midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
Όχι και βάζελος ο άνθρωπος ρε μλκαΣκασμός μπούστη βαζελόγαυρε άφραγκε.
Όχι και βάζελος ο άνθρωπος ρε μλκαΣκασμός μπούστη βαζελόγαυρε άφραγκε.
Βαζελόγαυρος είναι ο μπούστης, χειρότερο.Όχι και βάζελος ο άνθρωπος ρε μλκα
Έλα ρε νεοπλουτε με τα λεφτά του πεθςρουΒαζελόγαυρος είναι ο μπούστης, χειρότερο.
Που είναι εκείνος ο νέος τύπος τελληςσταλλόνες; Φοβήθηκε μη του ζητήσω να φλεξάρει κανένα κέρμα από την άδεια τσέπη του πάνω στο τραπεζάκι του ΙΚΕΑ;
Πετρόπουλος … μπέρδεψες τις προσωπικότητεςΤυπε ξεπέρασες τον Αλέφαντο..
Ε τότε τι κάψα τον έχει πιάσει να δει τα λεφτά μας;Έλα ρε νεοπλουτε με τα λεφτά του πεθςρου
Δεν έχει ο άνθρωπος τι να κάνουμε τώρα
Θα τον κρεμάσουμε?
Αστον έχει κ τις δόσεις στο σεατ να τελειώσει.. Μετά βλέπουμε. Εξάλλου δεν δήλωσε πλούσιος...
Κοίτα να δεις όλα τα πολιτικά συστήματα φτιαχτηκαν για να εξυπηρετούν τον πολύ κόσμο για ευημερία είτε ο κομμουνισμός είτε ο καπιταλισμός μέσω των επενδύσεων .....βέβαια στην πράξη είναι όλα αντίθετα ....ο κόσμος πεινάει κ οι λίγοι ζουν με χρυσά κουταλιαΠόσες φορές θα το γράψω
Πιστεύω ότι μέσω των επενδύσεων που κάνουν οι καπιταλιστ έςέχει ένα καλύτερο μέλλον ολόκληρος ο λαός με ανισότητες
Αυτό συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια πριν μνημονιακών χρονών
Η βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου είναι απίστευτη τα τελευταία 50 χρόνια εκτός των χρόνων των μνημονίωνΚοίτα να δεις όλα τα πολιτικά συστήματα φτιαχτηκαν για να εξυπηρετούν τον πολύ κόσμο για ευημερία είτε ο κομμουνισμός είτε ο καπιταλισμός μέσω των επενδύσεων .....βέβαια στην πράξη είναι όλα αντίθετα ....ο κόσμος πεινάει κ οι λίγοι ζουν με χρυσά κουταλια
Τι πολυτεχνείο και Παπαρια μεντολεςΓια το ρόλο του ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο
Επειδή δεν πιστεύετε εμένα
Πιστέψτε έναν από το
ΚΚΕ μλ
Σε εκείνη την εποχή οι εκδηλώσεις εναντίον της χούντας ήταν λίγες κι ο περισσότερος κόσμος περιθωριοποιημένος πολιτικά ήταν μία αφύπνισηΤι πολυτεχνείο και Παπαρια μεντολες
Εντάξει αξιοθαυμαστο το θαροος κάποιων εκείνη την εποχή, αλλά όχι ότι έγινε κ κάτι τόσο μεγάλο όσο το περιγράφουν
Αν δεν ήταν ο Μίκης με τα τραγούδια κ το βίντεο με το τανκς να ρίχνει την πόρτα ούτε που θα το ξέραμε σήμερα
Και εγώ την ίδια απορία έχωΠου είναι ο Άλεξ ρε νιαμού;
πιο κοντα σε μπασταρδοκρατια
Σκασμός μπούστη βαζελόγαυρε άφραγκε.
μεχρι και στην παρο εχει φτασει η χαρη του πουστομπαροκαΠηγαινε να στις βρεξει καμμια πουτανα ρε ναυαγιο....
Τελικα τον ντυσατε παρανυφακι τον μπουστη;μεχρι και στην παρο εχει φτασει η χαρη του πουστομπαροκα
Μάλλον είναι μέσα με τον μιχο παρέα κ δεν το λέειΚαι εγώ την ίδια απορία έχω
Τον παίρνει ο μπαρόκ? Εγώ νόμιζα ζιγκολό σώγαμπρος είναι....μεχρι και στην παρο εχει φτασει η χαρη του πουστομπαροκα
Κάπως έτσι... Τεσπα εγώ τους θαυμάζω για την τρέλα τουςΣε εκείνη την εποχή οι εκδηλώσεις εναντίον της χούντας ήταν λίγες κι ο περισσότερος κόσμος περιθωριοποιημένος πολιτικά ήταν μία αφύπνιση
Και ήταν η μεγαλύτερη αντίδραση εναντίον της χούντας που περιείχε και αρκετό απλό κόσμο
Στο πλαίσιο της μικρής μερικής
Δημοκρατικοποιησης οι εφημερίδες ηταν ελεύθερες
Είχαν λοιπόν τη δεύτερη και την τρίτη μέρα προβάλει πάρα πολύ το Πολυτεχνείο
Ειδικά η βραδινή που ήταν και πιο αντιθετη στη Χούντα
Ο κόσμος ήξερε
Οι περισσότεροι μεγάλοι όπως λέει και ο Ραφαηλίδης ήταν αδιάφοροι στα πολιτικά
Και πολλοί από αυτούς λέγαν τι θέλουν τα κωλόπαιδα
Με άλλους να είναι φανατικοί υπέρ
Ο κόσμος όμως ήξερε
Άλλοι γονείς τότε που είμαστε πιτσιρικάδες μας απέτρεπαν να πάμε ενώ άλλοι μας ενθάρρυναν
Πολύ μουνι αυτοΠηγαινε να στις βρεξει καμμια πουτανα ρε ναυαγιο....
Τα εχουμε πει τυπε 100 φορες....ειναι πουστρακι που ονειρευεται να ντυθει παρανυφακι και παζαρευει το κωλαντερο του για στραπονιασματα απο πουτανες για να του λενε καλημερα.Ολο τα ιδια θα λεμε;Μάλλον είναι μέσα με τον μιχο παρέα κ δεν το λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον παίρνει ο μπαρόκ? Εγώ νόμιζα ζιγκολό σώγαμπρος είναι....