Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Είχε τα κάκαλα να παραιτηθεί, είπε "αυτός είμαι, με είδατε, τα έκανα όπως τα έκανα, σας δίνω το δικαίωμα να εκλέξετε άλλον τωρα"...
Ποιος παραιτήθηκε, ρε βλαξ;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Ρε ζώον, καταλαβαίνεις τη λέξη που πόσταρες;

Τι σημαίνει παραίτηση, γνωρίζεις;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ρε ζώον, καταλαβαίνεις τη λέξη που πόσταρες;

Τι σημαίνει παραίτηση, γνωρίζεις;
Ρε μαλακισμένε χτικιαρη γαμω τα σκουριασμενα οστά σου, πως γίνεται να προκηρύξει κάποιος πρόωρες εκλογές χωρίς να παραιτηθεί?
Άιντε πεταμένε.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Κοιτα τύπε, ημουν προετοιμασμενος οτι θα γραφατε ενα σωρο μπούρδες.
Εγω ξερω τι λογαριασμος μού ηρθε. Τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Υ.Γ. Κλάψτε.
Τι να κλάψω τύπε..μας λες ότι σου ρθε 700% λιγότερο ρεύμα σε σχέση με πριν 8μηνες..ελπίζω τοση προπαγάνδα να μην είναι "τζαμπα"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μια και μιλάμε για παραιτησεις συντροφε Τονυ, αν χασει ο Τσιπρας τις εκλογες το 2023, πρεπει να παραιτηθει απο αρχηγος του κομματος ή οχι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να κλάψω τύπε..μας λες ότι σου ρθε 700% λιγότερο ρεύμα σε σχέση με πριν 8μηνες..ελπίζω τοση προπαγάνδα να μην είναι "τζαμπα"
Ε αφου τοσο ηρθε, τι να κανουμε τωρα?

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.559
Πόντοι
456
FdRoM6aX0AcQ4Rf

Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο Μ@λ@κ@ς ίδιος μένει....!!!
Αρχίζω να πιστεύω πως το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου είτε είναι επιπέδου Men of Style είτε είναι οι Men of Style :think:
Για πιο πολλούς followers στο insta και στο tik tok προτείνω να αρχίσει τα giveaway και να προσλάβει την τουνάρα για κανένα story της προκοπής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Δε σε καταλαβαινω τύπε. Ηταν γνωστο το Σεπτεμβριο 2015 οτι ο Συριζα ειχε ψηφισει μνημονιο? Τι μου λες τωρα, οτι δεν ηξεραν οταν ψηφιζαν οτι το μνημονιο περιλαμβανει και πλειστηριασμους? Σοβαρα τωρα?
Εγώ τύπε θυμάμαι να φωνάζουν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και με αυτά βγήκαν κυβέρνηση. Εσύ τώρα θες να με πείσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευθύς για το τι θα ακολουθήσει? Υπάρχει πιο σιχαμερό και υποτιμητικό πράγμα από το να βγάζεις στο σφυρί ηλεκτρονικά το σπίτι του άλλου και ο μόνος συμμετέχων να είναι η ίδια η τράπεζα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγώ τύπε θυμάμαι να φωνάζουν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και με αυτά βγήκαν κυβέρνηση. Εσύ τώρα θες να με πείσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευθύς για το τι θα ακολουθήσει? Υπάρχει πιο σιχαμερό και υποτιμητικό πράγμα από το να βγάζεις στο σφυρί ηλεκτρονικά το σπίτι του άλλου και ο μόνος συμμετέχων να είναι η ίδια η τράπεζα?
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα υποστηριζε τον Συριζα, αλλά δεν μπορω να μην πω οτι το Σεπτεμβριο του 2015 υπερψηφιστηκε ενω ηταν γνωστο οτι ψηφισε μνημονιο και οτι θα το εφαρμοσει

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μια και μιλάμε για παραιτησεις συντροφε Τονυ, αν χασει ο Τσιπρας τις εκλογες το 2023, πρεπει να παραιτηθει απο αρχηγος του κομματος ή οχι?
Δε γνωρίζω, ας κάνει ο,τι γουστάρει βεβαια.
Πάντα θα έχει την εκτιμηση και την στήριξή μου.
Μας δένουν πολλά πράγματα, είμαστε και οι 2 Αριστεροί, οι προγονοι μας ήταν υποστηρικτες του ΕΑΜ, και αντάρτες του ΕΛΑΣ, είμαστε και οι 2 Ηπειρώτες, είμαστε και οι 2 Βλαχοι, είμαστε και οι 2 Παναθηναϊκοι, μένουμε στην ίδια περιοχή.

Ε τώρα να σου πω ότι είμαστε και οι 2 μελαχρινοι και τα ονοματα μας ξεκινανε με Αλφα δεν λέει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Ειμαι ο τελευταιος ανθρωπος που θα υποστηριζε τον Συριζα, αλλά δεν μπορω να μην πω οτι το Σεπτεμβριο του 2015 υπερψηφιστηκε ενω ηταν γνωστο οτι ψηφισε μνημονιο και οτι θα το εφαρμοσει
Ο νόμος για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ποτέ πέρασε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας δένουν πολλά πράγματα, είμαστε και οι 2 Αριστεροί, οι προγονοι μας ήταν υποστηρικτες του ΕΑΜ, και αντάρτες του ΕΛΑΣ, είμαστε και οι 2 Ηπειρώτες, είμαστε και οι 2 Βλαχοι, είμαστε και οι 2 Παναθηναϊκοι, μένουμε στην ίδια περιοχή.

Ε τώρα να σου πω ότι είμαστε και οι 2 μελαχρινοι δεν λέει.
Το μόνο που σας χωρίζει είναι 5-6 μηδενικά στον τραπεζικό λογαριασμό τύπε :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

Ε τώρα να σου πω ότι είμαστε και οι 2 μελαχρινοι και τα ονοματα μας ξεκινανε με Αλφα δεν λέει
Εγω δεν σε ρωτησα τι θα κανει.
Σε ρωτησα τι πρεπει να κανει κατα τη γνωμη σου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.294
Πόντοι
3.656
Στον νεο κωδικα πολιτικης δικονομιας, με το νομο 4335/2015, 23 Ιουλίου 2015, τριτο μνημονιο.
Άρα λοιπόν πρώτη φορά στα χρονικά και με καμία κυβέρνηση πιο πριν δεν είχε τολμήσει κανένας να αγγίξει κατα αυτό τον τροπο τα σπίτια του κόσμου.

Ούτε ο σαμαράς με το Βενιζέλο ούτε κανένας. Και ήρθε ο αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δώρο στις τράπεζες τα ακίνητα? Τα οποία πήραν κοψοχρονιά και τώρα τα πουλάνε στην τριπλή αξία.

Ναι εννοείται αυτά περίμενε ο κόσμος όταν ψήφιζε τα τομάρια.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.305
Πόντοι
2.356
Ρε μαλακισμένε χτικιαρη γαμω τα σκουριασμενα οστά σου, πως γίνεται να προκηρύξει κάποιος πρόωρες εκλογές χωρίς να παραιτηθεί?
Άιντε πεταμένε.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ, ΜΠΙΝΕ.

ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΕ

Παραιτούμαι σημαίνει με γαμήσανε Μέρκελ & Σόιμπλε, απέτυχα και φεύγω.

Αυτός ακύρωσε τα 2/3 του Σύριζα, αντικατέστησε τα άτομα και προκήρυξε εκλογές.

ΑΡΧΙΔΙ ΓΑΜΟΣΠΙΤΕ

• Αγάπη
Αντιδράσεις: px75
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
πολλοί οι :jerking::jerking:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Εγω δεν σε ρωτησα τι θα κανει.
Σε ρωτησα τι πρεπει να κανει κατα τη γνωμη σου.
Κατά την γνώμη μου? Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα, μονο αν χασει με πανω απο 5% διαφορά, ας παραιτηθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom