barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.984
- Πόντοι
- 5.506
Ε μετά όντως κατά τύχη υπάρχει ακόμα αυτή η χώρα.Υπαρχει και η τυχαια επιλογη οπως στο ΚΙΝΟ τυπε
Ε μετά όντως κατά τύχη υπάρχει ακόμα αυτή η χώρα.Υπαρχει και η τυχαια επιλογη οπως στο ΚΙΝΟ τυπε
Δεν ηταν ποτε βασιλομητωρ,πεθανε Βασιλισσακαλε μου φιλε πενθω για την Βασιλομητωρ ευτυχως καπως μου εφτιαξε το κεφι ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΟΥΤΥΡΑΤΕ..ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟ ΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΣΥ ΣΟΦΕ
το ξερω αγαπητε ομως για μενα ητο τετοια..Δεν ηταν ποτε βασιλομητωρ,πεθανε Βασιλισσα
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΟΥΤΥΡΑΤΕ..ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΛΟ ΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ξερω αγαπητε ομως για μενα ητο τετοια..
χρημα,αγαπη,ολα τα εχω ,ΟΛΑΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ
ε θα σεχρημα,αγαπη,ολα τα εχω ,ΟΛΑ
Για το ρεύμα είπε?ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
εχει ενα πινακακιΓια το ρεύμα είπε?
Μα πως θα επιλέξουμε αν δε συγκρίνουμε;
συνεχιση επιδοτησεων μενει να δουμε το ποσο..εκει θα τον γαμησω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ αν κανει μαλακιαΓια το ρεύμα είπε?
Όχι βέβαια, αν και λίγο άστοχο το παράδειγμα, υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν το Lada Niva. Eγώ προσωπικά θα διάλεγα αποκλειστικά και μόνο το Subaru Forester.Εσείς π.χ. όταν έχετε κατασταλάξει ότι τις ανάγκες σας της καλύπτει ένα Subaru Forester, στην αναζήτηση προς αγορά συγκρίνετε μεταξύ τους 3-4 Subaru Forester που βρίσκονται προς πώληση προκειμένου να επιλέξετε το καλύτερο vfm, ή συγκρίνετε μεταξύ ενός Subaru Forester και ενός Lada Niva;
Ποιό ποσό θα σε ικανοποιήσει;συνεχιση επιδοτησεων μενει να δουμε το ποσο..εκει θα τον γαμησω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ αν κανει μαλα
Εσείς π.χ. όταν έχετε κατασταλάξει ότι τις ανάγκες σας της καλύπτει ένα Subaru Forester, στην αναζήτηση προς αγορά συγκρίνετε μεταξύ τους 3-4 Subaru Forester που βρίσκονται προς πώληση προκειμένου να επιλέξετε το καλύτερο vfm, ή συγκρίνετε μεταξύ ενός Subaru Forester και ενός Lada Niva;
αυτο το ποσοστο που ειναι τωρα να συνεχιστειΌχι βέβαια, αν και λίγο άστοχο το παράδειγμα, υπάρχουν αυτοί που επιλέγουν το Lada Niva. Eγώ προσωπικά θα διάλεγα αποκλειστικά και μόνο το Subaru Forester.
Aλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένες πολιτικές, θέσεις και απόψεις που όμως αναφέρονται σε συγκεκριμένους πολιτικούς χρόνους και καταστάσεις.
Πάντως ουδέποτε θα έπεφτα στην παγίδα να μου πουλήσουν Lada Niva για Mercedes ML.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιό ποσό θα σε ικανοποιήσει;
ρητορικό το ερώτημα σας μιας και τελικά ούτε αυτός που λέει ότι θα σου πωλήσει Subaru Forester (δεξιός φιλελευθερισμός) έχει να σου πωλήσει το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά ούτε και αυτός που λέει ότι θα σου πωλήσει Lada Niva (Σοσιαλκομμουνισμός) το έχει. Αποδεικνύεται ότι και οι 2 πωλητές είναι τσαρλατάνοι που απλώς χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα μοντέλα σαν κράχτες για να σε προελκύσουνε στην μάντρα τους και τελικώς να σου πωλήσουν κάτι άλλο.
το πουλι σου θα ψαχνεις απο το κρυο βρε μαλάκα γαμιά και εσυσυνεχιση επιδοτησεων μενει να δουμε το ποσο..εκει θα τον γαμησω ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ αν κανει μαλακια
αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..τετρακοσαρια πληρωνα βατ και βολτ μηνιαιως για να μην παγωσωτο πουλι σου θα ψαχνεις απο το κρυο βρε μαλάκα γαμιά και εσυ
σαν τον βεγγο με το γκαζακι θα σε ξεπαγωνουμε που ηταν μεσα σε νταλικα ψυγειοαυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..τετρακοσαρια πληρωνα βατ και βολτ μηνιαιως για να μην παγωσω