Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άρχισαν οι νεοδημοκράτικες πίπες,
η πιπιλή στο σκάι, σπάει καρύδια.
η πιπιλή στο σκάι, σπάει καρύδια.
μπα η χ.α είναι σαν το κκε..
μόλις δούνε ότι αγγίζουν κάνα 8% κάνουν πίσω μην γίνει μαλακία και πάρουν εξουσία
Πάμε [size=40pt]ΟΛΟΙ[/size] για Κυριάκο έτσι και επαληθευτούν τα λεγόμενα του rouKoun13.
Ρε τύποι μην βιάζεστε.
Αν ο Κυριάκος βγει δεύτερος και ο Άδωνις στηρίξει Κυριάκο όλα είναι πιθανά.
Α ναι, και ο Βούδας να μην πάρει θέση.
Στο μπου.κομ αντιστροφος αναλογα
πρωτος αδωνις
δευτερος τζιτζι
τριτος μητσοτακης ο καταραμενος
τεταρτος μουστακιας
Εγω παντως που ψήφισα Αδωνι τώρα στις επόμενες θα το ρίξω στον Κυριάκο ... Ρε πούστη μια φορά να ψηφίσω κάτι και να μου κάτσει ... Στέφανο Μανό ... Θάνο Τζήμερο ... Ναι στο δημοψήφισμα ... Ποτάμι ... Αδωνι
Μήπως πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται τα μέλη του μπου. Μήπως είναι εκτός τόπου και χρόνου? Άκου Γεωργιάδης......
αεριτζης ειναι ο λαός μετα απο 40 χρόνια πασοκισμό και για αυτο η γνώμη του εχει ελάχιστη σημασία όπως τα 60% οχι κλπΔεν τους κόβω για επαγγελματίες αεριτζήδες σαν τους κκεδες
τα μέλη του μπου γνωριζουν κάποια βασικα υπολογιστων οπότε αποτελουν μια μη αντιπροσωπευτικη μειοψηφια αυτης της κοινωνίαςΜήπως πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται τα μέλη του μπου. Μήπως είναι εκτός τόπου και χρόνου? Άκου Γεωργιάδης......
xaxaοι κλωνοι του στεκα δεν βοηθησαν τελικα
ελεο; ρεεεεε....Εδώ έχουμε κομμούνια στην κυβέρνηση, ?
εχεις ψηφισει οτι σουργελο υπαρχειΕγω παντως που ψήφισα Αδωνι τώρα στις επόμενες θα το ρίξω στον Κυριάκο ... Ρε πούστη μια φορά να ψηφίσω κάτι και να μου κάτσει ... Στέφανο Μανό ... Θάνο Τζήμερο ... Ναι στο δημοψήφισμα ... Ποτάμι ... Αδωνι
Πάνω από 40% το ποσοστό του Μεϊμαράκη - Κοντά στο 30% ο Κυριάκος και ο Τζιτζικώστας λίγο πάνω από το 20% - Κάτω από 10% ο Άδωνις - Υπολείπονται ακόμη πολλά εκλογικά τμήματα της Αττικής
παντου πλεον δινουν διαφορα μειμαρακη-μητσοτακη στις 9-10 μοναδες.Με καταμετριμεμενες 20.000 ψήφους, χωρίς Αττική
Μειμαράκης Ευάγγελος 41%
Μητσοτάκης Κυριάκος 29%
Τζιτζικώστας Απόστολος 22%
Γεωργιάδης Αδωνης 8%
οι κλωνοι του στεκα δεν βοηθησαν τελικα
παντου πλεον δινουν διαφορα μειμαρακη-μητσοτακη στις 9-10 μοναδες.
Οποτε κλειδι για την εκλογη αρχηγου ειναι ο τζιτζι.