daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Το διαβασα οταν το ποσταρες. Τον 34 χρονο που πρωτοδιοριστηκε το 2010, στα 22 του γιατί μας τον ανέφερες;Διάβασε το άρθρο του λινκ ρε φίλε. Θα σου λυθούν οι απορίες !
Το διαβασα οταν το ποσταρες. Τον 34 χρονο που πρωτοδιοριστηκε το 2010, στα 22 του γιατί μας τον ανέφερες;Διάβασε το άρθρο του λινκ ρε φίλε. Θα σου λυθούν οι απορίες !
Τι σου κάνει εντύπωση ρε τύπε? Έτσι είναι οι φασιστές εκ φύσεως...σκουλίκια.Για τον κωλογερο τον Πλεύρη που χλευάζει μάνα πεθαμένου παιδιού
Γιατί είναι με τους παλιούς, που παίρνουν τους μισθούς προ μνημονίων . Εκτός από 34χρονους , έχει και μεγαλύτερους βέβαια.Το διαβασα οταν το ποσταρες. Τον 34 χρονο που πρωτοδιοριστηκε το 2010, στα 22 του γιατί μας τον ανέφερες;
Ο οποίος βέβαια αφού ξεκίνησε το 2010 δεν παίρνει 4750 μεικτά. Σωστά;Γιατί είναι με τους παλιούς, που παίρνουν τους μισθούς προ μνημονίων . Εκτός από 34χρονους , έχει και μεγαλύτερους βέβαια.
Ρε τυπε τι κόλλημα έπαθες με αυτό? Άσε κ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα. Βγήκε το walking dead και δεν πήρα χαμπάρι γαμω το OTE TVΟ οποίος βέβαια αφού ξεκίνησε το 2010 δεν παίρνει 4750 μεικτά. Σωστά;
Γελάς εεε? Το βρήκα κ το έχασα μόνο το 17 βγάζει κ έχω μείνει στο 11/08Ρε τυπε τι κόλλημα έπαθες με αυτό? Άσε κ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα. Βγήκε το walking dead και δεν πήρα χαμπάρι γαμω το OTE TV
Κοίτα. Το διάβασε ο άνθρωπος και για κάποιο λόγο του εκαναν εντύπωση τα 4750. Που πλέον τα παίρνουν λίγοι και η μισθοδοσία απο 1,5 δις επεσε στα 500 εκ και οι υπαλληλοι στους μισους σχεδόν. Κι αυτά τα λέει το άρθρο που παρεθεσε.Ρε τυπε τι κόλλημα έπαθες με αυτό? Άσε κ έχουμε σοβαρότερα προβλήματα. Βγήκε το walking dead και δεν πήρα χαμπάρι γαμω το OTE TV
Εμένα πάλι με απασχολεί πόσα παίρνει ο διευθύνον σύμβουλος. Κάτι είχε σκάσει με αυτό και το ότι την πούλησε ΝΥΧΤΑ ο ΚΟΥ-ΛΗΚοίτα. Το διάβασε ο άνθρωπος και για κάποιο λόγο του εκαναν εντύπωση τα 4750. Που πλέον τα παίρνουν λίγοι και η μισθοδοσία απο 1,5 δις επεσε στα 500 εκ και οι υπαλληλοι στους μισους σχεδόν. Κι αυτά τα λέει το άρθρο που παρεθεσε.
Προσπαθώ να καταλαβω τι φλασιά εφαγε και μας ανέφερε το μοναδικό υπάλληλο που δεν τον αφορά το άρθρο, ως αρνητικό παραδειγμα κιολας.
Γελάω γιατί κι εγώ αμα κολλησω με μια σειρα παθαινω ψυχωση. Τα επεισόδια του Prison Brake τα εβλεπα σπασμένα, κατεβασμένα απο τορεντ, όλο το βράδυ. 12 ωρες κόλλημαΓελάς εεε? Το βρήκα κ το έχασα μόνο το 17 βγάζει κ έχω μείνει στο 11/08
Χαχαχα άσε φίλε η 2η σεζόν ηταν καλύτερη από την πρώτη. Ειδικά ο μαχοουν όλα τα λεφτά. Τα νοίκιαζα πειρατικά από το video club. Εποχή 2mbs με router Zyxel. Μετά βέβαια torrent. Από 3η κ μετά ξενέρωσαΓελάω γιατί κι εγώ αμα κολλησω με μια σειρα παθαινω ψυχωση. Τα επεισόδια του Prison Brake τα εβλεπα σπασμένα, κατεβασμένα απο τορεντ, όλο το βράδυ. 12 ωρες κόλλημα
Γύρω στα 350 χιλιάρικα αμοιβή και παροχές. Που είναι λογικό ποσό για εταιρεία αυτού του μεγέθους. Που είναι και το δημόσιο μειοψηφία πλέον.Εμένα πάλι με απασχολεί πόσα παίρνει ο διευθύνον σύμβουλος. Κάτι είχε σκάσει με αυτό και το ότι την πούλησε ΝΥΧΤΑ ο ΚΟΥ-ΛΗ
Διορισμένος πριν πουληθεί..κ με κατι βίλες που φτιάχνει παράνομες κ με θέμα πόθεν έσχεςΓύρω στα 350 χιλιάρικα αμοιβή και παροχές. Που είναι λογικό ποσό για εταιρεία αυτού του μεγέθους. Που είναι και το δημόσιο μειοψηφία πλέον.
Υποτίθεται ότι τον πήραν ως άνθρωπο της αγοράς να τη συμμαζέψει. Μιλούσε στους εκτός στη γλώσσα τους και προφανώς αυτά που τους έλεγε ειχαν μια λογική. Από την πορεία της ΔΕΗ τους δικαίωσε. Και αυτούς που τον εβαλαν σε αυτή τη θέση και αυτούς που τον χρηματοδοτησαν για να εφαρμόσει το σχέδιό του. Το ότι μπορεί να είναι κάποιος με σκιές, δε μου φαίνεται παράλογο. Όλοι ατασθαλίες κάνουν σε αυτό το επίπεδο.Διορισμένος πριν πουληθεί..κ με κατι βίλες που φτιάχνει παράνομες κ με θέμα πόθεν έσχες
Τι άνθρωπος τής αγοράς ήταν ο τύπος;Υποτίθεται ότι τον πήραν ως άνθρωπο της αγοράς να τη συμμαζέψει. Μιλούσε στους εκτός στη γλώσσα τους και προφανώς αυτά που τους έλεγε ειχαν μια λογική. Από την πορεία της ΔΕΗ τους δικαίωσε. Και αυτούς που τον εβαλαν σε αυτή τη θέση και αυτούς που τον χρηματοδοτησαν για να εφαρμόσει το σχέδιό του. Το ότι μπορεί να είναι κάποιος με σκιές, δε μου φαίνεται παράλογο. Όλοι ατασθαλίες κάνουν σε αυτό το επίπεδο.
Ολος ο κοσμος ξερει οτι ο Θανος Πλευρης, ο υπουργος, ειναι γιος του γνωστου Κωστα Πλευρη.
όταν είσαι καυλιαρης....
Μηχανικός. Χρόνια στην ENEL και νομιζω και στην Τellas. Οταν τον πηραν ηταν Διευθυνων στην ENEL Romania. H ΕΝΕL είναι μια πολύ μεγαλη πολυεθνική Ιταλική εταιρεία ενεργειας.Τι άνθρωπος τής αγοράς ήταν ο τύπος;
Επάγγελμα;
Πτυχία;
Ο τύπος ούτε άδεια ανέγερσης οικοδομής δεν μπορεί να υπογράψει..