Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.118
- Πόντοι
- 12.756
sου λειπει ο Μπαροκ ρε πουστη και ασχολεισαι με αυτον ε ;Πες αλλες 10 φορες Ελβετια στο μικροφωνο να δεις τι easter egg σου βγαζει....
sου λειπει ο Μπαροκ ρε πουστη και ασχολεισαι με αυτον ε ;Πες αλλες 10 φορες Ελβετια στο μικροφωνο να δεις τι easter egg σου βγαζει....
Πουστη και Μπαροκ στην ιδια προταση ειναι πλεονασμος.....γαμησε τα ρε τυπε φτασαμε να τρολαρουμε εναν αυτιστικο μπαρμπα που γραφει σε ενα φορουμ με μικροφωνο και μελεταει δημοσκοπησεις που γινονται σε ενα σαι για πουτανες και εναν πισωγλεντζε λαχαναγοριτη που μερακλωνει με πουτανες με ευμεγεθη στραπον.sου λειπει ο Μπαροκ ρε πουστη και ασχολεισαι με αυτον ε ;
Όλο και χειροτερεύει η κατάσταση σου κοπρολαλίαΣυγκριση συγκρινουμε λεει ο αυτιστικος παπαγαλος....δεν ντρεπεσαι ρε Μογγολε να μιλας και για εξυπναδα;
Εχεις δοκιμασει να βαλεις το μικροφωνο στη γεροντοκωλαθρα σου να δεις αν θα λυθουν τα ζητηματα σου;Όλο και χειροτερεύει η κατάσταση σου κοπρολαλία
Και επειδή δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν οι άλλοι τελικά τι σημαίνει αυτό
Κατά την κοπρολαλία, όπως έχουμε δει στη Βιονευρολογική, κάποιες απότομες κινήσεις της κεφαλής ή των άκρων συνοδεύονται από βωμολοχίες, οι οποίες είναι στερεότυπες επαναλαμβανόμενες σε ένταση και ρυθμό.
Κατά κύριο λόγο, εμφανίζεται γύρω στα δεκαπέντε και μετά από εκεί και πέρα παραμένει, τις περισσότερες δε φορές αυξάνεται σε σημείο που να κάνει την κοινωνική συμβίωση των πασχόντων πολύ δύσκολη με τα υπόλοιπα άτομα.
Είναι περίεργο που αρκετές φορές αυτά τα άτομα αναγκάζονται ή να δίνουν συνεχώς εξηγήσεις αν συμβεί κάτι τέτοιο ή να κρεμούν μια πινακίδα από το λαιμό τους που να προειδοποιεί τους τριγύρω για το πρόβλημα που έχουν.
Βωμολοχίες στερεότυπες επαναλαμβανόμενες σε ένταση και ρυθμό
Χαρακτηριστικός hell
Εντάξει εδώ δεν μπορούμε να σε δούμε αλλά πινακίδα έχεις βάλει;
Έχω πάψει να σε παρεξηγώΕχεις δοκιμασει να βαλεις το μικροφωνο στη γεροντοκωλαθρα σου να δεις αν θα λυθουν τα ζητηματα σου;
Από τον σχετικό πίνακα που βρίσκεται στη διάθεση της «Κ» προκύπτει ότι από 1/9/2021 έως την 28/2/2022 στην περιοχή αρμοδιότητας της Ασφάλειας Αθηνών διαπράχθηκαν 7.343 κλοπές και διαρρήξεις. Την περίοδο 2020-2021 αντίστοιχα, ο αριθμός των κλοπών και των διαρρήξεων ήταν μικρότερος, ήτοι 6.143. Αντίθετα, οι κλοπές και διαρρήξεις την αντίστοιχη περίοδο του 2019-2020 ήταν σημαντικά περισσότερες (11.440), ενώ και την περίοδο 2018-2019 υπερέβαιναν τις 9.000. Τα στελέχη του υπουργείου δεν αντιπαραβάλλουν τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία με τα αντίστοιχα περυσινά, με το αιτιολογικό ότι το εξάμηνο μεταξύ 2020 και 2021 υπήρχε σε ισχύ καραντίνα λόγω της πανδημίας. Ετσι, σε σύγκριση με την προ COVID περίοδο καταγράφεται φέτος μείωση 35% στις διαρρήξεις και τις κλοπές, μείωση 18% στις κλοπές Ι.Χ. και μοτοσικλετών, και μείωση 31% του αριθμού των ληστειών.
ακόμα προσπαθείς ρε φίλε?Έχω πάψει να σε παρεξηγώ
Είσαι άρρωστος
Πολύ άρρωστος
Βέβαια καμιά φορά τσαντίζομαι
Αλλά μετά σκέφτομαι θα ήθελα ο Θεός να με κάνει σαν και σένα οπότε ηρεμώ
Δεν απάντησες πινακίδα έχεις;
Μιλας στο Θεο με το μικροφωνο σου Ντολμα;Έχω πάψει να σε παρεξηγώ
Είσαι άρρωστος
Πολύ άρρωστος
Βέβαια καμιά φορά τσαντίζομαι
Αλλά μετά σκέφτομαι θα ήθελα ο Θεός να με κάνει σαν και σένα οπότε ηρεμώ
Δεν απάντησες πινακίδα έχεις;
Πως πηγαν οι δουλειες σημερα;Τους εβαλες να δουλευουν απληρωτες υπερωριες;ακόμα προσπαθείς ρε φίλε?
λυπήσου τον εαυτό σου. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
Ξέρεις το γνωστό ανέκδοτο;ακόμα προσπαθείς ρε φίλε?
λυπήσου τον εαυτό σου. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
Μαλακια ανεκδοτο αλλα τι να περιμενεις απο εναν αυτιστικο παπαγαλο.....Ξέρεις το γνωστό ανέκδοτο;
Ο Πόντιος πηγαίνει ανάποδα την Πανεπιστημίου όποτε ακούει στις ειδήσεις
προσοχή ένας τρελός πηγαίνει ανάποδα την Πανεπιστημίου
Το Ακούει ο Πόντιος
Τι ένας εκατοντάδες
Υπάρχουν αρκετοί πόντιοι εδώ μέσα
Μερικοί απλώς δεν τους κόβει
Άλλοι όπως ο hell είναι άρρωστοι όπως θα δεις πιο πάνω
η αρρώστια του λέγεται κοπρολαλία
Επανειλημμένες και στερεότυπες βρισιές
Μιλας στο Θεο με το μικροφωνο σου Ντολμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είμαι τόσο πολύ της θρησκείας
Αλλά κάνω εξαίρεση για σένα
Έχω πολλές φορές τον παρακαλέσει να σε κάνει καλά
Κρίμα είναι
Εσύ δεν είσαι πόντιος και χαζός άρρωστος είσαιΜαλακια ανεκδοτο αλλα τι να περιμενεις απο εναν αυτιστικο παπαγαλο.....
Οταν σε τσαντιζω ξεσπας στο μικροφωνο σου;Εσύ δεν είσαι πόντιος και χαζός άρρωστος είσαι
δίπλα απο Αστυνομικά Τμήματα σε κέντρο κ προάστεια των Αθηνών πουλάνε πρέζα και οποιαδήποτε εξωτική ουσία κυκλοφορεί παγκοσμίως Τα γράφουνε εφημεριδες κυβερνητικές και όσοι δεν είμαστε εσώκλειστα ΚΑΠΗ βλέπουμε ότι σήψη-διαφθορά παγιώθηκε στη 3ετία κούλη , μπετό αρμέ το έγκλημα με επέκταση σε διπλές περιοχές απο ότι με συριζα. Μας ζάλισαν τα @@ με τα εξάρχεια κ τη βιβλιοθήκη όταν ξέρουμε ότι όλα γίνονται για τα mall των συγγενώντι σύγκριση ρε κουνάβι,σκατά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ,όπως και ΠΑΣΟΚΕΛΙΑΚΙΝΑΛ
όλοι τα ίδια είναι ,τι μου συγκρίνεις τώρα
Μπούστη άφραγκε, εσύ έμαθες να κάνεις παράθεση;;;;Ουτε μια παραθεση δεν ξερεις να κανεις ρε βλακα να πουμε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οταν σε τσαντιζω ξεσπας στο μικροφωνο σου;
Τα αγγουρακια τα εβγαλες απο τη γεροντοσουφρα σου μωρη Τιτικα;Μπούστη άφραγκε, εσύ έμαθες να κάνεις παράθεση;;;;
Φοβερό iq πρέπει να έχεις για άφραγκος ντελιβεράς.
Τι είμαι γω μωρή, φτωχόμπουστα Χελρειζερ;;; Μια χαρά ξέρεις από όλα τα μακρουλά κηπευτικά.Τα αγγουρακια τα εβγαλες απο τη γεροντοσουφρα σου μωρη Τιτικα;
Εισαι μια υποτακτικη γεροντοπουστα που της αρεσει να τη κατουρανε στη μαπα και μετα να τη στραποναρουν πουτανες...Τι είμαι γω μωρή, φτωχόμπουστα Χελρειζερ;;; Μια χαρά ξέρεις από όλα τα μακρουλά κηπευτικά.
Αχου το, μας λέει και τα βίτσια του.Ειμαι μια υποτακτικη γεροντοπουστα που της αρεσει να τη κατουρανε στη μαπα και μετα να τη στραποναρουν πουτανες...