papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.520
- Πόντοι
- 27.261
@argyrotoxos τι λεει εδω ο μαστορας ???????Τυπε καυλωνεις με τη Μαρεβα;Α εισαι τερμα αρρωστος.....
δε θα υπερασπιστεις την αγαπημενη σου ?
@argyrotoxos τι λεει εδω ο μαστορας ???????Τυπε καυλωνεις με τη Μαρεβα;Α εισαι τερμα αρρωστος.....
Και την Μπαλατσινου Και την ΟλγαραΈχει την Μαρεβα ο αχόρταγος και παρακολουθούσε και την Πατουλενα;
Έχει τους ρουφ του εδώ. Νομικούς και σεντοναδεςνα δειτε μαλακες μου που το βλαμμενο μπαινει στο σαη και μας διαβαζει.....και τσεκαρει ενδελεχως τι σοι νιαμου ειναι αυτοι που τον κραζουν!
Α α α α χάχα α α α α α α α α α α α χαχαχαχα α Χαχαχα α α α α Χαχαχαθελαν να μαθουν ποιοι πηδανε το Γκιγκιλια
Πάντως αν κρίνω από τα ονόματα που παρακολουθούσε το Μαξίμου και αν λάβουμε υπόψιν παλαιότερες δηλώσεις, ότι δηλ οι "επισυνδέσεις" είναι νόμιμες και οτι γίνονται για λόγους Εθνικής Ασφάλειας και γενικότερα για την προστασία της κοινωνίας,το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του είναι επικίνδυνοι τόσο για την Εθνική ασφάλεια όσο και για την ίδια την κοινωνία.Έχει την Μαρεβα ο αχόρταγος και παρακολουθούσε και την Πατουλενα;
@argyrotoxos τι λεει εδω ο μαστορας ???????
Είμαστε άρρωστοι με Μαρεβα και κάθε ξανθό ,μιλφ με κυριλέ γυαλιστερή και γαμιστερη εμφάνιση ...κοντοπιθαρα γυφτοειδη με τριτοκοσμικές παντοφλιτσες είναι για την πλεμπαρια ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ....άντε νιαου ρε!@argyrotoxos τι λεει εδω ο μαστορας ???????
Τυπε, δεν έχω πάει ποτέ με τόσο "υπερκοιμψη".Τυπε καυλωνεις με τη Μαρεβα;Α εισαι τερμα αρρωστος.....
Τυπε, δεν έχω πάει ποτέ με τόσο "υπερκοιμψη".
(Να το κοιτάξω λες;)
Παιδί μου εσύ....
Με φτιάχνει η κλειδα της...
Γερο έμπαινες μαρεβα;Έχει την Μαρεβα ο αχόρταγος και παρακολουθούσε και την Πατουλενα;
εισαι και πονηρος ναουμεΠαιδί μου εσύ....
Eίπαμε να είσαι μπαοκ, αλλά το έχεις τερματίσειΤι γελιο εχουμε να ριξουμε με απομαγνητοφωνησεις μεταξυ παλετα και ντροσχου....
Το παντελόνι του μακαρίτη προκάλεσε ολόκληρο άρθρο;εισαι και πονηρος ναουμε
ετσι οπως εγραψες προηγουμενως, δε μπορω να σου κανω παραθεση.
αλλα παρε ενα κομψο αρθρο να γουσταρεις και να ζεσταθεις, τωρα που σκαει η ευα
Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη με το πιο δημοφιλές παντελόνι στη μόδα του...
Πώς φόρεσε το must – have παντελόνι της σεζόν η σύζυγος του Πρωθυπουργού.www.madamefigaro.gr
O δικηγόρος που είναι να μας πει για τις ασήμαντες παρακολουθήσεις ?εισαι και πονηρος ναουμε
ετσι οπως εγραψες προηγουμενως, δε μπορω να σου κανω παραθεση.
αλλα παρε ενα κομψο αρθρο να γουσταρεις και να ζεσταθεις, τωρα που σκαει η ευα
Η εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη με το πιο δημοφιλές παντελόνι στη μόδα του...
Πώς φόρεσε το must – have παντελόνι της σεζόν η σύζυγος του Πρωθυπουργού.www.madamefigaro.gr