Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.421
- Πόντοι
- 3.936
Καλώς τον εγγονό του
Καλώς τον εγγονό του
Για το ποσοστό που δινει ομως ο Συριζα στη ΝΔ τεχνηεντως δεν λες τιποταΤο simple maths μου στηρίζεται στα εξής στοιχεία, (που για την ακρίβεια έγραψα Συριζα-πασοκ= 40% , δεν έγραψα για Συριζα μόνο του)
1) Πτώση ποσοστού του μερα25 κατά 1% (που ξέρουμε από ποιον πήρε τις περισσότερες ψήφους του και που θα επιστρέψουν)
2) ΚΚΕ στα ίδια ποσοστά
3) Πτώση ποσοστού της ΝΔ
4)Άνοδος ποσοστών του Πασόκ
5) Άνοδος ακροδεξιάς
Καταλήγουμε στα συμπερασματα
1) το μέρα 25 εδωσε 1% στην δεξαμενή Συριζα-πασοκ
2) το ΚΚΕ δεν πήρε και δεν έδωσε
3) Η ΝΔ δεν έδωσε μόνο στα ακροδεξιά κόμματα δώρο ψήφους, αλλά και στο Πασόκ, άρα + στην δεξαμενή Συριζα-Πασόκ.
Άρα λοιπόν, αν αναλογιστουμε οτι Συριζα-πασοκ πήραν 39.6 το '19, τώρα θα πάρουν στάνταρ + 2-3% τουλάχιστον, δώρο.
Είναι υπευθυνος σαν κυβερνήτης που κυκλοφορουν στη χώρα πσρανομοι αλήτες σεσημασμένοι κάθε καρυδιάς καρυδι μεθυσμενοι και σκοτώνουν Έλληνες κατά βουληση. Ουτε που τον πειραξεΣου φταιει επειδη ειπε μπραβο στους γονεις της που δωρισαν τα οργανα?
Αλλά απο ανθρωπο που ποσταρει μακελειο τι να περιμενουμε?
Τι να πει "θα τιμωρηθει" ρε απιθανε? Προφυλακιστηκε, ανελαβε η δικαιοσυνη. Ποιον να διωξει? Τι σκατα θελετε επιτελους, ολα σας φταινε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρε ειστε μερικοι πολυ πυροβολημενοι, τι να πω δηλαδη.
Καλυτερα την κουρτινα 2 ..Γενικά τι πιστεύετε θα ξαναβγεί ο Μητσοτάκης ή θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας Τσίπρα-Ανδρουλάκη?
Ειμαι υπερ των αυτοδυναμων κυβερνησεων,εγώ νομίζω η καλλίτερη κυβέρνηση θα ήταν μητσοτάκη - ανδρουλάκη.
Πόση ώρα σου πήρε να σκεφτείς αυτό το αστειάκι φίλε;Χτες με την βροχη λερωσα το παντελονι μου, και η κυβερνηση δεν μου πηρε αλλο. Μονο για το κεφαλαιο ενδιφερεται. Οπως λεει το λαμογιο " πότε θα χουμε δικαοσυνη για ολους ?
Πολιτικός τύπε απλώς θοωνει τα νερά κ λέει αυτό Πούτιν συμφέρει λες κ δεν ξέρω ότι ήθελε μεγαλοψυχία για να δωρίσουν οι γονείς τα όργανα ...αλλά επί της ταμπακιέρας ο αγαοπημενος μας μας σφετεριστής της δεξιάς Κυριάκος Μητσοτάκης απόλυτος τίποταΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΥΛΗ; ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ – “ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ”
Με ανάρτηση του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε την απόφαση της οικογένειας της 21χρονης Εμμανουέλας να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, μετά τον θάνατο της από τροχαίο στην Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε ότι η αδικοχαμένη φοιτήτρια κτηνιατρικής παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη και...www.makeleio.gr
Αντί να πει να τιμωρηθεί ο εγκληματίας, να τους διωξουμε απο τη χωρα, λέει μπράβο που η δωσανε τα οργανα της δολοφονημένης
Αχρηστος
Κατσε να δεις γελια που ανεβαζει η ΕΚΤ τα επιτοκια συνεχεια και ο Κρυφακουλης θα πεοθηλαζει τους τραπεζιτες που σωσαμε με τα δικα μας λεφτα να μην γαμησουν τους δανειοληπτες....Γεμίζουν τα ταμεία των τραπεζών με έσοδα από τόκους και προμήθειες
Πρωτοφανή κέρδη συσσωρεύουν οι ελληνικές τράπεζες στα ταμεία τους έπειτα από τρία κερδοφόρα τρίμηνα το 2022.www.capital.gr
Τόσο απλα ειναι όλα.
Θα βγει ο λοβοτομημένος αλεξουκος το βραδυ και θα πει καλα κανουν, αυτη ειναι η δουλειά τους.
Και ο Κούλης δανειολήπτης δεν είναι; Και προσωπικά και σαν επιχείρηση;Κατσε να δεις γελια που ανεβαζει η ΕΚΤ τα επιτοκια συνεχεια και ο Κρυφακουλης θα πεοθηλαζει τους τραπεζιτες που σωσαμε με τα δικα μας λεφτα να μην γαμησουν τους δανειοληπτες....
Αυτος ειναι προνομιακος δανειοληπτης....δεν πληρωνει τιποτα και δεν τον ενοχλει καμμια εισπρακτικη εταιρεια.Και ο Κούλης δανειολήπτης δεν είναι; Και προσωπικά και σαν επιχείρηση;
Αφού ξέρουν ότι έτσι κι αλλιώς "αρχιδια" θα εισπράξουν.Αυτος ειναι προνομιακος δανειοληπτης....δεν πληρωνει τιποτα και δεν τον ενοχλει καμμια εισπρακτικη εταιρεια.
εγώ νομίζω η καλλίτερη κυβέρνηση θα ήταν μητσοτάκη - ανδρουλάκη.
Ξερει απο παρακάλια αυτος.Κατσε να δεις γελια που ανεβαζει η ΕΚΤ τα επιτοκια συνεχεια και ο Κρυφακουλης θα πεοθηλαζει τους τραπεζιτες που σωσαμε με τα δικα μας λεφτα να μην γαμησουν τους δανειοληπτες....