το χρησιμοποιείσει. Μην διαβαζεις μονο DOCUMENTO
Σίγουρα δεν το έδωσε το όπλο για να παίζουνε τους "νόμιμους" γκάνκστερ πάντως.Και στην συγκεκριμένη περίπτωση που κινδύνευσε ένστολος?Μην διαβάζεις μόνο Manifesto

Fakeris

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2022
Like
13
Πόντοι
0
Τα έφαγε τα σκάγια του ο Μούρης του ζαβού.

Τελευταία τροποποίηση:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ναι, στο θέμα μας. Προφανώς και το ξέρω αν και δεν έχω κάνει με υπαλλήλους ΔΗΜΟΣΙΟΥ και τι κρύβεται άλλο εκεί.

Τι σχέση έχουν αυτά με το μισθολογικό κόστος που γράφει ο άλλος και το γεγονός πως είναι πολύ μεγάλο.
Εμείς λέμε πως είναι πολύ μεγάλο. Αυτός λέει ότι άλλα μεγέθη είναι πιο μεγάλα. Πχ η φοροδιαφυγή. Παίρνει και τα μεικτά των υπαλλήλων ως επιχείρημα, ενώ αγνοεί πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ανεβάζουν το μισθοδοτικο κόστος. Πχ ενας υπάλληλος που παίρνει 1328€ μεικτά έχει ένα τελικό κόστος σύμβασης στα 1660€ . Και μανι μανι τα 13,2 εκατομμυρια γίνονται 16,6 για 10.000 υπαλλήλους πχ. Συν κάτι άλλα απο δω κι απο κει που ανεβάζουν το λογαριασμό.
Πείσε εσύ τον κάθε κομματικό παπαγάλο ότι δε συμβαίνει αυτό.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.959
Πόντοι
5.506
Εμείς λέμε πως είναι πολύ μεγάλο. Αυτός λέει ότι άλλα μεγέθη είναι πιο μεγάλα. Πχ η φοροδιαφυγή. Παίρνει και τα μεικτά των υπαλλήλων ως επιχείρημα, ενώ αγνοεί πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ανεβάζουν το μισθοδοτικο κόστος. Πχ ενας υπάλληλος που παίρνει 1328€ μεικτά έχει ένα τελικό κόστος σύμβασης στα 1660€ . Και μανι μανι τα 13,2 εκατομμυρια γίνονται 16,6 για 10.000 υπαλλήλους πχ. Συν κάτι άλλα απο δω κι απο κει που ανεβάζουν το λογαριασμό.
Πείσε εσύ τον κάθε κομματικό παπαγάλο ότι δε συμβαίνει αυτό.
Και τα δυο είναι μεγάλες πληγές και παθογένειες από εποχή πασοκισμού. Οτιδήποτε αρχίσει να συμμαζεύεται είναι κέρδος για την οικονομία.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Και τα δυο είναι μεγάλες πληγές και παθογένειες από εποχή πασοκισμού. Οτιδήποτε αρχίσει να συμμαζεύεται είναι κέρδος για την οικονομία.
Εννοείται. Από καπου 150.000 υπαλλήλους μέσα του '70 φτάσαμε πάνω απο 1 εκατομμύριο το 2008 νομίζω. Και τώρα που τους μειωσαμε την ίδια παροχή υπηρεσιών έχουμε. Συμμαζευτηκε κάπως η κατάσταση, αλλά το κλωθογυριζουν πάλι προς τα πανω με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Είσαι μεγάλος καραγκιόζης τελικά.
Έκανα λάθος
Αντί να πω δεν με έχεις ξαναρωτήσει
Είπα αυτό

Εγώ παραδέχομαι το λάθος μου

Εσύ που έχεις κάνει τρία λάθη ουσίας και δεν παραδέχεσαι κανένα και αλλάζεις θέμα για να αποφύγεις το κεντρικό ερώτημα
Είσαι καλύτερος ε;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.524
Πόντοι
266
Φαντάζομαι πως ναι. Και με αφαίρεσή τους φτάνουμε στα καθαρά. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το υπέρογκο μισθολογικό κόστος; Ποιά η διαφορά να μετράμε το καθαρά ή το μικτά; Και τα δυο είναι υπερβολικά, ειδικά σε σχέση με το "έργο" που παράγεται, έστω κι αν έχει διορθωθεί κατά πολύ ο λόγος έργου/κόστους μετά την περίοδο των μνημονίων, επιτέλους.
Τι έλεγε το αρχικό μου μήνυμα
Με στοιχεία
Ότι το κόστος μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων είναι 12 με 13,5 δις
Το κόστος της φοροδιαφυγής υπολογίζεται 11 με 19 δις

Αν μειώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους κατά 25%
Το μισθολογικό κόστος θα γίνει 8
Με 9 δις

Πείτε μου τα συμπεράσματά σας

Τι γλιτώνουμε από τη μείωση των δημοσίων υπαλλήλων;
Τι γλιτώνουμε από τη μείωση της φοροδιαφυγής;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.853
Πόντοι
5.506
τον ταραξανε στην φαπα οι αλβανοι χτες και αυτος γελαει ρε μαλακα....ΤΨΡΜ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.959
Πόντοι
5.506
Τι έλεγε το αρχικό μου μήνυμα
Με στοιχεία
Ότι το κόστος μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων είναι 12 με 13,5 δις
Το κόστος της φοροδιαφυγής υπολογίζεται 11 με 19 δις

Αν μειώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους κατά 25%
Το μισθολογικό κόστος θα γίνει 8
Με 9 δις

Πείτε μου τα συμπεράσματά σας

Τι γλιτώνουμε από τη μείωση των δημοσίων υπαλλήλων;
Τι γλιτώνουμε από τη μείωση της φοροδιαφυγής;
Δεν έχει σημασία, το ζητούμενο είναι να γλιτώσουν τα κρατικά ταμεία από τα περιττά, απ όπου κι αν είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom