tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.702
- Πόντοι
- 6.056
ρε μαλάκα .... στο τσαμπικονήσι ... ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ ;;;;;;
Εκείνος ήταν ο γιουβαρ-λάκης, άλλο νικνειμΟ άλλος εκείνο το φτωχιπαιδο πως τον λέγαν. Πιυχε το Ίμπιζα με δόσεις.... Πουλεγε είναι γιατρος
οι μισθοί έχουν μείνει στο 2010 γενικώςη επιλογή να κοπούν δαπάνες του δημοσίου δεν παίζει βέβαια ε ;; ούτε έπαιξε ποτέ ....
από το 2010 ... ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ......
ΑΠΟ
1)ΑΚΙΝΗΤΑ
2)ΙΧ ΣΚΑΦΗ ΠΙΣΙΝΕΣ
3)ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
να κόψουν έξοδα .... ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ώπα δουλειά έχει και πολλή μάλιστα..δεν είναι λίγα 50K+ post, αβάντα στη νδουλα..μόνο περιουσιακό τουαρέγκ του 2004 ... ακίνητα μηδέν ... εισόδημα μηδέν ... δουλειά .... παύλα !
Έτσι ρε τύπε, δικαίωσέ με που θα με πει ο μπινές και ανεπάγγελτο.Ώπα δουλειά έχει και πολλή μάλιστα..δεν είναι λίγα 50K+ post, αβάντα στη νδουλα..
Είναι ΠόντιοςΏπα δουλειά έχει και πολλή μάλιστα..δεν είναι λίγα 50K+ post, αβάντα στη νδουλα..
10000 θαχε βγάλει το ναυαγθοΏπα δουλειά έχει και πολλή μάλιστα..δεν είναι λίγα 50K+ post, αβάντα στη νδουλα..
μου θες και επιχειρήματαΤα επιχειρήματά σου είναι ατράνταχτα
Πάντα τέτοια
Τι λες μωρή κουράδα, θέλεις να φας και συ κανένα τούβλο σαν τον γιουβαρ-λάκη @tellystalone6969 στην κεφάλα και να χέζεις 50ευρα;10000 θαχε βγάλει το ναυαγθο
Αλλά επειδή είναι ναυάγιο, ΔΕΝ ζητάει λεφτά από το κόμμα Είναι θαυμαστής του Κουλι απλά.. Όταν μιλάμε για μλκα εννοούμε ΜΠΑΡΌΚ
Έχασε το δρόμο για τον εισαγγελέα αυτός; Που θα τα πήγαινε όλα τα ντοκουμέντα του;
Αν έχεις εσύ πάνω από 1000ευρω σε 100ρικα εγώ είμαι ο πορνομετανστηςΤι λες μωρή κουράδα, θέλεις να φας και συ κανένα τούβλο σαν τον γιουβαρ-λάκη @tellystalone6969 στην κεφάλα και να χέζεις 50ευρα;
ΣΑΣ γαμαει πατόκορφα ο ψεύδοςΈχασε το δρόμο για τον εισαγγελέα αυτός; Που θα τα πήγαινε όλα τα ντοκουμέντα του;
Αν βάλει ο τραβε-λάκης θα βάλω τα 5πλάσια. Δήλωση.Αν έχεις εσύ πάνω από 1000ευρω σε 100ρικα εγώ είμαι ο πορνομετανστης
Μην φέρεις 20ρικα και ταληραωτο ταμείο του ψιλικατζίδικου
10 κατοστάρικα ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΝΑΥΆΓΙΟ?
Ο Λάκης είναι ο φτωχός γιατρός με το λεον σεατ, με δόσεις???Αν βάλει ο τραβε-λάκης θα βάλω τα 5πλάσια. Δήλωση.
Μόνο με τα τηλεκοντρόλ δεν τα πάω καλά, αν βάλει τα 7 που ΛΕΕΙ ΟΤΙ έστειλε στον τράμου, δεν έχω 35 να βάλω, το δηλώνω.
Ναι, αυτός είναι ο τσου-Λάκης. Πρώην γιατρός γιατί το φυτίλιασε το κτηνιατρείο του.Ο Λάκης είναι ο φτωχός γιατρός με το λεον σεατ, με δόσεις???
από Μπαϊντενόπουλος,ΜπαϊντενόγλουΜπάιντεν: Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16 - Zougla
Εξαιρετικά ήπιος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, στη συνάντηση που είχε με τον τούρκο ομόλογο του, Ταγίπ Ερντογάν...www.zougla.gr