Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να μπω και εγώ σε payroll...και να πουλησω την υποληψη μου για να βγάλω κανενα εξτραδάκι αλλα κανενα κομμα δεν μου εχει κανει νηξη....αδικη ζωη :confused:
Ρώτα κανέναν εδώ μέσα για πληροφορίες, έχει πολλούς από δαύτους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ρώτα κανέναν εδώ μέσα για πληροφορίες, έχει πολλούς από δαύτους
Μπορεί να φοβούνται μην τους φάω το μεροκάματο. Ίσως δεν έπρεπε να ήμουν τόσο περιγραφικός στο παρελθόν όταν κατούραγα τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη....τα λάθη που κανείς μικρός τα πληρώνεις μεγάλος :confused:

• Like
Αντιδράσεις: barock

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Πριν έλεγες για τα σεντόνια μου
Σου απέδειξα τα πέντε τελευταία μηνύματα δεν ήταν σεντόνια και το γύρισες αλλού

Επίσης
Αρνητής του δημοκρατικού τόξου;
Θετικά υπέρ ποιανού είσαι;
Θετικά δεν βλέπω κανέναν.
Ποιον να δω τον αποτυχημένο πολιτικά κούλη?
Τον άλλον πολιτικά άσχετο τον τσίπρα που γελαγε ο κόσμος, που είχε βγάλει έρπη στο χείλος.
Το πασοκογενές πολιτικά άσχετο παλικαράκι ή τον μαστρο κουτσούμπα με την ξύλινη γλώσσα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Τον άλλον πολιτικά άσχετο τον τσίπρα που γελαγε ο κόσμος, που είχε βγάλει έρπη στο χείλος.
Το πασοκογενές πολιτικά άσχετο παλικαράκι ή τον μαστρο κουτσούμπα με την ξύλινη γλώσσα?
Μην είσαι αχάριστος...τουλάχιστον υπάρχει ο βελλόπουλος που μπορεί να σου πουλήσει και αυθεντικές επιστολές του Χριστού, υπάρχει ο Μπογδάνος με την λατινοπούλου αν έχεις περίεργα γούστα.....και αν είσαι πολύ μερακλής...είναι έτοιμος ο κασιδιάρης να μπει στη Βουλή και να του βάλουν έδρανο στο κελί....ο πατριωτισμός δεν έχει τέλος στην Ελλάδα :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Μπορεί να φοβούνται μην τους φάω το μεροκάματο. Ίσως δεν έπρεπε να ήμουν τόσο περιγραφικός στο παρελθόν όταν κατούραγα τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη....τα λάθη που κανείς μικρός τα πληρώνεις μεγάλος :confused:
εχει θεση τοτε στο σαπιοκ που δεν το μαγαρισες ακομη

και να σου πω μην το βλεπεις ετσι μπορεις να αλλαζεις οποτε θες παραταξη το ξεχναει ο κοσμος

ο πξ ας πουμε πριν εριχνε γαμιδια στην νδ και τωρα κραταει μονος του ολη την αμυνα... μην μασας δεν δεσμευεσαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
εχει θεση τοτε στο σαπιοκ που δεν το μαγαρισες ακομη

και να σου πω μην το βλεπεις ετσι μπορεις να αλλαζεις οποτε θες παραταξη το ξεχναει ο κοσμος

ο πξ ας πουμε πριν εριχνε γαμιδια στην νδ και τωρα κραταει μονος του ολη την αμυνα... μην μασας δεν δεσμευεσαι
τύπε το έχω κατουρήσει και το ΠΑΣΟΚ...απλά στα πλαίσια συζήτησης περί ιστορίας αφού εκεί ανήκει...

δηλαδή εδώ το παράτησαν τα δυνατά του ''στελέχη'' θα πάω εγώ να πιάσω δουλειά για να μου κολλάνε 8 ένσημα το μήνα και να μου χρωστάνε μισθούς? όχι ρε τύπε...εδώ μιλάμε για χτίσουμε καριέρα...να πιάνει το ραντάρ keywords οπως μητσοτάκηγαμιέσαι, σκάνδαλα, λίσταπέτσα κτλπ...και να μπαινω να καθαρίζω την τιμή και την υπόληψη του κόμματος...και μετα να κόβω ΤΠΥ κανονικα και παντελονάτα

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Μην είσαι αχάριστος...τουλάχιστον υπάρχει ο βελλόπουλος που μπορεί να σου πουλήσει και αυθεντικές επιστολές του Χριστού, υπάρχει ο Μπογδάνος με την λατινοπούλου αν έχεις περίεργα γούστα.....και αν είσαι πολύ μερακλής...είναι έτοιμος ο κασιδιάρης να μπει στη Βουλή και να του βάλουν έδρανο στο κελί....ο πατριωτισμός δεν έχει τέλος στην Ελλάδα :rockon:
Γάμησε τα,να δούμε τι διάολο θα ψηφίσουμε.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Κρίμα μικρό παιδί να πίνεις και να χει γίνει το μυαλό σου σαλάτα

