pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.324
- Πόντοι
- 3.556
Μίλησε μας για το 9% που το βλέπουν οι ευρωπαίοι και τρίβουν τα μάτια τους ... σκέφτονται να μεταναστεύσουν Ελλάδα λες ?Τύπε ξέρεις τι θα πει η λέξη πληθωρισμός;
Μίλησε μας για το 9% που το βλέπουν οι ευρωπαίοι και τρίβουν τα μάτια τους ... σκέφτονται να μεταναστεύσουν Ελλάδα λες ?Τύπε ξέρεις τι θα πει η λέξη πληθωρισμός;
Ολο ΜΠΟΥΤΣΕΣ θελεις παρακαλακια των πουτανων....η κιουρια Χατζη πρεπει να στον εκανε πηγαδι!!!Μια πούτσα ΝΑ. Ακριβώς οτι ζητούσε ο τρανσέξουαλ ΑΦΡΑΓΚΟΣ.
εχουν σπασει τα τηλεφωνα απο το πρωι συνεργατες και γνωστοι απο το εξωτερικο΄ οτι ερχονται εδω, ρευστοποιουν ολη την περιουσιας τους στο εξωτερικο και σκανε εδω με τα πακεταΜίλησε μας για το 9% που το βλέπουν οι ευρωπαίοι και τρίβουν τα μάτια τους ... σκέφτονται να μεταναστεύσουν Ελλάδα λες ?
Μη σε ψάχνουμε εσένα μετά τις εκλογές, εδώ να είσαι.τι μαλακίες γράφεις ρε κωθώνι
πολιτικά τελειωμένος είναι ο κούλης
Ολο ΜΠΟΥΤΣΕΣ θελεις παρακαλακια των πουτανων....η κιουρια Χατζη πρεπει να στον εκανε πηγαδι!!!
Κάτσε τώρα θα μας πείσουν ότι κοντεύουμε να γίνουμε παράδεισος και δεν το πήραμε χαμπάριεχουν σπασει τα τηλεφωνα απο το πρωι συνεργατες και γνωστοι απο το εξωτερικο΄ οτι ερχονται εδω, ρευστοποιουν ολη την περιουσιας τους στο εξωτερικο και σκανε εδω με τα πακετα
Τι να ψαχνεις ρε πουστρακο κακομοιρε...τραβα ρε πουτανοκαληνυχτακια να φας κανενα στραπον.Μη σε ψάχνουμε εσένα μετά τις εκλογές, εδώ να είσαι.
Δες το πως ήταν άφραγκο ναυάγιο γιατί δεν το είδες ούτε θα το δεις ΠΟΤΕ.Καλως τη Τζουζουκα μας...καληνυχτησες καμμια πουτανα μπας και σε στραπονιασει;
ΠΟΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΡΥΦΑΚΟΥΛΗΣ ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΕ;εχουν σπασει τα τηλεφωνα απο το πρωι συνεργατες και γνωστοι απο το εξωτερικο΄ οτι ερχονται εδω, ρευστοποιουν ολη την περιουσιας τους στο εξωτερικο και σκανε εδω με τα πακετα
Δες πως ειναι το μουνι πουστρακο γιατι μονο Πακοπουτσες θα ανακουφιζεις μεχρι να ψοφησεις...Δες το πως ήταν άφραγκο ναυάγιο γιατί δεν το είδες ούτε θα το δεις ΠΟΤΕ.
Πες μου πρώτα τι είναι ο πληθωρισμός να δω κάτι. Γρήγορα, χωρίς γκουγκλάρισμα.Μίλησε μας για το 9% που το βλέπουν οι ευρωπαίοι και τρίβουν τα μάτια τους ... σκέφτονται να μεταναστεύσουν Ελλάδα λες ?
Πηγαινε σε εναν καθρεπτη να δεις πως ειναι ενας πουστης....Πες μου πρώτα τι είναι ο πληθωρισμός να δω κάτι. Γρήγορα, χωρίς γκουγκλάρισμα.
Μωρή πουτάνα Λάκη, γιατί δε λες στον κόσμο την ιστορία που έχεζες 100ρικα και 50ρικα;;Μη δείτε κανέναν που γουστάρει αφέντρες που στραπονιάζουν και κερνάνε ζεστό κάτουρο , αμέσως να του την πείτε.
Γιατί δεν σέβεστε τα γούστα ; Το παιδί γουστάρει .... χρυσά ντουζ !
Αυτό ήταν το πιο αστείο που έλεγες στους Ρουμάνους στο πανεπιστήμιο που σε έστειλαν να αγοράσεις "πτυχίο";Πηγαινε σε εναν καθρεπτη να δεις πως ειναι ενας πουστης....
Μαλακάκο κοτούλα,Εαν εγω ειμαι φοροφυγας και δεν πληρωνω τοτε εσυ εισαι τραβελοπουστρα δικηγορινα
Οποτε οκ οτι πεις.
Πες μας τωρα απο 01/01/2023 ειναι ψεμμα οτι θα αυξησει τις ασφαλ εισφορες?
Αποφασιστε τα ναυαγια σε ποια χωρα εχω παει να παρω πτυχιο να ξερω....ρε μαλακα πουστη ακομα και Ρουμανια να ειχα παει ενα πτυχιο το πηρα.Εσυ που εισαι ενα αμορφωτο καταπιεσμενο πουστρακι και στραπονιασμενο πουστρακι των πουτανων τι μιλας βρε νουμερο;Αυτό ήταν το πιο αστείο που έλεγες στους Ρουμάνους στο πανεπιστήμιο που σε έστειλαν να αγοράσεις "πτυχίο";
Ρε μαλακα θα απαντας αυτο που σε ρωταω οχι οτι μαλακια σου κατεβει στο μυαλο (σκατα εχεις βασικα)Μαλακάκο κοτούλα,
Στις χαμηλές εισφορές που πλήγωνες επί Σύριζα, αφού ΔΕΝ δήλωνες κέρδη έγραφε μια σημαντική έκπτωση με τίτλο:
ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ (αρθρ. 98 Ν.4387/16)
Τι έλεγε το α΄ρθρο;
Ειδικά για το διάστημα από την 1.1.2017 έως και την 31.12.2020, τα ποσά των μηνιαίων ασφαλιστικών εισφορών που καταβάλλουν στους οικείους φορείς κύριας και επικουρικής σύνταξης, εφάπαξ και υγειονομικής περίθαλψης οι, άνω της πενταετίας, ελεύθεροι επαγγελματίες που προέρχονται από το Ε.Τ.Α.Α., όπως διαμορφώνονται μετά τον, σύμφωνα με το άρθρο 39, υπολογισμό, μειώνονται, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:....
Κατάλαβες πόσο απατεώνας ήταν ο δικός σου (ΚΑΙ σε αυτό το θέμα);
Από 1/1/21, τέρμα οι εκπτώσεις, αυτό έγραφε ο νόμος.
Άσε τις πούτσες και πιάσε το πληκτρολόγιο ... μου παριστάνεις και τον καμπόυ όταν κάθεσαι στο κέρατο της σέλαςΠες μου πρώτα τι είναι ο πληθωρισμός να δω κάτι. Γρήγορα, χωρίς γκουγκλάρισμα.
Το πτυχίο το ΑΓΟΡΑΣΕΣ ρε ναυάγιο. Γι αυτό τους άφησες ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ οικογενειακώς βλάκα. Αλλού αυτά.Αποφασιστε τα ναυαγια σε ποια χωρα εχω παει να παρω πτυχιο να ξερω....ρε μαλακα πουστη ακομα και Ρουμανια να ειχα παει ενα πτυχιο το πηρα.Εσυ που εισαι ενα αμορφωτο καταπιεσμενο πουστρακι και στραπονιασμενο πουστρακι των πουτανων τι μιλας βρε νουμερο;
Ρε βλαμμένο, σου έδωσα συγκεκριμένες οδηγίες.Κόψε το πιοτί ρε τύπε