Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πόσα βγάζει ; Εγώ λέω ότι απλά συντηρεί την οικογένειά του και μπορεί να πετάει και τίποτε ηλίθια λεφτά σε σουσάδικα και ψαροταβέρνες, αναλόγως συζύγου. Όλοι το κάνουν αυτό .

Τις αποδείξεις , γιατί τις αναφέρεις ; Τίθεται θέμα φορολογικής ισότητας ;;;
Γιατί ένας επαγγελματίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ,
με φόρο επιτηδευματία μόνο και τεκμήριο γάμου διαβίωσης, πληρώνει φόρο μεγαλύτερο από κάποιον με
μισθό 1500€ το μήνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ήταν τράπεζα πειραιώς 2 ευρώ.
Αυτο επι Σημιτη κιολας το θυμαμαι, τα τεκμηρια. Σου λεει το κρατος, Υποθετω οτι βγαζεις. Ακομη κι αν δεν βγαζει τοσα, αλλα λιγοτερα.
Δεν βγαζεις πολλα; Κλειστο τοτε.

Δεν ειναι δικαιο, αλλα παντα ετσι ηταν.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Μολις 50 χιλιαδες ευρω δινουν στην αδερφη μου για εθελουσια εξοδο. Γι αυτο θα παραμεινει στην εργασια της στη τραπεζα.

Ειπες οτι μακαρι να γινοταν κουρεμα τραπεζικων καταθεσεων; Για ποιο λογο; Θελεις να επαναληφθει ο,τι εγινε στη Κυπρο που οι ανθρωποι χασανε τους κοπους μιας ζωης; Ο τραγουδιστης Χατζηγιαννης που ειναι απο Κυπρο εχει αναλαβει να εκπροσωπει αυτους τους ανθρωπους. Τον ακουγα μια φορα στο ΡΙΚ. Μια χαρα τα ειπε. <Ανθρωποι καταστραφηκαν αλλα επειδη δεν κανουν φασαριες, διαδηλωσεις, δεν καταστρεφουν, δεν τους δινει κανεις σημασια.>
οι πενήντα χιλιάδες μήπως είναι επιπλέον της αποζημίωσης απόλυσης και αθροιστικά είναι 100.000;

ο χατζηγιάννης δεν είχε 4 εκατομμύρια σε εμβάσματα που δεν είχαν φορολογηθεί ως εισόδημα και μετά από φορολογικό έλεγχο είχε δικαστική διένεξη για το σε ποιά χρονιά ανάγονται - φορολογούνται - και αν έχει παραγραφεί το δικαίωμα του δημοσίου να ελέγξει; - δεν θα τον λυπηθούμε κι όλας...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
Αυτο επι Σημιτη κιολας το θυμαμαι, τα τεκμηρια. Σου λεει το κρατος, Υποθετω οτι βγαζεις. Ακομη κι αν δεν βγαζει τοσα, αλλα λιγοτερα.
Δεν βγαζεις πολλα; Κλειστο τοτε.

Δεν ειναι δικαιο, αλλα παντα ετσι ηταν.

Ε κοίτα και τραπεζικούς, μπορούμε να απολύουμε κάθε 10 χρόνια . Μετά από 2-3 δεκαετίες, δεν θα είναι δίκαιο , αλλά οι τότε γενιές, θα λένε
"δεν είναι δίκαιο , αλλά πάντα έτσι ήταν" . Μια αρχή να γίνει και προχωράει το πράγμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Πόσα βγάζει ; Εγώ λέω ότι απλά συντηρεί την οικογένειά του και μπορεί να πετάει και τίποτε ηλίθια λεφτά σε σουσάδικα και ψαροταβέρνες, αναλόγως συζύγου. Όλοι το κάνουν αυτό .

