CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.489
- Πόντοι
- 2.606
τυπε και σενα το ονομα ειναι σαν του περιεργου,στην αρχη σας μπερδευα συχναΚαι εγω πολλες φορες σε μπερδεύω τυπε. Βαλε ενα avatar ρε και εσυ να ξεχωριζεις
τυπε και σενα το ονομα ειναι σαν του περιεργου,στην αρχη σας μπερδευα συχναΚαι εγω πολλες φορες σε μπερδεύω τυπε. Βαλε ενα avatar ρε και εσυ να ξεχωριζεις
Το οπλο η πολιτεια ΝΕΕ μου δεν το εδωσε για σκοποβολη ουτε να παιζουν "stekaman", αλλα αν χρειαστει και κινδυνευει η ζωη του ενστολου να το χρησιμοποιείσει. Μην διαβαζεις μονο DOCUMENTOΠροκλητικότατος πάντως ο κούλης να ανακοινώνει 600 ευρώ εξτρά στα σώματα ασφαλείας την ώρα που πυροβολάνε σαν γκάνκστερς για ένα εικοσάρικο βενζίνη και δίνοντας 250 ευρώ σε ελάχιστους κιόλας
Οι παπάδες λένε θα ανταμειφθούμε μετά θάνατον οι πολιτικοί θέλουμε περισσότερο χρόνο και τα χρόνια περνάνε και εμείς γινόμαστε φτωχότεροι και αυτοί πλουσιότεροι - ένα ΌΧΙ από μένααφού δεν πρόλαβε,
χρειάζεται ακόμη μια τετραετία...
Τα επαγγέλματα που έγραψα είναι ανησυχία του οικονομικού έτους 19 πιο νεώτερα λόγω κόβιντ δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικάΚάτι πιο παλιό έχεις να βάλεις ;
Ίσως από εποχή ΠΑΣΟΚ ;
Είσαι στα καλά σου τύπε ; Σου έδωσα φετινό άρθρο μετά από τόση διακυβέρνηση αρίστων και συ πάλι λες τα δικά σου, είσαι αγιάτρευτη περιπτωσάρα
Τα επαγγέλματα που έγραψα είναι ανησυχία του οικονομικού έτους 19 πιο νεώτερα λόγω κόβιντ δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικά
Η πηγή του ανωτέρω είναι το προσχέδιο του προϋπολογισμού που στη σελίδα 29 λέειΚαλά, ξεκίνα λίγο από δω και συνεχίζουμε.
Η αύξηση δαπανών οδηγεί σε νέα χρέη
Η ανάπτυξη επιστρέφει δυναμικά. Η χώρα μας αφήνει πίσω τις συνέπειες της πανδημίας. Το 2022, το ΑΕΠ αναμένεται να είναι το υψηλότερο της δεκαετίας.www.capital.gr
Εγώ λέω για τη φοροδιαφυγή και εσύ λες πόσα χρωστάνεΕίσαι ψυχασθενής τύπε ή απλά φοράς παρωπίδες ? Το μαύρο δεν αλλάζει χρώμα όσο και προσπαθείς, όπως και στην περίπτωση του Columbia
Σα να μας λες πως σταμάτησε λόγω covid η κυβέρνηση να καταπολεμά την φοροδιαφυγή και να μαζέψει τα χρωστούμενα, ενώ την τελευταία χρονιά που αυξήθηκαν κι άλλο δεν είχαμε covid
Θα σου έλεγα να νοσηλευτείς αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τα "άριστα" νοσοκομεία πλέον.
Τα στοιχεία που αναφέρει δηλαδή τα αμφισβητείς; Τα βγάζει από το κεφάλι του ο αρθρογράφος; Οι πίνακες που παραθέτει δεν αφορούν προϋπολογισμούς 5ετιας;Η πηγή του ανωτέρω είναι το προσχέδιο του προϋπολογισμού που στη σελίδα 29 λέει
Ανάλυση δαπανών σε δημοσιονομική βάση
Παροχές σε εργαζόμενους
Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται οι τακτικές αποδοχές, οι πρόσθετες αποδοχές, οι πα-
ροχές σε είδος, οι παροχές κληρωτών και οι αντίστοιχες εργοδοτικές εισφορές αιρετών, οργά-
νων διοίκησης, τακτικών υπαλλήλων, καθώς και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας αορί-
στου και ορισμένου χρόνου.
Για το 2021 οι δαπάνες στην εν λόγω κατηγορία θα ανέλθουν στα 13.444 εκατ. ευρώ μειωμέ-
νες κατά 32 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον στόχο του ΜΠΔΣ 2022-2025. Η μεταβολή αυτή ο-
φείλεται κυρίως στις αυξημένες αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης, σε σχέση με την προη-
γούμενη εκτίμηση, των υπαλλήλων των οποίων η μισθοδοσία καλύπτεται από τον τακτικό
προϋπολογισμό. Από την άλλη πλευρά, λόγω των έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών που δημι-
ουργούνται στους φορείς, οι πρόσθετες αποδοχές ενισχύονται κατά 24 εκατ. ευρω
Εγώ λέω για τη φοροδιαφυγή και εσύ λες πόσα χρωστάνε
Δεν είναι φυσικό όταν είναι κλειστές οι επιχειρήσεις λόγω κόβιντ ο μηχανισμός να μην είναι τόσο αυστηρός;
Το τι χρωστάνε είναι βεβαιωμένοι φόροι κατάλαβέ το
Υγιή άνθρωπε
Δεν είναι πόσο είναι η φοροδιαφυγή
Άλλο το ένα άλλο το άλλο
Τα χρήματα της φοροδιαφυγής δεν υπάρχουν σε δεδομένη στιγμή να εισπραχτούν
Αυτά που χρωστούν ή μέρος αυτών μπορεί ή όχι να εισπραχτούν
Άσχετες οι απαντήσεις σου
Υγιή
Άλλη μία φορά το μήνυμά μου είναι πόσο είναι η φοροδιαφυγή
Και εσύ μου απαντάς τα βεβαιωμένα χρέη πώς δεν τα πληρώνουν
Ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη στην τιβι για το γιορτινό καλάθι, του ανέφερε ο δημοσιογράφος θα ναι μειωμένο το γιορτινό τραπέζι κατά αρκετά ευρώ και ο αχτύπητος Μπουμπούκος είπε "όχι και πολύ θα ναι η διαφορά μόνο 15€"Με μειωμένες τιμές βασιλόπιτες, σοκολάτες, τσουρέκια - Ποια παιχνίδια μπήκαν στο «καλάθι»
Ποιες 10 κατηγορίες παιχνιδιών μπήκαν στο καλάθι του Άγιου Βασίλη που ανακοίνωσε ο Γεωργιάδηςwww.protothema.gr
Αλητεια. "Εξω" τα μελομακαρονα απο το καλαθι.
Τα χρήματα της φοροδιαφυγής κατά μεγάλο ποσοστό ξαναπέφτουν στην αγορά ... τα φέσια που δεν μπορούν να εισπραχθούν όχι
Και όχι μόνο αυτό, αλλά μεγάλο κομμάτι από τα χρήματα αυτά της λεγόμενης φοροδιαφυγής θα καταλήξουν σε δεύτερη η τρίτη "γύρα" στα κρατικά ταμεία σαν φόροι σε βενζίνες, σούπερ μάρκετ, λογαριασμούς κοινής ωφελείας
Α μπράβο !Και όχι μόνο αυτό, αλλά μεγάλο κομμάτι από τα χρήματα αυτά της λεγόμενης φοροδιαφυγής θα καταλήξουν σε δεύτερη η τρίτη "γύρα" στα κρατικά ταμεία σαν φόροι σε βενζίνες, σούπερ μάρκετ, λογαριασμούς κοινής ωφελείας
Εξαρτάται ποιος "βασιλιάς" εκπροσωπεί, ο κ. Βασίλης τα χει καλά με όλες τις κομματικές πλευρε΄ς, ενώ ο κ. Μάρκος, που ναι στη νύχτα, τα χει καλά με όποιον του λέει ναι.Ε ρε και να είχαμε αριστερή κυβέρνηση και να είχαμε αυτά τι θα λέγανε κάτι μπατριωτες....
Νέος γύρος επεισοδίων με Ρομά στο Νομισματοκοπείο
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζονται τα επεισόδια με Ρομά, που διαμαρτύρονται για τον σοβαρό τραυματισμό 16χρου από πυρά αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη.www.newsbomb.gr
Οι γύφτοι έχουν μάθει να κλέβουν, έτσι μεγαλώνουν, κάνουν μεγάλες οικογένειες και ζουν εις βάρος μας, δε θα ταΐζουμε εμείς τις οικογένειες των γύφτων.
Μαλακία ρε τύπε, πως δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια να φοροδιαφεύγουν οι πάντες για να πέφτει περισσότερο χρήμα στην αγορά.Τα χρήματα της φοροδιαφυγής κατά μεγάλο ποσοστό ξαναπέφτουν στην αγορά ... τα φέσια που δεν μπορούν να εισπραχθούν όχι