Δεν έχω κανένα άχτι τους οδοντιάτρους ούτε κανέναν...απλά να έχουμε και ένα μέτρο....χρεώνει ο άλλος 50-100 ευρώ για μισή ώρα υπηρεσίας και θέλει να είναι και όλα μαύρα? Εκεί το πάω εγώ και όχι στο τι χρεώνουν...ελεύθερη οικονομία...θα βρεις με όλες τις τιμές.
Εσύ μόνος σου λες ότι πριν το 10 έβγαζε κάποιος 5-10Κ το μήνα και τώρα τον πηδάνε...ναι ρε μπρό...σορρυ αλλά όταν ένας επιχειρηματίας που κόβει τα πάντα πληρώνει φόρο 30-40% στην καλύτερη γιατί ο γιατρός, δικηγόρος, λογιστής κλπ που παρέχει ''προσωποιημενη" υπηρεσία να τα βγάζει όλα μαύρα? αυτό είναι που δεν μου αρέσει.
Το ύψος της φορολογίας είναι άλλη συζήτηση.
Ο επιχειρηματίας, μπορεί να έγινε επιχειρηματίας από τα 21, που τέλειωσε ΙΕΚ, με τα λεφτά από την προίκα που είχε πάρει ο σώγαμπρος πατέρας του.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. Και δεν έχει και όριο στο πόσους πελάτες μπορεί να έχει . Και δεν σπούδασε τίποτε.
Αν πουλάει ρούχα ο επιχειρηματίας ,που πληρώνει τα πάντα , όση ζήτηση έχει , την καλύπτει . Απλά προσλαμβάνει περισσότερους υπαλλήλους με το βασικό . Και έτσι και να πληρώνει φόρο 30-40-50% , δεν έχει όριο στο τζίρο . Και επαναλαμβάνω , μπορεί να μη σπούδασε τίποτε, οπότε δεν έχασε χρόνια χωρίς αμοιβή. Και μπορεί να ήταν και σκεπάρνι μια ζωή στο σχολείο , να έπαιζε μπάλα και playstation.
Οι ιατροί από την άλλη, όσοι μπήκαν από την πόρτα, ήταν καλοί μαθητές στο σχολείο , ξεχώρισαν στο διαγωνισμό των εισαγωγικών , έφαγαν χρόνια σπουδών ξοδεύοντας λεφτά της οικογένειας και έχουν προσωπική εργασία. Ο οδοντίατρος που σου καθαρίζει τα δόντια, έχει ένα μέγιστο αριθμό ραντεβού ανά ημέρα. Αυτός που πουλάει παλτά και οτιδήποτε άλλο δεν έχει όριο . Όσο αυξάνει η ζήτηση , μεγαλώνει το μαγαζί και αυξάνει το προσωπικό χαμάληδων με βασικό που έχει .
Τα παραπάνω σου λένε κάτι ;; ή μπα ;