Τις αποδείξεις , γιατί τις αναφέρεις ; Τίθεται θέμα φορολογικής ισότητας ;;;
Γιατί ένας επαγγελματίας ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ,
με φόρο επιτηδευματία μόνο και τεκμήριο γάμου διαβίωσης, πληρώνει φόρο μεγαλύτερο από κάποιον με
μισθό 1500€ το μήνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ήταν τράπεζα πειραιώς 2 ευρώ.
τι λες ρε τύπε...ο φόρος επιτηδευματία ποσό είναι? κάνα χιλιάρικο? δυο? ο οδοντίατρος χρεώνει 60-80 ευρώ την επίσκεψη και κόβει 10 αποδείξεις το μήνα. Ο οδοντίατρος μπορεί να βγάζει 4-5Κ το μήνα εσύ τι θες να πληρώνουν τον ίδιο φόρο?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Εγώ παρακαλάω Κούλη να ψηφίσει νόμο για ομαδικές απολύσεις !
Το 70% των σημερινών τραπεζικών (99.99% των παλιών , που παίρνουν μισθούς>2500€)
θα πήγαινε σπίτι του άμεσα.
Αν το έκανε , εννοείται , όχι απλά θα τον ψήφιζα για πάντα , αλλά θα έκανα και αφισσοκόλληση !
Και τους μισούς στο δημόσιο μέχρι και γλυφομουνι στην μαρεβα να παίρνει μάτι του κάνω

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Δεν συμφωνω με την λογικη αυτη.
Βγαζει μια κακια.
Ο οδοντιατρος μου δουλευει 10 ωρες την ημερα, ραντεβου ανα μιση ωρα, οποτε υπολογισε ποσα βγαζει την ημερα. Και αποδειξη δεν κοβει ποτε. Τι πρεπει να γινει; Να λεω γιατι βγαζει τοσα;
Σιγά μην έχει δουλεια για 20 ραντεβού την μέρα, 3 με 5 οι πιο πολλοί και αρκετοί βαραν κ μύγες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
τι λες ρε τύπε...ο φόρος επιτηδευματία ποσό είναι? κάνα χιλιάρικο? δυο? ο οδοντίατρος χρεώνει 60-80 ευρώ την επίσκεψη και κόβει 10 αποδείξεις το μήνα. Ο οδοντίατρος μπορεί να βγάζει 4-5Κ το μήνα εσύ τι θες να πληρώνουν τον ίδιο φόρο?

Υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν 4-5 χιλιάρικα σε ένα πρωινό και άλλοι που δεν τα βγάζουν σε ένα χρόνο . Ο φόρος επιτηδευματία, είναι ίδιος για όλους.
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτόν που βγάζει 70 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά και δηλώνει 5 , αλλά η γυναίκα του αγοράσει ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κυλότες 10 χιλιάρικα το χρόνο
και κομμωτήρια σπα, νύχια άλλα τόσα και έχει δύο παιδιά σε ιδιωτικό και παίρνει σουβ των 80 χιλιάδων
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Ο τρόπος όμως, δεν είναι ο φόρος επιτηδευματία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
Σιγά μην έχει δουλεια για 20 ραντεβού την μέρα, 3 με 5 οι πιο πολλοί και αρκετοί βαραν κ μύγες

Δεν υπάρχει μέσος όρος τύπε. Είναι όπως έλεγε ένας μαθηματικός μου στο σχολείο ,
τι εκφράζει το μέσο εισόδημα σε ένα χωριό από το οποίο είναι ο ωνάσης, ο νιάρχος 2 μεγαλοδικηγόροι και 400 ζητιάνοι !
Τίποτε ! Είναι ένα μαθηματικό μέγεθος, θα βγουν όλοι φραγκάτοι , αλλά η αλήθεια είναι ότι οι 400 παραμένουν ζητιπανοι !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Δεν υπάρχει μέσος όρος τύπε. Είναι όπως έλεγε ένας μαθηματικός μου στο σχολείο ,
τι εκφράζει το μέσο εισόδημα σε ένα χωριό από το οποίο είναι ο ωνάσης, ο νιάρχος 2 μεγαλοδικηγόροι και 400 ζητιάνοι !
Τίποτε ! Είναι ένα μαθηματικό μέγεθος, θα βγουν όλοι φραγκάτοι , αλλά η αλήθεια είναι ότι οι 400 παραμένουν ζητιπανοι !
ΝΑΙ
Απλά εγώ ξέρω δέκα οδοντίατρος. Βγάζουν κάποια λεφτά όχι πολλά, αλλά καλά υπολογίζω στα 3000 με 4000 έκαστος και ξέρω κ έναν που έχει ουρές... Γενικά όμως δεν νομίζω ότι στην Α ελλαδα είναι κάποιο ΠΟΛΥ επικερδείς επάγγελμα....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν 4-5 χιλιάρικα σε ένα πρωινό και άλλοι που δεν τα βγάζουν σε ένα χρόνο . Ο φόρος επιτηδευματία, είναι ίδιος για όλους.
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτόν που βγάζει 70 χιλιάρικα το χρόνο καθαρά και δηλώνει 5 , αλλά η γυναίκα του αγοράσει ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ κυλότες 10 χιλιάρικα το χρόνο
και κομμωτήρια σπα, νύχια άλλα τόσα και έχει δύο παιδιά σε ιδιωτικό και παίρνει σουβ των 80 χιλιάδων
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Ο τρόπος όμως, δεν είναι ο φόρος επιτηδευματία.
Άλλο λες τώρα άλλο είπες πριν...είπες ότι ένας οδοντίατρος που δεν δηλώνει τίποτα πληρώνει περισσότερο φόρο από έναν που παίρνει 1500 μεικτά άρα 1100 - 1200 καθαρά. Και σου λέω είναι λογικό γιατί ο μέσος οδοντίατρος βγάζει παραπάνω. Δηλαδή εσύ τι θες? να παίρνει ο άλλος 50-100 ευρώ επίσκεψη και να μη δηλώνει τίποτα?

Ο φόρος επιτηδευματία είναι έτσι και αλλιώς αρχιδικος και καθαρή ληστεία..αλλλά δεν ενδιαφέρει τόσο την κατηγόρια που λες εσύ...γιατί αυτού του τύπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες βγάζουν πολύ παραπάνω...δεν τον ενδιαφέρει τον άλλον αν βγάζει έστω και 2-3Κ το μήνα.

Για ρωτά όσους ασχολούνται με την χονδρική πχ και κόβουν τιμολόγιο για όλα? Επίσης δεν υπάρχει κανένας που να βγάζει 70Κ και να δηλώνει 5....αλλιώς έχει μαλακά λογιστή..δηλώνει τόσα όσα να δικαιολογούν τα καραμπινάτα και με τα μαύρα πάει διακοπές και αγοράζει με μετρητά όσο γίνεται πράγματα.

υπάρχει σοβαρά ιατρείο που να δηλώνει 5Κ το χρόνο καθαρά κέρδη? μας δουλεύεις?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
ΝΑΙ
Απλά εγώ ξέρω δέκα οδοντίατρος. Βγάζουν κάποια λεφτά όχι πολλά, αλλά καλά υπολογίζω στα 3000 με 4000 έκαστος και ξέρω κ έναν που έχει ουρές... Γενικά όμως δεν νομίζω ότι στην Α ελλαδα είναι κάποιο ΠΟΛΥ επικερδείς επάγγελμα....
Μήπως είναι όλοι γεννημένοι πριν το 1970 ;;;
Ξέρετε νεότερους ;;;
Αυτός με τις ουρές, μήπως το μαγαζί ήταν προγονικό , πριν τη ... μεταπολίτευση ;;; ή από την εποχή του παπάγου ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Μήπως είναι όλοι γεννημένοι πριν το 1970 ;;;
Ξέρετε νεότερους ;;;
Αυτός με τις ουρές, μήπως το μαγαζί ήταν προγονικό , πριν τη ... μεταπολίτευση ;;; ή από την εποχή του παπάγου ;
Είναι Τρίτη γενιά με πενδυση στο ιατρείο πολλά λεφτά. Τέτοια ιατρεία, γιατί πάω κι εγώ μόνο Αυστρία ελβετια έχω δει
Οι άλλοι που λέω με τα 4,5 ραντεβού είναι 40ρηδες κατά βάση και δυο ψωλες 35αρες, με πολύ σοσιαλ κλπ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
Άλλο λες τώρα άλλο είπες πριν...είπες ότι ένας οδοντίατρος που δεν δηλώνει τίποτα πληρώνει περισσότερο φόρο από έναν που παίρνει 1500 μεικτά άρα 1100 - 1200 καθαρά. Και σου λέω είναι λογικό γιατί ο μέσος οδοντίατρος βγάζει παραπάνω. Δηλαδή εσύ τι θες? να παίρνει ο άλλος 50-100 ευρώ επίσκεψη και να μη δηλώνει τίποτα?

υπάρχει σοβαρά ιατρείο που να δηλώνει 5Κ το χρόνο καθαρά κέρδη? μας δουλεύεις?
Δεν ξέρεις τίποτε από το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επίσκεψη , δεν χρεώνουν ,γιατί δεν είναι ψυχίατροι .
Η επίσκεψη , αφορά εργασία. Η οποία έχει κόστος.
Και σου λέω ότι δεν υπάρχει μέσος οδοντίατρος, ούτε ιατρός με ιατρείο . Εϊναι μαθηματικό μοντέλο .
Και υπάρχουν ιατρεία που δεν βγάζουν 1500 το μήνα . Γιατί μήνες είναι και ο αύγουστος και ο δεκέμβριος.
Αν βγάζουν 1500 τον ιούλιο , αύγουστο δεν βγάζουν γιατί κλείνουν .

Το ότι οποιοσδήποτε επαγγελματίας πληρώνει παραπάνω από έναν μισθωτό με μισθό ΚΑΘΑΡΑ 1500€ , όχι μεικτά,
δεν το αμφισβητείς πάντως. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ .
Μόνο με φόρο επιτηδευματία και τεκμήριο διαβίωσης γάμου . ΜΗ ΒΑΛΩ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΤΛ.
Και δεν βάζω και προκαταβολή φόρου !

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Εγώ παρακαλάω Κούλη να ψηφίσει νόμο για ομαδικές απολύσεις !
Το 70% των σημερινών τραπεζικών (99.99% των παλιών , που παίρνουν μισθούς>2500€)
θα πήγαινε σπίτι του άμεσα.
Αν το έκανε , εννοείται , όχι απλά θα τον ψήφιζα για πάντα , αλλά θα έκανα και αφισσοκόλληση !
Εχω γνωστους τραπεζικους που πηραν πολλα χιλιαρικα για να παραιτηθούν, δηλαδη κρατικο χρήμα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
Είναι Τρίτη γενιά με πενδυση στο ιατρείο πολλά λεφτά. Τέτοια ιατρεία, γιατί πάω κι εγώ μόνο Αυστρία ελβετια έχω δει
Οι άλλοι που λέω με τα 4,5 ραντεβού είναι 40ρηδες κατά βάση και δυο ψωλες 35αρες, με πολύ σοσιαλ κλπ

Οπότε ο πρώτος που λέτε, 3ης γενιάς, είναι το 0.1% της συντεχνίας. Μην πω 0.05% .
Πιθανόν έχει και έτοιμα λεφτά , γιατί αν χρέωνε πολλά, η πελατεία μειώθηκε πολύ,
σε πραγματικούς λεφτάδες πλέον , ενώ μέχρι 2013 ... ίσως είχε και περισσότερους wanna be που πήγαιναν για πουλ μουρ.
Στις ψώλες, πάνε αυτοί που θέλουν να τις κρεμπιεδιάσουν , αλλά μετά τα 40+ θα μειωθούν και θα τα κλείσουν
(μπορεί να βρεθεί και χορηγός να τις πληρώνει να κάθονται).

Από όλους όσους αναφέρετε πάντως, φαντάζομαι κανείς δεν κάνει πλούσια ζωή, με την έννοια αυτοκινήτου άνω των 50Κ ή άπειρα ταξίδια εξωτερικό , χλίδα εδώ , κανά μπρασελέ στο χέρι των 70Κ κτλ κτλ ! Είμαι σωστός ;;;
Άρα σε lifestyle δεν μιλάμε για κάτι παραπάνω από παλιό τραπεζικό !

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρεις τίποτε από το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επίσκεψη , δεν χρεώνουν ,γιατί δεν είναι ψυχίατροι .
Η επίσκεψη , αφορά εργασία. Η οποία έχει κόστος.
Και σου λέω ότι δεν υπάρχει μέσος οδοντίατρος, ούτε ιατρός με ιατρείο . Εϊναι μαθηματικό μοντέλο .
Και υπάρχουν ιατρεία που δεν βγάζουν 1500 το μήνα . Γιατί μήνες είναι και ο αύγουστος και ο δεκέμβριος.
Αν βγάζουν 1500 τον ιούλιο , αύγουστο δεν βγάζουν γιατί κλείνουν .

