Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Δεν διαφωνω σε αυτα που γράφεις εδώ, αλλά θα είναι δεκανίκι και με την Βούλα αν συνεργαστούν τώρα.
Θυμάσαι πόσο έριξε το Πασόκ η συνεργασία με νδ-λαος;

Αν το κάνουν και τώρα, οι απλοί λαϊκοί πασόκοι, οχι οι px-ουληδες πρασοφρουροι δηλαδή, θα πάνε στον Τσίπρα.

Γιατί την άλλη φορά τι ήταν ; Δεκανίκι τσάτσοι ξεφτίλες ; Μία από τα ίδια.
Τους παλιούς πρασινοφρουρούς .... ευτυχώς ο τύπος με το ράσο και το δρεπάνι τους τακτοποιεί .
Ο Τσίπρας, έχασε πολλές ευκαιρίες να φανεί λίγο σοσιαλιστικό σοβαρό κόμμα. Προτιμά μπαφιάρηδες καταληψίες .
Αυτό διώχνει περισσότερους από αυτούς που φέρνει . Κι ας είναι οι παλιοί αυτοί που θα φύγουν .
Το ότι δεν κερδίζει τώρα ψήφους ο συριζα, είναι όχι αποτυχία, είναι για αυτοκτονία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Τραλαλάκη, το'χεις πάρει χαμπάρι ότι τα ελληνικά σου είναι χειρότερα από Αλβανού μπετατζή; :2funny:
όταν σε τσούζει ο κώλος σου καριόλα το ρίχνεις στα ελληνικά και τα γαλλικά .........
Είχε πάρει την ψήφο σου και ο Μπέηθ για δήμαρχος αθήνας ;;;;; ζιβάγκο , τότε, μύστακα και φράτζα πιστολάκι ;;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Γιατί την άλλη φορά τι ήταν ; Δεκανίκι τσάτσοι ξεφτίλες ; Μία από τα ίδια.
Τους παλιούς πρασινοφρουρούς .... ευτυχώς ο τύπος με το ράσο και το δρεπάνι τους τακτοποιεί .
Ο Τσίπρας, έχασε πολλές ευκαιρίες να φανεί λίγο σοσιαλιστικό σοβαρό κόμμα. Προτιμά μπαφιάρηδες καταληψίες .
Αυτό διώχνει περισσότερους από αυτούς που φέρνει . Κι ας είναι οι παλιοί αυτοί που θα φύγουν .
Το ότι δεν κερδίζει τώρα ψήφους ο συριζα, είναι όχι αποτυχία, είναι για αυτοκτονία.
Μην προτρέχεις, έχουμε δρόμο ακόμα.
Επίσης, δεν θυμάμαι εγώ καμια τηλεοπτική δημοσκόπηση να δίνει στον Τσίπρα πανω απο 27% , από το '15 έως τώρα.
Υπάρχει πολυ λίπος που δεν βλέπουμε Telly.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
όταν σε τσούζει ο κώλος σου καριόλα το ρίχνεις στα ελληνικά και τα γαλλικά .........
Είχε πάρει την ψήφο σου και ο Μπέηθ για δήμαρχος αθήνας ;;;;; ζιβάγκο , τότε, μύστακα και φράτζα πιστολάκι ;;
Οι υψηλές εισφορές σε ανάγκασαν να μείνεις άνεργος ή ο px σε διαβάλει;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τον ψήφιζες τον Άκη ; Δεν μας είπες ! Και ο Γιάννος δεν μπήκε στη μπουζού ;; Τον ψήφιζες κι αυτόν ;;;;
Δεν απάντησες και στο τεστάκι . Τελευταίος δήμαρχος αθήνας του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο Μπέηθ ;;
Τα μισά μέλη εδώ θα ήταν αγέννητα τότε. Ή με pumpers. Ξέρετε στο κίνημα από .... pumpers !
Τα παλιά ! Στο σκληρό κουτί !
Τον θυμαμαι τον δημαρχο Αθηναιων Δημητρη Μπεη. Ηταν καλος. Φυτεψε δεντρα στην Αθηνα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Αχαριστοι. Δεν τους κανουν τα μακαρονια Μαρατα απο το καλαθι της κυβερνησης, μου θελουν Μελισσα και Μισκο.

• Χαχα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656

Αχαριστοι. Δεν τους κανουν τα μακαρονια Μαρατα απο το καλαθι της κυβερνησης, μου θελουν Μελισσα και Μισκο.
Παράλογοι άνθρωποι τύπε. Άλλος θέλει να κάθεται νύχτα και να καίνε οι λάμπες ρεύμα, άλλος να τρώει κάθε μέρα. Άλλος θέλει θέρμανση.
Ο καθένας τη μαλακία του. Δεν κοιτάνε τους δείκτες που έχουν απογειωθεί . Θέλουν φέτα ΠΟΠ, αντί για λευκό τυρί από ξυλόκολλα άσπρη .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.526
Πόντοι
3.656
Τραλαλάκη, έχουν ακριβύνει και τα τσιγάρα που πήγαινεις στον Κασίδα όποτε έχει επισκεπτήριο; :2funny:
Πες μας πρώτα σούργελο ... αν άκης, γιάννος και μπέηθ .... είχαν την ψήφο σου !!!!!!
Τελευταίο σε άφησαν πάντως. Πότε θα πας να τους βρεις ;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Στη δημοσκόπηση της marc η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά 8% με διάφορα μειωμένη κατά 0,7% έναντι της της προηγούμενης δημοσκόπησης της ίδιας εταιρείας

Πάντα αυτό που κοιτάω εγώ είναι η ερώτηση Με τη σύγκριση

Να η απάντηση

Tο 44,2% πιστεύει ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σήμερα στην κυβέρνηση τα πράγματα θα ήταν «χειρότερα». Το 29,4% απαντά «περίπου τα ίδια» και το 22% υποστηρίζει πως θα ήταν «καλύτερα».

Καταλάβατε φίλοι μου

Δεν είναι μόνο η κριτική προς την κυβέρνηση

Ο κόσμος δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ και σας

ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ
Η τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ κατέγραψε κάτι ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά υπάρχει ερώτημα στην απάντηση του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας καταγράφει μεγαλύτερο ποσοστό από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα «ποιος από τους αρχηγούς των κομμάτων μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα διαφάνειας» συγκεντρώνει ποσοστό 28% έναντι 27% του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ 12% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η απάντηση «κανένας από τους τρεις» συγκεντρώνει ποσοστό 26%.

• Like

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ κατέγραψε κάτι ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά υπάρχει ερώτημα στην απάντηση του οποίου ο Αλέξης Τσίπρας καταγράφει μεγαλύτερο ποσοστό από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα «ποιος από τους αρχηγούς των κομμάτων μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα θέματα διαφάνειας» συγκεντρώνει ποσοστό 28% έναντι 27% του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ 12% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η απάντηση «κανένας από τους τρεις» συγκεντρώνει ποσοστό 26%.

Σωστά

Αλλά στα θέματα Άμυνας εξωτερικής πολιτικής ενεργειακής κρίσης και οικονομίας
Προηγείται ο Μητσοτάκης

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Σωστά

Αλλά στα θέματα Άμυνας εξωτερικής πολιτικής ενεργειακής κρίσης και οικονομίας
Προηγείται ο Μητσοτάκης
Ειδικά στην ενέργεια ΣΊΓΟΥΡΑ...απλά δεν ξέρω ποιός απάντησε θετικά. Οι πάροχοι η ο κόσμος που κάθε μήνα ψάχνει παροχο με της ευλογίες του Κουλη.

1,39 το πετρέλαιο θέρμανσης.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Έχεις αποδείξει το μέγεθος της ανοησίας σου από τον Covid με τις ζυγαριές κλπ.
Στο έχω ξαναπεί, είσαι ο Ζαν Κλωντ της ΝΔ.
Έτοιμος να πιστέψεις την κάθε παπαριά που σου σερβίρουν.

Ακόμα και ότι έγιναν καμιά 500ριά πτήσεις τσάρτερ σε μέρες που ούτως ή άλλως το Ελληνικό (τότε), ήταν κορεσμένο από πτήσεις των Ελλήνων του εξωτερικού που ερχόταν να ψηφίσουν, αλλά και τις μετακινήσεις εντός Ελλάδας.

Και αυτά ΜΟΝΟ για να έχουμε ισοπαλία μεταξύ ΠΑΣΚΟ και ΝΔ!!!.
Ξέρεις ότι εγώ δεν βρίζω ούτε
Υποβιβάζω είτε πολιτικό αντίπαλο είτε πολιτικό φιλο

Άρα τους χαρακτηρισμούς δεν απαντάω

Απλώς εσύ

Παρότι Σε όλα τα μηνύματά μου έβαλα στοιχεία

Για ποιους λένε αυτό που πιστεύω και εγώ

Για πιθανή νοθεία

Οι εφημερίδες Νέας Δημοκρατίας
Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
Με ερώτηση στη Βουλή
Εκ των υστέρων η εστία με τον κοττάκη
Ο Τριανταφυλλόπουλος
Ο ζήγρας που εξήγησε και αναλυτικά πράγματα και εις βάρος του κόμματός του

Όλοι αυτοί λένε παπαριές
Και εγώ που τους πιστεύω
Και αλήθεια λένε επειδή έχουν αυτή τη γνώμη εσύ και κάποιος άλλος φίλος πολιτικά

Όλοι αναξιόπιστοι εκτός από σας τους δύο και μερικούς άλλους

Συγχαρητήρια

Όσον αφορά για τα τσάρτερ δεν έχεις καταλάβει τι έγινε

Ερχόντουσαν άνθρωποι που δεν ξέραν καθόλου ελληνικά
Τους έπαιρνε ένα πούλμαν από το αεροδρόμιο
Τους πήγαινε να ψηφίσουν
Τους γύρναγε πίσω
Και το τσαρτερ γύρναγε πίσω

Η συνολική αιτία των αποτυχιών των exit poll πού οφείλεται;
Όχι των γκάλοπ των exit poll
Όλων;

Εσύ που είσαι έξυπνος και δεν λες ανοησίες σκέφτεσαι κάτι;

Δεν θα επανέλθω και γιατί έχει δίκιο ο άλλος φίλος ότι πρέπει κάποτε να σταματήσει η συζήτηση
Και γιατί το να μη δέχεται κάποιος
Την άποψη του άλλου με υποτιμήσεις και βρισιές δεν νομίζω ότι πάει πουθενά

Ούτε θυμάμαι αυτό με τον κόβιντ με τη ζυγαριά
Αλλά και να έχω κάνει λάθος
Ουδείς άσφαλτος που έλεγε και η τραγουδίστρια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ειδικά στην ενέργεια ΣΊΓΟΥΡΑ...απλά δεν ξέρω ποιός απάντησε θετικά. Οι πάροχοι η ο κόσμος που κάθε μήνα ψάχνει παροχο με της ευλογίες του Κουλη.

1,39 το πετρέλαιο θέρμανσης.
Παίρνεις μία δημοσκόπηση λες ένα στοιχείο και Το επικαλείσαι άρα δέχεσαι τη δημοσκόπηση
Και όταν σου βάζει άλλος άλλα στοιχεία από την ίδια δημοσκόπηση μάλλον δεν τα δέχεσαι;
Είναι λογικό αυτό;
Να δεχόμαστε από μία δημοσκόπηση ότι μας βολεύει;

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
152
Like
27.789
Πόντοι
31.348
1144EDDF-40C0-48C6-8F2F-660AC73D35B2.jpeg

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
1) Δεν μπηκε ο ΦΠΑ καν την τελευταια δεκαετια. Το 2010 μπηκε. Επι ΠΑΣΟΚ. Εμενα γιατι μου το λες λοιπον?
2) 1.330 το μηνα να παει, αρκει να μην κυβερνανε οι συριζαιοι. 13.330 να παει.
Αλέκο οπως λέγαν οι παλιοί..
Καλύτερα να μας πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες, από τους μπολσεβίκους..
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515

Αντί να πει να τιμωρηθεί ο εγκληματίας, να τους διωξουμε απο τη χωρα, λέει μπράβο που η δωσανε τα οργανα της δολοφονημένης
Αχρηστος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.387
Πόντοι
3.656
Καλα τύπε. Παρε χαμπαρι οτι πλεον το θεμα ειναι οι εκλογες του 2027 και οχι του 2023. Γιατι οπως παμε, με την ανυπαρξια αντιπολιτευσης, ακομη και οι εκλογες 2027 ειναι του Κούλη. Ο οποιος βλεπω τελικα να φευγει καποια στιγμη μονος του γιατι θα εχει βαρεθει να κυβερναει και θα παραδώσει στον ανιψιό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

2 ή 9 Απριλίου. Μαλλον 9
Συμφωνώ ότι λόγω ότι δεν υπάρχει ένα σοβαρό δεξιό κόμμα να σαρώσει αυτά τα λαμόγια της κουλόΝΔ κι αυτά τα παρτσακλα του Σύριζα ο κουλις ΙΣΩΣ καταφέρει να κρατήσει με ισχύ πλειοψηφία την εξουσία για αλλά 2 άντε 2,5 χρόνια. Ανηψιος κλπ με τους μαλακες που ζουν στην Ελλάδα είναι πιθανός αλλά μετά δεκαετία
Υγ μην μου ξαναπείς για το ΛΑΕ με πληγώνεις
Υγ2 ελπίζω να τον πιει τελικά άμεσα ο κουλις, αλλά δεν το πιστεύω από την άλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom