alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Mονο γι αυτο το κάνουν.Τουλαχιστον αυτες δεν πουλανε το κορμι τους για μια θέση στο δημόσιο.
Mονο γι αυτο το κάνουν.Τουλαχιστον αυτες δεν πουλανε το κορμι τους για μια θέση στο δημόσιο.
Σωστα. Γι' αυτο ολο το υπουργικο συμβουλιο σημερα ειναι παλιοτεροι "αγωνιστες" των πανεπιστημιων.Μονο οι καραπουταναρες δαπιτισες τα κανουν αυτα.
Πάντως είχε καλό κόσμο στα εκλογικά κέντρα.
Απέξω παρκαρισμένα τζιπακια και BMW και AUDI
καλοντυμένοι οι πιο πολλοί
μαντιλάκια στο πέτο,ωραία παπούτσια,ακριβά παλτά.
καμία σχέση με την ΠασοκοΣυριζαίικη σαβούρα,που δυστυχώς βγάζει κυβέρνηση και ευθύνεται 1000% για την κατάσταση του τόπου μας
δεν είδα πχ κανέναν από εκείνες τις αηδιαστικές φοιτητικές σκατόφατσες που κλείνουν τα πανεπιστήμια γιατί "τους κλέβουν το μέλλον τους"
Και ομως το κανανε πολλοι.. εγω ειμαι αριστερος, βεβαια στην οικογενεια εχουμε δεξιους αλλα ποτε δεν εχω ψηφισει νδ.. τωρα θα με πεις γιατι πηγα και ψηφισα.Θεωρω τον κυριακο σοβαρο πολιτικο και οτι μπορει εστω και απο το τιμονι της δεξιας να αλλαξει την καταστασει στην χωρα.Οσο για το αλλο που ειπα και στην παρεα που πηγαμε και ψηφισαμε αλλα και απο πολλους αλλους αριστερους ψηφοφορους που γνωριζω πηγαν και ψηφισαν μπουμπουκο για την πλακα τους,θεωρησαν οτι θα ειναι η τρολια της χρονιας να βγει ο μπουμπουκος προεδρος του κομματος.
Θες να μου πεις ότι υπάρχει έστω και ένας τόσο μαλάκας άνθρωπος σε αυτή την χωρα που για να κάνει πλακα στην Ν.Δ.
1. Πήγε και περίμενε ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΟΡΘΙΟΣ
2. Έκανε εγγραφή ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
3. Έσκασε 3 ευρώ.
4. Πέταξε την ψήφο του σε μια μάζα άλλων 400 χιλιάδων ψηφοφόρων που καμία διαφορά δεν έκανε.
Ρε φιλε είπαμε ότι οι αριστεροί είναι ηλίθιοι, αλλα τόσο πολύ?
Δηλαδή οι αριστεροί φίλοι σου αν θελήσουν να μας τρομάξουν θα αυτοπυροβοληθούν?
Θες να μου πεις ότι υπάρχει έστω και ένας τόσο μαλάκας άνθρωπος σε αυτή την χωρα που για να κάνει πλακα στην Ν.Δ.
3. Έσκασε 3 ευρώ.
4. Πέταξε την ψήφο του σε μια μάζα άλλων 400 χιλιάδων ψηφοφόρων που καμία διαφορά δεν έκανε.
400 χιλιαδες - λεμε τωρα
Μαλιστα, εσυ πρεπει να εισαι κανονικος ψηφοφορος του μπουμπουκου,φαινεται αλλωστε.Θες να μου πεις ότι υπάρχει έστω και ένας τόσο μαλάκας άνθρωπος σε αυτή την χωρα που για να κάνει πλακα στην Ν.Δ.
3. Έσκασε 3 ευρώ.
Αυτο που πρεπει να προβλιματιζει την νδ ειναι οτι οι νεολαια του κομματος απειχε και οχι να πανηγυριζουν που μαζευτηκαν ολα τα γεροντακια. ;)400 χιλιαδες - λεμε τωρα
Μαλιστα, εσυ πρεπει να εισαι κανονικος ψηφοφορος του μπουμπουκου,φαινεται αλλωστε.
Καταρχην εαν δεν γνωριζεις, πολυ απο εμας που ειχαμε ψηφισει και το 09 στις εσωκκοματικες γραφτηκαμε για δευτερη φορα στο κομμα,οποτε ασε τα επισημα και τα ανεπισημα αν δεν ξερεις.
Δευτερον, στην παρεα δεν ειναι ολοι αριστεροι αλλα εχει και δεξιους και οταν λεμε κανουμε χαβαλε ψηφιζοντας αδωνι ενοουμε οτι κανουμε πλακα στους φιλους και οχι στο κομμα (τι ακουμε εδω μεσα) το 3 ευρω δεν το σχολιαζω μλκ ηταν οσο για την ψηφο εσυ με αυτη τι λογικη μην πας να ψηφισεις στις βουλευτικες που ειναι και σε μεγαλυτερη κλιμακα γιατι δεν επηρεαζεις το αποτελεσμα Αυτα και σορρυ που σου θιξαμε τον μπουμπουκο.
Αντε καλα ψηφοφορε του μπουμπουκου,εγω εθιξα την απλη λογικη και εσυ ετρεξες να την υπερασπιστεις και φυσικα και δεν στροφαρω ΜΟΝΟ οι ψηφοφοροι του μπουμπουκου ειναι εξυπνοι εδω περα.Φίλε δεν έθιξες τον μπουμπούκο, την απλή λογική έθιξες.
Από την απάντηση σου, φάνηκε ότι δεν στροφάρεις οπότε δεν μπαίνω σε διάλογο.
Αντε καλα ψηφοφορε του μπουμπουκου,εγω εθιξα την απλη λογικη και εσυ ετρεξες να την υπερασπιστεις και φυσικα και δεν στροφαρω ΜΟΝΟ οι ψηφοφοροι του μπουμπουκου ειναι εξυπνοι εδω περα.
οτι να'ναι.. εσυ το ξεκινησες,εσυ πριν απο λιγο ειπες οτι δεν κανεις διαλογο μαζι μου και τωρα το συνεχιζεις.οκ καταλαβα, τα ψυχολογικα σου δεν ειναι και στα καλυτερα τουςΩ ρε φίλε, σαν κακιά αδερφή κάνεις, μας έπρηξες :S
οτι να'ναι.. εσυ το ξεκινησες,εσυ πριν απο λιγο ειπες οτι δεν κανεις διαλογο μαζι μου και τωρα το συνεχιζεις.οκ καταλαβα, τα ψυχολογικα σου δεν ειναι και στα καλυτερα τους
Ρε τραβα να παρηγορησεις τον μπουμπουκο τωρα που το χρειαζεται.Δεν κάνω διάλογο, σου λέω ΞΕΚΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ
Διάλογος θα ήταν να απαντήσω στις ηλιθιότητες που έγραψες.
Τα παπουδια τι περιμενες να ψηφισουν...αφου ο μειμαρ εκπροσωπει τον παλαιοκοματισμο,λες να το εριχναν στην ανανεωση ψηφιζοντας καποιον αλλωνΤο ισχνό ποσοστό του Άδωνη σε συνδυασμό με την πρωτιά του Βαγγέλα αποτελεί αμάχητο τεκμήριο της κατάντιας της ΝΔ ... Την "επόμενη" Κυριακή ψηφίζουμε Κούλη λοιπόν - ως συγκριτικά καλύτερο ...