Το ότι οποιοσδήποτε επαγγελματίας πληρώνει παραπάνω από έναν μισθωτό με μισθό ΚΑΘΑΡΑ 1500€ , όχι μεικτά,
δεν το αμφισβητείς πάντως. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ .
Μόνο με φόρο επιτηδευματία και τεκμήριο διαβίωσης γάμου . ΜΗ ΒΑΛΩ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΤΛ.
Και δεν βάζω και προκαταβολή φόρου !
ξέρω πως δουλεύουν..όταν λέω επίσκεψη εννοώ μέση χρέωση πχ για έναν καθαρισμό..θα πάρει μέσο όρο ένα 50αρικο...τώρα μπορεί να υπάρχουν πεινάλες που παίρνουν και 25 ευρώ..αλλά δεν είναι ο μέσος όρος.

ξέρω ότι στις δουλειές που κάνουν..πχ εμφυτεύματα...γέφυρες...πορσελάνες πως σκατά λέγονται...στην τιμή συμπεριλαβμανεται και το έξοδο του τεχνίτη τους....νομίζεις ότι δεν ξέρω τίποτα για το εν λόγω επάγγελμα..και όταν σε χρεώνει για μια θεραπεία 400 ευρώ συνολικά έχει βάλει μέσα τα λειτουργικά του έξοδα, τον τεχνίτη και την εργασία του. Το ότι δεν κόβει απόδειξη όμως είναι κάτι άλλο...απλά κάποιοι θα ήθελαν να τα κάνουν όλα black..αυτο λεω εγω.

Δεν καταλαβαίνω τι διαφορετικό πρέπει να έχει ένα ιατρείο από μια ΙΚΕ ?? επιχείρηση το ένα επιχείρηση και το άλλο...με τη διαφορά ότι ο γιατρός που πάει 99%^ υπηρεσίες και ότι δεν κόβει ΤΠΥ....

υπάρχουν και ιατρεία που φυτοζωούν όπως και ικε που χρεοκοπούν....στον μέσο όρο όμως....ο μέσος οδοντίατρος βγάζει περισσότερα από έναν μισθωτό με καθαρά 1200.

Δεν κοιτάμε μήνες αλλά τον ετήσιο τζίρο και τα καθαρά κέρδη...μπορεί τον Αύγουστο να βγάζεις -1000 (τα έξοδα σου) και τον Οκτώβριο +6.000....

τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ότι όταν παίρνεις 100 ευρώ για μια εξαγωγή και δεν κόβεις απόδειξη τα βαζες όλα τσέπη?

Και ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ...όταν ο επιχειρηματίας που κάνει τζίρο 60Κ το χρόνο με κέρδη 10Κ...πληρώνει 1000 ευρώ φόρο επιτηδευματία είναι ΑΛΗΤΕΙΑ...όχι όμως και ο οδοντίατρος που βγάζει 30-40Κ...αυτό λεω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Οπότε ο πρώτος που λέτε, 3ης γενιάς, είναι το 0.1% της συντεχνίας. Μην πω 0.05% .
Πιθανόν έχει και έτοιμα λεφτά , γιατί αν χρέωνε πολλά, η πελατεία μειώθηκε πολύ,
σε πραγματικούς λεφτάδες πλέον , ενώ μέχρι 2013 ... ίσως είχε και περισσότερους wanna be που πήγαιναν για πουλ μουρ.
Στις ψώλες, πάνε αυτοί που θέλουν να τις κρεμπιεδιάσουν , αλλά μετά τα 40+ θα μειωθούν και θα τα κλείσουν
(μπορεί να βρεθεί και χορηγός να τις πληρώνει να κάθονται).

Από όλους όσους αναφέρετε πάντως, φαντάζομαι κανείς δεν κάνει πλούσια ζωή, με την έννοια αυτοκινήτου άνω των 50Κ ή άπειρα ταξίδια εξωτερικό , χλίδα εδώ , κανά μπρασελέ στο χέρι των 70Κ κτλ κτλ ! Είμαι σωστός ;;;
Άρα σε lifestyle δεν μιλάμε για κάτι παραπάνω από παλιό τραπεζικό !
Κάπως ετδι
Ρολόγια μιστραρουν πολλοί, αλλά με τα ακριβά φεικ και ρεφουρμπις δεν είναι ένδειξη πλούτου
Ο γόνος με το ακριβό ιατρείο κλπ έχει αμάξια κότερο βίλες στην θάλασσα κλπ κλπ
Οι υπόλοιποι το κλασικό μικρό καινούριο μερσεντες gla επώνυμα ρούχα από discount centers και αιφον προ κλασικά

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
ξέρω πως δουλεύουν..όταν λέω επίσκεψη εννοώ μέση χρέωση πχ για έναν καθαρισμό..θα πάρει μέσο όρο ένα 50αρικο...τώρα μπορεί να υπάρχουν πεινάλες που παίρνουν και 25 ευρώ..αλλά δεν είναι ο μέσος όρος.

ξέρω ότι στις δουλειές που κάνουν..πχ εμφυτεύματα...γέφυρες...πορσελάνες πως σκατά λέγονται...στην τιμή συμπεριλαβμανεται και το έξοδο του τεχνίτη τους....νομίζεις ότι δεν ξέρω τίποτα για το εν λόγω επάγγελμα..και όταν σε χρεώνει για μια θεραπεία 400 ευρώ συνολικά έχει βάλει μέσα τα λειτουργικά του έξοδα, τον τεχνίτη και την εργασία του. Το ότι δεν κόβει απόδειξη όμως είναι κάτι άλλο...απλά κάποιοι θα ήθελαν να τα κάνουν όλα black..αυτο λεω εγω.

Δεν καταλαβαίνω τι διαφορετικό πρέπει να έχει ένα ιατρείο από μια ΙΚΕ ?? επιχείρηση το ένα επιχείρηση και το άλλο...με τη διαφορά ότι ο γιατρός που πάει 99%^ υπηρεσίες και ότι δεν κόβει ΤΠΥ....

υπάρχουν και ιατρεία που φυτοζωούν όπως και ικε που χρεοκοπούν....στον μέσο όρο όμως....ο μέσος οδοντίατρος βγάζει περισσότερα από έναν μισθωτό με καθαρά 1200.

Δεν κοιτάμε μήνες αλλά τον ετήσιο τζίρο και τα καθαρά κέρδη...μπορεί τον Αύγουστο να βγάζεις -1000 (τα έξοδα σου) και τον Οκτώβριο +6.000....

τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ότι όταν παίρνεις 100 ευρώ για μια εξαγωγή και δεν κόβεις απόδειξη τα βαζες όλα τσέπη?

Και ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ...όταν ο επιχειρηματίας που κάνει τζίρο 60Κ το χρόνο με κέρδη 10Κ...πληρώνει 1000 ευρώ φόρο επιτηδευματία είναι ΑΛΗΤΕΙΑ...όχι όμως και ο οδοντίατρος που βγάζει 30-40Κ...αυτό λεω.

Καλά, έχεις άχτι τους οδοντίατρους .... και οι απόψεις που εκφράζεις είναι λίγο προβληματικές ... μην το πάρεις βαριά ....
Αλλά ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 50€ ... και ότι αν κάποιος ζήταγε 25€ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ....

Προφανώς αν είχες περισσότερα , θα πήγαινες να πληρώσεις καθαρισμό 200€ ή 300€ (υπάρχει κι αυτό)
και μπορεί να έκανες ... κάθε 3 χρόνια ! Αλλά θα έλεγες ότι πας σε κάποιον που παίρνει 200€ - 300€ και όχι σε "πεινάλα" .

Το θέμα είναι , ότι και ο 30€ μπορεί να κάνει καλή δουλειά ... ή ο 200€ να μην κάνει καλή δουλειά ......

Αντίστοιχα και εξαγωγή ! Αν πληρώσεις 100€ για απλή, γουστάρεις ακρίβεια.
Με την έννοια ότι γουστάρεις να πας να φας στη βουλιαγμένη ή στου μακρυγιάννη ή στο κολωνάκι ....
ενώ το ξέρεις ότι είναι ακριβά ! αλλά μπορούσες να βρεις φθηνότερα .......
Και θα γκρινιάζεις ! Πήγα και πλήρωσα τη μερίδα σουβλάκι 60€ !!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ !!!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός που τη χρεώνει 9€ , είναι χειρότερη ή μικρότερη ή βρώμικη !
Απλά δεν γουστάρεις, για πουλ μουρ.

Μετά γκρινιάζετε !
Πλήρωσα καφέ 15€ (μαρίνα βουλιαγμένης) ,
όλοι οι καφετζήδες είναι κλέφτες !!!!!

Πλήρωσα μια τσιπούρα 1000€ (ματογιάννια) , όλοι με ψαροταβέρνες είναι κλέφτες και βγάζουν πολλά !
ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΤΟΥΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΕΧΟΥΝ !!!!
Όχι ρε μάγκα, Να πήγαινες στη χαραυγή , να τα έτρωγες φθηνότερα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Καλά, έχεις άχτι τους οδοντίατρους .... και οι απόψεις που εκφράζεις είναι λίγο προβληματικές ... μην το πάρεις βαριά ....
Αλλά ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 50€ ... και ότι αν κάποιος ζήταγε 25€ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ....

Προφανώς αν είχες περισσότερα , θα πήγαινες να πληρώσεις καθαρισμό 200€ ή 300€ (υπάρχει κι αυτό)
και μπορεί να έκανες ... κάθε 3 χρόνια ! Αλλά θα έλεγες ότι πας σε κάποιον που παίρνει 200€ - 300€ και όχι σε "πεινάλα" .

Το θέμα είναι , ότι και ο 30€ μπορεί να κάνει καλή δουλειά ... ή ο 200€ να μην κάνει καλή δουλειά ......

Αντίστοιχα και εξαγωγή ! Αν πληρώσεις 100€ για απλή, γουστάρεις ακρίβεια.
Με την έννοια ότι γουστάρεις να πας να φας στη βουλιαγμένη ή στου μακρυγιάννη ή στο κολωνάκι ....
ενώ το ξέρεις ότι είναι ακριβά ! αλλά μπορούσες να βρεις φθηνότερα .......
Και θα γκρινιάζεις ! Πήγα και πλήρωσα τη μερίδα σουβλάκι 60€ !!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ !!!!
Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός που τη χρεώνει 9€ , είναι χειρότερη ή μικρότερη ή βρώμικη !
Απλά δεν γουστάρεις, για πουλ μουρ.

Μετά γκρινιάζετε !
Πλήρωσα καφέ 15€ (μαρίνα βουλιαγμένης) ,
όλοι οι καφετζήδες είναι κλέφτες !!!!!

Πλήρωσα μια τσιπούρα 1000€ (ματογιάννια) , όλοι με ψαροταβέρνες είναι κλέφτες και βγάζουν πολλά !
ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΤΟΥΣ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ 10 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΕΧΟΥΝ !!!!
Όχι ρε μάγκα, Να πήγαινες στη χαραυγή , να τα έτρωγες φθηνότερα.
Καθαρισμός με προσφορά στην Γερμανία σε μεγάλα κέντρα έχει 70ε
120ε αν βιάζεσαι με μηχανήματα σαν την ΝΑΣΑ μέσα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.508
Πόντοι
3.656
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ (ΘΑΝΑΣΙΜΑ) ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ
ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Εδώ που τα λέμε, το 95% των μισθωτών , γουστάρει και το φόρο επιτηδευματία και την προκαταβολή φόρου και τις ηλεκτρονικές αποδείξεις και το ξέσκισμα των επαγγελματιών και επιχειρηματιών από κοντόφθαλμη ζηλοτυπία. "ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ".

Όσο ξεσκίζει τους αυτοαπασχολούμενους, μειώνεται ο αριθμός τους. Και πεθαίνουν πάντα, πρώτα οι μικρότεροι . Οι ισχυρότεροι επιβιώνουν.
Όταν τους τελειώσουν (σύντομα) , θα μείνουν μόνο καρχαρίες. Οι πρώην αυτοαπασχολούμενοι , επειδή δεν θα αυτοκτονήσουν όλοι , θα αναζητούν εργασία κι αυτοί ως μισθωτοί . ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
Οι θέσεις όμως, όχι . Δεν θέλει πολύ μυαλό . Να βρει κανείς τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό .
Οι μισθοί θα απαξιώνονται όλο και πιο πολύ.

Η αθλιότητα του εργάτη που περιέγραψε ο Κάρολος Ντίκενς , του ρώσου αγρότη που περιέγραφε ο Ντοστογιέφσκι
και όλοι αυτοί οι εξαθλιωμένοι που έβλεπε ο Μαρξ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ .

Πηγαίντε τώρα να δείτε τοκ τοκ βιντεάκια και να χαίρεστε που δεν πρόκειται να κυβερνήσει κανένας ... ακραίος !
Και να σας γλυτώσει από τη μοίρα του εργάτη του ντίκενς ή του μουζίκου του ντοστογιέφσκι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom