TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Όλοι έτσι κάνουνΕίμαι αριστερός τύπε κ δε το ηξερα
Απλώς είμαι κατά του μπαστσρδου ψεύτη μητσοτακη .....ξεκίνησε κ πήρε ψήφους αλλιώς κ κατέληξε αλλιώς ...
Όλοι έτσι κάνουνΕίμαι αριστερός τύπε κ δε το ηξερα
Απλώς είμαι κατά του μπαστσρδου ψεύτη μητσοτακη .....ξεκίνησε κ πήρε ψήφους αλλιώς κ κατέληξε αλλιώς ...
Βάζεις στοίχημα ότι οι μητσοτσκικοι μπορεί να ψηφίσουν στο μέλλον τον κάθε Αλέκο ενώ οι καραμανλικοι ούτε για πλακαΑααα νταξ τότε, μπορείς να ψηφίσεις τον Αλεκάρα που δεν δέχτηκε το email Χαρδούβελη επειδή ήθελε να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης…
Βάζεις στοίχημα ότι οι μητσοτσκικοι μπορεί να ψηφίσουν στο μέλλον τον κάθε Αλέκο ενώ οι καραμανλικοι ούτε για πλακα
Ρώτα Μητσόπουλους τους σακηδες Ιωαννίδηδες και καραγιαννηδες
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα σα να λέμε...Αυτά είναι λόγια του αέρα.
Πρέπει να αναρωτηθείς γιατί συντάσσεται με όσους διαδήλωναν εναντίων του Ράιχ πριν 12 χρόνια στο Σύνταγμα και με όσους έχουν κολλητιλίκια με τους Τούρκους τώρα…
Μπορεί να μην τον συμπαθείς, να τον βρίζεις, αλλά δεδομένων των συνθηκών και του πολίτικού τοπίου, ο Κούλης είναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για την χώρα…
Πάλι στα δικαστήρια θα τρέχει ο πολλά βαρύς και κότα
Δεν είναι λόγια του αέρα κ εδώ κ τρεις μήνες συνδικαλιστικά όργανα καραμανλικη πτέρυγα κ Ορφέας Γεωργίου προσπαθούν να βρουν χρήση τομή αφού ο Μητσοτάκης έχει ξεφύγει από τη λαϊκή δεξιά με κίνδυνο να εκτροχιασει τη ΝΔ δλδ λαϊκή δεξιά ..ακόμα δεν έχουν βρει λύση ..Αυτά είναι λόγια του αέρα.
Πρέπει να αναρωτηθείς γιατί συντάσσεται με όσους διαδήλωναν εναντίων του Ράιχ πριν 12 χρόνια στο Σύνταγμα και με όσους έχουν κολλητιλίκια με τους Τούρκους τώρα…
Μπορεί να μην τον συμπαθείς, να τον βρίζεις, αλλά δεδομένων των συνθηκών και του πολίτικού τοπίου, ο Κούλης είναι η καλύτερη λύση αυτή την στιγμή για την χώρα…
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα σα να λέμε...
Τύπε, τα πιστεύεις αυτά και τα λες ή απλά θέλεις να συμπληρώσεις ποστ;Δεν είναι λόγια του αέρα κ εδώ κ τρεις μήνες συνδικαλιστικά όργανα καραμανλικη πτέρυγα κ Ορφέας Γεωργίου προσπαθούν να βρουν χρήση τομή αφού ο Μητσοτάκης έχει ξεφύγει από τη λαϊκή δεξιά με κίνδυνο να εκτροχιασει τη ΝΔ δλδ λαϊκή δεξιά ..ακόμα δεν έχουν βρει λύση ..
Μπορεί να ψηφίζεις ένα κόμμα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι του δίνεις λευκή επιταγή ..........
Ο Κούλης είναι αλλαζονας κ δεν δέχεται όμως κριτική κ για αυτό το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ικανοποιήσει τα κανάλια ....
Πλέον είναι σε δίλημμα ή ακολουθαει το δόγμα της λαϊκής δεξιάς ή πορεύεται με μητσοτακικους φιλελεδες
Θα φανεί αν δώσει το χρίσμα το στον Μπακογιάννη ή Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή
Νομίζω ότι με το ντίζελ πιο ακριβό από την αμόλυβδη και τα είδη πρώτης ανάγκης στο +50% ο γκρεμός έχει ήδη ξεκινήσει...το ρέμα ήταν ωραιοποίηση...κανένας στη βουλή αυτή τη στιγμή δεν έχει τα @@ να κάνει αυτά που χρειάζονται για να αποφύγει η κοινωνία την εξαθλίωση.Και έτσι να είναι ο γκρεμός είναι αβυσσαλέου βάθους, ενώ το ρέμα μπορεί να σε βγάλει σε ξέφωτο…
Τύπε έτσι έγινε κ με το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου έκανε άλλο κόμμα κ πήρε 2%Τύπε, τα πιστεύεις αυτά και τα λες ή απλά θέλεις να συμπληρώσεις ποστ;
αφού ο Μητσοτάκης έχει ξεφύγει από τη λαϊκή δεξιά με κίνδυνο να εκτροχιασει τη ΝΔ δλδ λαϊκή δεξιά
ήταν να ικανοποιήσει τα κανάλια ....
Τι χρειάζεται τύπε; Για πες.....Νομίζω ότι με το ντίζελ πιο ακριβό από την αμόλυβδη και τα είδη πρώτης ανάγκης στο +50% ο γκρεμός έχει ήδη ξεκινήσει...το ρέμα ήταν ωραιοποίηση...κανένας στη βουλή αυτή τη στιγμή δεν έχει τα @@ να κάνει αυτά που χρειάζονται για να αποφύγει η κοινωνία την εξαθλίωση.
Ναι τύπε ξεκάθαρα....όταν σου ήρθε η ρήτρα αναπροσαρμογής 450 ευρώ και όταν πας στο σούπερ μάρκετ και με 50 ευρώ παίρνεις να φας για 3 μέρες....Δεν υπάρχει πρωθυπουργός που να έχει ευνοήσει περισσότερο τα λαϊκά στρώματα όσο ο Μητσοτάκης.
Επιδόματα συνέχεια για βενζίνη ,διακοπές,οικιακές συσκευές κλπ.
Αύξηση κατώτατου μισθού 3 φορές
9 μήνες άδεια μητρότητας από 6 στον ιδιωτικό τομέα
Αύξηση συντάξεων
Νομίζω ότι με το ντίζελ πιο ακριβό από την αμόλυβδη και τα είδη πρώτης ανάγκης στο +50% ο γκρεμός έχει ήδη ξεκινήσει...το ρέμα ήταν ωραιοποίηση...κανένας στη βουλή αυτή τη στιγμή δεν έχει τα @@ να κάνει αυτά που χρειάζονται για να αποφύγει η κοινωνία την εξαθλίωση.
Ναι αλλά σε ρώτησα από που έχεις ινσαιντ ινφο να μας μάθεις και εμάς πραγματάκια αφού φαίνεσαι προχωρημένος νεοδημοκράτηςΤύπε έτσι έγινε κ με το ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου έκανε άλλο κόμμα κ πήρε 2%
Γενικά είστε κατά φαντασία νεοδημοκρατες οι πιο πολλοί κ μυρωδιαδες στα δρώμενα της ΝΔ ....
Δεν διαφωνώ, κάνει όμως ό,τι μπορεί καλύτερο για αυτούς που έχουν ανάγκη.Ναι τύπε ξεκάθαρα....όταν σου ήρθε η ρήτρα αναπροσαρμογής 450 ευρώ και όταν πας στο σούπερ μάρκετ και με 50 ευρώ παίρνεις να φας για 3 μέρες....
σκέφτεσαι ''ευτυχώς που έχω 5 ευρώ το μήνα για βενζίνη, 20 ευρώ καθαρά παραπάνω μισθό...και πήρα και ηλεκτρικό σκουπάκι τώρα που δεν έχω λεφτά να πάω στις πουτάνες να έχω κάπου να το βάζω''
(δε μιλάω για εσένα προσωπικά προφανώς)
Την εξαθλίωση θα την αποφύγουν μόνο οι επιχειρηματίες φίλοι του Κούλη που έχουν γεμίσει την Ελλάδα με μερσεντικά…