barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.386
- Πόντοι
- 5.506
Τον κάτω βγάζει φωτογραφία ρε θεόστραβεΟ μεγαλυτερος αυτιστικος μαλακας-πορνη της δημοσιοτητας στην ιστορια της ανθρωποτητας....
Τον κάτω βγάζει φωτογραφία ρε θεόστραβεΟ μεγαλυτερος αυτιστικος μαλακας-πορνη της δημοσιοτητας στην ιστορια της ανθρωποτητας....
Κοιτα φατσα ο ΑΜΕΑ ρε μαλακα!!!όταν είσαι καυλιαρης....
Τυπε εαν την εσπρωξε θα τον ψηφιζα....Κοιτα φατσα ο ΑΜΕΑ ρε μαλακα!!!
Τι να σπρωξει αυτο το ζωο ρε τυπε;Ο ανθρωπος που τον κερατωνε η πιθηκομουρα η Βουλγαρα;Τυπε εαν την εσπρωξε θα τον ψηφιζα....
Μαλάκα, αν άρχισες να ζηλεύεις Κυριάκο που γαμάει κοντεύεις να πιάσεις πάτο, μια χαρά.Κοιτα φατσα ο ΑΜΕΑ ρε μαλακα!!!
ειπα ΕΑΝ....Τι να σπρωξει αυτο το ζωο ρε τυπε;Ο ανθρωπος που τον κερατωνε η πιθηκομουρα η Βουλγαρα;
Σκασε πουστη εδω δηλωνεις οτι γαμας εσυ που δεν εχεις αφησει πομολο για πομολο να μην το εχεις βαλει στην ξεχαρβαλωμενη γεροντοκωλοτρυπιδα σου....Μαλάκα, αν άρχισες να ζηλεύεις Κυριάκο που γαμάει κοντεύεις να πιάσεις πάτο, μια χαρά.
Το ΕΑΝ εχει και καποια ορια....ωρα ειναι να μας πεταξεις και κανα ΕΑΝ γαμαει ο Βλακοκ.ειπα ΕΑΝ....
Δυνατό επιχείρημαΛέμε τα ίδια και τα ίδια φτάνει
Εφαγες γειωματακι απο αυτιστικο παπαγαλο με μικροφωνο τυπε....η ζωη σου μολις επαψε να εχει νοημα.Δυνατό επιχείρημα
Οχι ρε πας καλα? Παρακαλαει την Χατζη για στραπονιαρισμα.Το ΕΑΝ εχει και καποια ορια....ωρα ειναι να μας πεταξεις και κανα ΕΑΝ γαμαει ο Βλακοκ.
Ο πατερας του ειναι αυτος...ο δικος μας ητο φασιστακος αλλα μολις ειδε καρεκλιτσα αποφασισε οτι δεν ειναι πια.Ειναι και δασοκομαντο και σκαει 5 το πρωι σε πλατειες και κανει διαγγελματα....Πρεπει να ειναι περηφανος ο κούλης για τις επιλογές του, μάζεψε τα τρία κατακαθια της ελλαδας και δεν εφτανε αυτο. Τα εκανε και υπουργούςO Κώστας Πλεύρης χαιρέτησε ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο - Χαμός στην αίθουσα - «Δεν ντρέπεσαι φασίστα» | in.gr
Αφορμή στάθηκε η δήλωση της Μάγδας Φύσσα που συνεχίζει να καταθέτειwww.in.gr
Δωσε κανα σκρινσοτ τυπε γιατι εχω χασει επεισοδια....νταξει βεβαια τον εχω ξεμπροστιασει προ πολλου τι παλιοπουστας ειναι.Οχι ρε πας καλα? Παρακαλαει την Χατζη για στραπονιαρισμα.
Δεν ειδες? Γκράφιτι τον εκαναν
Η δική σου έχει πάψει από τότε που έστησες κώλο για να πληρώσεις τα δίδακτρα στη Ρουμανία και βρήκες την πραγματική σου φύση.Εφαγες γειωματακι απο αυτιστικο παπαγαλο με μικροφωνο τυπε....η ζωη σου μολις επαψε να εχει νοημα.
Αποφασιστε ολες εσεις οι τελειωμενες πουσταρες που εχω σπουδασει για να ξερω τι να λεω....σε κανανε γκραφιτι ρε σουργελε;Η δική σου έχει πάψει από τότε που έστησες κώλο για να πληρώσεις τα δίδακτρα στη Ρουμανία και βρήκες την πραγματική σου φύση.
Το κακό δεν είναι που σε έστειλαν στη Ρουμανία μήπως γίνεις άνθρωπος αλλά οτι τούβλο σε έστειλαν, μπούστης τούβλο επέστρεψες.Αποφασιστε ολες εσεις οι τελειωμενες πουσταρες που εχω σπουδασει για να ξερω τι να λεω....σε κανανε γκραφιτι ρε σουργελε;
Που σε κανανε γραφιτι ρε;Πωπω ξεφτιλικια ρε γεροντοπουστα....Το κακό δεν είναι που σε έστειλαν στη Ρουμανία μήπως γίνεις άνθρωπος αλλά οτι τούβλο σε έστειλαν, μπούστης τούβλο επέστρεψες.
Δεν ειχε αλλα φασιστακια στη νδ;Ο πατερας του ειναι αυτος...ο δικος μας ητο φασιστακος αλλα μολις ειδε καρεκλιτσα αποφασισε οτι δεν ειναι πια.Ειναι και δασοκομαντο και σκαει 5 το πρωι σε πλατειες και κανει διαγγελματα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δωσε κανα σκρινσοτ τυπε γιατι εχω χασει επεισοδια....νταξει βεβαια τον εχω ξεμπροστιασει προ πολλου τι παλιοπουστας ειναι.
Που τον κανανε γκραφιτι τον τσοντοσινεμανακουφιστη ρε τυπε;Το αλλο το αρχιδι δεν λεει...Δεν ειχε αλλα φασιστακια στη νδ;
Ήθελε φασίστες με τη βούλα; Με μαστερ;
Εφιάλτης σου έχω γίνει. Ρε μπας και είσαι εσύ ο κερατούκλης;Που τον κανανε γκραφιτι τον τσοντοσινεμανακουφιστη ρε τυπε;Το αλλο το αρχιδι δεν λεει...