Ξεκίνα από δω Γραμμή SOS 1031 του ΟΚΑΝΑ και όταν με το καλό είσαι ξανά καθαρός από τις κομματικές παρωπίδες τα ξαναλέμε ... καλή δύναμη παιδάκι
Μεγάλο παιδί φαίνεται έχεις πείρα από ΟΚΑΝΑ
Παρόλα αυτά τα ίδια και τα ίδια
Δεν έχεις γιατρειά
Θα απαντήσεις ποτέ επί του θέματος;
Γιατί είναι εύκολο το βρίσιμο
Η χλεύη η υποτίμηση
Το επιχείρημα και απόδειξη είναι τα δύσκολα
Και από αυτά στερήσαι ότι θεραπεία και αν έχεις κάνει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Η άρνηση είναι εύκολο πράγμα
η θέση είναι το δύσκολο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Μεγάλο παιδί φαίνεται έχεις πείρα από ΟΚΑΝΑ
Παρόλα αυτά τα ίδια και τα ίδια
Δεν έχεις γιατρειά
Θα απαντήσεις ποτέ επί του θέματος;
Γιατί είναι εύκολο το βρίσιμο
Η χλεύη η υποτίμηση
Το επιχείρημα και απόδειξη είναι τα δύσκολα
Και από αυτά στερήσαι ότι θεραπεία και αν έχεις κάνει
Τράβα δούλεψε βρε αργόσχολε που μου θες και πολιτική κριτική και προσωπικές διαφορές στις συντάξεις με λόγια του αέρα από το παιδικό σου δωμάτιο.
Κάνε φούσκες με τα σάλια σου

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τράβα δούλεψε βρε αργόσχολε που μου θες και πολιτική κριτική και προσωπικές διαφορές στις συντάξεις με λόγια του αέρα από το παιδικό σου δωμάτιο.
Κάνε φούσκες με τα σάλια σου

Τα ίδια και τα ίδια
Απαξίωση
Βρισιές
τίποτα συγκεκριμένο
Κανένα επιχείρημα
Καμία απόδειξη

Αυτά μου θυμίζουν μαθητές και παιδιά
Αφού θες να μιλήσουμε για τέτοια

Όσον αφορά για δουλειά δούλεψα αρκετά στη ζωή μου
Η σειρά σου

Αν όμως έχεις προϊστάμενο δεν φαντάζομαι να σε κρατήσει και πολύ εκτός αν στη δουλειά σου δεν χρειάζεται να μιλάς

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
τι εγινε? νταιμα πρεπει να βγηκε το usb δεν κατεγραψε τιποτα το μικροφωνο

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
ενταξει τωρα φανηκαν οκ ειναι... τρομαξα μην το τραβηξες κατα λαθος χωρις να εχεις κανει ασφαλη καταργηση :thumbsup:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Η σειρά σου
Τύπε, μήπως είσαι από αυτούς που πέθαναν στη δουλειά , σε ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ , για 4,5 ψωροχιλιάρικα το μήνα (τριπλάσια από το ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΣΥ) , από τις 11.00 τα χαράματα , μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι και έφυγες στη σύνταξη στα βαθιά γεράματα των 45 , με 180 χιλιάρικα εφάπαξ και σύνταξη 4000€ Χ 14 ; Και τώρα που είσαι μαθουσάλας στα 52, σε τσάκισαν μειώνοντάς σου τη σύνταξη αρχικά στα 3800€ Χ 12 και τώρα στα 3800€ Χ 14 πάλι ;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Τι εξήγηση θες ρε τύπε? Δεν βλέπεις τι γίνεται? Έχουν πέσει σαν τα αρπακτικά πάνω στα λεφτά της ΕΕ και τα μοιράζουν πρώτα στα φιλαράκια τους για την "ανάπτυξη''..μετά στα κομματόσκυλα τους και μετά ένα ξεροκόμματο για τον απλό λαό μήπως και ζήσει να συρθεί μέχρι τις κάλπες για να τους ξαναφηφίσει στις εκλογές.

Τι δεν καταλαβαίνεις?

ναι , αλλά κι εσύ που τα λες αυτά θα τους ψηφίσεις !
μεγάλη μαγκιά που έφτιξαν αντιπολίτευση το συριζα το 2008 με το κάψιμο της αθήνας .....

οι σάπιες κυβερνήσεις χρειάζονται αντιπολίτευση θεόμορουρλων ..... αν είχαν αντιπολίτευση το παλιό πασοκ ,
θα ήταν στις επόμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ 85% , ΝΔ 4%

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
Τα ίδια και τα ίδια
Απαξίωση
Βρισιές
τίποτα συγκεκριμένο
Κανένα επιχείρημα
Καμία απόδειξη

Αυτά μου θυμίζουν μαθητές και παιδιά
Αφού θες να μιλήσουμε για τέτοια

Η σειρά σου

Αν όμως έχεις προϊστάμενο δεν φαντάζομαι να σε κρατήσει και πολύ εκτός αν στη δουλειά σου δεν χρειάζεται να μιλάς
Ναι αγορινα μου ναι … αυτό το πραμα … ναι
Αντε στα τσιπούρα σου τώρα

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.613
Πόντοι
506
Κάνει τα ίδια ακριβώς...καμία διαφορά. Προεκλογικά έκραζε την πολιτική των επιδομάτων και σε λίγο για να πλουτίσουν τα καρτέλ λίγο παραπάνω θα δώσει και επίδομα καπότας.

Ο Τσίπρας τα ίδια έκανε..αλλά επειδή μπορεί να είναι καλύτερος ρήτορας από τον απροσάρμοστο Μητσοτάκης...δεν παύει να είναι πιο άχρηστος..ή τουλάχιστον πλαισιωμένος από πιο άχρηστους...

δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως θα διαχειριζόταν τον κόβιντ και την ενεργειακή κρίση ο μάστερ ''μαντάμ μέρκελ''...

από την άλλη ξερνάω και μόνο στην σκέψη της μαφίας που κυβερνά σήμερα...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή....the end of all hope οπως λεει και ενα τραγουδι.
Οσον αφορα τα μετρα για το κοβιντ και αυτα ηρθαν απο Βερολινο. Οποτε ο τσιπιριπο θα εφαρμοζε περιπου τα ιδια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
ναι , αλλά κι εσύ που τα λες αυτά θα τους ψηφίσεις !
μεγάλη μαγκιά που έφτιξαν αντιπολίτευση το συριζα το 2008 με το κάψιμο της αθήνας .....

οι σάπιες κυβερνήσεις χρειάζονται αντιπολίτευση θεόμορουρλων ..... αν είχαν αντιπολίτευση το παλιό πασοκ ,
θα ήταν στις επόμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ 85% , ΝΔ 4%
Πάλι εδώ είσαι μωρή κουράδα;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τύπε, μήπως είσαι από αυτούς που πέθαναν στη δουλειά , σε ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔΑΠ , για 4,5 ψωροχιλιάρικα το μήνα (τριπλάσια από το ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΣΥ) , από τις 11.00 τα χαράματα , μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι και έφυγες στη σύνταξη στα βαθιά γεράματα των 45 , με 180 χιλιάρικα εφάπαξ και σύνταξη 4000€ Χ 14 ; Και τώρα που είσαι μαθουσάλας στα 52, σε τσάκισαν μειώνοντάς σου τη σύνταξη αρχικά στα 3800€ Χ 12 και τώρα στα 3800€ Χ 14 πάλι ;;
Έχω δουλέψει και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα
Καμία σχέση με ΔΕΚΟ
Πήρα σύνταξη μετά από 36 χρόνια εργασίας και όχι σε μικρή ηλικία
Και δεν έχω καμία σχέση με αυτούς που περιγράφεις
Αυτά που περιγράφεις είναι αλήθεια με κάποια δόση υπερβολής
Είναι ένας από τους λόγους που χρεοκόπησε το ελληνικό κράτος
Το αναφέρει και ο Πάγκαλος στο βιβλίο του όλοι μαζί τα φάγαμε μαζί με πολλές πολλές άλλες περιπτώσεις κάνοντας και αυτοκριτική

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: TNT!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Ναι αγορινα μου ναι … αυτό το πραμα … ναι
Αντε στα τσιπούρα σου τώρα
Με παρέσυρες σε ανούσιες συζητήσεις
Πάμε σε συγκεκριμένα
Ο Χατζηδάκης λέει για αύξηση των συντάξεων

Επανειλημμένα έχω γράψει παρότι με χαρακτηρίζετε φιλοκυβερνητικο που είμαι βέβαια λέω την αλήθεια συμφέρει δεν με συμφέρει
αυτά που λέει είναι η μισή αλήθεια
Στην πραγματικότητα όσοι δεν έχουν προσωπική διαφορά θα πάρουν μεγάλες αυξήσεις περίπου 7,5 % για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια
Όσοι περιμένουν αναδρομικά θα πάρουν ανάλογα με τα αναδρομικά που αντιστοιχούν σε αυτούς
Όσοι δεν ανήκουν σε καμία από τις δύο πιο πάνω κατηγορίες
Θα πάρουν μόνο από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
Που είναι πολύ λίγα χρήματα
Σε μένα είναι 5.5 ευρω

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: TNT!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom